Pregled izmenjave BiKi: Bitcoin, trgovanje in provizije

BiKi.com želi zagotoviti najvarnejšo, najstabilnejšo in najučinkovitejšo platformo za trgovanje s kriptovalutami. 100% provizij za transakcije se porabi za odkup in zapisovanje izvornega žetona platforme, BIKI.

Obiščite Biki

Če iščete kraj za zamenjavo digitalnih sredstev, je BiKi razmeroma nova kripto borza, ki ima na voljo različna kripto sredstva. V tem pregledu BiKi bomo ocenili funkcije platform, uporabniški vmesnik, kripto pare, načine nakazila, provizije za trgovanje in še več.

biki

Kaj je BiKi?

BiKi je globalna borza kriptovalut, ki ponuja digitalno trgovanje s sredstvi za več kot 150 kriptovalut in 250 trgovalnih parov. Izmenjava kriptovalut s sedežem v Singapurju je bila ustanovljena leta 2018 in je postala ena najhitreje rastočih borz na svetu od uradnega odprtja glede na dnevno trgovanje glede na Coinmarketcap.

biki coinmarketcap

Izmenjava BiKi trdi, da je zbrala 1,5 milijona registriranih uporabnikov, 130.000 dnevno aktivnih uporabnikov, več kot 2.000 partnerjev v skupnosti in 200.000 članov skupnosti in se zdi, da je do danes zakonita kripto izmenjava.

BiKi v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne lastnosti BiKi. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Najboljša kripto borza Fiat na svetu
 • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Primerjave najboljših borz za trgovanje s kripto vzvodom
 • 4 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin

BiKi žetoni

BIKI je žeton, ki ga je izdala trgovalna platforma BikiCoin, in je predstavnik pravic in interesov borze. Izdaja in uničenje BIKI temelji na načelu “trgovanje je rudarstvo, odkup in uničenje, cenovna omejitev”.

Začetni skupni znesek BIKI je 1 milijarda, skupni znesek pa se bo z nenehnim odkupom in uničenjem platforme zmanjšal na 100 milijonov. BiKi je se je zavezala, da bo 100% svojih provizij platforme uporabila za odkup in žganje žetona dokler se ta ne zmanjša na ponudbo 100 milijonov.

Je BiKi zakonit / varen?

BiKi je dokaj nova borza, ki je hitro rasla in je že več kot 1,5 milijona registriranih uporabnikov in 130.000 dnevno aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Na podlagi tega se zdi, da je BiKi zakonita in varna borza kripto trgovanja.

Tehnična in operativna skupina ima dovolj virov in izkušenj, da zagotovi, da je platforma zavezana ustvarjanju najvarnejše, najstabilnejše in najučinkovitejše platforme za trgovanje z digitalnimi valutami za uporabnike po vsem svetu..

BiKi je uvedel sklad za zavarovanje tveganj, ki prejema 20% mesečnih prihodkov od trgovalne platforme. To zagotavlja varnost uporabnikovega premoženja, če pride do kakršnega koli kompromisa ali vdora.

Platforma je bila tudi finančno podprl soustanovitelj podjetja Huobi Jun Du, soustanovitelj Huobi in sedanji izvršni direktor podjetja Kapital vozlišča in Sperite. Oba posameznika sta v kripto prostoru dobro znana in zelo pozitiven znak legitimnosti izmenjave BiKi.

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

Trgovanje z izmenjavo BiKi

Za vse trgovce je trgovalni vmesnik eden najpomembnejših vidikov pri izbiri kripto borze. Še posebej za trgovce, ki se zanašajo na tehnično analizo, da bi našli prednost na trgu. Pri izbiri menjalnice kriptovalut morate biti seznanjeni s paketom grafikonov, saj boste tu prepoznavali in upravljali posle..

izmenjava biki

Ko se prvič prijavite v kripto platformo BiKi Exchange, boste najprej opazili, da grafikone ponuja TradingView. TradingView je dobro znan po svojih gladkih, intuitivnih in čistih grafikonih. Trgovcem omogoča uporabo naprednih orodij in kazalnikov za trgovanje, da izboljšajo svoj trgovinski rob in tako povečajo dobiček in zmanjšajo tveganje.

Spodaj je slika trgovalne borze BiKi in grafikonov TradingView.

BiKi sredstva za trgovanje s kripto

Ponudbe BiKi Exchange več kot 150 kriptovalut in 250 parov s katerimi lahko uporabniki trgujejo z varno, stabilno in zanesljivo platformo. Z vsakim digitalnim kovancem je mogoče trgovati z naslednjimi pari:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

Borza redno dodaja nove ponudbe kovancev, ki bi lahko zagotovile konkurenčno prednost na trgu za izkušene kripto trgovce. Celoten seznam trgovalnih parov si lahko ogledate na spletni strani Biki.

biki kripto

BiKi vzvod

BiKi Exchange ponuja do 3-krat vzvod proti paru USDT, ki vključuje:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • Itd
 • XRP
 • HT
 • ČRT
 • ADA
 • ATOM
 • ONT

marža biki

Trgovanje s finančnim vzvodom na BiKi ni tako obsežno v primerjavi s svojimi glavnimi konkurenti in ponuja samo 3x. Trgovci bodo še vedno lahko odprli večje pozicije kot običajno, da bodo izkoristili razmeroma majhna gibanja cen, da bo vaše stanje hitreje raslo.

Preberite tudi: Najboljše izmenjave trgovanja z vzvodom kriptovalut

Provizije BiKi

Menjalne provizije so pomemben dejavnik pri izbiri borze za trgovanje s kriptovalutami. Še bolj kritično postane pri trgovanju z večjimi pozicijami pozicij in na borzi z vzvodom, kjer plačujete provizije za pozicije, ki so veliko večje od vaše marže.

Provizije za polog

BiKi sprejema le depozite v kriptovalutah (BTC in USDT) in ne zaračuna provizije.

Pristojbine za umik

Za dvige BiKi je potrebna omrežna provizija v višini 0,05 JPY na zahtevo za dvig Bitcoinov. To je višje od industrijskega standarda v primerjavi z drugimi podobnimi borzami kriptovalut in ga je treba upoštevati pri odločanju, ali se boste prijavili pri Biki.

Provizije za trgovanje

Platforma BiKi uporablja pavšalni znesek 0,15% kar je enako za vsak kovanec kriptovalut. To je na trgu precej konkurenčno in pod industrijskim standardom za podobne borze za trgovanje s kriptovalutami.

BiKi alternative

BYBIT

Bybit

ByBit je platforma za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti s poudarkom na trgovanju s finančnim vzvodom z do 100-kratnim vzvodom na trgovalnih parih Bitcoin in Etherium. Bybit je postal ena najboljših kripto borz na svetu.

Obiščite spletno mesto plus500

Plus500

Plus500 je ponudnik CFD-jev, ki ponuja ogromno bazo strank za trgovanje z najbolj priljubljenimi kriptoaktivami na svetu z do 30-kratnim vzvodom, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron in Monero.

Omejitev odgovornosti: vaš kapital je ogrožen

Obiščite spletno mesto binance

Binance

Binance je največja borza kriptovalut po obsegu trgovine in eden najhitrejših ponudnikov trgovalnih storitev za blockchain ekosistem. Borza je zabeležila astronomsko rast in je vrhunska platforma za kripto trgovanje.

Obiščite spletno mesto

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali ameriški trgovci smejo uporabljati BiKi?

Ameriške stranke zaradi strogih predpisov ne smejo trgovati s kriptovalutami na borzi BiKi. To je zunaj nadzora kripto izmenjave. Ameriški trgovci bodo morali najti ugledno borzo kripto trgovanja v ZDA, kot so Coinbase, Gemini in eToro.

Ali BiKi zahteva KYC?

BiKi ne zahteva KYC za registracijo računa, trgovanje, polog ali dvig sredstev. Uporabniki lahko začnejo trgovati s kriptovalutami takoj, ko so sredstva položena na platformo.

Ali ima Hotbit demo račun?

BiKi ne ponuja testne mreže ali demo računa za kripto trgovanje brez depozita. Uporabniki morajo na borzo položiti sredstva za trgovanje s kriptovalutami.

Ali obstaja partnerski program?

BiKi nima pridruženega programa ponuditi referenčne bonuse kot nagrado za privabljanje novih uporabnikov na platformo. Spletno mesto navaja, da bo kmalu na voljo partnerski program.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda BiKi lahko rečemo, da za vse, ki želite uporabiti a centralizirana kripto izmenjava, Biki je dobra možnost za razmislek. Borza podpira ogromen seznam trgovalnih parov in svojim uporabnikom daje prednost pri novih žetonskih ponudbah.

Obiščite Biki

Izmenjava BiKi ponuja intuitivno platformo in organiziran vmesnik za trgovanje, ki je dobro zasnovan za namizne in mobilne aplikacije za kripto trgovce.

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – ponujajo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite BiKi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me