SwapSpace pregled: je varno in zakonito?

SwapSpace je agregator za izmenjavo kriptovalut, ki trgovcem in vlagateljem omogoča poiščite najboljše cene na kripto trgu, da takoj zamenjate kovance. Njihova takojšnja storitev kripto-kripto-storitve je enostaven, začetnikom prijazen in varen način za izmenjavo različnih digitalnih sredstev brez ustvarjanja računa in omejitev izmenjave.

SwapSpace izmenjava podpira več kot 300 kripto sredstev in sodeluje z zaupanja vrednimi in uveljavljenimi svetovnimi borzami, da svojim strankam ponuja najboljše cene.

Obiščite SwapSpace

Čeprav si v tem pregledu SwapSpace prizadevamo, da vam vedno zagotovimo natančne informacije, vam predlagamo, da obiščite spletno stran da boste na tekočem s spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje.

Prav tako je za sprejemanje kriptovalut s to platformo potrebna Bitcoin strojna denarnica, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik, katere denarnice za kripto strojno opremo želite kupiti.

mesto za izmenjavo

Kaj je SwapSpace?

SwapSpace deluje kot posrednik informacij in združevalnik različnih izmenjav virtualnih valut, kar strankam omogoča takoj zamenjajte več kot 300 kriptovalut s fiksnimi in plavajočimi tečaji. Platforma SwapSpace je sodelovala z globalnimi takojšnjimi kripto izmenjavami, kot so Changelly, ChangeNOW in SimpleSwap da bi vlagateljem po vsem svetu prinesli najboljše cene kripto.

SwapSpace v primerjavi

Prijazen do začetnika in enostavnost uporabe sta pomembni lastnosti SwapSpacea. Ta primerjalna tabela navaja druge priljubljene kripto borze, ki uporabnikom omogočajo takojšnjo zamenjavo kripto s preprostim spletnim mestom.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

  • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
  • 10 najboljših bitcoinov & Izmenjave kriptovalut v Avstraliji
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Socialno trgovanje
  • Pregled Stealthexa: Crypto, takojšnje zamenjave & Pristojbine
  • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)

Kako deluje SwapSpace?

SwapSpace sodeluje z nekaterimi najbolj priljubljenimi platformami za takojšnjo kriptovaluto združiti najboljše stopnje kripto od storitev, kot so StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO in GodEX. Za iskanje najboljše cene se ni treba prijaviti na več borz za trgovanje s kriptovalutami. SwapSpace trdo dela z iskanjem najboljše razpoložljive cene.

Ponujene cene so zaklenjene, dokler uporabnik ne zaključi transakcije in se potrdi na verigi blokov. To pomeni, da lahko uporabniki SwapSpace hitro in anonimno pretvorite kriptovaluto ali žetone v nekaj minutah po najboljši ceni.

kako deluje swapspace

Ali je SwapSpace varen?

SwapSpace je varno mesto za takojšnjo pretvorbo kriptovalut in žetonov. Sredstva uporabnikov se NE shranjujejo na spletnem mestu, ki bi ga sicer lahko vdrli ali ogrozili. SwapSpace prav tako ne zahteva dostopa do vaših zasebnih ključev ali kakršnih koli uporabniških podatkov. Ko je transakcija zaključena, bo storitev zamenjave poslala kovance na vašo osebno strojno opremo v varno hrambo.

SwapSpace pristojbine

SwapSpace na enem mestu na zaslonu zbira stopnje kriptografije in strankam omogoča primerjavo in izbiro najboljše stopnje na trgu. Obstajajo brez dodatnih provizij nad stopnjami partnerjev.

Kako zamenjati kripto s pomočjo SwapSpace

Če želite takoj zamenjati kriptovaluto s SwapSpace, sledite tem preprostim korakom:

kriptovaluta swapspace

Izberite kriptovaluto & Znesek za zamenjavo

S pripomočkom na spletnem mestu SwapSpace.co s spustnim menijem izberite kriptovaluto, ki jo želite prodati. Na izbiro je več kot 300 kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK in Tezos. Ko vnesete znesek prodaje, izberite kriptovaluto, ki jo želite kupiti.

Izberite najboljšo ceno

SwapSpace bo prikazal seznam razpoložljivih možnosti cene s seznama partnerjev. Na vrhu bo prikazana najboljša stopnja. Izberite najboljši tečaj med menjalnimi partnerji. Nekatere borze zahtevajo, da opravite postopek AML / KYC.

Izberite najugodnejšo obrestno mero in kliknite gumb ‘Izmenjava’.

stopnje zamenjave

Vnesite podrobnosti o transakciji

Naslednji korak je vnos naslova prejemnika. Pred dokončanjem transakcije se prepričajte, da lahko vaša denarnica za strojno opremo za kriptovalute podpira kovanec. Če želite na primer Bitcoin zamenjati za Ethereum, boste morali vnesti svoj naslov Ethereum, kot je prikazano spodaj. Ne Bitcoin naslova ali drugega kripto. V nasprotnem primeru lahko izgubite svoje kovance.

Ko ste zadovoljni z naročilom, sprejmite T&Cs in kliknite “Naprej”.

swapspace denarnica

Prenos sredstev

Zadnji korak je prenos sredstev kriptovalute, ki jo želite zamenjati. Ko bo naročilo končano, bo kriptovaluta poslana na navedeni naslov. Čas obdelave lahko traja do 1 ure in je odvisen od hitrosti dela partnerjev SwapSpace in skupne obremenitve blockchain omrežij.

The povprečni čas zamenjave najbolj priljubljenih kriptovalut je približno 15-20 minut.

depozit za swaps

Pogosto zastavljena vprašanja

Je zakonitost SwapSpace?

SwapSpace je zakonita kripto storitev, ki deluje od leta 2019 in platforma z zaupanja vrednimi imeni v okolju kriptovalut, kot sta ChangeNOW in Changelly. Uporabniki lahko takoj anonimno trgujejo s kripto, saj ni potrebe po ustvarjanju računa ali predložitvi identitetne dokumentacije na SwapSpace.

Katere kriptovalute podpira SwapSpace?

SwapSpace podpira več kot 300 kriptovalut vključno z glavnimi digitalnimi valutami, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero in še veliko več. SwapSpace nenehno dodaja podporo novim izmenjevalnim partnerjem, kar bo povzročilo, da bo v storitev dodanih več kovancev. Za celoten seznam kovancev, ki jih podpira SwapSpace, obiščite njihovo spletno stran.

Ali morate dokončati preverjanje računa?

Uporabniki SwapSpace vam ni treba ustvariti računa za uporabo storitve. Nekateri partnerji za izmenjavo SwapSpace od svojih uporabnikov zahtevajo, da dokažejo identiteto in zaključijo postopek Know-Your-Customer (KYC). Če izberete stopnjo zamenjave pri enem od teh ponudnikov, boste morali pred dokončanjem transakcije predložiti osebno dokumentacijo.

Ali obstaja minimalni znesek za zamenjavo?

SwapSpace ne omejuje zneska na zamenjavo. Uporabniki bodo morali upoštevati omrežnino, da bodo zagotovili, da znesek krije stroške transakcije v verigi blokov.

Ali lahko prebivalci ZDA uporabljajo SwapSpace?

SwapSpace strankam v ZDA zaradi strogih predpisov ne dovoljuje uporabe ali dostopa do njih. Seznam prepovedanih držav vključuje Bangladeš, Bolivijo, Kubo, Krim Iran, Severno Korejo, Sudan, Sirijo, Združene države Amerike (vključno z vsemi ameriškimi ozemlji, kot so Portoriko, Ameriška Samoa, Guam, Severni Marijanski otok in Ameriški Deviški otoki (St. Croix, sv. Janez in sv. Tomaž))

Zaključek

Za zaključek našega pregleda SwapSpace je zaradi enostavne uporabe in enostavnega vmesnika storitev takojšnje zamenjave kripto odličen kraj za izmenjavo digitalnih valut. SwapSpace s svojim partnerskim programom z uglednimi fiat-kripto izmenjavami svojim uporabnikom ponuja najboljše možnosti menjalnih tečajev.

Obiščite SwapSpace

Ko gre za varnost in zaščito, SwapSpace ne zbira informacij od uporabnikov in na borzi ne hrani nobenih sredstev. Za izmenjavo kriptovalut tudi ni dodatnih stroškov. Na splošno je SwapSpace inovativna storitev za takojšnjo pretvorbo kriptovalut.

Za nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov in kriptovalut je pomembno, da uporabite globalno in zaupanja vredno kripto borzo. Obstaja več borz, ki so bile vdorene ali so jim ukradli sredstva strank. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – so dobro znane in jim zaupajo, da zagotavljajo varen in varen način za začetnike in profesionalne kriptotrgovce, da položijo fiat valuto in kupijo digitalna sredstva.

Obiščite SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map