9 bästa utbyten av Fiat till Crypto för 2021

Det första steget för att äga kryptovaluta är att hitta en ansedd fiat till kryptobörs för att konvertera kontanter till Bitcoin eller andra digitala mynt. Vi har jämfört över 60 kryptobörser och rankade toppplattformarna nedan. Vår bedömning baseras på bedömning av tillgängliga tillgångar, valutor som stöds, insättningsmetoder, handelsavgifter, säkerhet och mer.

vårt val

Bästa Fiat Exchange för

Nybörjare

myntbas Besök hemsida

Bästa Fiat Exchange för

Låga avgifter

binance Besök hemsida

Bästa Fiat Exchange för

Social gemenskap

etoro Besök webbplatsen Ansvarsfriskrivning: Ditt kapital är i fara

Bästa Fiat To Crypto Exchange

Baserat på våra recensioner är dessa de bästa fiat till kryptovalutor utbyten:

Top Fiat To Crypto Exchange: Recensioner

Vi har valt dessa börser baserat på de viktigaste användarfaktorerna som fiat-valuta som stöds, antal länder som stöds, rykte, pålitlighet, säkerhet och kundsupport. Innan vi börjar, kräver vissa utbyten att du äger en Bitcoin-hårdvaruplånbok som Ledger Nano X. Om du inte har en plånbok, läs vår guide om de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna.


Coinbase

Coinbase är den mest populära Bitcoin-börsen i världen som finns i över 100 länder. Coinbase grundades i juni 2012 och är ett plånbok för digital valuta och handelsplattform där handlare och konsumenter kan handla med nya digitala valutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

Besök Coinbase

Coinbase huvudtjänst är att tillhandahålla ett utbyte för användare att köpa och sälja Bitcoin och andra kryptovalutor via en bankkonto, kreditkort och betalkort. Det är ett mycket tilltalande medium för kryptovalutainvesterare. Nya kryptovalutainvesterare kommer ofta att köpa sin första Bitcoin via Coinbase som ett resultat av deras starka rykte, marknadsföring och användarvänliga gränssnitt.

myntbas

Utbytet har varit utformad för enkel användning och enkelhet. Plattformen gör det enkelt för alla att köpa eller sälja kryptovalutor oavsett tidigare erfarenhet. Det finns inga svåra alternativ att välja och utan besväret med avancerade pristabeller, orderbok eller marknadsdjup för att förvirra nybörjare. Det är rakt framåt för att köpa och sälja mynt.

Relaterad: Coinbase Review: Ska du betala högre avgifter? Är det värt det?

Med tanke på utbytesmålen för nya användare är kunskapsbasen detaljerad och omfattande som täcker de flesta ämnen och vanliga frågor. Kundtjänst kan kontaktas genom att skicka en supportbiljett via e-post.

Binance

Binance enligt vår mening är världens bästa kryptovalutautbyte. Plattformen är super nybörjarvänlig, enkel att använda och erbjuder ett stort utbud av kryptovalutapar, innovativa produkter, funktioner, konkurrenskraftiga avgifter och lyhörd kundsupport.

Besök Binance

Sedan starten 2017 har Binance blivit världens största kryptokursutbyte efter handelsvolym. Binance har lockade miljontals användare i flera länder över hela världen och applåderas ofta i utbytesrecensioner och sociala medier. Börsen presenteras också i reklamkampanjer över hela världen för att locka nya användare till sin plattform.

Relaterad: Binance Review: Crypto, Trading & Avgifter

binance

Binance erbjuder ett brett utbud av produkter och funktioner som inkluderar:

 • Köp krypto med över 60+ fiatvalutor
 • Stöder flera betalningsalternativ som bankinsättning och kredit- / bankkort
 • Grundläggande och avancerad handelstabell som passar användare av olika skicklighet
 • Marginalhandelsplattform för att handla krypto med hävstång
 • Derivat och hävstångsmärken
 • En säker Binance-plånbok för att lagra kryptovalutatillgångar
 • Binance-sparande konton för att tjäna ränta på krypto
 • Kryptolån och Binance-insatspooler
 • Binance VISA-kort för att dölja och betala med krypto

Crypto.com

Crypto.com är en digital tillgångsplattform som erbjuder flera kryptovalutaprodukter och tjänster i ett försök att öka antagandet av krypto i global skala. Med över 1 miljon användare på sin plattform, Crypto.com är ett kraftfullt alternativ till traditionella finansiella tjänster som gör det lättare att få kryptovalutor med sin mobilapp.

Besök Crypto.com

Crypto.com-appen är tillgänglig för Android- och iOS-mobila enheter och ger ett enkelt sätt att köpa, sälja, handla, spendera, lagra, tjäna, låna kontanter och till och med betala räkningar med kryptovaluta! Liksom Binance utvecklas börsen ständigt för att erbjuda sina kunder nya produkter och tjänster inom det digitala tillgångsområdet.

Få 50 $ GRATIS När du får ett MCO-kort och använder vår hänvisningskod 45h3ct59tv. Skaffa ditt kort nu!

crypto.com

Crypto.com erbjuder flera kampanjer och incitament för att locka nya användare till sin plattform, till exempel valutahandel utan avgift. Andra fördelar med att använda Crypto.com-appen inkluderar:

 • 0% handelsavgift de första 90 dagarna för nya användare
 • Upp till 50% minskad handelsavgift på alla affärer för befintliga användare av Exchange
 • 2% bonusinsättning räntesats för alla insättningar som gjorts av nya användare under de första 30 dagarna
 • Skicka krypto till Crypto.com App-användare direkt utan avgifter
 • Köp Bitcoin med 0% kreditkortsavgifter

Klicka här för att läsa vår fullständiga recension på Crypto.com.

crypto.com noll avgift

CEX.IO

CEX.IO grundades 2013 och är ett av de äldsta utbytena av kryptovaluta i världen betrodda av över 3 miljoner användare. Det är ett världsklassbyte som passar alla med sitt lättanvända gränssnitt, vilket gör det perfekt för nybörjare. Börsen erbjuder ett kontonivå på flera nivåer som är lämpligt för både Bitcoin-nybörjare och institutionella kryptohandlare.

Besök CEX.IO

CEX.IO är stolt över stabilitet för att tillhandahålla problemfri service som stöds av ett system och användarkontosäkerhet, säker förvaring av kall kryptovaluta, ekonomisk bärkraft och djup laglig efterlevnad. Hittills är det ett tillförlitligt och säkert kryptovalutaväxling med inga hackade konton eller stöld av medel på CEX.IO sedan lanseringen.

CEX.io

CEX.IO är ett populärt börs för att köpa Bitcoin direkt med sin webbplats eller mobilapp som är tillgänglig på iOS och Android. Med dess låga kredit- / bankkortavgifter och noll banköverföringsavgifter anses CEX.IO vara en av de bäst registrerade kryptobörserna i världen.

Relaterad: CEX.IO-recension: 5 saker att veta innan du använder den (2020 uppdaterad)

Gränssnittet är otroligt enkelt för första gången kryptoköpare med en lättanvänd widget. Ange helt enkelt mängden Bitcoin som ska köpas, välj den fiatvaluta som ska betalas med (t.ex. USD, EUR, GBP eller RUB) och klicka på knappen “Köp nu”.

CEX.IO köp bitcoin

CEX.IO-börsen erbjuder en marginalhandelsplattform för professionella handlare som också är populär bland nybörjare. Avgiftsschemat för handel på den avancerade börsen baseras på en tillverkare- och tagarmodell som erbjuder rabatt för handlare som tillhandahåller likviditet i orderböckerna.

cex-avgifter

CEX.IO är perfekt utbyte för första gången köpare att komma igång med kryptovaluta utan krångel på grund av det enkla och användarvänliga interlace som också fungerar som en handelsplattform och mäklartjänst.

Coinmama

Coinmama tillhandahåller en snabbt, säkert och enkelt sätt att köpa digital valuta i nästan alla länder över hela världen förutom några få utvalda. Börsen tillhandahåller tjänsten för att köpa kryptovaluta med fiat som AUD, EUR, USD och GBP och CAD.

Besök Coinmama

Coinmama accepterar en mängd olika insättningsmetoder för att köpa Bitcoin som att använda ett VISA- eller Mastercard-kredit- och betalkort, vilket gör det tillgängligt för vardagliga investerare att komma igång med kryptovalutor i en lättanvänd och säker miljö.

myntmamma

För att kunna köpa kryptovalutor måste användarna skicka in sina identitetshandlingar som är Coinmama-teamet. När denna process är klar kan användare köpa upp till 15 000 dollar i kryptovaluta. Coinmama debiterar en platt 5,9% handelsavgift.

Relaterad: Coinmama Review: Bitcoin, handel & Avgifter

För kredit- / bankkorttransaktioner debiterar Coinmama ytterligare 5% behandlingsavgift. Denna avgift tillkommer efter att du har valt betalningsmetod. Detta är en allmänt accepterad metod som kommer att finnas tillgänglig för kunder över hela världen. För banköverföringsköp med SWIFT eller SEPA, börsen drar inte av någon insättningsavgift.

myntmamma

Eftersom Coinmama inte lagrar några digitala mynt på börsen måste användarna överföra sina mynt till en hårdvaruplånbokadress. Coinmama kommer att begära att användaren anger en giltig insättningsadress innan ordern slutförs. Detta betyder utbytet lagrar inte känslig information eller personalinformation och minskar avsevärt risken för hackare och bedrägerier.

Changelly

Changelly är ett direkt utbyte av kryptovaluta som gör det möjligt för kunder att köp kryptovaluta snabbt ett bankkort. Den digitala tjänsten söker efter bästa kryptopriser tillgängliga över de största utbytesplattformarna för kryptovalutor som Binance, Poloniex och Bittrex.

Besök Changelly

Changelly får de bästa tillgängliga priserna och förblir ungefär tills transaktionen genomförs på blockchain.

förändrande

Changelly tillhandahåller ett transparent, enkelt, snabbt och användarvänligt gränssnitt att köpa eller byta ut kryptovalutor vilket framgår av hemsidan. Det enkla gränssnittet passar en mängd olika kryptovalutainvesterare från nybörjare till erfarna.

Användare kan enkelt och omedelbart köpa, sälja och byta ut kryptovaluta på börsen. Inköp med kreditkort kräver ett telefonnummer för att verifiera. Detta skiljer sig från en traditionell kryptoutbyte där personalidentifikationsdokument laddas upp för att verifiera kontoinnehavaren.

Relaterad: Changelly Review: Är det fortfarande säkert & Hur det fungerar

changelly köp

Processen att köpa krypto med fiat är otroligt enkel. När du har valt och belopp kommer Changelly automatiskt att beräkna tillgänglig växelkurs, handelsavgift, nätverksavgift och beräknad ankomst. Du måste ange en giltig adress för hårdvaruplånbok för att slutföra köpet eftersom mynt inte lagras på Changelly.

ChangeNOW

ChangeNOW är en annan populär kryptobyteplattform som liknar Changelly som tillåter omedelbar utbyte av en krypto till en annan. Med över 170 olika kryptovalutor på plattformen kan användare när som helst handla digitala valutor på ett säkert sätt eftersom kryptomynt skickas direkt till din hårdvaruplånbok.

Besök ChangeNOW

ChangeNOW tillhandahåller de bästa krypto-till-kryptopriserna genom att aggregera priser från världens största och mest populära börser (vissa nämns i den här artikeln). När det bästa priset för den specifika tillgången är låst av plattformen har användarna en viss tid för att slutföra handeln genom att sätta in pengar och transaktionen bekräftas i blockchain.

changenow webbplats

ChangeNOW har infört möjligheten att köpa kryptovaluta med ett bankkort eller kreditkort genom sitt partnerskap med Simplex. Avgifterna är något högre men kan vara den enda köpmetoden som finns i ditt land.

Relaterad: ChangeNOW Review: Crypto Swaps, handelsavgifter & Mer

Om du tänker använda ChangeNOW för att köpa digitala tillgångar måste du slutföra en KYC-process i enlighet med finansiella regler. För att verifiera ditt konto krävs följande dokument:

 • Internationellt pass
 • nationellt id-kort
 • Körkort

eToro

eToro är global finansiell förmedling som tillhandahåller finansiell handel och investeringsplattform som inkluderar en mängd olika marknader som Crypto, ETF, Aktier, Index, råvaror och Forex. De är välkända för att erbjuda CFD: er att handla och deras social handelsplattform där användare kan kopiera handel från några av de mest lönsamma handlarna eller kopiera sig själv för att tjäna en andra passiv inkomst.

Klicka här för att läsa vår fullständiga recension på eToro.

etoro-inloggning

För att komma igång med eToro, användare måste verifiera sitt konto genom att ladda upp fotolegitimation för att bekräfta deras identitet. Bekräftelseprocessen har varit känd för att ta flera dagar och användare kommer att meddelas så snart verifieringen är klar. När kontoverifieringsprocessen har slutförts visas en bock bredvid användarnamnet på användarens profil.

Besök eToro

67% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

Kryptoutbytet stöder ett brett utbud av fiat-betalningsalternativ inklusive kredit- / betalkort, PayPal, Skrill, banköverföring, WebMoney, WeChat, UnionPay och andra beroende på användarens plats. eToro tar inte ut någon depositionsavgift. Det finns dock en $ 5 avgift för uttag där thans minsta uttagsbelopp är $ 50.

Slutsats

Där har du det. Vår lista över de bästa kryptobörserna i världen för att köpa digitala valutor är:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • ChangeNOW
 • eToro
 • Coinbase

Nu är det dags för dig att kommentera.

Vad tycker du om dessa utbyten??

Har du provat att använda något av kryptobörserna?

Håller du med i vår lista för bästa kryptobörsen för att köpa altcoins?

Lämna oss en kommentar nedan med dina tankar och dela med ditt nätverk om du tyckte att det var användbart.

Ytterligare föreslagna avläsningar:

 • 4 bästa kryptokartläggningssajter för Altcoin-handlare
 • WazirX Review: Bitcoin, handel & Avgifter
 • De 10 bästa Cryptocurrency Exchange i Australien
 • OKEx-granskning: Bedöm om det är säkert & Pålitlig?
 • 8 bästa kryptobörser med nollavgift (handel utan provision)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map