Pregled izmenjave BitMart: Bitcoin, trgovanje in provizije

Iskanje globalne borze za trgovanje s kriptovalutami, ki je uporabniku prijazna, varna in ima mobilno aplikacijo za trgovanje, je lahko zahtevna naloga. Obstaja več drugih vidikov, kot so funkcije, grafični vmesnik, trgovalni pari, provizije, varnost in podpora strankam.

BitMart je ena vodilnih svetovnih borz kriptovalut za trgovanje z digitalnimi sredstvi, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Obiščite Bitmart

Čeprav vam želimo v tem pregledu Bitmart zagotoviti natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto, kjer boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

Ključne funkcije:

 • Začetnikom prijazna izmenjava z mobilno aplikacijo za trgovanje
 • 90+ parov za nakup in prodajo
 • Do 100-krat vzvod na terminskem trgu
 • 0,25% provizija za trgovanje, ki se zmanjšuje s količino
 • 25% popust na pristojbine z uporabo BMX žetona za plačilo
 • Ocena 4/5 na podlagi 62 komentarjev
 • Do 30% partnerskega programa za nagrajevanje novih uporabnikov
 • Ameriški trgovci dovoljeni

na splošno

3.9 / 5 Obiščite BitMart

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pri trgovanju s kriptovalutami je pogosto priporočljivo uporabljati Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je BitMart?

BitMart je vodilna platforma za izmenjavo digitalnih sredstev, ki uporabnikom omogoča nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum. Borza je bila ustanovljena leta 2017, priljubljenost pa je narasla od začetka leta več kot 2 milijona strank po vsem svetu. BitMart je razširil svoje izdelke in storitve, tako da je vključeval trgovanje s terminskimi pogodbami, vložke in posojanje, da bi zaslužil nagrade.

spletno mesto bitmart

BitMart v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in aplikacija za mobilno trgovanje so pomembne funkcije BitMArt-a. Ta primerjalna tabela navaja nadomestne kripto izmenjave, kot je BitMart, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Je BitMart varen?

Zdi se, da je BitMart varna borza za trgovanje s kriptovalutami uporablja številne varnostne ukrepe za zaščito podatkov o osebju stranke in zavarovanje sredstev, shranjenih na platformi. Tam so bili ni prijavljenih vdorov ali kršitev varnosti na BitMartu od njegove ustanovitve leta 2017 glede na naše raziskave.

BitMart funkcije & Storitve

BitMart ponuja vrhunske trgovske izdelke in storitve svojim strankam. Borza je predvsem kraj za nakup, trgovanje in prodajo kripto, vendar ponuja privlačne funkcije, kot so:

 • Intuitivna in enostavna trgovalna platforma, primerna za začetnike in vmesne trgovce
 • Spot trg z več kot 90 kripto pari proti žetonom BTC, ETH, USDT in BMX
 • Terminski trg za trgovanje s kripto s finančnim vzvodom do 100-krat
 • Tržni podatki in grafikoni v realnem času za trgovanje s priljubljenimi altcoin-i
 • Demo trgujte s kripto z virtualnim denarjem s pomočjo simuliranega terminskega trga
 • Aplikacija BitMart za spremljanje portfelja in trgovanje od koder koli
 • Varna denarnica, ki v hladne denarnice brez povezave shrani več kot 99% sredstev za zaščito uporabniških sredstev
 • Posojanje digitalnih sredstev, kot je USDC, za zaslužek kripto obresti do 6,25% letno
 • BitMart Shooting Star, ki omogoča učinkovit začetek visokokakovostnih blockchain projektov
 • Referenčni in pridruženi program z do 30% nagrad za napotitve za privabljanje novih uporabnikov
 • Celoviti vodniki za usposabljanje in izobraževanje v pomoč ambicioznim trgovcem s kriptovalutami

Trgovanje s kripto z BitMartom

Uporabniški vmesnik je eden najpomembnejših vidikov na borzi kriptovalut, kot je BitMart, za trgovanje s kriptovalutami na promptnih ali terminskih trgih. BitMart ponuja začetnikom prijazen uporabniški vmesnik za trgovanje s kripto spot trgom, z nekoliko drugačnim videzom terminskih trgov, ki vključujejo možnosti vzvoda.

Začetniki, ki trgujejo na promptni borzi, bodo zadovoljni z dogovorom in orodji za trgovanje, ki jih ponuja integracija v TradingView, da lahko prekrivajo več tehničnih kazalnikov, kot so:

 • Drseča povprečja
 • Stohastika
 • Pasovi Bollingerja
 • Indeks relativne trdnosti
 • Glasnost in še veliko več.

TradingView velja za enega najboljših grafičnih in programskih paketov za špekuliranje na trgih kriptovalut z obilico možnosti in orodij za trgovce z različnimi stopnjami znanja in tehničnimi slogi trgovanja.

trgovanje z bitmartom

Na levi so pari za trgovanje s kriptovalutami organizirani pod Bitcoin, Ethereum, USDT in BMX in izberejo altcoin. To omogoča enostavna navigacija in filtriranje za iskanje določenega para kriptovalut za trgovanje. Za hiter dostop obstaja tudi možnost priljubljenih kovancev.

Trenutne pozicije in čakajoči ukazi so prikazani na dnu, grafikon pa je na sredini, ki ga je mogoče razširiti na celoten zaslon. To je tipična ureditev grafikona, ki jo bodo trgovci poznali. Na desni je postavljena knjiga zadnjih trgovcev in naročil, kar bo koristno za profesionalne in napredne trgovce s kriptovalutami.

bitmart vrstni red

Okno z naročili omogoča trgovcem vnos pozicije z uporabo limita in tržnega naročila. V primerjavi z drugimi borzami kriptovalut, ki trgujejo s finančnim vzvodom, je to zelo osnovno in bi ga bilo treba razširiti, da bi vključeval druge vrste naročil, ki zagotavljajo boljše upravljanje trgovine in nadzor nad izpostavljenostjo tveganju.

Na splošno je trgovanje na BitMartu preprosto in enostavno vključuje vsa osnovna orodja za trgovanje z nekaterimi naprednimi možnostmi za samozavestni nakup, trgovanje in prodajo digitalnih sredstev. Ni zapletenih menijev in motenj, ki bodo ustrezali začetnikom, ki želijo trgovati s kripto trgi.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJATI BITMART Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Terminsko trgovanje z vzvodom

BitMart ponuja drugačen uporabniški vmesnik, ki strankam omogoča trgovanje z digitalnimi sredstvi z maržo. Na BitMartu lahko trgujete z najbolj priljubljenimi trgovalnimi pari, kot so Bitcoin, Ethereum in DeFi žetoni. Odlična lastnost terminske borze je simulirano trgovanje za izvajanje kripto trgovanja. Uporabniki lahko brez težav preidejo s trgovanja z resničnimi sredstvi na virtualni denar z uporabo enega samega uporabniškega vmesnika, kot je prikazano spodaj.

trgovanje s terminskimi pogodbami bitmart

Trgovci lahko trgujejo z digitalnimi sredstvi na terminskih trgih z multiplikatorjem marže 5, 10, 20, 50 in 100x. Med spotnimi in terminskimi vmesniki ni prevelike razlike. Raje bi videli začetniški in napredni način trgovanja, podoben Binanceu in Digifinexu, ali pa samo združite oba uporabniška vmesnika skupaj s preklopnikom, da preklopite na trgovanje z maržami..

Nakup Crypto z uporabo BitMart

Stranke lahko napolnijo svoj trgovinski račun in kupujte digitalna sredstva neposredno na borzi BitMart z uporabo fiatnih valut USD, EUR in CAD. To funkcijo zagotavlja neodvisni ponudnik Simplex, ki sprejema kreditne / debetne kartice Mastercard in VISA. Obstaja minimalna transakcija 50 USD in dnevna omejitev 20 000 USD na uporabnika, kar je smiselno za začetnike in vmesne kripto vlagatelje.

bitmart kupi kripto

Podobno kot pri drugih ponudnikih, ki sprejemajo načine pologa s kreditno / debetno kartico, so tudi provizije za nakup kripto s kreditno kartico 5% na transakcijo v višini 10 USD (kar je višje) kar je nekoliko visoko v primerjavi s tradicionalnimi načini plačila.

BitMart svojim strankam nudi tudi podporo pri nakupu kripto s pomočjo darilnih kartic Amazon, Apple Pay, bančnega nakazila in PayPal z integracijo z drugimi ponudniki plačil, kot sta MoonPay in Paxful..

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

Izposoja BitMart & Kripto obresti do 40%

BitMart se je pred kratkim pridružil trgu in ponudil kriptozavarovana posojila in visoko obrestne varčevalne račune, da bi zaslužil obresti za digitalna sredstva, ki postajajo vse bolj priljubljena kot nadomestek tradicionalnim finančnim institucijam, kot so banke. Ponudbe za posojanje BitMart do 40% letnih obrestnih mer za digitalna sredstva in stabilne kovance, kot je USDC.

posojanje bitmart

Program posojanja, ki ga ponuja BitMart, spodbuja svoje stranke, da imajo in zaslužijo nagrade na sredstvih kriptovalut. Na voljo je več možnosti posojanja, na primer 15, 30, 90, 180 in 365 dni za zaklepanje in nabiranje obresti, ne glede na to, kako deluje trg kriptovalut.

The 35-odstotna letna obrestna mera za priljubljena sredstva, kot so Bitcoin, USDT in Ethereum je bistveno višja od uglednih platform za posojanje kripto, kot sta BlockFi in Nexo.

obrestne mere bitmart

BitMart, ki si zasluži nagrade

BitMart je uvedel storitev vložkov za zaslužke na kriptovalutah, kot so DASH, QTUM, EUM, BHD in ALGO. Podobno kot posojanje digitalnih sredstev za prejemanje ugodnosti z visokimi obrestmi, tudi vložki kovancev, kot je ALGO, ponujajo ocenjeni donos 15% na leto. Pomembno je omeniti, da se nagrade BitMart za vložke izračunajo dnevno in se mesečno razdelijo, tako da se predvideni zaslužek lahko razlikuje.

bitmart staking

Provizije za trgovanje

BitMart uporablja model “ustvarjalec in izvajalec” za določitev provizije za trgovanje, ki se začnejo od 0,25% oziroma znižujejo z obsegom trgovanja. Provizija za promptno trgovanje je zelo konkurenčna, vendar je nekoliko višja od najbližjih konkurentov, kot sta Binance in KuCoin.

Podobno kot pri teh borzah, kot je BitMart, so tudi kupci, ki za plačilo transakcijskih provizij uporabljajo matični žeton platforme BMX, upravičeni do 25% popust na provizije za trgovanje, kot je prikazano spodaj. To spodbuja trgovce, da uporabljajo žeton BMX, ki podpira izmenjavo.

bitmart pristojbine

Kavcija & Pristojbine za umik

Za nakazilo sredstev na BitMart ni treba plačati provizije. Umik sredstev kriptovalut s trgovalne borze bo povzročil standardna omrežnina blockchain kar je neizogibno in se samodejno prilagodi glede na tržne razmere.

Pristojbino za dvig za vsako sredstvo in omejitve najdete na Stran s provizijami BitMart.

Varnostne metode

BitMart uporablja več varnostnih funkcij za zaščito podatkov in sredstev uporabnikov. Po navedbah na spletnem mestu se izvajajo spodnje metode, ki so običajne in industrijsko običajne prakse za izmenjavo kriptovalut.

Za več informacij, obiščite stran BitMart Security ali se obrnite na ekipo.

 • 2FA overjanje (dodatna zaščitna plast, ki zahteva enkratno kodo pametnega telefona za izvajanje dejanj, kot sta prijava in dvig sredstev)
 • Potrditev umika (za dvig sredstev z menjalnice je potrebna sekundarna potrditev po e-pošti ali telefonu)
 • Zaznavanje naslova IP (IP-naslovi uporabnika se zabeležijo, spremljajo in povežejo z računom. Če zazna drug naslov IP, bo moral uporabnik potrditi prijavo v svoj račun po e-pošti
 • Šifrirani osebni podatki (Podatki o uporabniku in podatki o osebju, kot so ID, telefonske številke, ime in naslov, ki se uporabljajo za KYC, so šifrirani in varno shranjeni. Za dodatno varnost se gesla shranijo v zgoščeni obliki
 • Shranjevanje hladne denarnice (manj kot 0,5% sredstev, shranjenih na BitMartu, se hrani na vroči denarnici, ki se uporablja za vsakodnevne operacije, kot so dvigi strank. Več kot 99% sredstev je v hladilnici brez povezave, ki ni povezana z internetom in za dostop zahteva več podpisov ekipe BitMart

Pomoč strankam & Ocene

BitMart ima obsežen razdelek s pogostimi vprašanji in pomočjo, ki začetnikom pomaga pri učenju in začetku trgovanja s kripto sredstvi na borzi. Uporabniki, ki ne najdejo pomoči v vodnikih, lahko z robotom za klepet v živo govorijo z osebjem za podporo strankam.

Glede na ocene na TrustPilot ima BitMart izmenjava kriptovalut Ocena 4/5 na podlagi 62 komentarjev. Pripombe uporabnikov so na splošno pozitivne z odličnimi povratnimi informacijami o storitvah za stranke in izkušnjah s trgovanjem. Kot pri vseh povratnih informacijah je tudi tu nekaj negativnih komentarjev, ki bi jih morali uporabniki upoštevati pri iskanju nove borze kripto trgovanja.

ocene bitmart

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo je ekipa BitMart?

Skupina, ki stoji za BitMartom, ima bogate izkušnje z vrhunskimi tehnološkimi podjetji, kot so Amazon, Accenture, Tencent in Alibaba. Ustanovitelji BitMarta želijo pospešiti sprejemanje kriptovalut za posameznike v vseh delih sveta, da bi prinesli boljši finančni sistem, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov..

Je zakonitost BitMart Exchange?

Zdi se, da je BitMart zakonita borza kriptovalut od njegove uvedbe leta 2017 in je do danes na svoji trgovalni platformi služil več kot 2 milijona strank po vsem svetu.

Kje se nahaja BitMart?

BitMart je globalna platforma digitalnih sredstev z pisarne v New Yorku, na Kitajskem, v Seulu in v Hongkongu za podporo strankam s sedežem v več kot 180 državah v različnih jurisdikcijah po vsem svetu.

Katere države podpira BitMart?

BitMart podpira več kot 180 držav na svetu, vključno z ZDA, za nakup, trgovanje in prodajo kripto. Niso bile odobrene vse države znotraj ZDA, kot so Connecticut (CT), Georgia (GA), Havaji (HI), Nova Mehika (NM), New York (NY) in Washington (WA). Druge države, ki jim je trgovanje z BitMartom omejeno, vključujejo:

 • Afganistanu
 • Kitajska
 • Kongo (Brazzaville)
 • Kongo (Kinšasa)
 • Kuba
 • Demokratično ljudsko republiko Korejo
 • Eritreja
 • Iran
 • Iraku
 • Slonokoščena obala
 • Japonska
 • Kirgizija
 • Libanon
 • Libija
 • Južni Sudan
 • Sudan

Zaključek

Za zaključek našega pregleda BitMart je borza vodilna platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki strankam po vsem svetu ponuja nakup, trgovanje in prodajo digitalnih sredstev, kot sta Bitcoin in Ethereum, z uporabo varne in začetnikom prijazne namizne ali mobilne aplikacije za trgovanje..

Obiščite BitMart

Kripto borza BitMart je lansirala nove storitve in izdelke, kot so posojanje in vplačevanje posojil, da lahko uporabniki zaslužijo nagrade, medtem ko trgujejo in hranijo sredstva na platformi. Trgovci s kriptovalutami, ki iščejo novo borzo za trgovanje z Bitcoini, bi morali razmisliti o uporabi BitMart-a.

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite Bitmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map