De 10 beste kryptobørsene i Storbritannia

Vi har gjennomgått 60+ kryptobørser og rangert de beste kryptokursutvekslingene i Storbritannia å kjøpe Bitcoin. Vår vurdering er basert på viktige brukerfaktorer som brukervennlighet, lokale innskuddsmetoder, handelsavgifter, sikkerhet og kundesupport. Noen børser krever at du eier en Bitcoin-lommebok som Ledger Nano X. Hvis du ikke har en lommebok, må du huske å lese også guiden vår om de beste krypto-lommebøkene før du begynner..

vårt valg

Beste bytte for

Nybegynnere

myntbase Besøk nettsiden

Beste bytte for

Sosial handel

etoro Besøk nettsiden

Kapitalen din er i fare.

Beste bytte for

Lave avgifter

binance Besøk nettsiden

Beste Crypto Exchange UK

Basert på våre vurderinger, her er de beste børsene for å kjøpe Bitcoin og krypto i Storbritannia:

Beste Bitcoin-børser UK: Sammenligninger


Denne sammenligningstabellen gir en oversikt over de beste kryptovaluta-børsene i Storbritannia for å kjøpe, handle og selge Bitcoin og andre digitale valutaer.

Hvis du fortsatt ikke finner det du leter etter, er det også muligheten til å bruke en global fiat-til-kryptotjeneste som ofte godtar andre innskuddsmetoder som debet- eller kredittkort, PayPal og til og med Amazon-gavekort..

Beste britiske kryptovalutautvekslinger: anmeldelser

Her er vår oppsummering av de beste Bitcoin & kryptovaluta nettsteder i Storbritannia. For en grundig beskrivelse av hver plattform, klikk på utvekslingskoblingene nedenfor.

1. Coinbase

Innbyggere i Storbritannia kan bruke Coinbase til å kjøpe Bitcoin, som er en populær kryptokursutveksling som har eksistert siden juni 2012. Siden lanseringen har Coinbase blitt den pålitelig digital valuta lommebok og plattform for å kjøpe, selge og handle Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Besøk Coinbase

Innbyggere i Storbritannia kan kjøpe Bitcoin ved hjelp av et kreditt- / debetkort eller bankoverføring. Disse betalingsmåtene er lett tilgjengelige og passer for førstegangs Bitcoin-investorer. Brukergrensesnittet er nybegynnervennlig og inkluderer en Coinbase-lommebok for å lagre Bitcoins etter kjøp.

myntbase

Coinbase tilbyr en avansert og profesjonell handelsutveksling kalt Coinbase Pro, som er ideell for nybegynnere og mellomliggende kryptovalutahandlere. Børsen tillater enkeltpersoner som ønsker å handle et bredt utvalg av digitale valutaer på en sikker og forsikringsstøttet plattform.

Samlet sett er Coinbase et godt alternativ å kjøpe Bitcoin i Storbritannia. Det er til og med Coinbase Tjen for nybegynnere å lære om blockchain-prosjekter for å tjene kryptovaluta. Det er imidlertid viktig å vite at Bitcoins som er lagret i en Coinbase-lommebok ikke er under din forvaring. Så når du har kjøpt Bitcoin, anbefaler vi at du umiddelbart tar ut pengene dine for å holde deg trygg på en hederlig maskinvarebok.

2. eToro

eToro er en global finansiell megling som gir finansiell handels- og investeringsplattform for flere markeder, inkludert Crypto, ETF, Aksjer, Indekser, Råvarer og Forex. Megleren brukes av millioner av investorer og handelsmenn over flere jurisdiksjoner i verden, inkludert kunder i Storbritannia.

Besøk eToro

Ansvarsfraskrivelse: 67% av private investorkontoer taper penger ved handel med CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape penger. Cryptoasset-investering er uregulert i de fleste EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse.

eToro er egnet for nybegynnere som ønsker å investere i forskjellige kryptovalutaer ved hjelp av en kraftig og brukervennlig handelsplattform. Plattformen støtter 94 kryptovalutapar som kan handles mot altcoins eller fiat-valutaer eller praktisere kryptohandel ved hjelp av en virtuell portefølje.

etoro nettsted

eToro er kjent for sitt sosiale handelssamfunn der handelsmenn kan bli med og få kontakt med andre handelsmenn for å dele ideer, strategier eller speile handelsytelsen til lønnsomme handelsmenn. Dette betyr at nye investorer og nybegynnere kan delta i kryptovalutamarkedet ved å følge vellykkede Bitcoin-handelsmenn.

Det er et filtersystem for å oppdage en investorportefølje for å kopiere som passer til visse kriterier som avkastning, risikotoleranse og antall kopimaskiner. For å begrense potensielle tap er det muligheten til å sette et stopptapsnivå.

etoro kopihandel

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

3. Tvillingene

Gemini er et New York-basert firma og regulert kryptokursutveksling det er tilgjengelig i Storbritannia. Grunnlagt av tvillingene Winklevoss, har børsen vokst raskt til å bli en populært valg for enkeltpersoner, handelsmenn og institusjoner å kjøpe, selge og lagre Bitcoin og kryptovaluta.

Besøk Gemini

Gemini støtter flere fiat-valutaer, inkludert GBP som kan deponeres på børsen ved hjelp av debetkort eller overføring fra en bankkonto via raskere betalinger, CHAPS eller SWIFT-ledning. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en avansert handelsplattform, forvaringstjeneste, sikker lommebok, mobil trading-app og kryptohandler utenfor børs.

Gemini nettsted

Tvillingene blir ofte referert til som en av sikreste kryptovaluta-børser å kjøpe og selge digitale eiendeler. Dette tilskrives de banklignende sikkerhetstiltakene og sikkerhetens første mentalitet av teamet. En rekke beskyttelsesmekanismer brukes for å beskytte brukerens informasjon og midler som er lagret på plattformen, for eksempel lagring av kald lommebok, tilbaketrekningsprosess med flere signaturer, tofaktorautentisering, kryptering, hvitlisteradresser og beskyttelse mot brutal kraft.

En flott funksjon ved bruk av Gemini er nullinnskuddsavgifter for å overføre fiat valuta eller kryptovaluta eiendeler til børsen. Kunder i Storbritannia kan imidlertid sette inn pund uten gebyrer debetkortkjøp vil medføre en avgift på 3,49% på det totale kjøpesummen.

4. Crypto.com

Crypto.com er en kryptovalutautveksling som tilbyr flere kryptovalutaprodukter og tjenester til over 1 million brukere på tvers verden over flere land, inkludert USA, Storbritannia og Australia. Crypto.com-appen gjør det enkelt for alle, uavhengig av erfaring eller økonomisk status, å kjøpe, handle og selge kryptovalutaer på få minutter.

crypto.com-nettstedet

Crypto.com-appen er tilgjengelig for nedlasting for iOS- og Android-enheter og er fullpakket med gode funksjoner som:

 • Kjøp, handel og selg Bitcoin og 50+ altcoin-par
 • Kjøp Bitcoin ved hjelp av bankoverføring, debet- eller kredittkort eller andre kryptoaktiva
 • Lave og konkurransedyktige valutahandelsgebyrer
 • Null kredittkortgebyrer for å kjøpe Bitcoin bruker appen
 • 0% handelsavgift for nye brukere de første 90 dagene

Få $ 50 GRATIS Når du laster ned Crypto.com-appen, bruk vår henvisningskode 45h3ct59tv og sett MCO-token.

Besøk Crypto.com

Investorer som ønsker å diversifisere sin kryptovaluta-investering, kan dra ut til andre populære digitale valutaer som XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET og USDT på Crypto.com-appen.

Plattformen bruker en produsent- og takeravgiftsmodell som tilbyr ekstremt konkurransedyktige priser for å konvertere GBP til Bitcoin. Handelsgebyret er basert på nivåer som avhenger av et 30-dagers handelsvolum og starter på 0,25% og gradvis reduseres basert på volum.

crypto.com-appen

5. Binance

Binance er en stabil og sikker fiat-til-kryptovaluta handelsplattform bygget på samme teknologi utviklet av morselskapet Binance. En verdensledende kryptobørs og en av de raskeste suksesshistoriene i hele blockchain-bransjen.

Besøk Binance

Nye brukere til Binance Jersey-utveksling kan opprette en konto på få minutter med den raske KYC-behandlingen (Know-Your-Customer). Plattformen også støtter et bredt utvalg av fiat-valutaer som Pounds Sterling (GBP) og Euro (EUR) som raskt og enkelt kan konverteres til Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

binance trøye

Binance Jersey har vært designet for investorer og handelsmenn med kunnskap om kartlegging og bestilling. Brukere må forstå hvordan du legger inn en ordre ved hjelp av handelsvinduet. Dette kan være en avkobling for fullstendige nybegynnere som ønsker å kjøpe Bitcoin med GBP umiddelbart.

Innskuddsmetodene som er tilgjengelige inkluderer SEPA og raskere betaling, som er allment tilgjengelig, men medfører et lite innskuddsgebyr på henholdsvis 0,25 GBP og 0,48 EUR. Det er også et lite uttaksgebyr. Totalt sett er Binance Jersey et av de beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia på grunn av sin stabilitet, omdømme og konkurransedyktige bytteavgifter.

6. CoinJar UK

CoinJar gir en enkel måte å kjøpe & selge digital valuta ved hjelp av en stasjonær handelsplattform eller mobilapp. Selskapet ble etablert i 2013 og startet som en australsk bitcoin- og kryptokursutveksling som har utvidet sine innovative krypto-finansielle produkter og tjenester til innbyggere i Storbritannia..

Besøk CoinJar UK

CoinJar tilbyr det britiske markedet et solid utvalg av digitale produkter, inkludert en sikker lommebok, kryptovaluta debetkort, avansert digital handelsplattform for utveksling av mynter, mobilapp og OTC for institusjonelle investorer. Mobilappen støttes på innfødte iOS- og Android-enheter.

mynt

Vi forstår at handelsavgifter er et viktig hensyn når vi ser etter en børs i Storbritannia for å kjøpe kryptovaluta. CoinJar tilbyr en konkurransedyktig handelsavgift i markedet på 1%. Dette kan sammenlignes med andre populære Bitcoin-børser i Storbritannia. Det er også ingen avgifter for å sette inn GBP ved hjelp av bankoverføring (Raskere betalingstjeneste). Det er ingen gebyrer for å ta ut GBP fra en CoinJar-lommebok til en bankkonto.

Oppsummert inkluderer de beste funksjonene i CoinJar UK:

 • Kjøp og selg digital valuta på stasjonære og mobile enheter
 • Konkurransedyktig flat 1% avgift for å kjøpe og selge kryptovaluta
 • Send og motta betalinger fra eksterne kontoer og andre CoinJar-brukere
 • Avansert handelsplattform med prisvarsler
 • Ta ut GBP til en bankkonto uten gebyrer
 • Sikker og sikker lommebok for å lagre kryptomynter
 • Overvåke porteføljen ved hjelp av CoinJar-appen

7. CEX.IO

CEX.IO er en populær utveksling til kjøp Bitcoin umiddelbart ved hjelp av nettstedet eller mobilappen som er tilgjengelig på iOS og Android. Med sine støtte for flere betalingsmåter, inkludert kredittkort, debetkort, bankoverføringer, Skrill og mer, anses CEX.IO for å være en av de beste kryptobørser i verden.

Besøk CEX.IO

CEX.IO-børsen er stolt av stabilitet for å tilby problemfri tjeneste støttet av et pålitelig system og brukerkontosikkerhet, sikker lagring av midler, økonomisk levedyktighet og dyp juridisk overholdelse. Det er en anerkjent og sikker Bitcoin-utveksling uten hackede kontoer eller tyveri av penger siden lanseringen i 2013.

CEX.io

CEX.IO er fullpakket med funksjoner som inkluderer øyeblikkelige kryptokjøp med kredittkort, marginhandelsplattform og staking av favorittmynter for å tjene belønninger og mer som:

 • Nybegynnervennlig brukergrensesnitt
 • Rask og enkelt å kjøpe og selge Bitcoin
 • Støtter betaling med kreditt- / debetkort og bankoverføring, Skrill
 • Godtar fiat-valutaer som USD, GBP, EUR og RUB
 • Ordrebok med høy likviditet med lave spreads
 • Sikker lommebok ved hjelp av fryselagringstiltak offline
 • Mobilapp med tjenestene Instant Exchange og Instant Sell. Det senere er unikt for CEX.IO – det lar deg selge myntene dine og trekke deg umiddelbart din fiat fortjeneste til Visa eller Mastercard
 • 24/7 kundesupportteam

8. StormGain

StormGain er en kryptovalutahandel og investeringsplattform som er utstyrt med banebrytende funksjoner og handelsverktøy. Det er en avansert handel for å tillate investorer å kjøpe Bitcoin ved hjelp av kryptovalutaer og stablecoins og kapitalisere på de ustabile kryptomarkedene som utnytter opptil 200 ganger.

Besøk StormGain

Investorer som foretrekker å kjøpe og holde, kan kjøpe krypto med fiat ved hjelp av VISA- og Mastercard-kredittkort som kan lagres i StormGain-lommeboken..

Stormgain-funksjoner

StormGain er designet for mellomstore til avanserte investorer og handelsmenn. Eksisterende Bitcoin-handelsmenn som ønsker å utnytte en posisjon ved bruk av StormGain, vil ha tilgang til følgende funksjoner på plattformen:

 • Rask påmelding og registrering
 • Ingen KYC-prosess for å begynne å handle krypto
 • Avansert handelsplattform og elegant brukergrensesnitt
 • Høy gearing opp til 200 ganger
 • Stablecoin-oppgjør i USDT
 • Cloudminer-verktøyet å gruve krypto fra mobilappen
 • Lojalitetsprogrammer
 • Handelssignaler
 • Tofaktorautentisering
 • Øv kryptohandel på en demo-konto
 • Mobil handelsapp for iOS og Android

9. Luno

Luno er en kryptokursutveksling som har hovedkontor i Singapore og tilgjengelig i over 60 land over hele verden inkludert Storbritannia. Med over 6 millioner brukere globalt og 17 milliarder dollar i transaksjoner, er Luno en av de større børsene som tilbyr en rask måte for enkeltpersoner i Storbritannia å investere i Bitcoin eller altcoins som Ethereum, XRP og Litecoin.

Besøk Luno

Handelsopplevelsen er designet for nybegynnere og er en av de enkleste måtene å begynne å handle krypto med GBP og bankoverføring. Luno gir også en pålitelig og sikker online lommebok for enkeltpersoner å lagre myntene sine midlertidig.

luno nettsted

I motsetning til andre handelsplattformer for kryptovaluta, har Luno vært nøye designet med tanke på nybegynnere og introdusere dem for digitale mynter. Registreringen, bekreftelsen og lenken til betalingsprosessen tar bare noen få minutter å fullføre. Kunder kan kjøpe digitale eiendeler ved hjelp av et svært intuitivt og elegant brukergrensesnitt på skrivebordet eller ved hjelp av Luno-mobilappen.

For britiske innbyggere som bruker Luno, handelsavgift er mellom 0% – 0,1% som er veldig konkurransedyktig i forhold til ledende kryptovaluta-plattformer. For eksempel er handelsavgiften på Binance en flat 0,1%. Det er også null gebyrer for å sette inn og ta ut midler til en lokal bank.

10. Coinmama

Coinmama er en fiat-til-krypto-børs som er tilgjengelig for investorer i Storbritannia som gir en rask, sikker og enkel måte å kjøpe digital valuta på. Kryptobørsen støtter fiat-valutaer som GBP, AUD, EUR, USD og CAD som kan konverteres umiddelbart for å kjøpe Bitcoin.

Besøk Coinmama

Innbyggere i Storbritannia har en rekke betalingsmåter å investere i Bitcoin. Coinmama tilbyr allment tilgjengelige betalingsmåter som bankoverføring, SWIFT, SEPA, Visa og Mastercard kreditt- og debetkort.

coinmama

Coinmama-brukere er pålagt å ha en maskinvarepungebok da kjøpt Bitcoin sendes direkte til lommeboken. Dette betyr at Coinmama ikke lagrer Bitcoin, noe som reduserer risikoen for hackere og svindel betydelig. Bitcoin som er kjøpt på Coinmama sendes direkte til maskinvareboksen. Hvis du ikke gjør det, kan du sjekke ut vår anmeldelse av de beste maskinvarepungene.

Coinmama-avgifter er verdt å merke seg og belaste a flat 5,9% avgift og 5% tilleggsavgift for å kjøpe Bitcoin med kredittkort. Transaksjonsgebyrene er ganske høye og vil akkumuleres hvis du kjøper Bitcoin ofte, for eksempel Dollar Cost Averaging (DCA).

Hvordan velge en britisk Crypto Exchange

Å finne en passende britisk kryptovalutautveksling kan være vanskelig for nybegynnere i kryptosfæren. Det er viktig å ta hensyn til faktorene nedenfor før du setter inn penger.

Regulert i Storbritannia

Det er viktig å bruke en pålitelig plattform som er regulert i Storbritannia og overholder de strenge lover og regler som styrer den digitale valutaindustrien. Kryptovalutautvekslinger som er sertifisert av Financial Conduct Authority (FCA) betraktes som pålitelige og et trygt sted å kjøpe digitale valutaer.

Nybegynnervennlig & lett å bruke

Se etter en kryptobørs som støttes i Storbritannia, som gir raske og enkle GBP-innskudd og en mobilapp for å kjøpe / selge Bitcoin når som helst eller hvor som helst. Et godt eksempel på en kryptobørs i Storbritannia med en mobilapp er Luno. Det er null gebyrer for å sette inn GBP ved hjelp av bankoverføring.

Innskuddsmetoder

Finn en britisk kryptokursutveksling som tilbyr foretrukne innskuddsmuligheter som bankoverføringer eller kreditt- / debetkortkjøp for å kjøpe Bitcoin. Dette er de vanligste betalingsmåtene å se etter som har lave avgifter og raske behandlingstider. Hver kryptobørs har varierende minimums- og maksimumsgrenser per dag.

Støttede kryptovalutaer

Det er tusenvis av forskjellige kryptokurrencyprosjekter og mynter å kjøpe og selge. Ikke alle børser tilbyr hver mynt for handel. Hvis det er en bestemt digital valuta du vil kjøpe, sjekk børsnettstedet for å bekrefte at mynten er oppført og et AUD-handelspar er tilgjengelig (f.eks. BTC / GBP).

Lommebok sikkerhet

Se etter en kryptoplattform som tilbyr sikkerhetsfunksjoner som lagring av kald lommebok, tilbaketrekningsprosess med flere signaturer og tofaktorautentisering. Disse tiltakene vil bidra til å forhindre tyveri av midler og uredelig aktivitet.

Handelsgebyrer

Det er flere forskjellige gebyrer å være oppmerksom på når du bruker en kryptobørs, for eksempel å sette inn GBP, ta ut kontanter eller krypto og handle mellom eiendeler. Det er også et spredningsgebyr og valutakonverteringsgebyr som ofte er en “skjult kostnad” og ikke er fullstendig opplyst. ‘Det anbefales å sjekk forskjellen mellom kjøps- og salgsprisen på børsen for å bestemme spredningen.

Kundeservice

Utforsk nettstedet for å finne ut hvilke kommunikasjonsmetoder som er tilgjengelige for å støtte brukere som trenger feilsøkingsråd eller hjelp på sentralen. De fleste britiske kryptobørser vil gi en ofte stilte spørsmål (FAQ) -seksjonen og veiledningsveiledninger som er nyttig for nybegynnere. Ellers må du sørge for at nettstedet har et billettsystem for å kontakte kundesupportteamet direkte eller en live chat-bot.

Online omtaler & Sosiale medier

Søk etter online utvekslingsanmeldelser, forumkommentarer og innlegg på sosiale medier er en fin måte å se hvilken erfaring andre investorer og tradere har hatt med plattformen. Gjennomgangssider har som mål å gi et raskt, lettlest sammendrag av børsen før du oppretter en konto.

Beste Crypto Exchange UK: Kategorier

Crypto Exchange med laveste avgifter

Når du ser etter de billigste kryptovaluta-børsene i Storbritannia, er det viktig å vurdere handelsavgiften og også spre seg. En av laveste avgiftsutveksling er Binance med avgifter mellom 0% og 0,1%. Binance er det største handelsbørsnettstedet som støtter umiddelbare innskudd i GBP via bankoverføring eller kredittkortkjøp.

Beste Crypto Exchange for nybegynnere

Coinbase er det beste nettstedet for å kjøpe / selge krypto i Storbritannia for nybegynnere. Kjøpere og selgere kan bruke det rene, intuitive og enkle å navigere. Plattformen er en responsiv mobilapp for Android- og iOS-enheter som inkluderer alle handelsfunksjonene som er tilgjengelige på desktopversjonen av nettstedet. Utvekslingen har vært designet for enkelhet, enkel å bruke og inkluderer en svært responsiv live chat-funksjon for kundesupport.

Beste Bitcoin-handelsplattform

Binance er en populær handelsplattform for kryptovaluta som har et avansert kartleggingssystem som lar handelsmenn begynne å handle på digitale eiendeler som Bitcoin. Drevet av TradingView, som er et ledende kart- og sosialt nettverk, er Binance-brukere fullt utstyrt med de beste kartverktøyene og handelsfunksjonene for kryptovaluta for å handle hundrevis av par på et enkelt handelssted..

Binance tilbyr også marginhandel på sin plattform for brukere å handle låneposisjoner. Totalt sett er Binance en av de beste handelsplattformene for kryptovaluta for Storbritannia.

Beste Bitcoin Trading App

CoinJar UK har gitt ut en mobilapp for iOS og Android for å kjøpe Bitcoin og andre digitale eiendeler. Appen gir et fullt responsivt grensesnitt der brukere kan administrere porteføljen sin, sende krypto til andre brukere og foreta øyeblikkelige innbetalinger i krypto. CoinJar-appen er en effektiv måte å kjøpe / selge krypto til når som helst og hvor som helst.

Kryptovalutautvekslinger som ikke krever ID

Personer som konverterer fiat-valuta (f.eks. Pund) til kryptovaluta (f.eks. Bitcoin) ved hjelp av en online-børs, må vanligvis sende inn identifikasjonsdokumenter. Dette er i samsvar med FCAs krav og i samsvar med AML / CTF-forskrifter (anti-hvitvasking og bekjempelse av terrorisme).

Det er noen unntak fra regelen, for eksempel peer-to-peer-tjenester som Paxful og instant crypto swap-tjenester. Disse plattformene tillater brukere å kjøpe og selge direkte med hverandre som ikke alltid krever ID, avhengig av betalingsmåte.

Hvor å lagre Bitcoin & Kryptovaluta

Det kan være risikabelt å lagre kryptovaluta ved hjelp av en britisk kryptokursutveksling eller online lommebok. Mens de fleste børser inkluderer en sikker lommebok, bør sikkerheten til eiendelen være eierens ansvar og holdes under deres kontroll. Det er anerkjente cryptocurrency-lommebøker for å lagre Bitcoin og andre mynter som:

Ved hjelp av en kald oppbevaringslommebok får du en luftslås mellom Internett-tilkoblede enheter og eiendelen. De private nøklene som gir rett til tilgang til kryptovalutaen (sende, overføre og motta) holdes på lommeboken og ikke en bytte. Selv om hardware-lommeboken er skadet, tapt eller stjålet, kan du få tilgang til midlene ved hjelp av en rekke sikkerhetskopieringsalternativer, for eksempel ved å bruke en gjenopprettingsfrase.

ofte stilte spørsmål

Kan du kjøpe Bitcoin i Storbritannia med et kredittkort?

Kryptovalutautvekslinger som Coinbase, CEX.IO og Coinmama tillater kunder i Storbritannia å kjøpe Bitcoin med et kredittkort. Avgiftene kan variere mellom byttene og er vanligvis et tilleggsgebyr som kan være så høyt som 5%.

Hva er den billigste måten å kjøpe Bitcoin i Storbritannia?

Crypto.com er en av de billigste måtene å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer i Storbritannia. Den populære kryptobørsen tilbyr null handelsavgifter for nye kunder i løpet av de første 90 dagene og 0% kredittkortgebyrer.

Er det lovlig å kjøpe Bitcoin i Storbritannia?

Det er for øyeblikket ingen begrensninger eller kryptovalutalover som forbyr enkeltpersoner å kjøpe digitale valutaer slik som Bitcoin. Kryptovaluta betraktes ikke som lovlig betalingsmiddel i Storbritannia, og investorer må overholde lokale skatteregler.

Hva er den beste Bitcoin Trading Exchange i Storbritannia?

Det er flere børser for kryptovalutahandel tilgjengelig for investorer i Storbritannia for å handle Bitcoin. Hver børs har forskjellige funksjoner, marked for handel, avgifter og brukergrensesnitt. En av de beste børsene i verden er Binance, som er tilgjengelig for brukere globalt for å handle Bitcoin.

Konklusjon

For å avslutte vår sammenligning av de beste stedene å kjøpe Bitcoin i Storbritannia, er det vår egen mening at børsene ovenfor er verdige valg basert på brukervennlighet, sikkerhet, innskuddsmetoder, support for GBP, handelsavgifter og kundesupport.

Vi anerkjenner at det er mange andre britiske Bitcoin-børser å velge, men nybegynnere bør være forsiktige og bruke de veletablerte og anerkjente kryptovaluta-børsene ovenfor, som brukes av millioner av kunder over hele verden..

Du kan også være interessert i disse håndplukkede artiklene:

 • bitFlyer anmeldelse: Er det trygt? Må lese før du registrerer deg
 • 5 beste plattformer for å tjene interesse på Crypto
 • 8 beste bitcoin-børser i USA
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
 • Bitit Exchange: Les denne anmeldelsen før du registrerer deg
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map