10 najboljih razmjena kriptovaluta u SAD-u

U Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) stanovnicima je na raspolaganju mnoštvo kriptovaluta za kupnju digitalne imovine. Početnicima može biti težak zadatak pronaći razmjenu koja je to pravo pristajanje s toliko mogućnosti. Pregledali smo 60+ razmjena i navest ćemo naše najbolje ocijenjene i najbolje kripto razmjene za SAD kako biste mogli donijeti informiranu odluku.

naš izbor

Najbolja razmjena za

Početnici

baza novčića Posjetite web stranicu

Najbolja razmjena za

Niske naknade

binance Posjetite web stranicu

Najbolja razmjena za

Društveno trgovanje

etoro Posjetite web stranicu

Imajte na umu da neke razmjene zahtijevaju da posjedujete Bitcoin novčanik kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o hardverskim novčanicima kriptovaluta.

Najbolje razmjene kriptovaluta u SAD-u

Na temelju naših recenzija, ovo su najbolje kripto burze u SAD-u:

Kripto razmjene u SAD-u: Usporedbe


Ovaj vodič za usporedbu pruža pregled najboljih američkih burzi kriptovaluta za kupnju, trgovinu i prodaju Bitcoina i drugih altcoina. Naša se procjena temelji na temeljitom istraživanju značajki platforme, trgovačkih parova, mogućnosti plaćanja, podržanih valuta, naknada za trgovanje, korisničke podrške i sigurnosnih metoda.

Vrhunske kripto burze u SAD-u: 2021 osvrt

1. Binance

Binance je jedna od najboljih kripto burzi na svijetu koja nudi mjesto za kupnju, trgovinu i prodaju više od 200 digitalnih kripto valuta. Platforma je zabilježila meteorski uspon i postala najpopularnija burza kripto trgovanja s najveći dnevni obim trgovine. Razmjena podržava stanovnike SAD-a da kupuju, trguju i prodaju kriptovalute koristeći američke dolare.

volumen binance

Binance je broj 1 za opseg trgovanja i likvidnost.

Binance je prema našem mišljenju najbolja razmjena kriptovaluta za kupnju, trgovinu i prodaju kripto. The naknade između 0% i 0,1% jedna su od najjeftinijih stopa za kupnju i prodaju kriptopisa u usporedbi s drugim burzama. Binance razmjena također nudi širok raspon financijskih usluga i napredne značajke koje uključuju:

 • Omogućuje korisnicima da kupuju kripto širok raspon fiat valuta
 • Podržava više načina plaćanja kao što su bankovni depozit i kreditna / debitna kartica
 • Osnovni i napredni grafikoni za trgovanje koji odgovaraju korisnicima različitih vještina
 • Platforma za trgovanje maržama za trgovanje kripto-polugama
 • Derivati ​​i poluge
 • Siguran Binance novčanik za pohranu imovine kriptovaluta
 • Binance nudi štedne račune kako bi zaradio kamate na kripto
 • Kripto zajmovi i Binance zalozi
 • Binance VISA kartica za prikrivanje i plaćanje kripto

binance

Značajke:

 • Vodeća svjetska burza kriptovaluta
 • Višestruki trgovinski parovi protiv fiat-a, altcoina i stablecoina
 • Razne mogućnosti plaćanja za polog USD
 • Niske naknade, veliki obujam trgovine i popusti na naknade za trgovanje
 • Spot, futures, opcije i marža trgovanje s jedne platforme
 • Zaradite kamate za kripto s Binance štednim računom

Idi web mjesto

sveukupno

4,8 / 5

Pregled Binancea

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Binance

2. Coinbase

Sjedište Coinbasea je u San Franciscu u Kaliforniji i smatra se najboljom američkom kripto razmjenom. Trenutno je najveća platforma za trgovanje kriptovalutama u Sjedinjenim Državama volumenom trgovanja s preko 20 milijardi ukupnog prometa. Coinbase je također jedna od najsigurnijih razmjena kriptovaluta s kojima nema prijavljenih hakova ili kompromisa sigurnosnih sustava i novčanika što rezultira gubitkom sredstava zbog kriminalnih radnji.

baza novčića

Coinbase je revolucionirao okruženje digitalne valute pružajući jednostavnu, pouzdanu i laku platformu. Pojedinci i institucije u SAD-u mogu kupovati, trgovati, skladištiti i prodavati digitalnu imovinu kao što su Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin, Bitcoin Cash i mnogi drugi. Kripto burza, koja se temelji na Americi, podržava američke dolare kao plaćanje.

Jednom kada se stvori i potvrdi račun Coinbase, stanovnici SAD-a mogu odabrati način plaćanja za financiranje novčanika, poput debitne kartice za mala ulaganja, devizne doznake za velika ulaganja ili prijenosa bankovnog računa za obradu koja traje nekoliko dana. Glavna prednost korištenja Coinbasea je ta sredstva pohranjena na mreži pokrivena su policom osiguranja.

statistike monetarne baze

Značajke:

 • Najbolja kriptovaluta za početnike
 • Kupite kripto koristeći bankovne transfere ili kreditne kartice / debitne kartice
 • Brzo i jednostavno nadgledanje kripto portfelja na web mjestu ili u aplikaciji
 • Coinbase Pro sadrži napredne alate i pokazatelje za trgovanje
 • Nabavite besplatnu kripto klađenjem kovanica ili učenjem o kripto
 • Siguran novčanik za pohranu Bitcoina i druge digitalne imovine

Idi web mjesto

sveukupno

4,7 / 5

Pregled Coinbase

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Coinbase

3. eToro

eToro je pogodan za početnike u SAD-u koji vam omogućuju kupnju kriptovaluta s moćna i user-friendly trgovinska platforma. Platforma nudi jednostavnu platformu za trgovanje glavnim digitalnim valutnim parovima, altcoinima ili vježbanje kripto trgovanja pomoću virtualnog portfelja.

Kupnja kriptovaluta na eToro-u rezultirat će troškom širenja samo za stvarnu imovinu. Naknada za širenje razlikuje se za svako digitalno sredstvo i raste i pada ovisno o tržišnim uvjetima. Na primjer, naknada za kupnju i prodaju Bitcoina iznosi 0,75% po trgovini. U usporedbi s drugim davateljima kriptovaluta poput Coinbase koji naplaćuje između 0,5% i 3,99%.

etoro

Izjava o odricanju odgovornosti: eToro USA LLC. Ulaganja su podložna tržišnom riziku.

Trgovačko sučelje uključuje istraživanje kripto tržišta u stvarnom vremenu & vijesti, napredne značajke trgovanja i alati za upravljanje rizikom te društvena mreža. Korisnici mogu kopirati najprofitabilnije kripto trgovce i povezati se s drugim trgovcima radi razmjene ideja, strategija ili zrcale performanse trgovanja profitabilnih trgovaca.

Početnici mogu koristiti sustav filtara za kopiranje kako bi otkrili investicijski portfelj za kopiranje koji odgovara njihovim kriterijima, poput povrata ulaganja, tolerancije na rizik i broja fotokopirnih uređaja. Da biste ograničili potencijalne gubitke, postoji mogućnost postavljanja razine zaustavljanja.

etoro copytrader

Značajke:

 • Regulirani davatelj usluga u SAD-u za kupnju stvarne kripto imovine
 • Kupite kripto koristeći kreditnu ili debitnu karticu, bankovni prijenos i PayPal
 • Korisničko sučelje i intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Kopirajte profitabilne kripto trgovce na platformi
 • Uložite u uspješne portfelje kriptovaluta najboljih trgovaca
 • Odricanje: eToro USA LLC; Ulaganja su podložna tržišnom riziku, uključujući mogući gubitak glavnice

Idi web mjesto

sveukupno

4,6 / 5

eToro pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite eToro

4. Kraken

Kraken je razmjena bitcoina i kriptovaluta koja je osnovana 2011. godine sa sjedištem u San Franciscu u Kaliforniji. Razmjena je a top 5 razmjena na temelju prometa, likvidnosti, volumena trgovanja spot tržištima prema coinmarketcap. Kraken je licencirana i regulirana kripto razmjena u SAD-u s FinCEN-om, osim za kupce u državi Washington (WA) i New Yorku (NY).

Kraken ima na raspolaganju 54 sredstva za kriptovalute za kupnju i prodaju kao što su Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP i Litecoin. Tu su i popularni DeFi žetoni poput Compound (COMP), Kava (KAVA) i Kyber Network (KNC). Trgovci mogu koristiti napredne opcije trgovanja i automatizirano praćenje portfelja kako bi korisnicima omogućili praćenje tržišta i upravljanje portfeljem pomoću jednog sučelja.

kraken

Značajke:

 • Američka, licencirana i regulirana razmjena kriptovaluta
 • Podržava se u većini američkih država
 • Na 5. mjestu u svijetu po velikoj količini i likvidnosti
 • Niske i konkurentne naknade za trgovanje po trgovini
 • Stalno zaposleno osoblje koje nudi 24/7 korisničku podršku

Idi web mjesto

sveukupno

4,6 / 5

Kraken recenzija

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Kraken

5. Blizanci

Blizanci su Tvrtka sa sjedištem u New Yorku i regulirana razmjena kriptovaluta u SAD-u, osnovali blizanci Winklevoss. Tvrtka pruža legitimnu razmjenu kriptovaluta koju licencira i regulira New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

Web mjesto je prema našem mišljenju najbolja kripto razmjena za sigurnost. Blizanci pružaju sigurno mjesto pojedincima, trgovcima i institucijama za kupnju, prodaju i pohranu digitalnih valuta, a također zarađuju kamate. Značajne značajke uključuju naprednu platformu za trgovanje, skrbničku uslugu, siguran novčanik, aplikaciju za mobilno trgovanje i kripto trgovanje izvan razmjene.

blizanci kupuju bitcoin

Razmjena blizanaca izglasana je kao najbolja razmjena bitcoina u SAD-u i održava visoku razinu sigurnosti koja je stvorila solidnu reputaciju u industriji kao pouzdanog dobavljača digitalne imovine. Burza je također surađivala s vodećim svjetskim tvrtkama kao što su Samsung, Tradingview, Brave i Nifty Gateway.

Platforma Gemini jedna je od najsigurnija razmjena kriptovaluta za kupce i prodavače. Digitalna razmjena imovine sadrži mjere institucionalne razine za zaštitu podataka i sredstava svojih korisnika pohranjenih na platformi. Sigurnosne značajke uključuju pohranu hladnog novčanika, postupak povlačenja više potpisa, dvofaktorsku autentifikaciju, šifriranje, adrese s popisa dopuštenih i zaštitu od brutalne prijave.

web stranica blizanaca

Značajke:

 • Američka, licencirana i regulirana razmjena
 • Platforma usmjerena na sigurnost za zaštitu sredstava kupaca
 • OTC trgovinski stol za velike narudžbe
 • Korisniku prilagođena i intuitivna mobilna aplikacija za trgovanje za trgovanje bitcoinima
 • Potrošite kripto koristeći mobilnu aplikaciju Gemini

Idi web mjesto

sveukupno

4,6 / 5

Blizanci pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Blizance

6. Crypto.com

S više od milijun kupaca širom svijeta, Crypto.com je premium razmjena kripto valuta i trgovačka aplikacija koja je podržana u 49 država SAD-a. Aplikacija Crypto.com cjelovita je platforma za kupnju, prodaju, trgovinu, potrošnju, pohranu, zaradu, posuđivanje gotovine, pa čak i plaćanje računa kripto.

crypto.com

Koristeći vlastiti izvorni digitalni token coin (CRO), Crypto.com može osigurati duboku likvidnost što rezultira konkurentnim naknadama za trgovanje kripto kovanicama protiv fiat i stabilcoin-a. Korisničko sučelje vrlo je intuitivno u jednostavnoj mobilnoj aplikaciji.

Crypto.com vrlo su aktivni na društvenim mrežama i imaju redovite ograničene promocije kako bi privukli nove korisnike na platformu, kao što su:

 • 90 dana kripto trgovanja bez naknade za nove korisnike
 • Do 50% smanjenja naknade za trgovanje na svim obrtima za postojeće korisnike Burze
 • 2% bonus depozita kamatna stopa za depozite dane u prvih 30 dana
 • Pošaljite kripto korisnicima Crypto.com App odmah bez naknada
 • Kupujte Bitcoin sa 0% naknade za kreditne kartice

aplikacija crypto.com

Značajke:

 • Pogodno za početnike s brzom provjerom računa
 • Knjiga naloga s visokom likvidnošću s malim rasponima
 • Naknade za trgovanje na razini koje se smanjuju s većim opsegom
 • Margin platforma za trgovanje kripto CFD-ima
 • Nulta naknada za trgovanje za prvih 90 dana za nove korisnike

Idi web mjesto

sveukupno

4,5 / 5

Pregled Crypto.com

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Crypto.com

7. CEX.IO

CEX.IO je jedna od najstarijih svjetskih burzi za kriptovalute za kupce i prodavače kripto valuta i jest kojima vjeruje preko 3 milijuna korisnika. To je razmjena svjetske klase koja svojim jednostavnim sučeljem obrađuje sve vrste investitora, što je čini idealnom za početnike i iskusne investitore.

CEX.IO je popularan izbor u SAD-u za stanovnike koji žele odmah kupiti kripto koristeći kreditnu / debitnu karticu. Razmjena je dostupna na radnoj površini ili njezinoj mobilnoj aplikaciji koja podržava iOS i Android pametne telefone. Korisnici mogu čak prodati kovanice odmah i povuci se fiat dobit na VISA ili Mastercard kartici.

CEX.io

Značajke:

 • Korisničko sučelje prilagođeno početnicima
 • Knjiga naloga s visokom likvidnošću s malim rasponima
 • Novčani račun pomoću kreditne kartice, BPAY-a, bankovnog transfera i PayPal-a
 • Margin platforma za one koji žele trgovati CFD-ovima
 • Ulog za povećanje posjedovanja pohranom kovanica na CEX.IO

Idi web mjesto

sveukupno

4,2 / 5

CEX.IO pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite CEX.IO

8. Changelly

Changelly je fiat za kripto razmjenu koji omogućava kupcima da kupuju kripto s kreditnim / debitnim karticama. Razmjena pruža a jednostavno sučelje za početnike i napredne investitore za brzu kupnju i zamjenu kripto imovine i pošaljite izravno u hardverski novčanik radi maksimalne sigurnosti.

Platforma je jedno od najboljih web mjesta za zamjenu kriptovaluta za pretvaranje kripto valute u drugu. Changelly koristi algoritam trgovanja koji integrira u neke od najvećih burzi kriptovaluta u objediniti najbolje kripto stope za svoje kupce. Web stranica traži i koristi najbolju dostupnu stopu za prikaz na korisničkom sučelju i zaključava cijenu dok korisnik ne izvrši transakciju i ne potvrdi je na blockchainu. Korisnici Changellya mogu zamijeniti kripto po najboljim mogućim cijenama.

web mjesto changelly

Značajke:

 • Najpouzdanija i najuglednija platforma za zamjenu kripto na svijetu
 • Brzo i jednostavno stvoriti račun
 • Korisničko sučelje prilagođeno početnicima za brzu zamjenu kripto imovine
 • Konkurentne naknade za zamjenu kripto imovine
 • Kupujte kripto koristeći kreditne i debitne kartice
 • Zamijenite kripto i prenesite izravno u izvanmrežni novčanik

Idi web mjesto

sveukupno

4,15 / 5

Changelly pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Changelly

9. Labud Bitcoin

Labudov Bitcoin ima za cilj pojednostaviti iskustvo ulaganja za početnike koji žele započeti trgovanje pomoću platforme koja se lako koristi i koja može automatski kupiti Bitcoin. Korisnici mogu stvoriti račun i odabrati automatski položite sredstva na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj osnovi sa samo 10 USD. Prednost Swan Bitcoina je u tome što cijenu uzima iz jednadžbe, a investitori mogu s vremenom izgraditi poziciju bez stresa. Da ne spominjem izvrsnu korisničku uslugu u usporedbi s većim burzama.

web stranica labud bitcoin

Značajke:

 • Razmjena jednostavna za upotrebu i brza potvrda vašeg identiteta
 • Besplatna automatska plaćanja bez muke za automatsku kupnju BTC-a
 • Podržava bankovne transfere iz američkih banaka ili bankovne doznake
 • Automatski povucite BTC u hardverski novčanik
 • Sredstva na burzi pohranjuju se kod ovlaštenog skrbnika
 • Pogodno za investitore koji više vole HODL

Idi web mjesto

sveukupno

3,8 / 5

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Swan Bitcoin

10. Coinmama

Coinmama pruža a brz, siguran i jednostavan način za početak kupnje ili prodaje digitalne valute u gotovo svim zemljama svijeta, uključujući Sjedinjene Države. Od svog osnutka 2013. godine, Coinmama ima opslužio preko 2,6 milijuna kupaca širom svijeta. Mjenjačnica prihvaća fiat valute kao što su USD, AUD, EUR, GBP i CAD.

Coinmama omogućuje kupnju kriptografije pomoću VISA ili Mastercard kreditne / debitne kartice čineći je stanovnicima dostupnom za početak korištenja brzog i sigurnog načina plaćanja. Međutim, naknade za trgovanje i troškovi kreditnih kartica prilično su skupi.

coinmama

Značajke:

 • Brzo stvorite račun i dovršite provjeru ID-a
 • Nudi glavne kriptovalute za kupnju / prodaju
 • Podržava kreditne kartice, bankovni prijenos, Apple Pay
 • Prihvaća 6 fiat valuta, uključujući američki dolar
 • Program vjernosti za smanjenje naknada za trgovanje
 • Odzivna služba za korisničku podršku

Idi web mjesto

sveukupno

3,9 / 5

Pregled Coinmama

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Coinmamu

Kako smo ocijenili najbolje američke kripto burze

S toliko razmjena kriptovaluta koje mogu koristiti, početnici mogu biti izazovni zadatak. Pojedinačno smo istražili razmjenu razmjena navedenih gore i ocijenili izvedbu prema sljedećim kriterijima.

Pouzdano i regulirano

Korištenje lokalne razmjene najsigurnija je opcija za kupnju i prodaju kriptopisa u SAD-u jer neke platforme nisu podržane u određenim zemljama zbog propisa. Sjedinjene Države provode jedan od najviših svjetskih standarda financijskih zakona i propisa koji uređuju industriju digitalnih valuta. Stoga osiguravamo da je burza licencirana tvrtka i da je u skladu s propisima, na primjer, utvrđenim od strane Mreže za provođenje financijskih zločina (FINCEN).

Za početnike

Jednostavnost upotrebe važno je pitanje za početnike koji imaju ograničeno iskustvo korištenja burze, brokera ili platforme za trgovanje. Novi ulagači koji žele pretvoriti fiat valutu u kriptovalute bolje odgovaraju jednostavnom i brzom korisničkom sučelju na radnoj površini ili mobilnoj aplikaciji. Procjenjujemo jednostavnost korištenja radne površine i mobilne aplikacije.

Metode pologa

Dostupnost lokalnih podržanih načina plaćanja za financiranje računa trebala bi biti na čelu novih ulagača u SAD-u. Naša ocjena provjerava načine pologa dostupne stanovnicima SAD-a koristeći USD. Na primjer, jedna od najbržih i najpristupačnijih mogućnosti pologa je korištenje bankovnog prijenosa putem američkog bankovnog računa. Uključuju alternativne metode za američke kupce kupnja kreditnom i debitnom karticom.

Isplata na američki bankovni račun

Ne dopuštaju sve burze kriptovaluta podizanje USD na bankovni račun. Ovo je važna značajka za investitore koji će na kraju unovčiti svoje ulaganje. Regulirane burze sa sjedištem u SAD-u omogućit će prodaju kripto podataka u USD.

Podržane kriptovalute

Bitcoin je široko dostupan na velikoj većini platformi digitalnih valuta. Međutim, postoje tisuće drugih altcoina i tokena koji su postali popularni. Naša ocjena uzima u obzir broj raspoložive imovine u kriptovalutama i trgovinske parove u odnosu na kripto valute i fiat valute.

Sigurnost novčanika

Rizik mrežnih prijevara, prijevara i krađa glavna je briga u blockchain zajednici. Naš sustav bodovanja procjenjuje sigurnosne značajke platforme kako bi osigurao sigurnost i zaštitu sredstava pohranjenih na burzi. Uobičajene sigurnosne mjere uključuju pohranu hladnog novčanika, postupak povlačenja s više potpisa i dvofaktorsku autentifikaciju.

Naknade

Postoji nekoliko različitih struktura naknada kojih biste trebali biti svjesni kada koristite kripto razmjenu. Naknade se polažu u USD, podižu gotovinu ili kripto i trguju između imovine. Burze također naplaćuju naknadu za širenje koja je često „skriveni trošak“ i nije u potpunosti otkrivena. U osnovi je to razlika između ponuđene i tražene cijene na tržištu. Naš pregled uzima u obzir sve naknade.

Korisnička podrška

Istražite web stranicu kako biste saznali koje su metode komunikacije dostupne za podršku korisnicima kojima je potreban savjet za rješavanje problema ili pomoć na razmjeni. Također, neke će razmjene pružiti sveobuhvatna često postavljana pitanja i vodiče koji su korisni za početnike.

Recenzije

Pretražite recenzije mrežnih razmjena, komentare na forumima i postove na društvenim mrežama sjajan je način da vidite kakvo su iskustvo imali drugi ulagači i trgovci s platformom.

Vrste razmjene kriptovaluta

Postoje različite vrste burzi kriptovaluta u SAD-u koje možete odabrati. Najprikladnija razmjena ovisi o korisničkoj razini iskustva s investiranjem i trgovanjem financijskim tržištima. U nastavku smo naveli osnovne vrste za svaku kategoriju ulagača.

Fiat za kripto razmjenu

Ulagači i početnici koji prvi put žele kupiti prvu digitalnu kovanicu morat će koristiti burzu kriptovaluta koja prihvaća fiat valutu. Ove će vrste web stranica prihvatiti više fiat valuta poput USD, EUR, GBP, AUD i NZD u zamjenu za digitalnu imovinu kao što su Bitcoin i Ethereum.

Pri odabiru fiat-to-crypto razmjene, važno je osigurati da platforma prihvaća američke dolare i nudi lokalne načine plaćanja u SAD-u, po mogućnosti bankovni prijenos. Na kraju, provjerite postoje li naknade za polog ili povlačenje jer to mogu biti skriveni troškovi.

Razmjena kriptovaluta

Jednom kada je kupnja izvršena, kripto se može prenijeti na kripto-kripto-burzu za trgovanje kriptovalutama. Najpopularnije burze za trgovanje u SAD-u su Coinbase i Binance koje su dostupne širom svijeta u nekoliko zemalja.

binance karte

Trgovanje kriptovalutom pomoću Binancea.

Ove popularne burze nude suvremene platforme za trgovanje s paketima za grafikone koje omogućavaju posrednik za iskusne trgovce da kupuju, trguju i prodaju kripto za ostale kovanice. Korištenje trgovinske burze omogućuje investitorima da diverzificiraju svoju početnu kupnju kriptoa u druge dobro poznate altcoine i DeFi žetone.

Napredni ulagači i dnevni trgovci mogu koristiti burze za trgovanje kako bi spekulirali o cijeni elektroničkih valuta koristeći tehničku analizu na grafikonu cijena. Mnoge trgovačke platforme nude značajke i alate za grafikone kao što su tehnički indikatori, alati za crtanje i uzorci grafikona za analizu cijena i prepoznavanje prilika za trgovanje.

Budućnosti & Razmjene derivata kriptovaluta

Postoje i burze kriptovaluta koje nude trgovinu fjučersima i derivatima. To su platforme za trgovanje poput Bybit i FTX preporučuje se samo za iskusne trgovce. Trgovanje izvedenicama na maržinskim burzama zahtijeva temeljito razumijevanje trgovanja polugom i potrebna su dobra načela upravljanja rizicima. Moguće je izgubiti više od početnog kapitala deponiranog na platformi koristeći polugu.

bybit sučelje

Trgovanje izvedenicama s Bybitom.

Korištenje pozicija s polugom je rizično i trgovci potencijalno mogu izgubiti više od onoga što su položili na račun. Napredni trgovci mogu iskoristiti polugu prema 100: 1 na pozicijama kako bi produžili ili smanjili tržište i iskoristili mala kretanja cijena. Račun za trgovanje moguće je razviti vrlo brzo, ali dolazi s povećanim rizikom.

Davatelji CFD-a za kriptovalute

Internetski posrednici pružaju alternativni način za ulagače da kupuju kriptovalute i indeksiraju fondove. Iako CFD platforme ne nude stvarnu imovinu za kriptovalute za kupnju, oni omogućavaju trgovcima da nagađaju u smjeru cijene koristeći maržu u određenim regijama. To znači da ulagači mogu kupovati ili prodavati kriptovalute na kratko.

Najbolja kripto razmjena za kupnju bitcoina

Većina ljudi će gledati na kupnju bitcoina kao svoje prvo ulaganje na tržištu digitalnih valuta. Ako želite dobiti Bitcoin, najbolja metoda za američke kupce je korištenje lokalne kriptovalute poput Coinbasea. Coinbase sa sjedištem u Kaliforniji nudi razne načine plaćanja za stanovnike SAD-a i prihvaća valutu u USD.

Coinbase se smatra uglednim, pouzdanim i pruža vrhunsku likvidnost kako bi postigao najbolje cijene u odnosu na američki dolar. Burza također nudi brojne altcoin-ove kao što su Ethereum, Litecoin, XRP i Ethereum Classic koji se mogu kupiti pomoću fiat valute ili Bitcoina.

Najbolja kripto razmjena za kupnju Ethereuma

S rastom cijene ETH, koja je blizu svih vremena, investitori hrle na berze kriptovaluta kako bi brzo dobili Ethereum. Najbolja metoda za američke kupce da Ethereum (ETH) dobiju uz USD je upotreba lokalne razmjene kriptovaluta poput Coinbasea. Razmjena pruža sve-u-jednom trgovinu za investitore da kupuju, trguju i prodaju Ethereum natrag u USD.

Najbolja kripto razmjena za kupnju Altcoina

Na tržištu postoje tisuće altcoina za koje investitori mogu nagađati, nadajući se da će postati sljedeći Bitcoin ili Ethereum. Jedna od najboljih burzi za kupnju altcoina je Binance koja nudi stotine alt kovanica koje se mogu kupiti u fiat valuti, stabilkoincima i Bitcoinima.

volumen binance

Binance je broj 1 za opseg trgovanja i likvidnost.

Binance je najveća kripto burza u smislu likvidnosti trgovanja i dnevnih količina trgovanja prema coinmarketcap, a slijede Coinbase Pro i Kraken. To znači da korisnici mogu dobiti najbolje cijene altcoin parova. Manje burze trebale bi naplatiti veću naknadu za širenje zbog manje likvidnosti u njihovim knjigama narudžbi.

Najbolja platforma za trgovanje kriptovalutama

Binance je naša najbolje ocijenjena burza za trgovanje digitalnim valutama kao što su Bitcoin, Ethereum, XRP i Litecoin. To je najveća i najpopularnija svjetska trgovinska burza i trenutno trguje preko 16 milijuna USD svaki dan na svom spot tržištu, prema coinmarketcap.com.

binance napredno trgovanje

Binanceova napredna platforma za trgovanje.

Snaga Binancea leži u njegovoj reputaciji stabilne i sigurne trgovačke platforme. Platforma je integrirana s TradingViewom koji je vodeća grafička i društvena mreža. To znači da su korisnici Binancea potpuno opremljeni najboljim alatima za crtanje i značajkama trgovanja za kriptovalute za trgovanje stotinama kripto parova na jednom web mjestu.

Najbolja kripto razmjena za početnike

Pronalaženje jednostavne i brze razmjene za stjecanje kriptografije važno je za nove ulagače na tržištu digitalne valute. Prema našem mišljenju, Coinbase je najbolja kripto razmjena za početnike kakva je i bila dizajniran za jednostavnost i jednostavnost upotrebe. Prednosti Coinbasea uključuju:

 • Jednostavno je stvoriti račun
 • Postupak brze provjere osobnih podataka
 • Raznolikost načina plaćanja za povezivanje s računom
 • Elegantno korisničko sučelje dostupno na stolnoj ili mobilnoj aplikaciji za trgovanje
 • Širok raspon kriptovaluta za odabir
 • Jednostavan postupak dovršetka kupnje

Razmjena kriptovaluta s najnižim naknadama

Pronalaženje razmjene kriptovaluta s niskom naknadom za upotrebu u SAD-u važno je razmatranje za početnike i iskusne investitore. Prema našem istraživanju, najniža razmjena naknada za trgovanje u Sjedinjenim Državama (SAD) je Binance.

Razmjena koristi višeslojni sustav naknada između 0% i 0,1%. Također postoji poticaj za upotrebu matičnog tokena Binance Coin (BNB) koji nudi niže naknade uz popuste do 25%. Burze konkurenata mogu naplatiti naknade za trgovanje do 1% po transakciji, što se dugoročno može zbrajati.

Alternativni način za dobivanje kriptopisa bez plaćanja previše naknade je korištenje burze kao što je Phemex koja nudi nulta naknada na njihovoj spot burzi za premium članove. Da biste pronašli naše više, pročitajte naš članak o najboljim platformama za kripto trgovanje bez ikakvih naknada.

Gdje čuvati kriptovalute

Pohranjivanje kriptovaluta na američkoj burzi za trgovanje kriptovalutama može biti rizično. Sigurnost imovine prepuštena je burzi i može biti osjetljiva na hakovanje i krađu. Najbolji način za zaštitu imovine kriptovaluta je upotreba uglednog novčanika za kriptovalute. Dva najpopularnija kripto novčanika su:

Hardverski novčanici osigurati zračnu komoru između uređaja povezanih s internetom i pristupa materijalu. Privatni ključevi koji daju pravo pristupa kriptovaluti (slanje, prijenos i primanje) pohranjuju se u novčanik za razliku od razmjene.

knjiga nano x

Ledger Nano X hardverski novčanik

To znači da jeste hakeri ne mogu krasti kripto, osim ako nemaju pristup privatnim ključevima. Čak i ako je novčanik hladnjače oštećen, izgubljen ili ukraden, sredstvima se može pristupiti pomoću raznih sigurnosnih kopija, poput upotrebe fraze za oporavak.

Često postavljana pitanja

Je li legalno kupiti kriptovalute u SAD-u?

Pravni status Bitcoina i druge imovine kriptovalute razlikuje se u svakoj državi SAD-a zbog lokalnih propisa i neprestano se mijenja zbog promjenjivog okruženja financijske politike. Prema saveznom zakonu Sjedinjenih Država, Bitcoin je klasificiran kao „roba“ i smatra se „legalnim“.

Kao i većina zemalja na svijetu, američka vlada ne smatra Bitcoin ili kripto ilegalu, što znači da ih se može kupovati i prodavati na burzama ako se poštuju odgovarajuće mjere za borbu protiv prijevare. Iako je Mreža za provedbu financijskih zločina Ministarstva financija SAD-a (FINCEN) izjavila da je to to legalno za kupnju bitcoina, to je status novca ili robe različit u državama SAD-a.

Kupci će prije ulaganja trebati provjeriti pravni status kriptoa u svojoj državi.

Naplaćuje li se kripto u SAD-u?

Trgovanje i držanje Bitcoina i cryptocurrencies su oporeziva imovina prema saveznim zakonima SAD-a. Svaka prodaja kriptovaluta smatra se a događaj kapitalne dobiti a dobit ili gubitak moraju se prijaviti kao dio porezne prijave za pojedinca ili tvrtku. Oporezive radnje uključuju digitalnu imovinu koja se kupuje, trguje i prodaje na burzama, iskopava, koristi za plaćanje stvari i zaradi na računima štednih računa s kripto kamatama.

Kako mogu dobiti kriptovalutu u SAD-u?

Najbolji način da pojedinci dobiju kriptovalute u Sjedinjenim Državama je koristite licenciranu kripto razmjenu koja je regulirana u SAD-u država prebivališta kupca. Korištenje razmjene koju reguliraju lokalne vlasti smanjuje rizik od prijevara, jer se platforma mora pridržavati strogih zahtjeva koje nameće vlada.

Gdje mogu kupiti kripto?

Kripto burze sa sjedištem u SAD-u, poput Coinbase, Kraken i Gemini, izdržale su test vremena i pružaju siguran i siguran način za korisnike da otvore račun, potvrde svoj identitet, polože sredstva i dobiju kriptovalute.

Koji je najbolji način plaćanja za dobivanje kripto u SAD-u?

Kada odabirete kripto razmjenu, važno je osigurati da platforma podržava vaš preferirani način pologa. The najbolja opcija je korištenje bankovnog prijenosa s američkog bankovnog računa. Naknade za transakcije uglavnom su niske, a sredstva se obrađuju za nekoliko radnih dana.

Ostale popularne metode za pretvaranje američkih dolara (USD) u kriptovalutu uključuju kreditnu karticu ili debitnu karticu, devizni prijenos, polog u gotovini, PayPal, gotovinske bonove i Amazon darovne kartice.

Možete li kupiti kripto koristeći kreditnu karticu u SAD-u?

Berze dostupne u SAD-u, poput Coinbase, omogućuju korištenje kreditnih / debitnih kartica za kupnju kovanica. Brz je, siguran i lako dostupan osobama s bankovnim računom. Ostale popularne platforme koje prihvaćaju kreditne kartice za američke građane su Binance, eToro, Changelly i CEX.IO.

Korištenje bankovne kartice za kupnju privlačno je za investitore koji traže brz i siguran način za dobivanje Bitcoina i drugih altcoina. Jedini nedostatak korištenja kreditne kartice su naknade za transakcije, koje su veće od tradicionalnih načina plaćanja, poput lokalne bankovne doznake.

Koje su američke banke kripto prihvatljive?

većina banaka u SAD-u ne prihvaća Bitcoin ili kripto transakcije. Međutim, s povećanim usvajanjem trend se polako mijenja i niz banke u SAD-u kao što su Chime Bank, Ally Bank, USSA, Simple Bank, pa čak i JP Morgan su počeli opuštati svoje politike prema digitalnim valutama.

Jesu li razmjene kriptovaluta sigurne?

Još uvijek postoje slučajevi hakiranja burzi kriptovaluta koji su rezultirali krađom sredstava. to je nije 100% sigurno za pohranu kripto imovine na burzi, bez obzira na postojeće sigurnosne mjere. Najveće burze kriptovaluta imaju sigurnosne značajke nalik bankama kako bi rizik bio izuzetno nizak, međutim najbolje mjesto za pohranu Bitcoina i kripto valuta nalazi se u vašem vlasništvu pomoću novčanika za hladnjače.

Možete li kupiti kripto koristeći Apple Pay u SAD-u?

Kupci mogu kupiti digitalne valute kao što su Bitcoin i Ethereum koristeći Apple Pay na Coinmama. Globalna razmjena kriptovaluta podržana je u Sjedinjenim Državama i prihvaća transakcije koristeći USD. Coinmama je jedna od najvećih burzi koja podržava Apple Pay.

Zaključak

Da zaključimo naš članak o najboljim razmjenama kripto valuta u Sjedinjenim Državama (SAD), preporučuje se držite se dobro uspostavljene, ugledne i američke razmjene koji prihvaćaju depozite u USD i reguliran je u većini država. Gore navedeni Bitcoin & kripto platforme u SAD-u su pouzdane i koriste ih milijuni kupaca širom svijeta za kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta.

Ako planirate kupovati i trgovati kriptovalutama, obavezno povucite svoju zaradu u renomirani Bitcoin novčanik radi sigurnog čuvanja. To je najbolja metoda da zaštitite svoje kripto ulaganje.

Sada je na vama red za komentar.

 • Mislite li da je naš popis najboljih američkih razmjena bitcoina točan?
 • Kakvo je bilo vaše iskustvo na tim kripto burzama?
 • Koju biste burzu kriptovaluta u SAD-u preporučili prijatelju?

Ako vam je ovaj članak bio koristan, slobodno ga podijelite sa svojom društvenom mrežom.

Možda će vas zanimati i ovi odabrani članci:

 • 10 najboljih bitcoina & Razmjene kriptovaluta u Australiji
 • 8 najboljih uspoređenih platforma za trgovanje kripto marginama
 • 5 najboljih platformi za zarađivanje kamata na Bitcoin & Kripto
 • 4 najbolja softvera za kriptogram & Alati za Altcoin trgovce
 • Kraken vs. Usporedba blizanaca: koja je kripto razmjena najbolja?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map