Yobit Review: Je zakonito in varno v letu 2021?

Yobit je priljubljena borza za trgovanje s kriptovalutami, ki je že bila večletna izbrana platforma. Borza je znana po tem, da ponuja obsežen seznam kriptovalut za trgovanje, vključno z altcoin-i z nizkimi kapicami, do večjih in pogostejših sredstev, kot so Bitcoin, Ethereum in XRP.

Obiščite YoBit

V tem pregledu Yobit bomo podali pregled funkcij izmenjave, uporabniškega vmesnika, orodij za trgovanje, vrst naročil, provizij, storitev za stranke in naših izkušenj pri uporabi platforme. Torej, poskrbite, da boste ostali do konca in prebrali našo končno sodbo na Yobit.net.

Čeprav si prizadevamo, da vam v naših pregledih izmenjave zagotovimo natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo obiščite njihovo spletno mesto sproti obveščati o morebitnih spremembah.

yobit uvrstitev

Pri trgovanju s kriptovalutami je priporočljivo uporabljati Bitcoin denarnico strojne opreme, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o denarnicah za strojno opremo za shranjevanje kripto.

Kaj je Yobit?

Yobit.net je a pionir v prostoru za izmenjavo kriptovalut, ki ponuja preprosto, a zmogljivo platformo, ki je v kripto skupnosti dobro znana. Priljubljenost Yobita je razvidna iz njegovega obsežnega trgovanja, ki znaša približno 50 milijonov USD na dan Coinmarketcap. Spletno mesto trenutno Yobit uvršča na 10. mesto najboljših borz za trgovanje s kriptovalutami na svetu.

Pred podobnimi drugimi platformami, kot so Binance, Bybit in BitMEX, je bil Yobit vodilna borza, ki ponuja široko paleto manj znanih altcoinov za trgovanje. Obstajajo preko 8000 različnih kriptovalut, s katerimi je mogoče trgovati zoper več osnovnih sredstev, vključno z Bitcoini, Ethereumom in Tetherjem.

Yobit v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in konkurenčne provizije za trgovanje so pomembne lastnosti Yobita. Ta primerjalna tabela navaja druge kripto borze z najvišjimi maržami, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Registracija Yobit & Vpiši se

Če želite začeti z Yobitom, morate najprej ustvariti račun po naslednjih navodilih:

yobit register

Preverjanje računa Yobit


Uporabnikom ni treba dokončati postopka Spoznaj svojo stranko (KYC), ki je odličen. To pomeni, da lahko novi trgovci položijo sredstva in v nekaj minutah začnejo trgovati s svojimi najljubšimi kovanci na platformi. Yobit ne zbira nobenih podatkov, ki ohranja anonimnost trgovcev na borzi.

Kako položiti sredstva v Yobit

Vplačilo sredstev na račun Yobit je dokaj preprosto. Tako kot druge kripto izmenjave je to mogoče izvesti tako, da se pomaknete do svoje ‘Denarnice’ in izberete sredstvo, ki ga želite položiti. To bo prikazalo edinstven naslov denarnice Yobit, s katerim lahko varno nakažete sredstva iz denarnice strojne opreme, ki je v vaši lasti, ali iz druge kripto platforme..

Tu lahko tudi dvignete sredstva in si ogledate zgodovino transakcij iz denarnice.

sredstva za polog yobit

Uporabniški vmesnik Yobit

Ko obiščete Yobit.net, je uporabniški vmesnik za trgovanje prva stran, ki jo vidite. Po videzu je osnovna, vendar vključuje standardne funkcije in orodja za trgovanje, ki se pričakujejo pri digitalni izmenjavi sredstev.

Na levi strani si trgovci lahko hitro ogledajo povzetek stanja na računu, ki je lahko koristen. Spodaj so navedeni trgi, ki so razvrščeni v različne pare, ki so na voljo za trgovanje.

Tu lahko hitro preklopite med stotinami trgovalnih parov in poiščete priložnosti. Prikaz dnevnih sprememb% in prostornine je odličen za hitro iskanje kovancev z velikim zagonom (npr. Zlomki).

yobit uporabniški vmesnik

Grafikoni so nameščeni na sredini uporabniškega vmesnika. Trgovci, ki se zanašajo na napredno programsko opremo ali orodja za grafikone, ki uporabljajo tehnične kazalnike, vzorce ali orodja za grafikone, jih na Yobitu ne bodo našli na voljo.

Trgovci, ki znajo prebrati knjigo naročil, količino vzorcev in vzorce svečnikov, bodo radi trgovali na Yobitu, da bi špekulirali na stotine kovancev, ki so na voljo na platformi.

Na splošno smo ugotovili izkušnje trgovanja na Yobitu, ki bodo preproste in enostavne za uporabo. Podoben je drugim znanim borzam in uglednim borzam, kot so Poloniex in Gate.io ki obstajajo že vrsto let.

Yobit pristojbine, marža & Omejitve

Večina trgovcev bo vedela, da so provizije za trgovanje pomemben dejavnik pri uporabi borze za trgovanje s kriptovalutami. Še posebej za aktivne dnevne trgovce, ki lahko dnevno sklepajo več poslov z visokim vzvodom. Pristojbine za Yobit so naslednje, ali pa si v celoti ogledate njihovo spletno mesto.

Provizije za trgovanje

Za nakup in prodajo kripto s pomočjo platforme Yobit, provizije za trgovanje ne presegajo 0,2% transakcije znesek. V primerjavi z drugimi platformami za kripto trgovanje so Yobitove provizije konkurenčne na trgu.

Kavcija & Umik

Obstajajo brez polog za prenos katere koli kriptovalute v Yobit. Za dvige se uporablja standardna provizija za verigo blokov, ki je določena z obremenitvijo omrežja.

Pomoč strankam

Pomemben dejavnik pri odločitvi za uporabo določene borze kriptovalut je služba za stranke. Glede na pogosta vprašanja o Yobitu se na poizvedbe o podpori običajno odgovori v eni uri, včasih pa lahko traja tudi do 24 ur.

Yobit.net sicer ima razdelek s pogostimi vprašanji, vendar je precej omejen in odgovarja samo na osnovna vprašanja, na primer o tem, kako začeti, vloge, provizije in dvig sredstev. Nismo videli razdelka »Baza znanja«, ki bi bil v pomoč začetnikom, ki so začeli uporabljati Yobit.

Yobit ima eno največjih skupnosti na Telegramu z več kot 80.000 ljudmi v angleškem skupinskem klepetu. Skrbniki so videti zelo aktivni in odzivni, ko pošljejo neposredno sporočilo za podporo.

Yobit Alternative

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti s poudarkom na trgovanju s finančnim vzvodom z do 100-kratnim vzvodom na trgovalnih parih Bitcoin in Etherium. Bybit je postal ena najboljših kripto borz na svetu.

Obiščite spletno mesto plus500

Plus500

Plus500 je ponudnik CFD-jev, ki ponuja ogromno bazo strank za trgovanje z najbolj priljubljenimi kriptoaktivami na svetu z do 30-kratnim vzvodom, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron in Monero.

Omejitev odgovornosti: vaš kapital je ogrožen

Obiščite spletno mesto binance

Binance

Binance je največja borza kriptovalut po obsegu trgovine in eden najhitrejših ponudnikov trgovalnih storitev za blockchain ekosistem. Borza je zabeležila astronomsko rast in je vrhunska platforma za kripto trgovanje.

Obiščite spletno mesto

Ocene Yobit & Povratne informacije

Izmenjava je prejel 4,5 od 5 zvezdic na spoštovanem spletnem mestu Trustpilot. To je ponavadi dober pokazatelj in merilo ugleda in zanesljivosti borze. Večina komentarjev je pozitivnih z nekaj negativnimi. Opazili smo, da ni nevtralnih ocen, kar se nam je zdelo nenavadno.

Pri izbiri nove kripto borze bi morali uporabniki vedno uporabiti skrbnost, prakse obvladovanja tveganj in še naprej posodabljati preglede borz, kot je ta.

yobit pregledi

Pogosto zastavljena vprašanja

Je Yobit Legit?

Zdi se, da je Yobit zakonita borza za trgovanje s kriptovalutami, ki deluje že vrsto let in je privabila pomembno število trgovcev. Borza je registrirana v Panami in na voljo uporabnikom po vsem svetu.

Je Yobit varna izmenjava?

Zdi se, da Yobit ni bil vdrt od njegove uvedbe leta 2014. Platforma vsebuje osnovne varnostne ukrepe, kot je 2FA za zaščito uporabniških računov. Informacije o varnostnih ukrepih na spletnem mestu so omejene, zato uporabnikom vedno svetujemo, da opravijo lastne raziskave.

Ali ima Yobit predstavitveni račun

Yobit nima predstavitvenega računa, ki bi trgovcem omogočil, da vadijo kripto trgovanje brez vplačila.

Ali obstaja partnerski program Yobit?

Yobit.net ima pridruženi program, ki obstoječe uporabnike, ki pripeljejo nove stranke, nagradi s svojo edinstveno referenčno povezavo. Referenčni bonus znaša 20% provizij za trgovanje napotenih uporabnikov.

Ali ima Yobit aplikacijo za mobilno trgovanje?

Yobit nima mobilne aplikacije za Android in iOS uporabnike za trgovanje s kriptovalutami.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Yobit gre za eno najstarejših kripto borz več let zagotavljal trdno tržno platformo. Zdi se, da je borza daleč napredovala pri izboljšanju storitev za stranke z odzivno skupnostjo Telegram in več skrbniki, ki podpirajo njihovo vedno večjo bazo uporabnikov.

Obiščite Yobit

Nekaj ​​dobrih točk o Yobit izmenjavi je:

  • Nikoli ni bil vdran
  • Na tisoče kripto kovancev za trgovanje
  • Enostavnost uporabe vmesnika za trgovanje
  • Hiter postopek prijave (brez KYC)
  • Konkurenčne provizije za trgovanje

Torej, kakšna je naša končna sodba?

Borza se nam je zdela enostavna za uporabo, vplačevanje sredstev in izvajanje poslov. To je odlična platforma za kripto trgovce in vlagatelji, ki želijo izkoristiti nove kriptovalute za ustvarjanje bogastva v Bitcoinu, bi morali razmisliti o uporabi Yobita.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

  • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
  • 8 najboljših borz kriptovalut v ZDA
  • Kako kupiti bitcoin z darilnimi karticami Amazon – super enostavno
  • Najboljše izmenjave kriptovalut na Novi Zelandiji
  • 4 najboljša mesta za Tezos (XTZ) & Prislužite si nagrade

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map