Hvordan kjøpe Bitcoin med Amazon gavekort

Gjenværende eller ubrukte forhåndsbetalte kort og gavekort som fra Amazon kan innløses gjennom online-tjenester for å bytte Amazon-gavekort til Bitcoin. Tradisjonelle fiat-til-krypto-børser og tradingplattformer for kryptovaluta godtar ikke gavekort som betaling. Denne artikkelen vil forklare hvordan du kjøper Bitcoin med et Amazon-gavekort og de beste stedene å få en god avtale.

Hvordan kjøpe Bitcoin med Amazon gavekort

Følg disse enkle trinnene for å kjøpe Bitcoin med et gavekort fra Amazon:

Bare husk når du konverterer Amazon-gavekortet til Bitcoin for å overføre det til en hardware lommebok som Ledger Nano X. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese artikkelen vår om de beste Bitcoin-maskinvarepungene.

Toppsteder Kjøpe Bitcoin med Amazon-gavekort

Det er flere børser for kryptovalutahandel som godtar en rekke innskuddsmetoder for å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer. Imidlertid vil ikke alle inkludere muligheten til å kjøpe Bitcoin ved hjelp av gavekort. Noen av de mest kjente kryptobørsene aksepterer for tiden Amazon-gavekort som betaling for Bitcoin.

De beste stedene å kjøpe Bitcoins med Amazon-gavekort er:

  • Paxful (beste P2P-plattform som godtar Amazon-gavekort)
  • Veske (populær online app for å handle med Bitcoin)
  • Lokale Bitcoins (god plattform for handel med gavekort for Bitcoin)

Vi forventer at flere kryptobørser godtar gavekort for Bitcoin ettersom populariteten i blockchain begynner å ta av. Dette vil gjøre det lettere for alle å engasjere seg i krypto og utvide utbredelsen av det digitale valutasystemet.

1. Paxful

Paxful er en peer-to-peer-kryptovaluta-plattform som gir folk muligheten til å kjøpe Bitcoin med et Amazon-e-gavekort. Børsen ble etablert i 2015 og har bygget et rykte på pålitelighet og dens omfattende valg av over 300 innskuddsmetoder for å kjøpe Bitcoin, for eksempel gavekort.

Besøk Paxful

Det er en mye brukt plattform for å selge Bitcoin til andre individer over hele verden, og passer for de som ikke kan kjøpe Bitcoin ved hjelp av tradisjonelle metoder som kredittkort og direkte bankoverføring.

Brukere kan velge å gjøre kjøp ved å bruke alternative betalingsmåter som gavekort fra Amazon og iTunes. Av disse grunner blir Paxful mye brukt til å kjøpe og selge Bitcoin.

paxful Amazon gavekort

Følg disse enkle trinnene for å selge Amazon-gavekortet ditt for Bitcoins ved hjelp av Paxful:


Peer-to-peer-kryptobørs som Paxful (og Localbitcoins) har ingen begrensningsbegrensninger for bestilling. Plattformen inkluderer en sperretjeneste som betyr at midlene holdes av børsen til begge parter har oppfylt sin side av transaksjonen. Escrow-tjenesten beskytter handelsmenn og sørger for en sikker transaksjon.

Det har vært rapporter om svindlere på Paxful, så sørg for å bruke alle sikkerhetsfunksjonene for å bekrefte at selgere er legitime og umiddelbart overføre penger til vår topprangerte maskinvarebok, Ledger Nano X.

2. Veske

Vesken lar brukerne navngi sin egen rabatt når de handler et produkt på Amazon. Det fungerer ved å matche kunder med enkeltpersoner som ønsker å bytte Amazon-gavekort for Bitcoin. Å bruke et gavekort er en enkel måte for nybegynnere som ønsker å investere et lite beløp i Bitcoin.

Få veske GRATIS

Hvis du ønsker å kjøpe Bitcoin i større beløp ved hjelp av ekte kontanter eller kredittkort, bør du holde deg til anerkjente kryptobørs som Coinbase, CEX.IO, Binance og Coinmama. For å konvertere Amazon-gavekortbalansen til Bitcoin eller Bitcoin Cash, må du kjøpe varer til andre Purse-brukere på Amazon. Komme i gang er enkelt. Besøk nettstedet (registrer deg med Purse hvis du ikke allerede har gjort det) og naviger til ‘Tjen’ og bla gjennom tilgjengelige bestillinger.

pung

Du kan filtrere etter ‘Land’ og sortere etter hvor mye Bitcoin du vil kjøpe. Når du har funnet et tilbud du er fornøyd med, klikker du på bestillingen for å forhåndsvise og velger deretter ‘Godta tilbud’. Forsikre deg om at du gjennomgår bestillingen nøye.

veske bitcoin

Klikk på ‘Godta tilbud’ som tar deg til Amazon-siden med varene lagt i handlekurven. Når du har godtatt tilbudet, har du omtrent en time på deg til å fullføre tilbudet.

Etter å ha fullført kjøpet, kopier og lim inn Amazon Order ID og trykk ‘send’ i vesken.

veske godta bitcoin

Når bestillingen er levert, vil kunden motta et varsel. De vil ha opptil 48 timer etter levering for å sjekke det og bekrefte bestillingen.

Bitcoin vil bli frigitt til deg fra sperring når leveransen er bekreftet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å bli lurt, ettersom både selger og kjøper trenger å fullføre transaksjonen før midlene frigjøres.

veske nedlasting

Det kule med vesken er at du også kan bruke Bitcoins du har kjøpt ved hjelp av Amazon-gavekortene. Purse Chrome-applikasjonen lar deg kjøpe varer fra Amazonas markedsplass med Bitcoin og motta opptil 33% av alt.

For mer informasjon om hvordan du kan tjene Bitcoin ved å selge Amazon-gavekortet ditt, les denne artikkelen.

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins er peer-to-peer-kryptobørs som lar brukerne kjøpe og selge Bitcoin ved hjelp av flere betalingsmåter som Amazon gavekort. Nettstedet tillater interaksjoner mellom brukere som legger ut annonser der de kan angi valutakurs og betalingsmetoder for kjøp eller salg av Bitcoin.

Besøk LocalBitcoins

Brukere kan bla gjennom annonsene og avtale å møte personen om å kjøpe Bitcoins med kontanter, eller handle direkte med nettbank eller bruke forhåndsbetalte kort som Amazon-gavekort. Bitcoins plasseres i LocalBitcoins-nettlommeboken der du kan betale Bitcoin-kjøp direkte.

localbitcoins Amazon gavekort

For å selge Amazon-gavekortet ditt for Bitcoins ved hjelp av Localbitcoins, følg disse enkle trinnene:

Localbitcoins er tilgjengelig over hele verden i over 250 land gjør det til et flott sted å utbetale Amazon-gavekort i bytte mot Bitcoins. Med mangel på muligheter for å kjøpe Bitcoins ved hjelp av Amazon-gavekort, blir dette LocalBitcoins igjen som et av de passende stedene som godtar Amazon-gavekortinnskudd.

Generelt vil du finne at valutakursen for gavekort er litt høyere enn tradisjonelle betalingsmåter som bankoverføring, kredittkort og innskuddsmetoder. Men hvis du har et ubrukt Amazon-gavekort og ikke vet hva du skal bruke det på, hvorfor ikke bruke det til å kjøpe Bitcoin?

ofte stilte spørsmål

Kan jeg kjøpe Bitcoins med forhåndsbetalte kort?

Børs og tjenester for kryptovaluta som Paxful, Local Bitcoins og CoinCola tillate Bitcoin-kjøp med et kort. Disse børsene er tilgjengelige over hele verden og støtter flere betalingsmetoder og lokale valutaer.

Kan jeg utbetale Bitcoin til et gavekort?

Bitcoin-investorer kan utbetale Bitcoin-fortjeneste til gavekort og bruke som penger. Den beste måten å selge Bitcoin til et gavekort er å bruke kryptobørser som tilbyr bonuser for en rekke merker og produkter.

For å utbetale Bitcoins til et gavekort, følg disse enkle trinnene:

Godtar Amazon Bitcoin som betaling?

Amazon for øyeblikket godtar ikke direkte Bitcoin-betaling. Imidlertid er plattformen integrert med Purse.io for enkeltpersoner å kjøpe varer indirekte fra Amazon ved hjelp av Bitcoin. E-handelsgiganten utløste utbredt spekulasjon om at den kunne forberede seg på et trekk inn i kryptovalutaområdet når selskapet registrerte tre kryptovaluta-domener i 2017. Dette fikk mange til å tro at plattformen snart ville akseptere Bitcoin som betaling for varer i nær fremtid.

Det ble rapportert at "Amazon hadde ingen planer om å akseptere Bitcoin fordi det ikke har vært mye etterspørsel ennå, og Amazon kan rett og slett beskytte merkenavnet."

Selv om dette trekket ikke har skjedd i dag, ser det ut til at Amazon bare registrerte disse domenene for å forhindre at andre bruker dem. Men hvis adopsjonen av Bitcoin raskt øker som betalingssystem, kan vi forvente at Amazon godtar Bitcoin direkte.

Hvilke Bitcoin-børser godtar Amazon-gavekort?

Børs som Paxful, LocalBitcoins og CoinCola godtar Amazon-gavekort som en betalingsmåte for å kjøpe Bitcoin. Disse tjenestene driver et peer-to-peer-marked hvor kjøperne setter salgspris og akseptert betalingsmåte, ikke børsen.

Er det trygt å bruke en gave fra Amazon for å få Bitcoin?

Amazon-gavekort er en øyeblikkelig betalingsmåte med en unik elektronisk kode som bidrar til å redusere falske aktiviteter og tyverier. Det er en trygg metode for å kjøpe Bitcoin så lenge denne koden ikke blir offentliggjort eller kompromittert.

Brukere må utføre sin egen aktsomhet når de bruker peer-to-peer-utveksling, spesielt da transaksjonsparametrene er avtalt mellom kjøper og selger..

Konklusjon

Så nå som du vet hvordan du skal selge Amazon-gavekort i bytte mot Bitcoin, er neste trinn at du registrerer deg med tjenestene som er oppført ovenfor, og prøver det selv. Det er ingen unnskyldning for å la ubrukte Amazon-gavekort ligge. Disse leverandørene lar deg også kjøp Amazon-gavekort med Bitcoin også!

Her er noen få håndplukkede artikler å lese videre:

  • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Bitcoin & Krypto
  • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia (Anmeldelser)
  • 4 Beste Bitcoin Cashback & Belønningsapp (GRATIS penger)
  • 5 nettsteder for å demonstrere handel med Bitcoin med virtuelle penger
  • 6 beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map