Hvordan kjøpe kryptovaluta i Australia

Lave avgifter

swyftx Besøk nettsiden

Sikkerhet

myntspotte Besøk nettsiden

Mobilapp

myntbytte Besøk nettsiden

For å hjelpe deg i gang med den digitale valutatiden, vil denne guiden gi nyttig informasjon om hvordan du kan kjøpe kryptovaluta i Australia. Noen børser krever lommebok før du kan kjøpe kryptovaluta. Hvis du ikke har en lommebok, kan du lese guiden vår om de beste Bitcoin-maskinvarepungene.

Hvordan kjøpe kryptovaluta i Australia

For å kjøpe kryptovaluta i Australia ved hjelp av en børs, følg disse trinnene:

Hva står i denne guiden? 1Hvordan kjøpe kryptovaluta i Australia2Cryptocurrency Exchange Exchange anmeldelser3Hva er kryptovaluta?4Hva var den første kryptovalutaen?5Investering i kryptovaluta6Hvilken kryptovaluta skal jeg kjøpe?7Er det lovlig å investere i kryptovaluta i Australia?8Kan jeg handle kryptovaluta i Australia9Hvordan spore kryptovalutaportefølje?10Konklusjon

Cryptocurrency Exchange Exchange anmeldelser

Det er flere kryptokursutvekslinger i Australia for å kjøpe altcoins. Hver børs tilbyr en litt annen brukeropplevelse med varierende funksjonalitet, handelsavgift, innskuddsmetoder og kundeservice. For å gjøre det litt enklere for deg, har vi vurdert og vurdert hver børs basert på kriteriene ovenfor.

For mer informasjon, bruk lenkene nedenfor eller bla gjennom Exchange-kategorien.

 • Swyftx
 • Uavhengig reserve
 • Myntspot
 • Zebpay
 • Digital overspenning
 • CoinJar
 • ZipMEX
 • Bitcoin Australia
 • Enkel krypto
 • Binance Lite
 • Cointree
 • BTC-markeder
 • Hva er kryptovaluta?

  Cryptocurrency er et digitalt, internettbasert aktivum designet for å fungere som et utvekslingsmiddel som bruker sterk kryptografi for å lette sikre økonomiske transaksjoner, kontrollere opprettelsen av tilleggsenheter og verifisere overføring av digitale eiendeler..

  Kryptovaluta utnytter blockchain-teknologi som bruker et desentralisert og gjennomsiktig system, i motsetning til sentralisert digital valuta, ofte referert til som ‘fiat’ som styres av sentralbanksystemer. Den desentraliserte kontrollen av hver kryptovaluta fungerer distribuert hovedboksteknologi som fungerer som en offentlig database for finansielle transaksjoner.

  Hva var den første kryptovalutaen?

  Den første kryptovalutaen var Bitcoin, som ble oppfunnet i 2008 av Satoshi Nakamoto. Det var hans visjon å gi folket et alternativt økonomisk system der det er lettere å overføre midler direkte mellom to parter i en transaksjon, uten behov for en pålitelig tredjepart som et bank- eller kredittkortselskap..

  Bitcoin ble designet som et peer-to-peer elektronisk kontantsystem, eller for å si det ganske enkelt et byttemiddel for å tillate sikre betalinger av online transaksjoner.

  Investering i kryptovaluta

  Australiere som vurderer å investere i kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum eller XRP, skal sees på som alle andre økonomiske produkter. Det vil si at handel og investering i kryptokurver innebærer betydelig risiko for å miste kapitalen din, og er ikke egnet for alle investorer.

  Det er mulig å tjene mye penger på å investere i kryptovalutaer hvis du velger den rette og til rett tid. Men det er også mange risikoer å være forsiktige med før du bestemmer deg for å investere i krypto.

  Hvilken kryptovaluta skal jeg kjøpe?

  For nybegynnere kan dette være det første spørsmålet som kommer til tankene når du bestemmer deg for å komme i gang med kryptovaluta. Du vil investere i noe du tror på og som du har undersøkt og føler deg komfortabel med å investere i.

  Vi har publisert nyttige guider om hvordan du kjøper populære kryptovalutaer for å komme i gang ved å klikke på ‘Lær mer’ -knappen nedenfor. Husk at før du foretar en investering, må du sørge for at du gjør det gjør din egen undersøkelse av mynten.

  Lære mer eterum Lære mer Ripple XRP Lære mer litecoin Lære mer cardano Lære mer Lære mer

  Hver mynt gir forskjellige formål og applikasjoner ved hjelp av blockchain-teknologi. Andre kryptomynter enn Bitcoin er generelt kjent som ‘altcoins’. I skrivende stund, dominerer Bitcoin-markedet i 70%. Dette betyr at investorer i dag foretrekker å kjøpe Bitcoin sammenlignet med andre mynter i kryptovaluta.

  Er det lovlig å investere i kryptovaluta i Australia?

  Kryptovaluta betraktes av den australske regjeringen som en form for eiendom og derfor en eiendel for skatteformål. Hvis du er involvert i å anskaffe eller avhende kryptovaluta, er den underlagt skattekonsekvenser. Australiere bør være oppmerksom på at følgende kryptovalutaaktiviteter anses å være skattepliktige hendelser:

  • Handel med kryptovaluta (prosessen med å selge en krypto til en annen)
  • Selger krypto tilbake til australske dollar
  • Gi kryptovaluta som en gave til en venn eller familie
  • Motta kryptovaluta som inntekt (f.eks. Kryptodrift)
  • Kjøpe varer og tjenester med kryptovaluta

  Hvis du vil vite mer, kan du lese artikkelen vår om de 10 mest vanlige spørsmålene om kryptoskatt i Australia.

  Kan jeg handle kryptovaluta i Australia

  Det er flere børser for kryptovalutahandel som er tilgjengelige for handelsmenn som er bosatt i australske for å opprette en konto og spekulere i prisene på kryptovalutaaktiva..

  Handel kan være veldig lønnsomt hvis du har riktig ferdighetssett, disiplin og risikostyring. På en enkelt dag kan BTC-prisen svinge langt utover din risikoappetitt og føre til at investorer mister mer enn sin opprinnelige investering..

  Mens populariteten til kryptokurver øker, bør investorer være klar over disse risikoene. Den gyldne regelen ved handel er at du aldri skal risikere mer enn 5% av kapitalen din på en enkelt handel.

  Hvordan spore kryptovalutaportefølje?

  Hvis du er en kryptovalutainvestor eller -handler, kan det være veldig vondt å holde oversikt over kryptovalutaaktiva over flere børser. Spesielt når det gjelder skattetid og å måtte erklære en kryptokapitalgevinstrapport.

  Det er flere porteføljestyringsverktøy som Shrimpy og Quadency som lar deg administrere hele porteføljen din på ett sted.

  Når det gjelder å deklarere fortjeneste og tap for skatt, er det programvare for kryptoskattprogramvare online for å spore alle handler på flere børser. Hver programvare kan hjelpe deg med å beregne fortjeneste og tap for å oppfylle dine skatteforpliktelser.

  Noen av de beste programvareverktøyene for kryptoskatt er:

  • TokenTax
  • Koinly
  • Cointracking
  • Zenledger
  • Cryptotrader
  • Bitcoin avgifter
  • Sublim IP

  Konklusjon

  Vi håper denne guiden var nyttig for innbyggere i Australia som ønsker å vite svaret på hvordan du kan kjøpe kryptovaluta i Australia.

  Med en hvilken som helst økonomisk investering, sørg for å gjøre din egen undersøkelse og due diligence på kryptovalutaen og les anmeldelser på kryptobørs før du setter inn penger. Og hvis du ikke allerede har gjort det, foreslår vi at du kjøper en hardware-lommebok for kryptovaluta først for å lagre investeringen din.

  Hvis du fant denne artikkelen nyttig, kan du gjerne dele den med ditt sosiale nettverk.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  map