Pregled OKEx: Ali je varno in zanesljivo v letu 2021?

V redu je svetovna borza digitalnih premoženja, ki trgovcem ponuja napredne finančne storitve s pomočjo tehnologije veriženja blokov. Borza ponuja več trgovalnih parov žetonov in terminskih pogodb, ki trgovcem pomagajo optimizirati svojo strategijo kripto trgovanja. OKEx nenehno inovira za potrebe strank in je ena izmed najbolj priljubljenih borz za trgovanje s kriptovalutami na svetu.

Obiščite OKEx

Čeprav vam želimo v tem pregledu OKEx zagotoviti natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno mesto, da boste na tekočem z vsemi spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje.

Ključne funkcije:

 • Trgovinska točka, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in XRP
 • Marža, trajna & Terminski trg s 100-kratnim vzvodom
 • Decentralizirana platforma za trgovanje
 • Začetniški in napredni uporabniški vmesniki
 • Konkurenčne provizije za trgovanje
 • Shranite kripto in zaslužite obresti do 6,57%
 • Ocena 2,4 zvezdic na podlagi 52 ocen strank

na splošno

4.15 / 5 Obiščite OKEx

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pred začetkom je pogosto priporočljivo, da pri trgovanju s kriptovalutami uporabite Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah za strojno opremo za kriptovalute, ki jih lahko kupite.

Kaj je OKEx?

OKEx je vodilni na svetu digitalna izmenjava sredstev, ki nudi napredne finančne storitve. Borza kriptovalut ima sedež na Malti v Italiji in je služila milijonom uporabnikov v več kot 100 državah po vsem svetu. OKEx je bil zasnovan tako, da zagotavlja varno in varno platformo za trgovanje, s katero lahko uporabniki trgujejo na stotine kovancev & terminski trgovalni pari. OKEx je ena največjih borz na svetu in je trenutno na 14. mestu po obsegu trgovanja.

okex


OKEx ima sedež v Belizeju, njegova glavna pisarna pa je v Hong Kongu. OKEx se je pred kratkim razširil na Malto glede na prizadevanja držav, da zagotovijo trden regulativni okvir za blockchain podjetja in izmenjave digitalnih sredstev.

OKEx v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije v programu OKEx. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, kot je OKEx, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Je OKEx varen?

Zdi se, da je OKEx a varna izmenjava kriptovalut, ki na svoji platformi vsebuje več varnostnih ukrepov za zaščito podatkov o strankah in varovanje sredstev. Po naših raziskavah OKEx ni bil vpleten v menjalnice ali je imel večje varnostne kršitve ali kompromisa. Leta 2017 so poročali o milijoni Bitcoinov, ki so bili premaknjeni iz OKEX-a kar je povzročilo paniko v kripto skupnosti. Vendar je izvršni direktor Jay Hao pojasnil, da je do tega prišlo zaradi načrtovanega vzdrževanja.

Funkcije OKEx

Uporabniki platforme OKEx imajo dostop do več inovativnih trgovinskih funkcij in finančnih orodij. Borza velja za vodilno platformo za trgovanje s kriptovalutami na enem mestu, ki vključuje funkcije, kot so:

 • Enostaven za uporabo vmesnik za začetnike in napredne trgovce
 • Hitro in enostavno kupiti in prodati kripto s pomočjo več kot 30 lokalnih valut
 • Podpira nakupe s kreditnimi / debetnimi karticami in plačila z bančnimi nakazili
 • Sprejema fiat valute, kot so USD, CNY, EUR, ARS, AUD in BGN
 • Spot trgovanje z visoko likvidnostno knjigo naročil z nizkimi razmiki
 • Večni trgi swap in terminskih poslov za trgovanje s kripto s vzvodi do 100-krat
 • Zaščitite denarnico OKEx z uporabo hladilnih ukrepov brez povezave
 • Mobilna aplikacija za trgovanje kadar koli in kjer koli
 • Referenčni in pridruženi program, ki vas nagradi za privabljanje uporabnikov na borzo
 • Skupina za podporo strankam 24/7

Registracija, prijava & Omejitve

Postopek registracije OKEx Exchange je zelo preprost. Za začetek potrebujete le veljaven e-poštni naslov. Pozvani boste, da se prijavite na svoj imenovani e-poštni naslov in vnesete kodo za preverjanje. Tukaj je ni treba naložiti nobene identifikacijske (KYC) dokumentacije razen če nameravate dvigniti več kot 100 BTC v 24-urnem obdobju. Stopnje in meje preverjanja OKEx so naslednje:

meje okex

Ko se registrirate, se lahko v OKEX prijavite s svojim e-poštnim ID-jem in geslom. Za dodatno varnost nastavite in aktivirajte preverjanje pristnosti 2FA in SMS (zelo priporočljivo). Če želite to narediti, v razdelku »Profil« pojdite na »Varnost računa«. Za dodatne informacije si lahko preberete tudi njihove vodnik.

Deponiranje sredstev

OKEx uporabnikom omogoča financiranje računa samo z digitalnimi valutami. Na borzo ni mogoče prenesti fiat valute. Dve možnosti, ki sta na voljo na OKExu za financiranje vašega novega trgovalnega računa:

 • Nakup kripto s kreditno kartico na spletni strani prek Simplex ali Koinal
 • Prenesite kripto iz denarnice strojne opreme ali druge izmenjave

Ko sredstva prispejo, lahko uporabniki začnejo trgovati s kriptovalutami na OKEx.

okex kupi kripto

Nakup digitalnih sredstev

OKEx ponuja prostor za nakup kriptovalut neposredno na trgovalni platformi z uporabo različnih načinov plačila. Odvisno od fiatne valute, uporabljene za plačilo, se lahko uporabniki odločijo za prenos sredstev na borzo z uporabo kreditna / debetna kartica, bančno nakazilo, IMPS, Google Pay in PayPal. Novi uporabniki na borzi lahko ustvarijo račun, financirajo denarnico in v nekaj minutah začnejo trgovati s kripto.

okex kupi bitcoin

Trgovanje s kriptovalutami

Za vse trgovce je grafični vmesnik eden najpomembnejših vidikov pri izbiri kripto borze. Še posebej za trgovce, ki se zanašajo na tehnično analizo, da bi našli prednost na trgu. Pri izbiri borze za trgovanje s kriptovalutami je bistvenega pomena, da se počutite s trgovalnim vmesnikom, vrstami naročil in orodji za grafikone. Armaturna plošča na OKEx je enostaven za uporabo kot je prikazano spodaj.

trgovanje z okexom

Kripto pari so lepo navedeni na levi strani, okno trgovinskega naloga pa na desni. Odprta naročila in pozicije si lahko hitro ogledate na dnu. Privzeti uporabniški vmesnik je sicer zelo poenostavljen, vendar uporabnikom zagotavlja ustrezne informacije za vstop v pozicije za nakup in prodajo ali oddajo čakajočih naročil. Trgovec s tehnično analizo, ki uporablja kazalnike grafikonov in orodja za trgovanje, lahko uporablja celozaslonski način, kot je prikazano spodaj.

grafikoni okex

Trgovci lahko preklapljajo med privzetimi grafikoni OKEx ali grafikoni TradingView, ki slovijo po gladkih, intuitivnih in čistih slikah, kjer lahko trgovci z naprednimi orodji in kazalniki za trgovanje izboljšajo svoj rob trgovanja in tako povečajo dobiček in zmanjšajo tveganje. To bo ustrezalo trgovcem, ki poznajo Tradingview, da lahko napišejo tradicionalna sredstva.

Sorodno: 4 najboljša programska oprema za kriptogram & Orodja za trgovce z Altcoin

V nasprotnem primeru so privzeti grafikoni OKEx popolnoma v redu in ponujajo vsa osnovna orodja, kot so linije trendov, kazalniki in vzorci grafikonov. Odlična lastnost, ki smo jo opazili pri OKEx, je število vrst naročil, ki jih je mogoče izbrati, in je sestavljeno iz:

 • Omejitev
 • Napredna omejitev (samo objava, izpolnitev ali ubijanje, takojšnja ali preklic)
 • Tržnica
 • Stop Limit
 • Pot
 • Ledena gora
 • TWAP

Naročila Iceberg zdijo edinstvena lastnost izmenjave OKEx. V bistvu gre za algoritemski tip naročila, ki uporabnikom omogoča, da se izognejo oddaji velikega naročila, da ne pride do zdrsa. Uporabniško veliko naročilo samodejno razdeli na več manjših naročil, ki so oddana v skladu z zadnjo najboljšo ponudbeno in povpraševalno ceno ter parametri, ki jih nastavi uporabnik. Za dodatne informacije si lahko preberete vodnik tukaj.

naročilo ledene gore

podobno, časovno ponderirana povprečna cena Zdi se, da so naročila (TWAP) izključna za OKEx. To so napredna naročila, ki se lahko uporabljajo kot del strategije kripto trgovanja za izvrševanje naročila v delih v rednih časovnih presledkih, kot določijo uporabniki. To lahko zmanjša vpliv trga na naročila košar.

Na splošno bodo trgovci zadovoljni z uporabniškim vmesnikom OKEx, ki ponuja a funkcijsko bogat, uporabniku prijazen in intuitiven sistem kartiranja ki bo trgovcem omogočil izboljšano tehnično vizualizacijo, prilagodljivost in nadzor trgovinskega tveganja v skladu s svojo strategijo kripto trgovanja.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJATI OKEX Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Podprti kovanci

Trenutno izmenjava OKEx ponuja 246+ različnih kriptovalut s katerimi je mogoče na spletni strani trgovati proti parom USD, BTC, ETH, DAI in OKB. Borza ponuja popuste na provizije za trgovanje, če se uporabniki na platformah odločijo za trgovanje z pomožnim žetonom OKEx OKB.

OKEx je začel s sistemom odkupa za postopno porabo 300 milijonov krožna oskrba z OKB ki se pojavi vsake 3 mesece. Mnogi menijo, da je to pozitiven namen dvigniti ceno žetona z zmanjšanjem ponudbe.

kovanci okex

Poleg izmenjave na kraju samem OKEx ponuja še druge kripto izdelke, ki vključujejo:

 • Spot: trgovanje s kripto na kripto ali z maržo
 • Odvod: trgujte s terminskimi terminskimi pogodbami in večnimi zamenjavami, dolgimi ali kratkimi, z do 100-kratnim vzvodom
 • Opcije: Funkcija kmalu prihaja v skladu z OKEx

Vzvod OKEx

OKEx ponuja trgovanje z maržami na svojih promptnih in izvedenih finančnih instrumentih. Borza ponuja tudi fiksne in navzkrižni rob. Najvišji znesek marže, s katerim se lahko trguje za posamezen izdelek, je:

 • Spot izmenjava: Do 10-kratnega roba
 • Prihodnost: Do 100-kratnega roba

Trgovanje s finančnim vzvodom je lahko močno orodje trgovca, da izkoristi razmeroma majhna gibanja cen na kripto trgu. Deluje tako, da vnesete delček celotne vrednosti vaše trgovine – in menjava zagotovi preostali depozit, da olajša veliko večjo pozicijo, ne da bi pri tem vezal svoj kapital. Lahko ima tudi nasproten učinek in poveča velikost izgub.

Provizije za trgovanje

Provizije za menjavo je treba oceniti, preden se odločite za trgovanje na platformi za trgovanje s kriptovalutami. Nizke provizije so kritične pri trgovanju z večjimi velikostmi pozicij z maržo ali sklepanju več poslov v enem dnevu (tj. Trgovci na dan), ki lahko predstavljajo potencialni dobiček.

Spot pristojbine

Provizije za OKEx temeljijo na modelu proizvajalca in prevzemnika začne pri 0,1% in 0,15% za uporabnike z manj kot 500 žetoni OKB. Provizija za izdelovalca / prevzemnika se lahko zniža na 0,06% oziroma 0,09%, če je v denarnici OKEx 2000 žetonov OKB.

V primerjavi s priljubljeno trgovalno platformo, kot je Binance, ki zaračunava pavšalnih 0,1%, Provizije OKEx so precej konkurenčne. Visoko neto vrednosti posameznikov z velikim obsegom trgovanja v 30-dnevnem obdobju lahko sprostijo nadaljnje popuste in popuste pri trgovanju.

Prihodnosti & Neprekinjene pristojbine

Podobno kot OKEx provizije za promptno trgovanje, proizvajalec in prevzemnik provizije za terminske in trajne trge se začnejo pri 0,02% in 0,05% oz. Provizije je mogoče znižati na podlagi žetonov OKB, ki so na trgovalnem računu, kot je navedeno spodaj. To je ceneje od priljubljenih platform za trgovanje z maržami, kot sta Bybit in FTX.

Kavcija & Pristojbine za umik

Ponudbe OKEx nič polog in dvig provizij. Ko dvignete Bitcoin iz borze, se zaračuna minimalna Bitcoin omrežnina, ki jo določi obremenitev verige blokov za vsako sredstvo. Na primer, omrežnina za dvig Bitcoinov znaša približno 0,0005BTC.

Podprte države

OKEx je globalna platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki strankam omogoča uporabo njenih storitev z vsega sveta, razen izbrane skupine držav zaradi jurisdikcijskih omejitev za kriptovalute. Države in ozemlja, ki NE smejo trgovati na OKEx, vključujejo – Hongkong, Kubo, Iran, Severno Korejo, Krim, Sudan, Malezijo, Sirijo, ZDA (vključno z vsemi ozemlji ZDA), Bangladeš, Bolivijo, Ekvador in Kirgizijo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali ima OKEx mobilno aplikacijo?

OKEx ima mobilno aplikacijo za trgovanje, ki jo je mogoče prenesti za naprave Android, iOS, Microsoft in Mac. Aplikacija uporabnikom OKEx omogoča, da na poti trgujejo s kriptovalutami.

Ali ima OKEx referenčni ali partnerski program?

OKEx ima referenčni program, ki vam omogoča, da prejmete 30% njihovih provizij za trgovanje. Prejeli bodo tudi 10 USDT, ko bodo trgovali (promptno in maržinsko trgovanje) nad 16.000 USDT.

Ali ameriški trgovci smejo uporabljati OKEx?

Ameriške stranke ne morejo trgovati z OKEx zaradi strogih predpisov, ki so zunaj nadzora borze. Vlagatelji kriptovalut bodo morali poiskati licenčno trgovalno platformo v ZDA.

Zaključek

Za zaključek tega pregleda OKEx gre za varno in zanesljivo platformo za trgovanje s široko paleto altcoinov in glavnih kripto parov, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Ripple. Borza omogoča neposredne kripto vloge z drugih borz ali vaše lastne strojne denarnice. Kripto lahko celo takoj kupite prek menjalnice z uporabo fiat valute.

Obiščite OKEx

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • 5 najboljših kripto izmenjav na svetu
 • Najboljše borze kriptovalut v Avstraliji
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Socialno trgovanje
 • 6 najboljših krajev za nakup bitcoinov v Veliki Britaniji
 • Kako zaslužiti Bitcoin brezplačno: 6 preizkušenih metod

Za nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov in kriptovalut je pomembno, da uporabite globalno in zaupanja vredno kripto borzo. Obstaja več borz, ki so bile vdorene ali so jim ukradli sredstva strank. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – so dobro znane in jim zaupajo, da zagotavljajo varen in varen način za začetnike in profesionalne kriptotrgovce, da položijo fiat valuto in kupijo digitalna sredstva.

Obiščite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map