9 beste Fiat til Crypto-bytter i 2021

Det første trinnet for å eie kryptovaluta er å finne en hederlig fiat til kryptobørs for å konvertere kontanter til Bitcoin eller andre digitale mynter. Vi har sammenlignet over 60 kryptobørser og rangert toppplattformene nedenfor. Vår vurdering er basert på vurdering av tilgjengelige eiendeler, støttede valutaer, innskuddsmetoder, handelsavgifter, sikkerhet og mer.

vårt valg

Beste Fiat Exchange for

Nybegynnere

myntbase Besøk nettsiden

Beste Fiat Exchange for

Lave avgifter

binance Besøk nettsiden

Beste Fiat Exchange for

Sosialt fellesskap

etoro Gå til nettstedet Ansvarsfraskrivelse: Kapitalen din er i fare

Beste Fiat To Crypto Exchange

Basert på våre vurderinger er dette topp fiat til kryptovaluta-børser:

Top Fiat To Crypto Exchange: Anmeldelser

Vi har valgt disse børsene basert på de viktigste brukerfaktorene som støttet fiat-valuta, antall støttede land, omdømme, pålitelighet, sikkerhet og kundesupport. Før vi setter i gang, krever noen børser at du eier en Bitcoin hardware-lommebok, for eksempel Ledger Nano X. Hvis du ikke har lommebok, kan du lese vår guide om de beste cryptocurrency-lommebøkene..

Coinbase

Coinbase er den mest populære Bitcoin-børsen i verden som er tilgjengelig i over 100 land. Coinbase ble grunnlagt i juni 2012 og er et digital valuta lommebok og handelsplattform der selgere og forbrukere kan handle med nye digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Besøk Coinbase

Coinbase hovedtjeneste er å tilby en utveksling for brukere å kjøpe og selge Bitcoin og andre kryptovalutaer gjennom en bankkonto, kredittkort og debetkort. Det er et veldig tiltalende medium for investorer i kryptovaluta. Nye kryptovalutainvestorer vil ofte finne seg i å kjøpe sin første Bitcoin gjennom Coinbase som et resultat av sitt sterke rykte, markedsføring og brukervennlige grensesnitt.

myntbase

Utvekslingen har vært designet for brukervennlighet og enkelhet. Plattformen gjør det enkelt for alle å kjøpe eller selge kryptovaluta uavhengig av tidligere erfaring. Det er ingen vanskelige alternativer å velge, og uten bryet med avanserte pristabeller, ordrebok eller markedsdybde for å forvirre nybegynnere. Det er rett frem med det formål å kjøpe og selge mynter.

I slekt: Coinbase Review: Bør du betale høyere avgifter? Er det verdt det?

Gitt utvekslingen er rettet mot nye brukere, er kunnskapsbasen detaljert og omfattende som dekker de fleste temaer og vanlige spørsmål. Kundesupport kan kontaktes ved å sende inn en supportbillett via e-post.

Binance

Binance etter vår mening er verdens beste kryptokursutveksling. Plattformen er super nybegynnervennlig, enkel å bruke og tilbyr et enormt utvalg av kryptovalutapar, innovative produkter, funksjoner, konkurransedyktige avgifter og responsiv kundesupport.

Besøk Binance

Siden starten i 2017 har Binance blitt den største kryptokursutvekslingen i verden etter handelsvolum. Binance har tiltrukket millioner av brukere i flere land over hele verden og applauderes ofte i utvekslingsanmeldelser og sosiale medier. Børsen er også omtalt i reklamekampanjer over hele verden for å tiltrekke nye brukere til plattformen.

I slekt: Binance Review: Crypto, Trading & Avgifter

binance

Binance tilbyr et bredt spekter av produkter og funksjoner som inkluderer:

 • Kjøp krypto ved bruk av over 60+ fiat-valutaer
 • Støtter flere betalingsalternativer som bankinnskudd og kreditt- / debetkort
 • Grunnleggende og avansert handelskartlegging som passer brukere med forskjellige ferdigheter
 • Margin handelsplattform for å handle krypto med gearing
 • Derivater og gearing tokens
 • En sikker Binance-lommebok for å lagre kryptovalutaaktiver
 • Binance-sparekontoer for å tjene renter på krypto
 • Kryptolån og Binance-innsatsbassenger
 • Binance VISA-kort for å skjule og betale med krypto

Crypto.com

Crypto.com er en digital aktivaplattform som tilbyr flere kryptovalutaprodukter og -tjenester i et forsøk på å øke adopsjonen av krypto på global skala. Med over 1 million brukere på plattformen, Crypto.com er et kraftig alternativ til tradisjonelle finansielle tjenester som gjør det lettere å skaffe kryptovalutaer ved hjelp av mobilappen.

Besøk Crypto.com

Crypto.com-appen er tilgjengelig for Android- og iOS-mobilenheter og gir en enkel måte å kjøpe, selge, handle, bruke, lagre, tjene, låne kontanter og til og med betale regninger med kryptovaluta! I likhet med Binance utvikler børsen seg kontinuerlig til å tilby sine kunder nye produkter og tjenester i det digitale aktivaområdet.

Få $ 50 GRATIS Når du får et MCO-kort og bruker henvisningskoden vår 45h3ct59tv. Få kortet ditt nå!

crypto.com

Crypto.com tilbyr flere kampanjer og insentiver for å tiltrekke seg nye brukere til plattformen, for eksempel kryptokurrencyhandel. Andre fordeler ved å bruke Crypto.com-appen inkluderer:

 • 0% handelsavgift de første 90 dagene for nye brukere
 • Opp til 50% reduksjon i handelsavgift på alle handler for eksisterende brukere av Exchange
 • 2% bonusinnskudd rente for alle innskudd gjort av nye brukere de første 30 dagene
 • Send krypto til Crypto.com App-brukere umiddelbart uten gebyrer
 • Kjøp Bitcoin med 0% kredittkortgebyrer

Klikk her for å lese hele anmeldelsen vår på Crypto.com.

null avgift for crypto.com

CEX.IO

CEX.IO ble etablert i 2013 og er en av de eldste kryptovaluta-børsene i verden som er klarert av over 3 millioner brukere. Det er en verdensklasse-utveksling som henvender seg til alle med sitt brukervennlige grensesnitt, noe som gjør det ideelt for nybegynnere. Børsen tilbyr et kontosystem på flere nivåer som passer for både Bitcoin nybegynnere og institusjonelle kryptohandlere.

Besøk CEX.IO

CEX.IO er stolt av stabilitet for å tilby problemfri service støttet av et system- og brukerkontosikkerhet, sikker lagring av kald kryptovaluta, økonomisk levedyktighet og dyp juridisk overholdelse. Til dags dato er det en pålitelig og sikker kryptokursutveksling med ingen hackede kontoer eller tyveri av midler på CEX.IO siden lanseringen.

CEX.io

CEX.IO er en populær børs for å kjøpe Bitcoin øyeblikkelig ved hjelp av nettstedet eller mobilappen som er tilgjengelig på iOS og Android. Med dens lave kreditt- / debetkortgebyrer og null bankoverføringskostnader, anses CEX.IO å være en av de best registrerte kryptobørsene i verden.

I slekt: CEX.IO gjennomgang: 5 ting du må vite før du bruker den (2020 oppdatert)

Grensesnittet er utrolig enkelt for første gangs kryptokjøpere med en brukervennlig widget. Bare skriv inn Bitcoin-beløpet du vil kjøpe, velg den fiatvalutaen du skal betale med (f.eks. USD, EUR, GBP eller RUB) og klikk på ‘Kjøp nå’ -knappen.

CEX.IO kjøp bitcoin

CEX.IO-utveksling gir en marginhandelsplattform for profesjonelle handelsmenn som også er populær blant nybegynnere. Gebyrplanen for handel på avansert børs er basert på en produsent- og takermodell som tilbyr rabatt for handelsmenn som gir likviditet til ordrebøkene.

cex avgifter

CEX.IO er perfekt bytte for første gangs kjøpere å komme i gang med kryptovaluta uten problemer på grunn av det enkle og brukervennlige flettet som også fungerer som en handelsplattform og meglingstjeneste.

Coinmama

Coinmama gir en rask, sikker og enkel måte å kjøpe digital valuta på i nesten alle land over hele kloden bortsett fra noen få utvalgte. Børsen tilbyr tjenesten for å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av fiat som AUD, EUR, USD og GBP og CAD.

Besøk Coinmama

Coinmama godtar et bredt utvalg av innskuddsmetoder for å kjøpe Bitcoin, for eksempel ved hjelp av et VISA- eller Mastercard-kreditt- og debetkort, noe som gjør det tilgjengelig for hverdagslige investorer å komme i gang med kryptokurver i et brukervennlig og trygt miljø.

coinmama

For å kjøpe kryptovaluta, må brukerne sende inn identifikasjonsdokumentene sine som er Coinmama-teamet. Når denne prosessen er fullført, kan brukerne kjøpe kryptovaluta opp til $ 15 000. Coinmama belaster en flat 5,9% handelsavgift.

I slekt: Coinmama anmeldelse: Bitcoin, handel & Avgifter

For kreditt- / debetkorttransaksjoner krever Coinmama ytterligere 5% behandlingsgebyr. Denne avgiften legges til etter at du har valgt betalingsmåte. Dette er en allment akseptert metode som vil være tilgjengelig for kunder over hele verden. Til bankoverføringskjøp med SWIFT eller SEPA, børsen trekker ikke inn depositum.

coinmama

Ettersom Coinmama ikke lagrer digitale mynter på børsen, må brukerne overføre myntene sine til en maskinvarepungebokadresse. Coinmama vil be brukeren om å oppgi en gyldig innskuddsadresse før bestillingen fullføres. Dette betyr utvekslingen lagrer ikke sensitiv eller personell informasjon og reduserer risikoen for hackere og svindel betydelig.

Changelly

Changelly er en øyeblikkelig kryptovalutautveksling som gjør det mulig for kunder å kjøp kryptokurrency raskt et bankkort. Den digitale tjenesten søker etter beste kryptopriser tilgjengelig på de største kryptovalutautvekslingsplattformene som Binance, Poloniex og Bittrex.

Besøk Changelly

Changelly oppnår de beste tilgjengelige prisene og forblir omtrentlig til transaksjonen er utført på blockchain.

forandret

Changelly gir et gjennomsiktig, enkelt, raskt og brukervennlig grensesnitt å kjøpe eller veksle kryptovalutaer som er tydelig på hjemmesiden. Det enkle grensesnittet passer til en rekke kryptovalutainvestorer fra nybegynnere til erfarne.

Brukere kan enkelt og umiddelbart kjøpe, selge og bytte kryptovaluta på børsen. Kjøp med kredittkort vil kreve et telefonnummer for å bekrefte. Dette skiller seg fra en tradisjonell kryptobørs der personellidentifikasjonsdokumenter lastes opp for å verifisere kontoinnehaveren.

I slekt: Changelly Review: Er det fortsatt trygt & Hvordan det fungerer

changelly kjøpe

Prosessen med å kjøpe krypto med fiat er utrolig enkel. Når du har valgt og beløp, vil Changelly automatisk beregne tilgjengelig valutakurs, handelsavgift, nettverksavgift og estimert ankomst. Du må oppgi en gyldig maskinvarelommebokadresse for å fullføre kjøpet, ettersom mynter ikke er lagret på Changelly.

ChangeNOW

ChangeNOW er en annen populær crypto swap-plattform som ligner på Changelly som tillater øyeblikkelig utveksling av en krypto til en annen. Med over 170 forskjellige kryptovalutaer på plattformen er brukerne i stand til å handle digitale valutaer når som helst på en trygg måte, da kryptomyntene blir sendt direkte til maskinvaren din.

Besøk ChangeNOW

ChangeNOW gir de beste krypto-til-kryptokursene ved å samle priser fra verdens største og mest populære børser (noen er nevnt i denne artikkelen). Når den beste prisen for den aktuelle eiendelen er låst inn av plattformen, har brukerne en viss tid til å fullføre handelen ved å sette inn midler, og transaksjonen er bekreftet på blockchain.

changenow nettsted

ChangeNOW har introdusert muligheten til å kjøpe kryptovaluta ved hjelp av debetkort eller kredittkort gjennom deres partnerskap med Simplex. Gebyrene er litt høyere, men kan være den eneste kjøpsmetoden som er tilgjengelig i ditt land.

I slekt: ChangeNOW gjennomgang: Crypto swaps, handelsavgifter & Mer

Hvis du har tenkt å bruke ChangeNOW til å kjøpe digitale eiendeler, må du fullføre en KYC-prosess i samsvar med økonomiske regler. Følgende dokumenter kreves for å bekrefte kontoen din:

 • Internasjonalt pass
 • nasjonalt ID kort
 • Førerkort

eToro

eToro er global finansiell megling som tilbyr finansiell handels- og investeringsplattform som inkluderer en rekke markeder som Crypto, ETF, Aksjer, Indekser, Råvarer og Forex. De er kjent for å tilby CFD-er til handel og deres sosial handelsplattform der brukerne er i stand til å kopiere handel fra noen av de mest lønnsomme handelsmennene eller bli kopiert selv for å tjene en passiv inntekt.

Klikk her for å lese hele anmeldelsen vår på eToro.

etoro pålogging

For å komme i gang med eToro, brukere må bekrefte kontoen sin ved å laste opp bildeidentifikasjon for å bekrefte identiteten deres. Bekreftelsesprosessen har vært kjent for å ta flere dager, og brukere vil bli varslet så snart bekreftelsen er fullført. Når bekreftelsesprosessen for kontoen er fullført, vises et hake ved siden av brukernavnet til brukerens profil.

Besøk eToro

67% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine. Cryptoasset-investering er uregulert i de fleste EU-land og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse.

Kryptobørsen støtter et bredt spekter av fiat-betalingsalternativer, inkludert kreditt- / debetkort, PayPal, Skrill, bankoverføring, WebMoney, WeChat, UnionPay og andre, avhengig av brukerens beliggenhet. eToro krever ikke et depositum. Imidlertid er det en $ 5 gebyr for uttak der thans minste uttaksbeløp er $ 50.

Konklusjon

Der har du det. Vår liste for de beste kryptobørser i verden for å kjøpe digitale valutaer er:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • ChangeNOW
 • eToro
 • Coinbase

Nå er det på tide at du kommenterer.

Hva synes du om disse utvekslingene?

Har du prøvd å bruke noen av kryptobørsene?

Er du enig med listen vår for den beste kryptobørs for å kjøpe altcoins?

Legg igjen en kommentar nedenfor med tankene dine og del med nettverket ditt hvis du syntes dette var nyttig.

Ytterligere foreslåtte lesninger:

 • 4 beste kryptokartsteder for Altcoin-tradere
 • WazirX gjennomgang: Bitcoin, handel & Avgifter
 • De 10 beste kryptovalutautvekslingene i Australia
 • OKEx gjennomgang: Vurder om det er trygt & Pålitelig?
 • 8 beste Crypto-utvekslinger uten null (provisjonsfri handel)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map