9 najboljih Fiat-ovih kripto razmjena za 2021. godinu

Prvi korak do posjedovanja kriptovalute je pronaći ugledni fiat za kripto razmjenu za pretvorbu gotovine u Bitcoin ili druge digitalne kovanice. Imamo u usporedbi s preko 60 kripto razmjena i dolje ocijenili najbolje platforme. Naša se procjena temelji na procjeni dostupne imovine, podržanih valuta, metoda depozita, naknada za trgovanje, osiguranja i još mnogo toga.

naš izbor

Najbolja Fiat razmjena za

Početnici

baza novčića Posjetite web stranicu

Najbolja Fiat razmjena za

Niske naknade

binance Posjetite web stranicu

Najbolja Fiat razmjena za

Društvena zajednica

etoro Posjetite web stranicu Izjava o odricanju odgovornosti: Vaš je kapital u opasnosti

Najbolja razmjena Fiat za kripto razmjenu

Na temelju naših recenzija, ovo su najvažniji dijelovi za razmjene kripto valuta:

Vrhunske burze Fiata za kripto: recenzije

Odabrali smo ove razmjene na temelju najvažnijih korisničkih čimbenika kao što su podržana fiat valuta, broj podržanih zemalja, reputacija, pouzdanost, sigurnost i korisnička podrška. Prije nego što započnemo, neke razmjene zahtijevaju da posjedujete Bitcoin hardverski novčanik kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.


Coinbase

Coinbase je najpopularnija razmjena bitcoina na svijetu koja je dostupna u preko 100 zemalja. Osnovan u lipnju 2012. godine, Coinbase je novčanik s digitalnom valutom i platforma za trgovanje gdje trgovci i potrošači mogu obavljati transakcije s novim digitalnim valutama poput Bitcoina, Ethereuma i Litecoina.

Posjetite Coinbase

Glavna usluga Coinbase je pružanje razmjene korisnicima za kupnju i prodaju Bitcoina i drugih kriptovaluta putem a bankovni račun, kreditna kartica i debitna kartica. To je vrlo privlačan medij za ulagače kriptovaluta. Novi ulagači u kriptovalute često će se naći kao da kupuju svoj prvi Bitcoin putem Coinbasea kao rezultat njihove jake reputacije, marketinga i korisničkog sučelja.

baza novčića

Razmjena je bila dizajniran za jednostavnost upotrebe i jednostavnost. Platforma svima olakšava kupnju ili prodaju kriptovaluta bez obzira na prethodno iskustvo. Nema teških opcija za odabir i bez gnjavaže naprednih ljestvica cijena, knjiga narudžbi ili dubine tržišta koje zbunjuju početnike. To je ravno naprijed u svrhu kupnje i prodaje kovanica.

Povezano: Coinbase Review: Trebate li plaćati veće naknade? Da li je vrijedno toga?

S obzirom na to da razmjena cilja nove korisnike, baza znanja je detaljna i opsežna koja pokriva većinu tema i najčešća pitanja. Korisničku podršku možete kontaktirati podnošenjem ulaznice za podršku putem e-pošte.

Binance

Binance po našem mišljenju jest najbolja razmjena kriptovaluta na svijetu. Platforma je super za početnike, jednostavna za upotrebu i nudi masivan raspon parova kriptovaluta, inovativne proizvode, značajke, konkurentne naknade i brzu korisničku podršku.

Posjetite Binance

Od svog osnivanja 2017. godine, Binance je postao najveća svjetska burza kriptovaluta po količini trgovine. Binance je privukao milijune korisnika u više zemalja širom svijeta i često mu se plješće u kritikama i razmjenama na društvenim mrežama. Razmjena je također predstavljena u reklamnim kampanjama širom svijeta kako bi privukli nove korisnike na svoju platformu.

Povezano: Binance pregled: kripto, trgovanje & Naknade

binance

Binance nudi široku paletu proizvoda i značajki koje uključuju:

 • Kupujte kripto koristeći više od 60 fiat valuta
 • Podržava više mogućnosti plaćanja, poput bankovnog depozita i kreditne / debitne kartice
 • Osnovni i napredni grafikoni za trgovanje koji odgovaraju korisnicima različitih vještina
 • Platforma za trgovanje maržama za trgovanje kripto krilom s polugom
 • Derivati ​​i poluge
 • Siguran Binance novčanik za pohranu imovine kriptovaluta
 • Računi za štednju Binance za zaradu kamata na kripto
 • Kripto zajmovi i Binance zalozi
 • Binance VISA kartica za prikrivanje i plaćanje kripto

Crypto.com

Crypto.com je platforma digitalne imovine koja nudi nekoliko proizvoda i usluga za kriptovalute u nastojanju da poveća usvajanje kripto valuta na globalnoj razini. S preko milijun korisnika na svojoj platformi, Crypto.com snažna je alternativa tradicionalnim financijskim uslugama koja olakšava dobivanje kripto valuta pomoću svoje mobilne aplikacije.

Posjetite Crypto.com

Aplikacija Crypto.com dostupna je za Android i iOS mobilne uređaje i pruža jednostavan način kupnje, prodaje, trgovine, trošenja, pohrane, zarade, posuđivanja gotovine, pa čak i plaćanja računa kriptovalutom! Kao i Binance, burza se neprestano razvija kako bi svojim kupcima nudila nove proizvode i usluge u digitalnom prostoru imovine.

Nabavite 50 USD BESPLATNO Kada dobijete MCO karticu i upotrijebite naš referalni kod 45h3ct59tv. Uzmi svoju karticu odmah!

crypto.com

Crypto.com nudi nekoliko promocija i poticaja za privlačenje novih korisnika na svoju platformu, poput trgovanja kriptovalutama bez naknade. Ostale pogodnosti korištenja aplikacije Crypto.com uključuju:

 • 0% naknade za trgovanje tijekom prvih 90 dana za nove korisnike
 • Do 50% smanjenja naknade za trgovanje na svim obrtima za postojeće korisnike Burze
 • 2% bonus depozita kamatna stopa za sve depozite novih korisnika u prvih 30 dana
 • Pošaljite kripto korisnicima Crypto.com App odmah bez naknada
 • Kupujte Bitcoin sa 0% naknade za kreditne kartice

Kliknite ovdje da biste pročitali našu cjelovitu recenziju na Crypto.com.

crypto.com nula naknada

CEX.IO

CEX.IO je osnovan 2013. godine i jedna je od najstarijih burzi kriptovaluta na svijetu koja to jest kojima vjeruje preko 3 milijuna korisnika. To je razmjena svjetske klase koja svojim jednostavnim sučeljem udovoljava svima, što je čini idealnom za početnike. Razmjena pruža sustav računa na više razina koji je pogodan i za početnike Bitcoina i za institucionalne kripto trgovce.

Posjetite CEX.IO

CEX.IO se ponosi stabilnošću pružajući uslugu bez problema potpomognutu sigurnošću sustava i korisničkog računa, sigurnim hladnim skladištenjem kriptovaluta, financijskom održivošću i dubokom usklađenošću sa zakonskim propisima. Do danas je to pouzdana i sigurna razmjena kriptovaluta s nema hakiranih računa ili krađe sredstava na CEX.IO od pokretanja.

CEX.io

CEX.IO je popularna burza za trenutnu kupnju Bitcoina pomoću svoje web stranice ili mobilne aplikacije koja je dostupna na iOS-u i Androidu. Sa svojim niske naknade za kreditne / debitne kartice i nula troškova bankovnog prijenosa, CEX.IO se smatra jednom od najbolje registriranih kripto burzi u svijetu.

Povezano: CEX.IO pregled: 5 stvari koje treba znati prije upotrebe (ažurirano 2020.)

Sučelje je nevjerojatno jednostavno za kupce kripto krila s jednostavnim widgetom. Jednostavno unesite iznos Bitcoina za kupnju, odaberite fiatnu valutu s kojom ćete platiti (npr. USD, EUR, GBP ili RUB) i kliknite gumb “Kupi odmah”.

CEX.IO kupiti bitcoin

CEX.IO razmjena pruža platformu za trgovanje maržama za profesionalne trgovce koja je popularna i među trgovcima početnicima. Raspored naknada za trgovanje na naprednoj burzi zasnovan je na modelu proizvođača i preuzimača koji nudi popust trgovcima koji osiguravaju likvidnost u knjigama naloga.

cex naknade

CEX.IO je savršena zamjena za prvi put kupce započeti s kriptovalutom bez gnjavaže zbog jednostavnog i user-friendly isprepletanja koji također funkcionira kao trgovačka platforma i brokerska usluga.

Coinmama

Coinmama pruža a brz, siguran i jednostavan način kupnje digitalne valute u gotovo svim zemljama širom svijeta, osim u nekolicini odabranih. Burza pruža uslugu kupnje kriptovaluta koristeći fiat kao što su AUD, EUR, USD i GBP i CAD.

Posjetite Coinmamu

Coinmama prihvaća širok spektar metoda depozita za kupnju Bitcoina, poput korištenja VISA ili Mastercard kreditne i debitne kartice, čineći ga svakodnevnim investitorima dostupnim za početak rada s kriptovalutama u jednostavnom i sigurnom okruženju.

coinmama

Da bi kupili kriptovalute, korisnici moraju predati svoje identifikacijske dokumente koji su Coinmama tim. Nakon što se ovaj postupak dovrši, korisnici mogu kupiti kriptovalute u vrijednosti do 15.000 USD. Coinmama tereti a paušalna naknada za trgovanje od 5,9%.

Povezano: Pregled Coinmama: Bitcoin, trgovanje & Naknade

Za transakcije kreditnom / debitnom karticom, Coinmama naplaćuje dodatnih 5% naknade za obradu. Naknada će se dodati nakon odabira načina plaćanja. Ovo je široko prihvaćena metoda koja će biti dostupna kupcima u cijelom svijetu. Za kupnje putem bankovnih transfera pomoću SWIFT-a ili SEPA-e, razmjena ne odbija naplatu pologa.

coinmama

Kako Coinmama ne pohranjuje digitalne kovanice na burzi, korisnici će trebati prenijeti svoje kovanice na adresu hardverskog novčanika. Coinmama će zatražiti od korisnika da unese valjanu adresu za polog prije dovršenja narudžbe. To znači razmjenu ne pohranjuje nikakve osjetljive ili osobne podatke i značajno smanjuje rizik od hakera i prevara.

Changelly

Changelly je trenutna razmjena kripto valuta koja omogućava kupcima brzo kupujte kriptovalutu bankovnu karticu. Digitalna usluga traži najbolje kripto cijene dostupan na najvećim platformama za razmjenu kriptovaluta kao što su Binance, Poloniex i Bittrex.

Posjetite Changelly

Changelly dobiva najbolje dostupne stope i ostaje približno dok se transakcija ne izvrši na blockchainu.

promjenjivo

Changelly pruža transparentno, jednostavno, brzo i user-friendly sučelje za kupnju ili razmjenu kriptovaluta što je vidljivo na početnoj stranici. Jednostavno sučelje odgovarat će raznim ulagačima kriptovaluta, od početnika do iskusnih.

Korisnici mogu jednostavno i odmah kupiti, prodati i zamijeniti kriptovalute na burzi. Za kupnju pomoću kreditne kartice potreban je telefonski broj za potvrdu. To se razlikuje od tradicionalne kripto razmjene gdje se dokumenti za identifikaciju osoblja prenose radi provjere vlasnika računa.

Povezano: Changelly Review: Je li još uvijek sigurno & Kako radi

changelly kupiti

Postupak kupnje kripto datoteke s fiatom nevjerojatno je jednostavan. Nakon što odaberete i iznos, Changelly će automatski izračunati dostupni tečaj, naknadu za trgovinu, mrežnu naknadu i procijenjeni dolazak. Morat ćete unijeti valjanu adresu hardverskog novčanika da biste dovršili kupnju jer se kovanice ne pohranjuju na Changelly.

Promijeni SADA

ChangeNOW je još jedna popularna kripto swap platforma slična Changelly-u koja omogućuje trenutnu razmjenu jedne kripto-veze na drugu. S preko 170 različitih kriptovaluta na platformi korisnici mogu trgovati digitalnim valutama u bilo kojem trenutku na siguran način jer se kriptokovanice šalju izravno u vaš hardverski novčanik.

Posjetite ChangeNOW

ChangeNOW nudi najbolje stope kripto-kripto-kodiranja agregiranjem cijena s najvećih i najpopularnijih svjetskih burzi (neke su spomenute u ovom članku). Kada platforma zaključa najbolju cijenu za određeno sredstvo, korisnici imaju određeno vrijeme da finaliziraju trgovinu polaganjem sredstava i transakcija se potvrdi na blockchainu.

web mjesto changenow

ChangeNOW je predstavio mogućnost kupovine kriptovaluta pomoću debitne kartice ili kreditne kartice kroz njihovo partnerstvo s Simplex. Naknade su nešto veće, ali možda je jedini način kupnje dostupan u vašoj zemlji.

Povezano: ChangeNOW pregled: Kripto zamjene, naknade za trgovanje & Više

Ako namjeravate koristiti ChangeNOW za kupnju digitalne imovine, morat ćete dovršiti KYC postupak u skladu s financijskim propisima. Da biste potvrdili svoj račun, potrebni su sljedeći dokumenti:

 • Međunarodna putovnica
 • osobna iskaznica
 • Vozačka dozvola

eToro

eToro je globalno financijsko posredovanje koje pruža platformu za financijsko trgovanje i ulaganje koja uključuje mnoštvo tržišta kao što su kripto, ETF-ovi, dionice, indeksi, robe i Forex. Poznati su po tome što nude CFD-ove za trgovinu i njihove platforma za socijalno trgovanje gdje korisnici mogu kopirati trgovinu od nekih od najprofitabilnijih trgovaca ili se sami kopirati kako bi ostvarili drugi pasivni prihod.

Kliknite ovdje da biste pročitali našu cjelovitu recenziju na eToru.

etoro prijava

Za početak rada s eTorom, korisnici trebaju potvrditi svoj račun učitavanjem identifikacije s fotografijom da potvrde svoj identitet. Poznato je da postupak provjere traje nekoliko dana i korisnici će biti obaviješteni čim provjera završi. Nakon dovršetka postupka potvrde računa, pored korisničkog imena korisničkog profila prikazat će se kvačica.

Posjetite eToro

67% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim dobavljačem. Trebali biste razmisliti možete li si priuštiti rizik od gubitka novca. Ulaganje u Cryptoasset nije regulirano u većini zemalja EU-a i Velike Britanije. Nema zaštite potrošača.

Kripto razmjena podržava širok raspon fiat opcija plaćanja, uključujući kreditnu / debitnu karticu, PayPal, Skrill, Wire Transfer, WebMoney, WeChat, UnionPay i druge, ovisno o mjestu korisnika. eToro ne naplaćuje naknadu za polog. Međutim, postoji Naknada od 5 USD za povlačenja u kojima tminimalni iznos za podizanje je 50 USD.

Zaključak

Izvolite. Naš popis najboljih svjetskih kripto burza za kupnju digitalnih valuta su:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Promijeni SADA
 • eToro
 • Coinbase

Sad je vrijeme da prokomentirate.

Što mislite o tim razmjenama?

Jeste li probali koristiti bilo koju kripto razmjenu?

Slažete li se s našim popisom za najbolju kripto razmjenu za kupnju altcoina?

Ostavite nam komentar u nastavku sa svojim mislima i podijelite s mrežom ako vam se učini korisnim.

Daljnja predložena čitanja:

 • 4 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce
 • WazirX pregled: Bitcoin, trgovanje & Naknade
 • 10 najboljih razmjena kriptovaluta u Australiji
 • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map