Pregled izmenjave Gemini: kripto, trgovanje in provizije

Gemini je ugledna borza kriptovalut s sedežem v New Yorku, ki je v zadnjih letih priljubljena in je postala vodilna platforma za pomoč začetnikom pri začetku uporabe digitalnih valut.

Ameriška kripto izmenjava se je osredotočila na preprostost in enostavnost uporabe, zato je privlačen način odkrivanja priljubljenih kovancev in žetonov DeFi prek intuitivnega in elegantnega spletnega vmesnika ali mobilne aplikacije..

Obiščite Dvojčka

Čeprav si prizadevamo, da bi vam v tem pregledu izmenjave Gemini zagotovili natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto in redno obveščate o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo po njem..

Ključne funkcije:

 • Začetnikom prijazen in enostaven za uporabo
 • Ena najvarnejših kripto borz in glasovala za najboljšo platformo leta 2019
 • Podpira vloge v USD, GBP, CAD, EUR, SGD, HKD, AUD
 • Konkurenčna provizija v višini 0,5% na transakcijo, ki se zmanjšuje s količino
 • Trgujte s 26 sredstvi kriptovalut in priljubljenimi žetoni Defi
 • Ponavljajoča se naročila in opozorila o nastavljenih cenah
 • Intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje

na splošno

4.6 / 5 Obiščite Dvojčka

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pri trgovanju s kriptovalutami je pogosto priporočljivo uporabljati Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je Gemini?

Gemini je zasebna newyorška skrbniška družba, ki je bila leta 2014 ustanovila Cameron in Tyler Winklevoss, splošno znano kot "Dvojčka Winklevoss". Podjetje zagotavlja a zakonita izmenjava kriptovalut, ki je licenciran in urejeno New York State Department za finančne storitve (NYSDFS). Za ohranitev visokega standarda zaupanja v borzo veljajo zahteve kapitalskih rezerv, zahteve kibernetske varnosti in standardi skladnosti z bankami, ki jih določajo NYSDFS in newyorški zakon o bančništvu..

spletno mesto gemini

Gemini je borza in skrbnik, ki posameznikom in institucijam omogoča preprost, eleganten in enostaven način za nakup, trgovanje, shranjevanje in prodajo digitalnih sredstev. Izmenjava je bila prvič ustanovljena v ZDA in je svoje delovanje razširila na Kanada, Združeno kraljestvo, Južna Koreja, Hongkong, Avstralija in Singapur.

Izmenjava dvojčkov je bila izglasovana za najboljša kripto izmenjava v letu 2019 in ohranja visoko raven varnosti, ki si je v industriji ustvarila trden sloves zaupanja vrednega ponudnika digitalnih sredstev. Borza je sodelovala tudi z vodilnimi svetovnimi podjetji, kot so Samsung, Tradingview, Brave in Nifty Gateway.

Dvojčki v primerjavi

Najsodobnejši varnostni ukrepi, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne lastnosti Gemini. Ta primerjalna tabela navaja nadomestne kripto izmenjave, kot so Gemini, za trgovanje z bitcoini & kriptovalute.

Lastnosti & Storitve

Dvojčki ponujajo vrhunskih trgovskih izdelkov in storitev za svoje stranke po vsem svetu. Borza je predvsem kraj za nakup, trgovanje in prodajo kripto, vendar ponuja privlačne funkcije, kot so:

 • Eleganten, čist in preprost način za nakup digitalnih valut
 • Podpira 7 fiat valut za uporabnike, ki se nahajajo po vsem svetu
 • Nakup, trgovina, shranjevanje in prodaja 26 priljubljenih kripto kovancev in priljubljenih žetonov DeFi
 • Globalni načini plačila, kot so debetna kartica, bančno nakazilo in kripto
 • Potrjena izmenjava za visok standard skladnosti finančnega poslovanja
 • Sredstva, shranjena na denarnici Gemini in zavarovana pri vodilnih zavarovalnicah
 • Integracija z WebAuthn za zaščito računa Gemini z varnostnimi ključi strojne opreme
 • Intuitivna mobilna aplikacija za naprave Android in iOS (in pametne ure)

Ali so dvojčki varni?

Platforma Gemini je ena izmed najvarnejše borze kriptovalut za nakup in prodajo digitalnih sredstev. Digitalna izmenjava sredstev vsebuje institucionalne ukrepe za zaščito uporabnikovih informacij in sredstev, shranjenih na platformi. Varnostne funkcije vključujejo shranjevanje hladne denarnice, postopek umika z več podpisi, dvofaktorsko overjanje, šifriranje, naslove na seznamu dovoljenih in zaščito pred brutalno silo.

Podprte države

Borza Gemini se je po vsem svetu razširila in postala prava mednarodna borza kriptovalut za posameznike, ki želijo kupiti digitalna sredstva. Ameriška borza ponuja svoje kripto storitve državam, kot je Združeno kraljestvo, Kanada, Avstralija, Singapur, Južna Koreja in drugi. Če si želite ogledati celoten seznam podprtih držav, obiščite spletno mesto Gemini.

Registracija, prijava & Preverjanje računa

Če želite ustvariti račun pri Gemini, bodo morali uporabniki odpreti postopek registracije. Informacije, potrebne za začetek, vključujejo polno ime, e-poštni naslov in nastavitev gesla. Preverjanje e-poštnega naslova zaključi osnovni postopek ustvarjanja računa.

Dokumenti, potrebni za dokončanje postopka preverjanja Gemini, se razlikujejo glede na kraj izvora uporabnika. Ameriške stranke bodo morale naložiti datoteko osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, potni list ali potni list. Za uporabnike v drugih državah bodo morda potrebni dodatni dokumenti za preverjanje, na primer dokazilo o naslovu (npr. Bančni izpisek, račun za komunalne storitve ali račun za mobilni telefon). Potrebno je preverjanje osebnega dokumenta manj kot 24 ur ko so dokumenti naloženi.

Nakup & Prodaja kriptovalut

Gemini je bil zasnovan tako, da vlagateljem in trgovcem olajša začetek uporabe digitalnih valut. Vmesnik v spletu in mobilni različici je bil zasnovan za vse ravni izkušenj z enostaven za uporabo, eleganten in preprost uporabniški vmesnik.

nadzorna plošča za dvojčka

Ko je račun Gemini ustvarjen, se lahko uporabnik prijavi in ​​si ogleda seznam podprtih sredstev kriptovalut na borzi. Glavna armaturna plošča ponuja a hiter povzetek cen, 24-urna sprememba in odstotna sprememba, ki jo lahko razvrstimo od naraščajoče do padajoče in obratno.

Sorodno: Primerjava Gemini in Kraken: Katera kripto izmenjava je najboljša za začetnike?

Takojšen nakup kriptovalut na Gemini lahko izvedete z enim samim vmesnikom. Osnovni grafikon cen prikazuje vrednost sredstva, ki je predstavljena kot črtni graf, trajanje pa je mogoče spreminjati med dnevnimi, tedenskimi, mesečnimi in letnimi časovnimi okviri. Ni zapletenega sistema kartiranja, knjig naročil, zgodovine trgovanja in profilov obsega, ki bi jih običajno pokazala napredna borza za trgovanje s kriptovalutami.

dvojčki kupujejo bitcoin

Ob oknu s cenami ima okno za vnos naročila dve možnosti za nakup in prodajo. Tu lahko trgovci izberejo pogostost transakcije, ki je lahko ena od nakupa (ali prodaje) ali ponavljajočega se naročila. Uporabniki lahko vnesejo znesek fiatne valute, ki jo porabijo, pregledajo naročilo in nadaljujejo s transakcijo.

Ko je poslana zahteva za posel, bo Gemini prikazal okno za potrditev naročila, da bo uporabnik potrdil vrednost posla, provizije za transakcije in izbral način plačila. Celoten postopek nakupa kriptovalut z Gemini je zelo preprosto. Ni zapletenih menijev, nereda, motenj ali pojavnih oken. Uporabniki, ki se zanašajo na tehnično analizo, lahko Gemini integrirajo z TradingView, vodilno programsko platformo za načrtovanje kriptovalut (kot je prikazano spodaj).

gemini tradingview

Dvojčki vodijo evidenco vseh opravljenih transakcij, ki si jih je mogoče ogledati za vsak kovanec pod opisom sredstva. To je koristno za ogled prejšnjih naročil, nabavne cene in celo povprečne nabavne cene za določitev celotne neto pozicije sredstva v uporabnikovem portfelju.

Za pomoč začetnikom ima vsak kovanec stran s povzetkom z analizo tržne omejitve, 24-urnega obsega trgovanja in njegove ponudbe v obtoku. Na voljo je tudi povzetek vsakega kovanca pregled digitalnega sredstva, ki ga namerava vlagatelj kupiti z izmenjavo Gemini.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJAVAJTE DVOJČKA Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Podprti Fiat & Sredstva za kriptovalute

Gemini omogoča uporabnikom na platformi nakup & prodaja digitalna sredstva s podporo sedem fiat valut, kot so USD, GBP, EUR, CAD, SGD, HKD in AUD. Tradicionalne valute je mogoče položiti na borzo Gemini z različnimi plačilnimi sredstvi, kot sta debetna kartica in nakazilo z bančnega računa.

Ko sredstva prispejo v denarnico Gemini, si lahko uporabniki pred nakupom ogledajo dejanske cene sredstev kriptovalut. The izmenjava podpira 26 kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, pa tudi priljubljene žetone DeFi kot sta Yearn Finance in Uniswap.

Mobilna aplikacija Gemini

Borza Gemini ponuja varen in enostaven način za vlagatelje in trgovce kupujte, trgujte, shranjujte in prodajajte digitalna sredstva, kot sta Bitcoin in Ethereum, z mobilno aplikacijo za trgovanje. Uporabniki lahko v realnem času spremljajo in spremljajo cene kriptovalut v živo z aplikacijo, ki je na voljo za naprave Android in iOS. Odlične funkcije aplikacije Gemini vključujejo:

 • Grafikon sredstev s pomočjo brezhibnega in intuitiven vmesnik
 • Hitro spremljajte in spremljajte uspešnost portfelja
 • Možnost nastavitve cenovnih opozoril za hitro ukrepanje glede gibanja cen
 • Oglejte si, da preverite cene v živo in zgodovino
 • Načrtujte ponavljajoča se naročila
 • Svetli in temni način
 • Združljiv z napravami Apple Watch in Android Wear

Na splošno aplikacija za trgovanje Gemini vključuje večino funkcij, ki so na voljo v spletni različici, in posameznikom omogoča, da to storijo z ročno napravo začnite z Bitcoinom in drugimi valutami.

aplikacija za dvojčke

Provizije za trgovanje

Dvojčki zaračunajo a ravno 0,5% (ali 50 bazičnih točk) provizije za trgovanje zgoraj prevladujoča tržna cena Gemini za vse transakcije nakupa in prodaje z uporabo spleta ali aplikacij za mobilno trgovanje. Glede na obseg prometa se za fiat transakcije uporablja dodatno doplačilo za provizijo. Za celoten seznam pristojbin za podprte fiat valute (npr. USD, CAD, GBP, EUR, HKD, SGD in AUD).

Gemini uporablja drugačen model provizij za aktivne vlagatelje, ki uporabljajo trgovalno platformo, ki se razlikuje glede na uporabnikov 30-dnevni obseg trgovanja. The transakcijski stroški temeljijo na modelu proizvajalca in uporabnika, ki se začne od 0,35% oziroma 0,25%. V primerjavi z drugimi platformami za trgovanje s kriptovalutami so provizije Gemini visoke za aktivne trgovce, ki želijo kratkoročno špekulirati o digitalnih valutah.

Kavcija & Pristojbine za umik

Gemini svojim uporabnikom ponuja provizije brez vplačila za prenos fiat valute ali sredstev kriptovalut na borzo. Vendar pa za depozite na bančnih nakazilih in kriptokovance ni treba plačati Nakupi z debetno kartico bodo znašali 3,49% provizije od celotnega zneska nakupa ki vključuje provizijo za trgovanje.

Dvojčka ne zaračuna provizije za prenos digitalnih sredstev (npr. GUSD, Bitcoin) ali fiat valute z uporabo nakazila na bančni račun. Za vsak dvig kovancev se določi standardna omrežna provizija, ki jo določa obremenitev omrežja. To je pogosto in podobno kot pri drugih borzah kriptovalut.

Dvojčki zaslužite

Gemini je predstavil funkcijo, ki svojim uporabnikom omogoča, da sredstva v denarnici zaslužijo obrestne obresti za kriptovalute do 7,4% APY. Program Gemini Earn je na voljo za Samo ameriške stranke in na voljo v vseh zveznih državah, v bližnji prihodnosti pa naj bi se uvedel po vsem svetu. Platforma za zaslužek omogoča prilagodljivost prenosa kripto sredstev na trgovalno platformo (z obrestmi) in obratno.

Tako kot splošna uporabniška izkušnja je tudi Gemini Earn Interest Calculator enostaven za izračun potencialnih plačil obresti za vse podprte kovance v obdobju 1 do 4 let..

dvojčki zaslužite obrestne datoteke

Varnost

Dvojčki so ponosni, da na platformi ponujajo varno in varno izmenjavo kriptovalut za posamezne in institucionalne vlagatelje. Borza vsebuje več varnostnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov in sredstev uporabnika pred zunanjimi grožnjami, notranjimi napakami (npr. Človeškimi napakami) in zlorabo notranjih pooblastil.

Da bi zagotovili, da so sredstva in informacije kupcev na kripto borzi varni in zaščiteni, Gemini uporablja naslednje varnostne ukrepe na institucionalni ravni ki veljajo za vodilno v industriji:

 • Večina sredstev je na voljo v hladilniku brez povezave
 • Sredstva, shranjena na geografsko porazdeljenih lokacijah
 • Shema z več podpisi za odpravo posameznih točk okvare
 • Usklajena dejanja več zaposlenih z večfaktorsko overitvijo
 • 2FA za zahtevo za prijavo in umik računa
 • Seznam dovoljenih omejitev prenosa sredstev samo na odobrene naslove
 • Zaščita pred napadi s silo pred več neuspešnimi poskusi prijave
 • Šifriranje za zaščito uporabniške prijave in osebnih podatkov

Pomoč strankam

Gemini ponuja a e-poštni naslov za podporo, s katerim se lahko uporabnik obrne na skupino za pomoč strankam glede kakršnih koli težav pri odpravljanju težav. Obstaja tudi služba za pomoč uporabnikom ali sistem za prodajo vstopnic, s katerim lahko pošljete poizvedbo, skupina za podporo strankam pa vas kontaktira po e-pošti.

Spletno mesto vključuje obsežen razdelek s pogostimi vprašanji, ki obravnava pogosta vprašanja in pomisleke, ki so jih izrazili uporabniki platforme. Spletno mesto pokriva teme, kot so začetek, aplikacija Gemini, prenos denarja, trgovanje, polog & dvigi, skrbništvo, varnost in 2FA.

ZASLUŽITE 132 dolarjev Z coinbase za učenje O KRIPOTEKARSTVU!

Pridobite 132 dolarjev

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo je lastnik dvojčkov?

Izmenjava dvojčkov je a strrivate New York trust company, ki sta jo leta 2014 ustanovila Cameron in Tyler Winklevoss, znana tudi kot dvojčka Winklevoss. Podjetje se je razširilo na več kot 100 zaposlenih, ki oskrbujejo stranke v ZDA, Kanadi, Evropi, Južni Koreji, Singapurju in Avstraliji.

Je Gemini boljši od Coinbase?

Gemini in Coinbase sta zakoniti, zaupanja vredni in varni borzi kriptovalut s številnimi podobnostmi. Kateri se šteje za boljšo izmenjavo, je odvisno od osebnih želja. Uporabniki, ki želijo Bitcoin kupiti druge kriptovalute s kreditno kartico, bodo morali uporabiti Coinbase, saj Gemini te funkcije ne ponuja. Če so provizije bolj pomembne, bodo uporabniki prihranili pri transakcijskih stroških z uporabo Gemini, ki ima nekoliko nižje pristojbine.

Je bil dvojček že vdrl?

Na podlagi naših raziskav, Izmenjava Gemini ni bila vdrta ali ogrožena zaradi bančnih varnostnih ukrepov uvedeni operativni ukrepi. Močna varnostno-prva kultura pomaga zagotoviti varnost sredstev, ki jih uporabniki zaupajo hrambi pri Gemini in njegovih skrbnikih.

Ali so Gemini na voljo v Avstraliji?

Gemini je podprta kripto borza v Avstraliji, ki sprejema avstralske dolarje (AUD). Lokalni prebivalci lahko položijo sredstva za nakup digitalnih valut, kot so Bitcoin, Ethereum in XRP.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Gemini se je kripto borza uveljavila kot zanesljiva in ugledna platforma za vlagatelje in institucije, da začnejo z digitalnimi valutami, kot sta Bitcoin in Ethereum. Preprosto, brezhiben in eleganten dizajn v spletu in mobilni aplikaciji za trgovanje se bo pritožil na širok krog posameznikov in jim pomagal odkriti in uporabljati tehnologijo blockchain.

Obiščite Dvojčka

Od vseh pregledov izmenjav na hedgewithcrypto.com smo bili najbolj navdušeni nad preglednostjo in temeljitostjo varnostnih ukrepov, ki se izvajajo za zagotovitev, da se stranke počutijo varne pri uporabi platforme.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Kako zastaviti kozmos (ATOM): 4 najboljša mesta za zaslužek
 • Pregled Kraken: Ali je varno? Kaj morate vedeti
 • Nexo Review: Kako zaslužiti zanimanje za svojo kripto
 • Kako zaslužiti Bitcoin brezplačno: 6 preizkušenih metod
 • 9 najboljših kripto borz za trgovanje z maržami s finančnim vzvodom

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za polog in odstop (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki bodo ustrezali vsem vrstam vlagateljev v kriptovalute.

Obiščite Dvojčka

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map