Primebit Review: Ali je zakonito? (Imamo odgovore)

PrimeBit je izmenjava med kripto maržami, ki uporabnikom omogoča trgovanje z neprekinjenimi pogodbami v Bitcoinu, Ethereumu in Litecoinu z do 200-kratnim vzvodom. Platforma je integrirana z MetaTrader 5, ki je že vrsto let izbrana aplikacija za trgovanje za izkušene in začetnike.

Obiščite PrimeBit

Ker je Primebit razmeroma nova borza, vas morda skrbi nekaj stvari, na primer, ali gre za varno in zakonito kripto izmenjavo. Ta pregled bo preučil varnost platforme in druge pomembne dejavnike, kot so provizije za trgovanje, grafični vmesnik, metode vplačila in podpora strankam.

prvobitni

Kaj je PrimeBit?

PrimeBit je peer-to-peer platforma za izmenjavo kriptovalut, ki je bila ustanovljena leta 2019, kjer lahko trgujete za večne pogodbe med drugimi uporabniki kriptoskupnosti.

To je začetnikom prijazna platforma za trgovanje in prva tovrstna borza za integracijo z MetaTrader 5. Borza ponuja trgovanje s pari Bitcoin, Ethereum in Litecoin. Z vsakim digitalnim sredstvom lahko trgujete z visokim vzvodom do 200-krat z uporabo spletnega trgovalca za namizje aplikacije Primebit za mobilne naprave.

Kratek povzetek

PrimeBit v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije PrimeBita. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • 3 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin
 • Bybit je objavil svetovno konkurenco v trgovanju z BTC

Je PrimeBit varen?

Do danes ni bilo prijavljenih vdorov ali tatvin na Primebitu. To pripisujejo visokemu standardu varnostnega nadzora na platformi, ki zagotavlja, da je uporabniški sklad varen. Primebit je zakonita borza, ki se je hitro ločila od drugih kripto platform, saj ponuja medsebojno trgovanje in integracijo z MT5.

Kako se prijaviti na PrimeBit

Če želite ustvariti račun na PrimeBitu, sledite tem preprostim korakom:

primarni register

Kako položiti sredstva na PrimeBit


PrimeBit sprejema vloge samo v bitcoinih. Na voljo sta dve možnosti za financiranje računa PrimeBit z Bitcoinom:

 • Naložite Bitcoin iz denarnice strojne opreme ali druge menjalnice neposredno na račun
 • Nakup Bitcoin z bančnim nakazilom z uporabo Match2Pay

Namesto tega boste morali nakazati sredstva s pomočjo ugledne borze fiat-to-crypto in nato prenesti kupljeni Bitcoin v Primebit.

Prenesite BTC na PrimeBit

Če želite položiti sredstva iz druge denarnice, na strani s povzetkom računa kliknite „Depozitna sredstva“ da prikličete navijalko za naloge PrimeBit Za pošiljanje BTC bodo prikazani naslov BTC denarnice in QR koda.

osnovni depozit

Nakup BTC-ja na PrimeBitu

Za nove uporabnike, ki še nimajo Bitcoinov, vendar želijo začeti trgovati na platformi, ima izmenjava PrimeBit vmesnik z Match2Pay, ki vam omogoča nakup Bitcoina z uporabo bančnega nakazila v USD. Match2Pay je dobro znan in zaupanja vreden ponudnik fiat-to-crypto, ki podpira priljubljene borze, kot so:

 • Coinbase
 • Kraken
 • Dvojčka

kupi bitcoin

Trgovanje na PrimeBitu

Za vse trgovce je charting vmesnik je eden najpomembnejših vidikov pri izbiri kripto izmenjave. Še posebej za trgovce, ki se zanašajo na tehnično analizo, da bi našli prednost na trgu.

Ko izbirate borzo za trgovanje s kriptovalutami, morate biti seznanjeni s trgovalnim vmesnikom, vrstami naročil in orodji za grafikone. Počutiti se mora prav, saj bo tu porabila večino svojega časa!

Ko se prvič prijavite na izmenjavo PrimeBit, boste najprej opazili, da sistem za kartiranje temelji na mehanizmu TradingView. Kot bo vedela večina veteranskih trgovcev, so karte TradingView znane po gladkih, intuitivnih in zelo funkcionalnih grafikonih. To je veliko boljše kot prejšnji uporabniški vmesnik, ki je temeljil na MetaTrader 5.

prvovrstne lestvice

Uporabniki Primebita bodo imeli koristi od naprednih orodij za trgovanje in kazalnikov, ki jih ponuja TradingView in jih je mogoče uporabiti za analizo cen kripto v živo v skladu s svojo strategijo trgovanja. Dodate lahko več tehničnih kazalnikov, da prekrijete cene v živo, in uporabite orodja za risanje za analizo vedenja cen.

Okno za naročilo na desni se zdi dokaj osnovno. Vključuje pa vse funkcije, ki bi jih pričakovali od ugledne platforme za trgovanje s kripto maržami. Z oknom za naročila lahko oddate tržna, ustavite in omejite naročila, ki jih bomo zajeli v naslednjem poglavju.

knjigo naročil

Kako trgovati s pomočjo PrimeBita

Če želite vstopiti v trgovino s Primebitom, pojdite na „Kalkulator v zgornjem desnem kotu trgovalnega okna. Odprlo se bo nekaj različnih možnosti:

 • Pogodba: Prikažite informacije o pogodbi za izbrano sredstvo, kot so zadnja cena, stopnje financiranja in obseg 24 ur
 • Položaj: Prikaži vse odprte pozicije in čakajoče naloge (limit)
 • Novo naročilo: Če želite vnesti nov položaj ali določiti vrstni red v teku

prvobitni izračun

Skozi okno Novo naročilo lahko uporabniki izberejo kripto sredstvo za trgovanje, izberejo KUPI ali PRODAJA, izberejo vrsto tržnega naročila in nastavijo velikost pozicije. PrimeBit bo izračunal ocenjeno likvidacijsko ceno na podlagi začetne marže in prikazal preostalo preostalo stanje, če se posel izvede.

Na PrimeBitu sta na voljo dve različni vrsti tržnih naročil:

 • A Omejitev Naročilo vam omogoča nakup ali prodajo sredstva po določeni ceni. Če želite na primer kupiti pogodbe BTC po ceni 200 USD ali manj, lahko nastavite omejeno naročilo za nakup, ki ne bo izpolnjeno, razen če trg doseže vašo določeno ceno.
 • A Tržno naročilo vam omogoča, da kupite ali prodate sredstvo po najboljši razpoložljivi ceni v tej knjigi naročil parov. To vrsto naročila je treba uporabljati previdno, saj lahko pri manj tekočih parih povzroči potencialno slabe cene polnjenja.

Sredstva za trgovanje PrimeBit

Primebit ponuja trajne pogodbe, ki vam omogočajo, da ugibate, ali se bo cena sredstva gibala navzgor ali navzdol, z uporabo vzvoda in brez potrebe po lastništvu sredstva. Vsaka trajna pogodba nima roka veljavnosti, kar pomeni, da vaš dobiček ni omejen.

Primebit ponuja trajne pogodbe o:

 • Bitcoin (BTC / USD)
 • Eter (ETH / USD)
 • Litecoin (LTC / USD)

prvotni vzvod

Primorski vzvod

Ponudbe Primebit do 200-kratni vzvod za pogodbe Bitcoin, Ethereum in Litecoin. Razpoložljiva marža je odvisna od velikosti pozicije in valutnega para. Na voljo je 9 različnih nastavitev vzvoda za trgovanje za pogodbe o nakupu in prodaji, ki so 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 150x in 200x. Videti je bilo ni navzkrižni rob na Primebitu.

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

Pozorni moramo biti, da je trgovanje s finančnim vzvodom lahko močno orodje za trgovca. Lahko ga uporabite za trazmeroma majhna gibanja cen da bo vaše ravnotežje hitreje raslo.

Deluje tako, da vnesete delček celotne vrednosti vaše trgovine – in izmenjava zagotovi preostali depozit, da olajša veliko večjo pozicijo, ne da bi pri tem vezal svoj kapital. Lahko ima tudi nasprotni učinek in poveča velikost izgub.

Provizije za Primebit

Menjalne provizije so pomemben dejavnik pri izbiri borze za trgovanje s kriptovalutami. Še bolj kritično postane pri trgovanju z večjimi pozicijami pozicij in na borzi z vzvodom, kjer plačujete provizije za pozicije, ki so veliko večje od vaše marže.

Polog / dvig

Primebit pa ne zaračunajte pologa ali dviga. Ko dvignete Bitcoin iz Primebita, se zaračuna minimalna Bitcoin omrežna provizija, ki jo določa obremenitev blokov. Provizija za verigo blokov je 0,0005 BTC.

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje s premibitom so pravične v primerjavi z drugimi borzami v industriji trgovanja s kriptovalutami. Borza uporablja a model izdelovalca in prevzemnika za določanje provizij za trgovanje, ki so enake za BTC, ETH in LTC. Glede na vrsto oddanega naročila bo Primebit določil provizijo za trgovanje, ki se bo uporabila.

Primebit’s provizija za trgovanje je 0,075% (prevzemnik) in -0,025% (izdelovalec). Provizija za trgovanje se odšteje od stanja na računu in ne bo vplivala na začetno maržo naročila.

Za razlago različnih provizij Primebit in kdaj bodo uporabljene:

 • A ustvarjalec je nekdo, ki odda omejeno ali pogojno naročilo ki gre v knjigo naročil in se poveča na globino trga, ne glede na to, ali se trgovec odloči za dolgo ali kratko. Ti trgovci pomagajo ustvariti trg in so zato imenovani proizvajalci.
 • A prevzemnik je nekdo, ki daje tržna naročila ki so takoj izpolnjeni, preden gredo v knjigo naročil in z jemanjem naročil iz knjige naročil zmanjšajo globino trga.

Primebit Security

Primebit je uporabil številne varnostne funkcije za zaščito sredstev svojih uporabnikov in spletnega mesta. Na kripto borzi izvedenih finančnih instrumentov do danes ni prišlo do resnih vdorov ali kraje sredstev.

Primebit programska oprema

Strežnik PrimeBit-a gostuje na Spletne storitve Amazon (AWS), ki je najobsežnejša in splošno sprejeta platforma v oblaku na svetu.

Denarnica Primebit

Platforma temelji na sistem hladne denarnice za shranjevanje 99% vseh digitalnih sredstev uporabnikov. To pomeni, da so velike količine strankinih sredstev shranjene v denarnici strojne opreme brez povezave, pri čemer je vsak naslov za polog, dodeljen uporabnikom, dejansko hladen naslov denarnice..

V primeru kompromisa sistema napadalec še vedno ne bi imel popolnega dostopa do vseh potrebnih ključev za krajo sredstev. Na nobenem strežniku v oblaku ni nobenega zasebnega ključa, ki močno zmanjša kibernetska tveganja, kot so hekerji.

Premiki dvigov

Dvigi premibitov se po preverjanju uporabnika obdelajo ročno. To ekipi Primebit omogoča natančno preverjanje informacij o umiku, da se prepriča, ali je transakcija zakonita in upravičenemu lastniku sredstva..

Dvofaktorska overitev

Drugi pomemben varnostni ukrep je Dvofaktorska overitev. Uporabniki Primebita morajo pred dvigom sredstev iz MT5 za aplikacijo Primebit nastaviti 2FA. To pomeni, da morajo uporabniki uporabljati a geslo IN registriran mobilni telefon za preverjanje pristnosti računa ob prijavi in ​​za dvig sredstev z borze.

Ocene Primebit & Pomoč strankam

Ker je dokaj nova borza, na internetu ali Redditu ni preveč pregledov strank Primebit. Povratne informacije o profilih v družabnih omrežjih so pozitivne.

Ena stvar, ki v resnici izstopa, je obsežna zbirka vodnikov in člankov v oddelku za podporo za Primebit. Zajema popolnoma vse, kot so:

 • Partnerski program Primebit
 • Primebitov spletni trgovec
 • Primebit Metatrader 5 App
 • Neprekinjene pogodbe Primebit
 • Primebit prenos / plačila

Za nove uporabnike, ki na borzi ne najdejo odgovora na vprašanje, se lahko uporabniki obrnejo na ekipo Primebit s pomočjo zendesk klepet v živo. Nahaja se v spodnjem levem kotu in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v več jezikih. Preizkusili smo ga in skoraj takoj dobili odgovor. Mediji, s katerimi lahko stopite v stik, so e-pošta ali kanali v družabnih medijih.

Alternative Primebit

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti s poudarkom na trgovanju s finančnim vzvodom z do 100-kratnim vzvodom na trgovalnih parih Bitcoin in Etherium. Bybit je postal ena najboljših kripto borz na svetu.

Obiščite spletno mesto plus500

Plus500

Plus500 je ponudnik CFD-jev, ki ponuja ogromno bazo strank za trgovanje z najbolj priljubljenimi kriptoaktivami na svetu z do 30-kratnim vzvodom, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron in Monero.

Omejitev odgovornosti: vaš kapital je ogrožen

Obiščite spletno mesto binance

Binance

Binance je največja borza kriptovalut po obsegu trgovine in eden najhitrejših ponudnikov trgovalnih storitev za blockchain ekosistem. Borza je zabeležila astronomsko rast in je vrhunska platforma za kripto trgovanje.

Obiščite spletno mesto

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko denarja lahko zaslužim s trgovanjem s kriptovalutami?

Dobiček bo odvisen od vaše potrpežljivosti, odločitev o trgovanju in uspešnosti vaših strategij trgovanja. Ne obstajajo strategije trgovanja s svetim gralom ali jamstva za zaslužek z trgovanjem na trgih.

Kje se nahaja PrimeBit?

PrimeBit je registriran v Saint Vincentu in Grenadinah.

Ali moram za začetek trgovanja predložiti dokumente KYC?

Ne, ni postopkov KYC ali je treba naložiti podatke o osebju, da začnete trgovati s Primebitom.

Ali ima Primebit račun za testiranje / predstavitev / trgovanje s papirjem?

Da, Primebit ponuja testno mrežo, ki omogoča varno kripto trgovanje z uporabo predstavitvenega spletnega mesta, da se seznani z uporabo spletnega trgovalca Primebit ali MT5. Cene kriptovalnih mrež testnet naj bi posnemale trg v živo.

Ali obstaja mobilna aplikacija PrimeBit?

Primebit se je integriral z Metatrader 5, da uporabnikom omogoča, da svoj račun Primebit povežejo z aplikacijo MT5 in trgujejo z živimi ali predstavitvenimi računi..

Ali ima PrimeBit partnerski program?

Da, PrimeBit ponuja pridruženi program z življenjskim deležem dohodka. Prihodki PrimeBita izvirajo iz plačila uporabnika. Ti lahko zaslužite do 20% vseh Taker provizij, ki jih ustvari račun, registriran prek vaše referenčne povezave. Partnerski program je večstopenjski, kar pomeni, da lahko zaslužite tudi delež dohodka od vsakega računa, registriranega prek referenčnih povezav vašega podružničnega podjetja..

Ali lahko ameriške stranke trgujejo s Primebitom?

Ameriške stranke ne smejo trgovati s Primebitom zaradi strogih predpisov, ki so zunaj nadzora borze. Prebivalci bodo morali najti borzo kriptovalut v ZDA, ki jo urejajo lokalni zakoni in predpisi.

Katere države so podprte na Primebit?

Primebit je platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki strankam omogoča uporabo njenih storitev z vsega sveta. Posamezniki iz podprtih držav, kot so Velika Britanija, Kanada, Singapur, Avstralija in Nova Zelandija, lahko na borzi kupujejo in prodajajo kriptovalute. Vendar pa obstaja izbrana skupina držav zaradi jurisdikcijskih omejitev za kriptovalute. Države, ki ne smejo trgovati na Primebitu, vključujejo:

 • Združene države Amerike
 • Kuba
 • Krim in Sevastopol
 • Iran
 • Sirija
 • Pakistan
 • Severna Koreja
 • Sudan
 • Gana
 • Etiopija
 • Tunizija
 • Jemnu

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Primebit trgovalna borza je enovrstna platforma za enakovredno trgovanje ki trgovcem omogoča špekuliranje o Bitcoinu, Ethereumu in Litecoinu z višjimi možnostmi vzvoda v primerjavi z drugimi kripto borzami z vzvodom.

Integracija z grafikoni MetaTrader 5 je odlična lastnost, ki bo ustrezala maloprodajnim in institucionalnim strankam. Aplikacija webtrader in mobilna naprava omogoča uporabnikom, da trgujejo na poti in spremljajo položaje. Je izredno prijazen do začetnikov in ponuja vsa orodja za načrtovanje za kripto trgovce.

S Primebitom bi morali trgovati, če:

 • Utrujeni ste od plačevanja previsokih provizij za trgovanje na drugih borzah finančnega vzvoda
 • Hočeš varna kripto platforma z 99% sredstev strank v hladilnicah
 • Všeč vam je grafična platforma, ki se odziva z naprednimi orodji za trgovanje
 • Želite trgovati na borzi z visok vzvod do 200x
 • Všeč vam je in zamenjajte, s čimer lahko trgujete namizna ali mobilna aplikacija

Obiščite Primebit

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map