10 najboljih kripto razmjena u Velikoj Britaniji

Pregledali smo više od 60 kripto burzi i rangirali najbolje razmjene kriptovaluta u Velikoj Britaniji za kupnju Bitcoina. Naša se procjena temelji na važnim korisničkim čimbenicima kao što su jednostavnost upotrebe, lokalni načini pologa, naknade za trgovanje, sigurnost i korisnička podrška. Također, neke razmjene zahtijevaju da posjedujete Bitcoin novčanik kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, prije početka obavezno pročitajte i naš vodič o najboljim kripto hardverskim novčanicima.

naš izbor

Najbolja razmjena za

Početnici

baza novčića Posjetite web stranicu

Najbolja razmjena za

Društveno trgovanje

etoro Posjetite web stranicu

Vaš je kapital u opasnosti.

Najbolja razmjena za

Niske naknade

binance Posjetite web stranicu

Najbolja kripto razmjena u Velikoj Britaniji

Na temelju naših recenzija, evo najboljih burzi za kupnju Bitcoina i kripto u Velikoj Britaniji:

Najbolje razmjene bitcoina u Velikoj Britaniji: Usporedbe

Ova usporedbena tablica daje pregled najboljih burzi kriptovaluta u Ujedinjenom Kraljevstvu za kupnju, trgovinu i prodaju Bitcoina i drugih digitalnih valuta.

Ako i dalje ne možete pronaći ono što tražite, postoji i mogućnost korištenja globalne fiat-to-crypto usluge koja će obično prihvaćati druge metode pologa kao što su debitna ili kreditna kartica, PayPal, pa čak i Amazon darovne kartice.

Najbolje razmjene kriptovaluta u Velikoj Britaniji: Recenzije

Evo našeg sažetka najboljih bitcoina & web stranice s kriptovalutama u Velikoj Britaniji. Za detaljniji prikaz svake platforme, kliknite na linkove za pregled razmjene u nastavku.

1. Coinbase

Stanovnici Velike Britanije mogu koristiti Coinbase za kupnju Bitcoina, popularne burze kriptovaluta koja postoji od lipnja 2012. Od svog pokretanja Coinbase je postao pouzdani novčanik i platforma za digitalne valute za kupnju, prodaju i trgovinu Bitcoinom i druge kriptovalute.

Posjetite Coinbase

Građani u Velikoj Britaniji mogu kupiti Bitcoin koristeći kreditnu / debitnu karticu ili bankovni prijenos. Ovi su načini plaćanja lako dostupni i prikladni za prvi put ulagače u Bitcoin. Korisničko sučelje prilagođeno je početnicima i uključuje Coinbase novčanik za pohranu vaših Bitcoina nakon kupnje.

baza novčića

Coinbase nudi naprednu i profesionalnu burzu za trgovanje nazvanu Coinbase Pro, koja je idealna za početnike i srednje trgovce kriptovalutama. Razmjena omogućuje pojedincima koji žele trgovati širokim izborom digitalnih valuta na sigurnoj i platforma osigurana.

Sve u svemu, Coinbase je dobra opcija za kupnju Bitcoina u Velikoj Britaniji. Postoji čak i Coinbase Earn za početnike koji će naučiti o blockchain projektima za zaradu kriptovaluta. Međutim, važno je znati da Bitcoini koji su pohranjeni u Coinbase novčaniku nisu pod vašim nadzorom. Dakle, nakon što kupite Bitcoin, preporučujemo vam da odmah povučete svoja sredstva kako biste bili sigurni na uglednom hardverskom novčaniku.

2. eToro

eToro je globalno financijsko posredovanje koje pruža platformu za financijsko trgovanje i ulaganje za nekoliko tržišta, uključujući Crypto, ETF-ove, dionice, indekse, robu i Forex. Broker koriste milijuni investitora i trgovaca iz više jurisdikcija u svijetu, uključujući kupce u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Posjetite eToro

Odricanje: 67% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim dobavljačem. Trebali biste razmisliti možete li si priuštiti rizik od gubitka novca. Ulaganje u Cryptoasset nije regulirano u većini zemalja EU-a i Velike Britanije. Nema zaštite potrošača.

eToro je pogodan za početnike koji žele ulagati u različite kriptovalute pomoću a moćna i user-friendly trgovinska platforma. Platforma podržava 94 parova kriptovaluta kojima se može trgovati protiv altcoina ili fiat valuta ili vježbati kripto trgovanje pomoću virtualnog portfelja.

web stranica etoro

eToro je poznat po svojoj društvenoj trgovačkoj zajednici u kojoj se trgovci mogu pridružiti i povezati s drugim trgovcima kako bi podijelili ideje, strategije ili zrcale performanse trgovanja profitabilnih trgovaca. To znači da novi ulagači i početnici mogu sudjelovati na tržištu kriptovaluta prateći uspješne trgovce Bitcoinima.

Postoji sustav filtra za otkrivanje investicijskog portfelja za kopiranje koji odgovara određenim kriterijima kao što su povrat ulaganja, tolerancija na rizik i broj fotokopirnih uređaja. Da biste ograničili potencijalne gubitke, postoji mogućnost postavljanja razine zaustavnog gubitka.

etoro trgovina kopijama

Prethodni učinak nije pokazatelj budućih rezultata.

3. Blizanci

Gemini je tvrtka sa sjedištem u New Yorku i regulirana razmjena kriptovaluta koja je dostupno u Velikoj Britaniji. Osnovali su ga blizanci Winklevoss, burza je brzo narasla i postala popularan izbor za pojedince, trgovce i institucije za kupnju, prodaju i pohranu Bitcoina i kriptovaluta.

Posjetite Blizance

Gemini podržava više fiat valuta, uključujući GBP, koje se mogu položiti na burzu pomoću debitne kartice ili prijenos s bankovnog računa putem bržih plaćanja, CHAPS ili SWIFT žicom. Ostale značajne značajke uključuju naprednu platformu za trgovanje, skrbničku uslugu, siguran novčanik, aplikaciju za mobilno trgovanje i kripto trgovanje izvan razmjene.

web stranica blizanaca

Blizanci se često nazivaju jednim od najsigurnije razmjene kriptovaluta za kupnju i prodaju digitalne imovine. To se pripisuje bankarskim sigurnosnim mjerama i prvom mentalitetu sigurnosti. Brojni zaštitni mehanizmi koriste se za zaštitu korisnikovih podataka i sredstava pohranjenih na platformi, kao što je pohrana hladnog novčanika, postupak povlačenja više potpisa, dvofaktorska autentifikacija, šifriranje, adrese s bijele liste i zaštita od grube sile.

Izvrsna značajka korištenja Geminija su naknade s nula-depozita za prijenos fiat valute ili imovine kriptovalute na burzu. Međutim, kupci u Velikoj Britaniji mogu položiti funte bez naknade za kupnju debitnom karticom naplatit će se 3,49% naknade od ukupnog iznosa kupnje.

4. Crypto.com

Crypto.com je razmjena kriptovaluta koja nudi nekoliko proizvoda i usluga za kriptovalute preko 1 milijuna korisnika svijeta u više zemalja, uključujući SAD, UK i Australiju. Aplikacija crypto.com olakšava svima, bez obzira na iskustvo ili financijsko stanje, kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta u nekoliko minuta.

web mjesto crypto.com

Aplikacija Crypto.com dostupna je za preuzimanje za iOS i Android uređaje i prepuna je izvrsnih značajki kao što su:

 • Kupujte, trgujte i prodajte Bitcoin i 50+ altcoin parova
 • Kupite Bitcoin koristeći bankovni prijenos, debitnu ili kreditnu karticu ili drugu kripto imovinu
 • Niske i konkurentne naknade za trgovanje na burzi
 • Nulta naknada za kreditne kartice za kupnju Bitcoina pomoću aplikacije
 • 0% naknada za trgovanje za nove korisnike tijekom prvih 90 dana

Nabavite 50 USD BESPLATNO Kada preuzmete aplikaciju Crypto.com, upotrijebite naš referalni kod 45h3ct59tv i uložite token MCO.

Posjetite Crypto.com

Ulagači koji žele diverzificirati svoje ulaganje u kriptovalute mogu se odvažiti na druge popularne digitalne valute poput XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET i USDT u aplikaciji Crypto.com.

Platforma koristi model naknade za proizvođača i preuzimača koji nudi izuzetno konkurentne cijene za pretvaranje GBP u Bitcoin. Naknada za trgovanje temelji se na razinama koje ovise o opsegu trgovanja od 30 dana i započinju s 0,25% i postupno se smanjuju na temelju opsega.

aplikacija crypto.com

5. Binance

Binance je stabilna i sigurna platforma za trgovanje fiat-kriptovalutama izgrađena na istoj tehnologiji koju je razvila njegova matična tvrtka Binance. Vodeća svjetska kripto razmjena i jedna od najbržih priča o uspjehu u cijeloj blockchain industriji.

Posjetite Binance

Novi korisnici razmjene Binance Jersey mogu stvoriti račun za nekoliko minuta brzom obradom Know-Your-Customer (KYC). Platforma također podržava širok izbor fiat valuta poput funti sterlinga (GBP) i eura (EUR) koji se mogu brzo i jednostavno pretvoriti u Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH).

binance dres

Binance Jersey je bio dizajniran za investitore i trgovce sa znanjem stvaranja grafikona i postavljanja naloga. Korisnici će morati razumjeti kako unijeti narudžbu pomoću trgovinskog prozora. Ovo bi moglo biti isključenje za potpune početnike koji žele trenutno kupiti Bitcoin s GBP.

Dostupni načini pologa uključuju SEPA i brže plaćanje koji su široko dostupni, ali podrazumijevaju malu naknadu za polog od 0,25 GBP, odnosno 0,48 EUR. Tu je i mala naknada za povlačenje. Sve u svemu, Binance Jersey jest jedno od najboljih mjesta za kupnju bitcoina u Velikoj Britaniji zbog svoje stabilnosti, ugleda i konkurentnih deviznih naknada.

6. CoinJar UK

CoinJar pruža a jednostavan način za kupnju & prodavati digitalnu valutu pomoću platforme za trgovanje na stolnim računalima ili mobilne aplikacije. Osnovana 2013. godine, tvrtka je započela kao australska burza bitcoina i kriptovaluta koja je proširila svoje inovativne kripto financijske proizvode i usluge na stanovnike u Velikoj Britaniji..

Posjetite CoinJar UK

CoinJar nudi britanskom tržištu solidnu paletu digitalnih proizvoda, uključujući siguran novčanik, debitnu karticu za kriptovalute, naprednu digitalnu platformu za razmjenu kovanica, mobilnu aplikaciju i OTC za institucionalne investitore. Aplikacija za mobilni telefon podržana je na izvornim iOS i Android uređajima.

coinjar

Razumijemo da su naknade za trgovanje važan faktor prilikom traženja razmjene u Velikoj Britaniji za kupnju kriptovaluta. CoinJar nudi konkurentnu naknadu za trgovanje na tržištu od 1%. To je usporedivo s drugim popularnim razmjenama bitcoina u Velikoj Britaniji. Postoje također bez naknade za polog GBP putem bankovnog prijenosa (usluga bržeg plaćanja). Nema naknade za podizanje GBP-a iz CoinJar novčanika na bankovni račun.

Ukratko, najbolje značajke CoinJar UK uključuju:

 • Kupujte i prodajte digitalnu valutu na stolnim i mobilnim uređajima
 • Konkurentska paušalna naknada od 1% za kupnju i prodaju kriptovaluta
 • Pošaljite i primite uplate s vanjskih računa i ostalih korisnika CoinJar-a
 • Napredna trgovačka platforma s upozorenjima o cijenama
 • Podignite GBP na bankovni račun bez naknade
 • Siguran i siguran novčanik za pohranu kripto kovanica
 • Pratite portfelj pomoću aplikacije CoinJar

7. CEX.IO

CEX.IO je popularna razmjena za odmah kupite Bitcoin pomoću njegove web stranice ili mobilne aplikacije koja je dostupna na iOS-u i Androidu. S podrškom za više načina plaćanja, uključujući kreditne kartice, debitne kartice, bankovne transfere, Skrill i druge, CEX.IO se smatra jednom od najboljih kripto burzi u svijetu.

Posjetite CEX.IO

CEX.IO razmjena ponosi se stabilnošću kako bi pružila usluge bez problema potkrijepljenih pouzdanim sustavom i sigurnošću korisničkog računa, sigurnim skladištenjem sredstava, financijskom održivošću i dubokom usklađenošću sa zakonom. Riječ je o uglednoj i sigurnoj Bitcoin burzi bez hakiranih računa ili krađe sredstava od pokretanja 2013. godine.

CEX.io

CEX.IO je prepun značajki koje uključuju trenutne kripto kupnje kreditnom karticom, platformu za trgovanje maržama i ulaganje omiljenih novčića za zaradu i još mnogo toga kao što su:

 • Korisničko sučelje prilagođeno početnicima
 • Brzo i lako kupiti i prodati Bitcoin
 • Podržava plaćanje kreditnom / debitnom karticom i bankovnim prijenosom, Skrill
 • Prihvaća fiat valute poput USD, GBP, EUR i RUB
 • Knjiga naloga s visokom likvidnošću s malim rasponima
 • Osigurajte novčanik pomoću izvanmjernih mjera hladnjaka
 • Mobilna aplikacija s uslugama Instant Exchange i Instant Sell. Kasniji je jedinstven za CEX.IO – omogućuje vam prodaju svojih kovanica i odmah se povuci vaša fiat dobit na Visa ili Mastercard
 • 24/7 tim za korisničku podršku

8. StormGain

StormGain je platforma za trgovanje i ulaganje kriptovaluta koja je opremljena vrhunskim značajkama i alatima za trgovanje. Napredno je trgovanje kako bi se omogućilo investitorima da kupuju Bitcoin koristeći kriptovalute i stabilan novac i kapitaliziraju volatilna kripto tržišta do 200x.

Posjetite StormGain

Investitori koji radije kupuju i drže mogu kupiti kripto s fiatom koristeći VISA i Mastercard kreditne kartice koje se mogu pohraniti u StormGain novčanik.

Značajke Stormgain

StormGain je dizajniran za srednje i napredne investitore i trgovce. Postojeći Bitcoin trgovci koji žele iskoristiti poziciju koristeći StormGain imat će pristup sljedećim značajkama na platformi:

 • Brza prijava i registracija
 • Nema KYC postupka za pokretanje trgovine kripto
 • Napredna platforma za trgovanje i elegantno korisničko sučelje
 • Trgovanje visokom polugom do 200x
 • Nagodba Stablecoin u USDT
 • Cloudminer alat iskopavati kripto iz mobilne aplikacije
 • Programi vjernosti
 • Signali trgovanja
 • Dvofaktorska autentifikacija
 • Vježbajte kripto trgovanje na demo računu
 • Aplikacija za mobilno trgovanje za iOS i Android

9. Luno

Luno je razmjena kriptovaluta sa sjedištem u Singapuru i dostupan u preko 60 zemalja svijeta, uključujući UK. S preko 6 milijuna korisnika na globalnoj razini i 17 milijardi USD u transakcijama, Luno je jedna od većih burzi koja pojedincima u Velikoj Britaniji nudi brz način ulaganja u Bitcoin ili altcoin kao što su Ethereum, XRP i Litecoin.

Posjetite Luno

Iskustvo trgovanja osmišljeno je za početnike i jedan je od najjednostavnijih načina za pokretanje trgovanja kripto računima pomoću GBP i bankovnog transfera. Luno također nudi a pouzdan i siguran internetski novčanik za pojedince da privremeno pohrane svoje novčiće.

web stranica luno

Za razliku od ostalih platformi za trgovanje kriptovalutama, Luno je bio pažljiv dizajniran s obzirom na početnike i upoznati ih s digitalnim novčićima. Registracija, provjera i povezivanje s postupkom plaćanja traje samo nekoliko minuta. Kupci mogu kupiti digitalnu imovinu pomoću vrlo intuitivnog i elegantnog korisničkog sučelja na radnoj površini ili pomoću mobilne aplikacije Luno.

Za stanovnike Velike Britanije koji koriste Luno, naknada za trgovanje je između 0% – 0,1% koja je vrlo konkurentna u odnosu na vodeće platforme za kriptovalute. Na primjer, naknada za trgovanje na Binanceu iznosi ravno 0,1%. Također nema nula naknada za polog i podizanje sredstava u lokalnoj banci.

10. Coinmama

Coinmama je fiat-to-crypto razmjena koja je dostupna investitorima u Velikoj Britaniji koja pruža a brz, siguran i jednostavan način kupnje digitalne valute. Kripto razmjena podržava fiat valute poput GBP, AUD, EUR, USD i CAD koje se mogu odmah pretvoriti u kupnju Bitcoina.

Posjetite Coinmamu

Građani u Velikoj Britaniji imaju razne načine plaćanja za ulaganje u Bitcoin. Coinmama nudi široko dostupne načine plaćanja poput bankovni prijenos, SWIFT, SEPA, Visa i Mastercard kreditne i debitne kartice.

coinmama

Korisnici Coinmame moraju imati hardverski novčanik jer se kupljeni Bitcoin šalje izravno u novčanik. To znači da Coinmama ne pohranjuje Bitcoin što značajno smanjuje rizik od hakera i prijevara. Bitcoin koji se kupuje na Coinmami šalje se izravno u hardverski novčanik. Ako to ne učinite, pogledajte našu recenziju najboljih hardverskih novčanika.

Vrijedno je istaknuti naknade Coinmame i naplatiti ih fiksna naknada od 5,9% i nadoplata od 5% za kupnju Bitcoina kreditnom karticom. Naknade za transakcije prilično su visoke i akumulirat će se ako se često kupuju bitcoini, poput prosjeka dolara (DCA).

Kako odabrati UK Crypto Exchange

Pronalaženje prikladne britanske burze kriptovaluta može biti nezgodno za početnike u kriptosferi. Važno je uzeti u obzir dolje navedene čimbenike prije polaganja sredstava.

Regulirano u Velikoj Britaniji

Važno je koristiti pouzdanu platformu koja je regulirana u Velikoj Britaniji i koja je u skladu sa strogim zakonima i propisima koji uređuju industriju digitalnih valuta. Razmjene kriptovaluta koje su ovjeren od strane tijela za financijsko ponašanje (FCA) se smatraju pouzdanim i sigurnim mjestom za kupnju digitalnih valuta.

Za početnike & jednostavan za korištenje

Potražite kripto razmjenu koja je podržana u Velikoj Britaniji koja omogućuje brze i jednostavne GBP depozite i mobilnu aplikaciju za kupnju / prodaju Bitcoina u bilo kojem trenutku ili na bilo kojem mjestu. Sjajan primjer kripto razmjene u Velikoj Britaniji s mobilnom aplikacijom je Luno. Nema pologa za polog GBP putem bankovnog transfera.

Metode pologa

Pronađite britansku burzu kriptovaluta koja nudi željene opcije depozita, poput bankovnih transfera ili kupnje kreditne / debitne kartice za kupnju Bitcoina. Ovo su najčešći načini plaćanja koje imaju niske naknade i brzo vrijeme obrade. Svaka kripto razmjena ima različita minimalna i maksimalna dnevna ograničenja u 24 sata.

Podržane kriptovalute

Postoje tisuće različitih kriptovalutnih projekata i kovanica za kupnju i prodaju. Neće sve burze ponuditi svaki novčić za trgovanje. Ako postoji određena digitalna valuta koju želite kupiti, provjerite web mjesto razmjene da biste potvrdili da je kovanica navedena i je li dostupan AUD trgovački par (npr. BTC / GBP).

Sigurnost novčanika

Potražite kripto platformu koja nudi sigurnosne značajke kao što su hladno spremanje novčanika, postupak povlačenja s više potpisa i dvofaktorska autentifikacija. Ove mjere pomoći će u sprečavanju krađe sredstava i prijevara.

Naknade za trgovanje

Nekoliko je različitih naknada kojih morate biti svjesni kada upotrebljavate kripto razmjenu, kao što je polog GBP, podizanje gotovine ili kripto i trgovina između imovine. Također postoji naknada za širenje i naknada za konverziju forex-a koja je često „skriveni trošak“ i nije u potpunosti otkrivena. »Preporučuje se provjerite razliku između cijene kupnje i prodaje na burzi kako bi se utvrdilo širenje.

Korisnička podrška

Istražite web stranicu kako biste saznali koje su metode komunikacije dostupne za podršku korisnicima kojima je potreban savjet za rješavanje problema ili pomoć na razmjeni. Većina kripto burza u Velikoj Britaniji pružit će odjeljak s često postavljanim pitanjima i Vodiči s uputama koji su korisni za početnike. U suprotnom, pobrinite se da web mjesto ima sustav ulaznica za izravno kontaktiranje tima za korisničku podršku ili chat bota uživo.

Internetske recenzije & Društveni mediji

Pretražite recenzije mrežnih razmjena, komentare na forumima i postove na društvenim mrežama sjajan je način da vidite kakvo su iskustvo imali drugi ulagači i trgovci s tom platformom. Web stranice s recenzijama uglavnom imaju za cilj pružiti brz sažetak razmjene koji se lako čita, prije stvaranja računa.

Najbolja kripto razmjena u Velikoj Britaniji: Kategorije

Kripto razmjena s najnižim naknadama

Kada tražite najjeftinije burze kriptovaluta u Velikoj Britaniji, važno je uzeti u obzir naknadu za trgovanje i također se širiti. Jedan od najniža razmjena naknada je Binance s naknadama između 0% i 0,1%. Binance je najveća web lokacija za trgovanje koja podržava GBP trenutne depozite putem bankovnog transfera ili kupnje kreditne kartice.

Najbolja kripto razmjena za početnike

Coinbase je najbolja web stranica za kupnju / prodaju kriptopisa u Velikoj Britaniji za početnike. Kupci i prodavači mogu koristiti čistu, intuitivnu i jednostavnu navigaciju. Platforma je potpuno prilagodljiva mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje koja uključuje sve značajke trgovanja dostupne u verziji web stranice za stolna računala. Razmjena je bila dizajniran za jednostavnost, jednostavan za upotrebu i uključuje vrlo odgovornu značajku chata uživo za korisničku podršku.

Najbolja platforma za trgovanje bitcoinima

Binance je popularna platforma za trgovanje kriptovalutama koja sadrži napredni sustav grafikona koji omogućava trgovcima da započnu trgovati digitalnom imovinom poput Bitcoina. Pokreće TradingView koja je vodeća grafička i društvena mreža, korisnici Binancea potpuno su opremljeni najboljim alatima za grafikone i značajkama trgovanja za kriptovalute za trgovanje stotinama parova na jednom mjestu za trgovanje.

Binance također nudi trgovinu maržom na svojoj platformi kako bi korisnici mogli trgovati pozicijama s polugom. Sve u svemu, Binance je jedna od najboljih platformi za trgovanje kriptovalutama u Velikoj Britaniji.

Najbolja aplikacija za trgovanje bitcoinima

CoinJar UK objavio je mobilnu aplikaciju za iOS i Android za kupnju Bitcoina i druge digitalne imovine. Aplikacija nudi potpuno prilagodljivo sučelje gdje korisnici mogu upravljati svojim portfeljem, slati kripto drugim korisnicima i izvršavati trenutna plaćanja u kripto. Aplikacija CoinJar učinkovit je način kupnje / prodaje kriptografije, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Razmjene kriptovaluta za koje nije potreban ID

Pojedinci koji pretvaraju fiat valutu (npr. Funte) u kriptovalutu (npr. Bitcoin) pomoću mrežne razmjene općenito trebaju predati identifikacijske dokumente. To je prema FCA-inim zahtjevima i u skladu s propisima o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma (AML / CTF).

Postoje neke iznimke od pravila kao što su peer-to-peer usluge poput Paxful i usluge trenutne kripto zamjene. Te platforme omogućuju korisnicima međusobnu kupnju i prodaju koje ne zahtijevaju uvijek ID ovisno o načinu plaćanja.

Gdje pohraniti Bitcoin & Kriptovaluta

Pohranjivanje kriptovaluta pomoću britanske burze kriptovaluta ili internetskog novčanika može biti rizično. Iako većina razmjena uključuje siguran novčanik, sigurnost imovine trebala bi biti odgovornost vlasnika i držati je pod njihovom kontrolom. Postoje ugledni novčanici za kriptovalute za pohranu Bitcoina i drugih kovanica kao što su:

Korištenje novčanika za hladnjak osigurava zračnu komoru između uređaja povezanih s internetom i materijala. Privatni ključevi koji daju pravo pristupa kriptovaluti (slanje, prijenos i primanje) čuvaju se u novčaniku, a ne na razmjeni. Čak i ako je hardverski novčanik oštećen, izgubljen ili ukraden, sredstvima se može pristupiti pomoću raznih sigurnosnih kopija, poput upotrebe fraze za oporavak.

Često postavljana pitanja

Možete li kupiti kreditne kartice u Velikoj Britaniji?

Razmjene kriptovaluta poput Coinbase, CEX.IO i Coinmama omogućuju kupcima u Velikoj Britaniji da kupuju Bitcoin pomoću kreditne kartice. Naknade mogu varirati između razmjena i obično se primjenjuje dodatak koji može doseći čak 5%.

Koji je najjeftiniji način kupnje bitcoina u Velikoj Britaniji?

Crypto.com jedan je od najjeftinijih načina za kupnju Bitcoina i drugih kriptovaluta u Velikoj Britaniji. Popularna kripto burza nudi nula naknada za trgovanje za nove kupce u prvih 90 dana i 0% troškova kreditne kartice.

Je li legalno kupiti bitcoin u Velikoj Britaniji?

Trenutno postoje bez ograničenja ili zakona o kriptovalutama koji pojedincima zabranjuju kupnju digitalnih valuta kao što je Bitcoin. Kriptovalute se u Velikoj Britaniji ne smatraju zakonskim sredstvom plaćanja i ulagači se moraju pridržavati lokalnih poreznih zakona.

Koja je najbolja razmjena bitcoina u Velikoj Britaniji?

Ulagačima u Velikoj Britaniji dostupno je nekoliko burzi za trgovanje kriptovalutama za trgovinu Bitcoinom. Svaka burza ima različite značajke, tržišta za trgovinu, naknade i korisničko sučelje. Jedna od najboljih svjetskih burzi je Binance, koja je globalno dostupna korisnicima za trgovanje Bitcoinima.

Zaključak

Da zaključimo našu usporedbu najboljih mjesta za kupnju Bitcoina u Velikoj Britaniji, vlastito je mišljenje da su gornje razmjene dostojan izbor na temelju njihove jednostavnosti upotrebe, sigurnosti, načina pologa, podrške za GBP, naknada za trgovanje i korisničke podrške.

Prepoznajemo da postoji mnogo drugih mjenjačnica u Velikoj Britaniji za odabir, međutim, početnici bi trebali biti oprezni i koristiti dobro uspostavljene i ugledne burze kripto valuta iznad kojih se koriste milijuni kupaca širom svijeta.

Možda će vas zanimati i ovi odabrani članci:

 • bitFlyer pregled: je li sigurno? Morate pročitati prije prijave
 • 5 najboljih platformi za zaradu kamata na kripto
 • 8 najboljih razmjena bitcoina u SAD-u
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • Bitit Exchange: Pročitajte ovaj pregled prije nego što se prijavite
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map