Pregled trgov BTC: POMEMBNO – preberite pred uporabo

BTC Markets je priljubljena kripto borza v Avstraliji, ki posameznikom omogoča trgovanje z bitcoini z uporabo AUD. Borza je bila ena prvih kripto borz, ki se je v Avstraliji ustanovila leta 2013 in jo široko uporabljajo začetniki in izkušeni vlagatelji. Preberite naš članek o najboljših borzah bitcoinov v Avstraliji in se prepričajte, ali so se trgi BTC uvrstili med 10 najboljših.

Obiščite trge BTC

V tem pregledu trgov BTC bomo zagotovili pregled in oceno naših izkušenj z uporabo borze, njenih funkcij, uporabniškega vmesnika, načinov pologa in provizij za trgovanje. Čeprav si prizadevamo, da vam vedno zagotovimo natančne informacije, vam predlagamo, da jih obiščite njihovo spletno mesto od časa do časa, če se kasneje pojavijo nekatere posodobitve.

Kaj so trgi BTC?

BTC Markets je priljubljena avstralska platforma za trgovanje s kriptovalutami s sedežem v Melbournu, ki ponuja enostavna za uporabo, varna in zanesljiva izmenjava Bitcoinov za začetnike in profesionalne vlagatelje. Platforma ponuja 13 različnih kriptovalutnih parov, s katerimi je mogoče trgovati z uporabo naprednega sistema trgovanja, ki ustreza aktivnim vlagateljem.

spletna stran btc market

Kratek povzetek

Trgi BTC v primerjavi

PayID je eden najbolj priljubljenih načinov za polog AUD na trgih BTC. Ta primerjalna tabela navaja druge priljubljene avstralske borze kriptovalut, kot so BTC Markets, ki omogočajo bančna nakazila s pomočjo PayID za trgovanje z bitcoini.

Ali so trgi BTC varni?

Zdi se, da so trgi BTC a varna borza za trgovanje s kriptovalutami, ki vključuje več varnostnih funkcij za varovanje sredstev svojih strank. Podjetje, ustanovljeno leta 2013, ni poročalo o vdorih na borzi ali kraji kupčevih sredstev. Vendar pa decembra 2020 BTC Markets razkril imena in e-poštni naslov tisoč uporabnikov v e-poštnem sporočilu ki so ostali neopaženi. Incident informacijske varnosti je prizadel vse trgovce na platformi.

Lastnosti & Prednosti

BTC Markets ponuja stabilno in varno platformo za nakup, trgovanje in prodajo kripto. Poleg tega trgovalna platforma ponuja naslednje funkcije in prednosti:

 • Intuitivna in enostavna trgovalna platforma, primerna za začetnike in vmesne trgovce
 • Enostavna funkcija nakupa / prodaje za hiter začetek uporabe digitalnih valut
 • 20 altcoinov za nakup, trgovanje in prodajo proti AUD ali BTC
 • Tržni podatki in grafikoni v realnem času za trgovanje s priljubljenimi altcoin-i
 • Orodja za povprečevanje dolarskih stroškov za ponavljajoče se transakcije
 • Napredne vrste naročil, vključno s stop-limit, take profit in časom v veljavi
 • Vrhunska orodja za načrtovanje in tehnično analizo s sistemom Trading View
 • Položite AUD z uporabo PayID, BPAY in Osko
 • Zaščitena denarnica, ki v hladne denarnice brez povezave shrani več kot 98% sredstev za zaščito uporabniških sredstev
 • Dvofaktorska avtentikacija za zaščito uporabniških računov
 • Obsežno usposabljanje, izobraževalni vodniki in pogosta vprašanja

Ustvarjanje računa na trgih BTC

Ustvarite račun na trgih BTC, sledite tem preprostim korakom:

Ko ustvarite račun, se prijavite na BTC Markets in izpolnite svoj uporabniški profil. Tu boste morali navesti osebne podatke, kot so polno ime, naslov prebivališča, datum rojstva in mobilna številka.


Profil uporabnika BTC Markets

Preverjanje računa

Če želite opraviti bančni polog ali dvig na svoj račun BTC Markets, morate najprej opraviti postopek preverjanja KYC (Spoznajte svojo stranko). To potrjuje vašo identiteto za zmanjšanje goljufij v skladu z avstralskimi zakoni in predpisi.

Najlažji in najhitrejši način za dokončanje preverjanja trgov BTC je predložitev avstralskega potnega lista ali vozniškega dovoljenja. Svoj trenutni naslov bivališča boste morali preveriti tudi z dokumentom, kot je bančni izpisek, račun za komunalne storitve ali najemna pogodba, ki prikazuje vaše polno ime in naslov. Če želite preveriti svoj račun, kliknite "račun" v zgornjem meniju in nato "Preverjanje osebne izkaznice" in dokončajte vsak korak.

Razpoložljive metode pologa

BTC Markets Australia svojim uporabnikom omogoča, da financirajo njegov račun z uporabo naslednjih načinov pologa:

 • ID plačila: Način plačila podpira večina avstralskih bank. Vloge se običajno obdelajo takoj in bodo takoj pripisane na vaš račun BTC Markets, dodatnih provizij pa ni.
 • BPAY: Varen in zanesljiv način financiranja vašega računa. Vse vloge, opravljene prek BPAY, lahko pa traja od 1 do 3 delovne dni, da sredstva dosežejo trge BTC. Za pošiljanje sredstev z BPAY ni dodatnih stroškov.

Trgovanje s kripto s pomočjo trgov BTC

Borza je znana po namensko zgrajenem trgovskem sistemu, ki zagotavlja lastniški kapital, obsežno obdelavo transakcij in avtomatizirane sisteme trgovanja. Vključuje napredno platformo za trgovanje s kriptovalutami, ki svojim uporabnikom ponuja možnost nakupa in prodaje digitalnih sredstev ter izkoriščanje dnevnih gibanj cen.

Trgovanje na trgih BTC

Trgovci na platformi lahko trdijo ali skrajšajo trg, da se zaščitijo pred nestanovitnostjo cen, saj imajo uporabniki možnost prilagoditi svoje naložbeno tveganje. Grafikone poganja TradingView, ki je znana programska oprema za kriptogram in trgovanje, ki vsebuje več orodij, indikatorjev in vzorcev risanja..

Oglas

coinpot

KUPITE BITCOIN z avstralski najljubši kripto izmenjava

RATING

4.3 / 5

Obiščite Coinspot

Za oddajo naročila uporabite okno za naročilo, ki se nahaja pod grafikoni. Glede na strategijo vstopa in izstopa lahko izbirate med več vrstami naročil.

Na primer, če želite kupiti 1 bitcoin s tržnim naročilom:

Naročilo BTC Markets

Podprte kriptovalute

Trgi BTC podpira 20 digitalnih sredstev, s katerimi je mogoče trgovati proti Bitcoinom ali avstralskim dolarjem (AUD). Razpoložljive kriptovalute vključujejo Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold in Golem.

btc trži kovance

Provizije za trgovanje

BTC Markets uporablja a struktura stopenj provizij za AUD pare, ki se giblje med 0,10% in 0,85% odvisno od količine, s katero se trguje. Provizije za trgovanje so povsem razumne samo za vlagatelje z visoko neto vrednostjo. Za večino začetnikov, ki želijo prvi kripto nakup, so pristojbine primerne. Uporabniki, ki želijo povečati nakazilo, bi morali razmisliti o cenejši možnosti, kot je Swyftx.

BTC Markets za trgovce na borzi, ki zamenjajo digitalna sredstva s kriptovalutnim parom, kot so Bitcoin, Litecoin, Ethereum in XRP, uporablja model market maker in takeer. Trgovanje provizije za trgovanje s kripto s trgi BTC znašajo -0,05% in 0,2% oz.

Kavcija & Pristojbine za umik

BTC Markets ne zaračunava provizije za nakazilo AUD ali kriptovalut na borzo ali dvig AUD iz vaše denarnice na avstralski bančni račun. Če umaknete sredstvo kriptovalute, bo nastala običajna provizija (rudarska), ki temelji na obremenitvi omrežja blockchain za določen kovanec.

Je zakonit trg BTC Markets?

Zdi se, da so trgi BTC zakonita borza kriptovalut, ki temelji na njegovi dosledni skladnosti Avstralski zakoni in predpisi. Trgovinska platforma je bila ustanovljena od leta 2013 in ima stroge protokole Know-Your-Customer (KYC), da zmanjša tveganje za goljufive dejavnosti.

Alternative trgov BTC

Naslednje alternative trgom BTC so ugledne borze kriptovalut v Avstraliji.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali trgi BTC zahtevajo preverjanje računa?

Uporabniki, ki nameravajo kupovati ali prodajati kriptovalute na trgih BTC, bodo morali svojo identiteto najprej dokazati v skladu s protokoli Know-Your-Customer (KYC). Če želite preveriti svoj račun, lahko naložite naslednje dokumente:

 • Mednarodni potni list
 • Državna osebna izkaznica
 • Vozniško dovoljenje

Ali imajo trgi BTC pridruženi program?

Zdi se, da trgi BTC ne ponujajo napotitvenega bonusa za povabilo novih prijateljev ali pridružen program.

Ali lahko s svojim SMSF trgujem s kriptovalutami?

BTC Markets Avstralcem omogoča, da s svojim Super Fundom (SMSF) kupujejo digitalne valute, kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in druge kriptovalute. Stopenjska struktura provizij bo vlagateljem ustrezala za nakup kripto s SMSF v Avstraliji. Od super sklada je potrebno pooblastilo za dovoljenje za ustanovitev računa.

Ali imajo trgi BTC aplikacijo?

Trgi BTC ni videti, da bi imel aplikacijo za mobilno trgovanje za naprave iOS in Android, da svojim uporabnikom omogočajo trgovanje s kriptovalutami. Spletno mesto je mobilno prijazno, vendar ni idealno za umestitev, spremljanje ali upravljanje položajev v živo.

Naša končna razsodba

Za zaključek našega BTC trgi Avstralija pregled, izmenjava zagotavlja popolno in varno borzo kripto trgovanja za Avstralce za nakup in prodajo priljubljenih kriptovalut. Izkušnja grafikonov se počuti kot profesionalna kripto platforma, brez zapletenih menijev in motenj.

Obiščite trge BTC

Možnosti za polog AUD so omejene in trgi BTC bi morali razmisliti o razširitvi, da bi vključili običajne načine plačila za nakup Bitcoinov z gotovinskim pologom in POLi. Vendar pa so provizije zelo sprejemljive za posameznike z visoko neto stopnjo ali vlagatelje v SMSF.

Priporočamo tudi uporabo Bitcoin strojne denarnice, kot je Ledger Nano X, pri trgovanju s kriptovalutami. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah za strojno opremo za kriptovalute, ki jih lahko kupite.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • 10 pogostih vprašanj o davku na kripto v Avstraliji (to vam lahko prihrani denar)
 • 7 najboljših platform za kripto zamenjavo (hitro, varno & Varno)
 • 8 najboljših borz kriptovalut na Novi Zelandiji
 • ChangeNOW Review: Kripto zamenjave, provizije za trgovanje & Več
 • 5 možnosti Coinspot z nižjimi provizijami za trgovanje

digitalni val

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgornje borze – zagotavljajo zelo konkurenčne provizije za trgovanje, polog in dvig s široko paleto načinov pologa, ki bodo ustrezali vsem vrstam vlagateljev v Avstraliji.

Obiščite trge BTC

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map