Pregled Swyftx: POMEMBNO – preberite pred uporabo

Prihodnost digitalnih valut je svetla in bi morala biti na avstralskem radarju kot sredstvo za ustvarjanje bogastva za prihodnje generacije. Prav tako je pomembno najti varno in varno borzo za nakup Bitcoina v Avstraliji.

Swyftx je ena izmed najbolj priljubljenih borz v Avstraliji, ki je postala zaupanja vredna in ugledna platforma z več kot 30.000 uporabniki..

Obiščite Swyftx

Čeprav vam želimo v tem pregledu Swyftx zagotoviti najbolj natančne informacije, predlagamo, da obiščete njihovo spletno mesto, kjer boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

Ključne funkcije:

 • Uporabniku prijazna namizna in mobilna aplikacija
 • Hitro preverjanje osebnih podatkov brez nalaganja dokumentov ali samoportretov
 • 226+ sredstev za nakup in prodajo
 • Nizke provizije in razmiki za trgovanje
 • Prijava v biometrični račun
 • Posamezno davčno poročanje in orodja
 • Odzivna ekipa za pomoč strankam
 • 5 zvezdic na podlagi 1040 pregledi

na splošno

5/5 Obiščite Swyftx

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Preden začnete, je priporočljivo, da pri nakupu in prodaji kriptovalut uporabite Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah za strojno opremo za shranjevanje kriptovalut.

spletno mesto swyftx

Kaj je Swyftx?

Swyftx je platforma za trgovanje s kriptovalutami ki posameznikom ponuja preprost in pregleden način vlaganja v Bitcoin ali altcoin, kot je Ethereum v Avstraliji. Platforma je bila zgrajena za odpravo motenj na drugih dobro uveljavljenih avstralskih kripto borzah, kot so prevare, manipulacije, hiper inflacija in visoki razmiki pohlepnih podjetij..

dobili 10 dolarjev brezplačni bitcoin ob prijavi in ​​preverite

Pridobite 10 USD BTC

Potem ko je Swyftx v zadnjih 24 mesecih opazil velik porast rasti več kot 30.000 registriranih uporabnikov v kratkem času. Vizija ekipe je združiti več borz, grafikone, spremljanje portfelja, trgovanje s finančnim vzvodom, financiranje, obvladovanje tveganj in obvladovanje tveganj v preprosto celovito rešitev.

Kratek povzetek

swyftx v primerjavi

Je Swyftx urejen?

Swyftx je registrirano avstralsko zasebno podjetje (ABN 72 623 556 730) pod poslovnim imenom SWYFTX Pty Ltd., s sedežem v Brisbaneu izmenjavo digitalnih valut ureja organ upravljanja AUSTRAC ki izvaja finančno zakonodajo, da zmanjša tveganje za kriminalce in pranje denarja. Swyftx upošteva tudi stroge obveznosti AML / KYC, ki jih je določila avstralska vlada.

Swyftx funkcije

Hitro preverjanje

Swyftx ponuja hiter in preprost postopek za prijavo, preverjanje, vplačilo sredstev in začetek trgovanja. Za razliko od drugih borz v Avstraliji obstaja ni treba naložiti osebne dokumentacije ali samoportretov in počakajte ure, da bo račun odobren, preden bodo uporabniki lahko kupili kriptovaluto.

swyftx ustvari račun

Uporabniki lahko s kriptovalutami takoj začnejo s Swyftxovim hitrim postopkom preverjanja, ki ga je mogoče v nekaj minutah končati z imenom, e-poštnim naslovom in podatki o osebnem dokumentu.

Uporabniku prijazno

Namizna in mobilna aplikacija je bila namenjen začetnikom in vmesnim vlagateljem za začetek uporabe digitalnih valut. Prek seznama sredstev, denarnice, grafikonov, dvigov in drugih funkcij se enostavno premikate s stransko vrstico. Celotna izkušnja trgovanja je zelo preprosta na popolnoma prilagodljivi armaturni plošči, ki jo lahko prilagodite vsakemu vlagatelju.

swyftx vmesnik

Načini pologa

Swyftx je priljubljena avstralska kripto borza zaradi podpore najrazličnejšim načinom za prenos sredstev na račun. Menjalnica kriptovalut ponuja hiter in enostaven način za takojšnjo polog AUD do vrednosti 50.000 USD z uporabo bančno nakazilo, OSKO, plačilo POLi in PayID prek avstralskega bančnega računa. Swyftx je pred kratkim uvedel podporo za kreditne kartice za financiranje računa.

Nizki razmiki

Ali ste tudi vedeli, ali lahko kripto borze zaračunajo skrite pristojbine v širitvi? Izmenjave konkurentov so razširile stroške, ki lahko dosežejo do 2,6% za vsako naročilo za nakup in prodajo. Swyftx je ena redkih platform za digitalne valute, ki je popolnoma pregledna s svojimi pristojbine za širjenje, ki so za Bitcoin le 0,45%.

swyftx širjenje

Swyftx deluje kot posrednik poiščite najboljše cene kripto v AUD in USD z iskanjem najboljših borz za trgovanje s kriptovalutami, da bi našli borzo kriptovalut z najglobljo likvidnostjo sredstva, s katerim se trguje. Kot rezultat, Swyftx lahko doseže najboljše tržne stopnje in najnižji razpon.

Swyftx v primerjavi

POLI Payments in PayID sta najbolj priljubljena načina za polog avstralskih dolarjev na Swyftx. Ta primerjalna tabela navaja alternativne borze, kot je Swyftx, ki ponujajo hitra nakazila na bančne račune.

Je Swyftx varen?

Swyftx vključuje več varnostnih slojev za zagotovitev varnosti sredstev strank. Platforma je sodelovala z Avt0 ki je specializirano za varnost platforme v oblaku za vzdrževanje najvišje ravni varnosti gesel in računov.

Računi so na varnem z uporabo dvofaktorske avtentifikacije (2FA), kar pomeni, da za uspešno prijavo potrebujete nekaj, kar veste (geslo), in nekaj, kar imate (naprava 2FA). 2FA je potrebna za potrditev dvigov, spremembe podrobnosti računa in nekatere obsežne posle..

Kako deluje Swyftx?

Swyftx uporablja samodejno optimizira vsako kripto naročilo v več knjigah naročil na borzah, da zagotovi najboljše cene in likvidnost. To pomeni likvidnost na trgovalnih parih (npr. altcoinov) na Swyftxu je bistveno višji v primerjavi z drugimi kripto borzami, kar ima za posledico nižje razmike (tj. razliko med ponudbeno in prodajno ceno).

Kot primer, tradicionalna borza kriptovalut bo uporabila lastne knjige naročil za vsak trgovalni par. Če za določen kovanec primanjkuje trgovanja, se lahko provizija za širjenje poveča zaradi pomanjkanja razpoložljive likvidnosti. Swyftx reši to težavo tako, da na večjem mestu izmenjave kriptovalut, kot je Binance, črpa milijarde likvidnosti na enem mestu..

Registracija računa & Vpiši se

Če želite ustvariti račun s Swyftxom, kliknite "Prijavite se" gumb spodaj. To vas bo pripeljalo neposredno do strani za registracijo Swyftx, kjer boste morali izpolniti svoj e-poštni naslov, nastaviti geslo, vnesti svoje ime in telefonsko številko. Kliknite "strinjam se" in pogoje ter zadetek "Ustvari moj račun".

Za ustvarjanje ali vzdrževanje računa ali denarnice Swyftx ni treba plačati.

Preverjanje osebne izkaznice

Zaradi lokalnih predpisov morajo novi uporabniki, ki ustvarijo račun pri Swyftxu, preveriti svojo identiteto. Postopek preverjanja Swyftx je preprost in lahko tudi končano v 2 minutah. Če želite začeti postopek preverjanja, se pomaknite do stranske vrstice na levi in ​​kliknite "Profil" potem pod svojim imenom pojdite na "Preverjanje". Odprl se bo spletni obrazec, v katerem boste morali predložiti le:

 • Email naslov
 • Številka mobilnega telefona
 • Številka osebnega dokumenta

Deponiranje sredstev

Swyftx svojim strankam podpira več možnosti plačila za prenos AUD na račun, ki vključuje PayID, POLi, bančno nakazilo in kreditne kartice. Trenutno ni mogoče kupiti kripto s pomočjo gotovinskega depozita ali PayPala.

Obstaja minimalni znesek pologa 30 USD za vloge pod 200 USD pa bo treba plačati 2 USD. Najvišja omejitev vplačila je 100.000 USD s popolnim preverjanjem.

Podprta sredstva

Swyftx ponuja platformo, ki ponuja več 226 kovancev za kriptovalute, sredstva, žetone in digitalne valute ki jih je mogoče kupiti in prodati kot so Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, EOS, Stellar Lumens, Tezos, Algorand in NEO.

Avstralska kripto borza podpira tudi priljubljene žetone DeFi, kot so Compound, Sushi in Yearn Finance, ki jih je mogoče kupiti in prodati. Odlična lastnost Swyftxa je podpora novim kovancem, ki jih redno objavljajo prek njihovih kanalov v družabnih omrežjih.

Nakup kriptovalut

Swyftx ponuja a preprosta, čista in enostavna izkušnja trgovanja za nove začetnike ali izkušene vlagatelje. Armaturna plošča vključuje zgornjo vrstico z živo ceno Bitcoin v AUD in drugimi sredstvi kriptovalut. Vrstica na levi je glavni navigacijski meni, da odprete trgovinsko okno, spremenite podrobnosti o profilu in hitro navigacijo do Swyftx funkcij za polog in dvig.

armaturna plošča swyftx

Za nakup kriptovalut s pomočjo Swyftx obstaja preprost obrazec za vnos naročila, ki poda oceno cene od 1 BTC do AUD in zneska, ki ga je treba plačati v zameno. Odlična lastnost so različne vrste naročil, ki so na voljo:

 • Tržni red
 • Omejeni vrstni red
 • Ustavite ukaz

Napredne vrste izvrševanja naročil so kot nalašč za trgovce, ki iščejo vmesnik za izmenjavo in trgovanje v eni platformi, ki jo omogočajo lažje obvladovanje tveganj, hitrejše izvrševanje naročil. Trgovci lahko prikažejo celozaslonski grafikon z naprednimi orodji za trgovanje in grafikone.

grafikoni swyftx

Grafikoni ponujajo širok razpon časovnih okvirov in grafikon cen pari proti AUD, USD in Bitcoin. Obstaja več trgovinskih funkcij, ki jih je mogoče prekriti, kot so linije trendov, kazalniki in vzorci risanja grafikonov, da izpopolnite vstop z uporabo tržnega, omejevalnega ali ustavnega naročila.

Ali si vedel? Swyftx ponuja popoln demo način trgovanja za začetnike, da se naučijo trgovati s kripto in izkušnje z uporabo platforme brez pravega denarja.

Priporočamo pa, da si na novem zavihku ali oknu ustvarite račun s posebnim paketom grafikonov, kot je TradingView. Tako se bodo ohranile spremembe in tehnična analiza vsakega grafikona cen.

Provizije za Swyftx

Swyftx ponuja eno najnižjih pristojbin v Avstraliji z a pavšalna provizija 0,6%. Globoka likvidnost, ki jo ponuja borza kriptovalut, uporabnikom zagotavlja širi do 0,45% med kupci & prodajalci in manjši zdrs. V primerjavi z drugimi dobro znanimi avstralskimi borzami lahko zaračunajo do 1% za takojšnja naročila za nakup / prodajo plus strošek širjenja okoli 2,6%.

provizije za trgovanje s swyftx

Kavcija & Pristojbine za umik

Swyftx svojim uporabnikom omogoča, da sredstva položijo v avstralskih dolarjih (AUD). Najvišji znesek za polog in dvig je AUD 20.000 USD na dan in ga je mogoče povečati na 100.000 AUD z izboljšanim preverjanjem.

Kripto izmenjava vse vloge samodejno pretvori v USD na podlagi menjalnega tečaja za en dan. To Swyftxu omogoča iskanje globljih likvidnostnih partnerjev z uporabo USD dolarjev, ki ponujajo manjše razmike in na koncu cenejše cene kripto v AUD. Na splošno so provizije za vloge in dvige na Swyftxu zelo razumne in konkurenčne drugim borzam.

swyftx depozit AUD

Pomoč strankam

Swyftx uporablja Domofon pomagati ljudem hitro in osebno s klepetom v živo, ki je odličen za začetnike, ki izmenjavo prvič uporabljajo. Klepet ponuja uporabne povezave iz centra za pomoč za pogosta vprašanja. Obstaja tudi možnost neposrednega klepeta s skupino za pomoč strankam.

Skupina za pomoč strankam pri Swyftxu je zelo aktivna in vam bo odgovorila v nekaj urah ali pa vam bo poslala e-poštno sporočilo. Uporabili smo funkcijo klepeta v živo in prejeli odgovor v približno 2 minuti enega od soustanoviteljev. Slaba storitev za stranke je lahko težava pri večjih borzah, vendar je bila podpora izjemna in močan pokazatelj ugledne avstralske kripto borze.

Pogosto zastavljena vprašanja

Je Swyftx denarnica?

Swyftx svojim uporabnikom zagotavlja varno denarnico za shranjevanje in hrambo sredstev kriptovalut po nakupu, trgovanju ali prodaji. Denarnico sestavljajo toplo in hladno skladišče za varno in varno shranjevanje sredstev strank. Najboljši pristop je dvig sredstev iz denarnice Swyftx v denarnico strojne opreme.

Ali ima Swyftx mobilno aplikacijo?

Trgovinska platforma Swyftx ima mobilno aplikacijo za trgovanje, ki uporabnikom omogoča nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut na mobilnih napravah. Aplikacija omogoča dostop do vseh funkcij in funkcij v kateri koli napravi s sodobnim spletnim brskalnikom, kot so pametni telefoni Android ali iOS.

Ali lahko kripto kupite s kreditno kartico?

Swyftx podpira kreditne kartice za nakup kriptovalut na svoji platformi. Drugi podprti plačilni načini, ki uporabljajo platformo, so bančna nakazila z uporabo POLi in PayID.

Ali je Swyftx na voljo na Novi Zelandiji?

Trgovinska platforma Swyftx je na voljo samo uporabnikom v Avstraliji za nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut. Prebivalci, ki prebivajo v drugih državah, kot je Nova Zelandija, ne morejo uporabljati Swyftxa in bodo morali najti kripto borzo NZ.

Ali lahko s trgovino Swyftx predstavite trgovino?

Swyftx ponuja kripto predstavitveni način, ki ga lahko preklopite tako, da simulira trgovanje na trgu z uporabo virtualnih skladov. Uporabniki na platformi lahko izkusijo trgovanje s Swyftxom z uporabo virtualnih sredstev, da se seznanijo s funkcijami in uporabniškim vmesnikom.

Ali obstaja partnerski program?

Swyftx ima pridruženi program, ki nagrajuje nove uporabnike, ki se prijavijo z referenčno kodo. Swyftx izplača 3.0% provizij, zbranih za vse posle, sklenjene za življenjsko dobo računov, ki ste jih navedli. Edinstveno referenčno kodo lahko delite z družino ali prijatelji, da zaslužite dodaten pasivni dohodek.

Ali Swyftx ponuja varčevalni račun za zaslužek obresti?

Swyftx svojim strankam trenutno ne ponuja posojanja in izposoje za zaslužke obresti na kripto imetjih, medtem ko so shranjeni v spletni denarnici. Da bi avstralske stranke zaslužile zanimanje za kripto, morajo uporabiti uglednega finančnega ponudnika, kot sta BlockFi ali Nexo.

Niso vse menjalnice kriptovalut v Avstraliji enake.

PRIMERJAJ SWYFTX Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Swyftx lahko z zaupanjem trdimo, da je borza ugledna in s funkcijami bogata kripto storitev v Avstraliji, ki je enostavna za uporabo tako za začetnike kot tudi za izkušene vlagatelje. V kombinaciji z nizkimi provizijami za trgovanje, enostaven za uporabo vmesnika in odzivno skupino za podporo strankam pri Swyftxu je naša najboljša borza kriptovalut št..

Obiščite Swyftx

Ko kupujete kriptovalute, pazite, da dvignete sredstva v ugledno strojno denarnico, da se ne bi menjali in bili v osebnem skrbništvu.

digitalni val

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za polog in odstop (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki ustrezajo vsem vrstam vlagateljev v Avstraliji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me