Pregled DueDEX: Kripto, trgovanje in provizije (2021)

DueDEX je globalna borza, ki ponuja platformo za trgovanje z vzvodi Bitcoin. Hitro je postala priljubljena borza kripto trgovanja za trgovce, ki želijo trgovati z Bitcoin 24/7 in z maržo do 100x.

Obiščite DueDEX

V okolju, kjer trgovci iščejo nove platforme za trgovanje in povečanje svojega imetja BTC, bomo pregledali borzo DueDEX, da ocenimo njene značilnosti, provizije za trgovanje, varnost in zanesljivost (tako vam ni treba!)

Običajno je dobra ideja za uporabniške preglede, preden se prijavite na kripto borzo in položite sredstva, kajne? Torej, brez nadaljnjega odlašanja, tukaj je naš pregled DueDEX.

duedex

Kaj je DueDEX?

DueDEX je Platforma za trgovanje z maržami samo za Bitcoin ki izhaja iz kombinacije besed „zapadlost“, „izvedeni finančni instrumenti“ in „zamenjava“. Beseda “zapadlost” pomeni vse, kar je primerno, primerno, redno in zakonito. Kot registrirana borza v Belizeju si DueDEX prizadeva za izmenjavo digitalnih sredstev prinesti pravičnost in preglednost.

DueDEX v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije DueDEX-a. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Pregled OKEx: Presoja, ali je varno & Zanesljivo?
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Pregled namestitvenih programov: Ali je to zakonito? Kako zaslužiti BREZPLAČEN kripto
 • Pregled BlockFi: 3 stvari, ki jih morate vedeti pred uporabo
 • 10 najboljših borz kriptovalut v Avstraliji

Funkcije DueDEX

funkcije duedex

Tu je povzetek najboljših lastnosti DueDEX (z našim komentarjem):

 • Trgovanje z Bitcoin maržo z do 100-kratnim vzvodom
 • Bonus za trgovanje z dobrodošlico do 70 USD, primeren za vse nove uporabnike
 • Izoliran in navzkrižni rob
 • 100.000 TPS na pogodbo, nizka zakasnitev manjša od 10 ms
 • Mehanizem poštenega označevanja cen (za preprečevanje uporabnikov pred tržnimi manipulacijami)
 • Zavarovalni sklad & ADL vzvod
 • Predstavitveni trgovalni račun (testnet)
 • Brez zahtev KYC

Registracija DueDEX & Vpiši se

Postopek registracije računa v DueDEX je dokaj preprost. Pozvani boste, da se prijavite na svoj imenovani e-poštni naslov. Nobenih podatkov o osebju ali nalaganja identifikacijskih dokumentov ni treba vnašati. Ker je DueDEX samo platforma za trgovanje z bitkoini in ne ponuja rampe za prenos v kripto, ni postopka KYC.

duedex register


Ko se registrirate, se lahko prijavite v DueDEX s svojim e-poštnim ID-jem in geslom. Na vaš e-poštni naslov bo poslana potrditvena koda, zato preverite, ali ste prejeli neželeno pošto, če je ne prejmete.

Kot pri vseh borzah kripto trgovanja tudi za dodatno varnost uporabnikom vedno predlagamo, da nastavijo in aktivirajo preverjanje pristnosti 2FA in SMS (zelo priporočljivo). Če želite to narediti, se v razdelku »Profil« pomaknite do razdelka »Varnost računa«. Traja le nekaj minut.

Financiranje vašega računa DueDEX

DueDEX je kripto platforma samo za Bitcoin. Zato sprejema vloge samo v BTC. Če želite položiti BTC na svoj račun DueDEX, se pomaknite do menija ‘Polog’ na levi. Tu lahko Bitcoin vplačate neposredno iz vaše strojne denarnice ali z druge borze.

Druga sredstva lahko vedno kupite s pomočjo ugledne borze fiat-to-crypto in nato kupljeni Bitcoin prenesete v DueDEX.

depozit duedex

Uporabniški vmesnik DueDEX

To je pomemben odsek, saj bodo tehnični trgovci veliko časa posvetili gledanju grafikonov in analiziranju svojih posebnih trgovinskih strategij. Kot je prikazano spodaj, je trgovalni vmesnik eleganten, intuitiven in preprost za uporabo.

Odprta naročila in pozicije si lahko hitro ogledate na dnu. To je precej tradicionalno, vendar po našem mnenju omogoča, da kar najbolje povečate velikost grafikona. Na desni je knjiga z naročili, nedavni posli, podrobnosti o pogodbi BTCUSD in okno z naročili.

duedex vmesnik

Vsako trgovalno okno je videti fiksno na svojem položaju, vendar, kot že omenjeno, je ureditev uporabniškega vmesnika standardna in bo pomirila večino kripto trgovcev. Če se ukvarjate s tehnično analizo in potrebujete izpopolnjena orodja za trgovanje, grafikone DueDEX poganja TradingView, ki ponuja popoln trgovalni paket za začetnike in napredne trgovce..

Kot bo večina vedela, lahko grafikoni TradingView slovijo po gladkih, intuitivnih in čistih vizualnih slikah z različnimi naprednimi orodji za trgovanje in kazalniki, ki jih je mogoče vstaviti na grafikone.

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

DueDEX vključuje več vrst naročil, ki bodo ustrezala različnim strategijam kripto trgovanja, kot so:

 • Omejeni vrstni red
 • Napredna omejitev (samo objava, dobro do preklica, polnjenje ali ubijanje, takojšnje ali preklic)
 • Tržni red
 • Stop Limit

V oknu za naročilo lahko nastavite vzvod, omejitev tveganja, ceno naročila in količino. Količina vzvoda se nadzoruje z drsnikom, kot je prikazano spodaj, ki ga lahko spremenite v obstoječem položaju.

naročilo duedex

Upravitelj tveganj DueDEX

DueDEX trgovcem pomaga pri obvladovanju trgovinskega tveganja in preprečevanju likvidacije z lastnim upravljalnikom tveganj.

Uporabnikom omogoča, da prilagodijo tveganje lastniškega računa že od 0,25% na posel. Orodje se samodejno prilagodi "Nehaj" in "Velikost položaja" glede na vaš opredeljeni% tveganja (ali točk).

Lahko tudi nastavite "Izkoristite dobiček" da zagotovite svoje tveganje po meri & Razmerje nagrad in vizualizirajte posel pred izvedbo.

To orodje bo v pomoč začetnikom trgovanja s kripto, da določijo parametre vaše trgovine, preden jo izvedete. Če se uporablja pravilno (in dosledno), vam bo pomagal načrtovati in prikazati potencialno nastavitev trgovine in zmanjšati izgube poslov na kripto trgu.

upravitelj tveganj duedex

Obstaja popoln priročnik za uporabo uporabniškega vmesnika DueDEX, ki ga lahko preberite tukaj.

Vzvod DueDEX

DueDEX ponuja trgovanje z maržami na svoje izdelke izvedenih finančnih instrumentov na Bitcoin z visokim vzvodom do 100-krat. Platforma lahko nastavi samo en znesek vzvoda za isto vrsto naročil. Uporabniki imajo tudi možnost izbire med izoliran in navzkrižni rob.

Pristojbine DueDEX

Provizije za menjavo je treba oceniti, preden se odločite za trgovanje na borzi kriptovalut. To je še bolj pomembno pri trgovanju z večjimi velikostmi pozicij z maržo ali sklepanju več poslov v enem dnevu (tj. Dnevnim trgovcem), ki lahko porabijo vaš dobiček.

Polog / dvig

DueDEX se NE zaračunati provizije za pologe ali dvige. Pri dvigu kriptovalut obstaja minimalna omrežnina, ki jo določa obremenitev blokov.

Provizije za trgovanje

DueDEX uporablja model izdelovalca in prevzemnika za določanje provizij za trgovanje. Odvisno od vrste naročila, ki ga odda uporabnik, bo borza določila provizijo za trgovanje, ki se uporablja na naslednji način:

 • Uporablja se 0,075% pristojbina za omejena in pogojna naročila (prevzemnik)
 • -Uporablja se 0,025% pristojbina za tržna naročila, ki izpolnjujejo (izdelovalec)

V primerjavi z drugimi platformami za trgovanje s kripto maržami so provizije za trgovanje na DueDEX povsem razumne in konkurenčne.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je DueDEX zakonit & Varno?

DueDEX je registriran v Belizeju, da bi omogočil pravičnost in preglednost pri izmenjavi digitalnih sredstev, kot je Bitcoin. Spletno mesto navaja številne varnostne ukrepe za zaščito sredstev svojih strank pri trgovanju na borzi, kot so:

 • 100% sredstev je shranjenih v hladilnicah z več podpisi
 • Umiki strank se revidirajo z večplastnim človeškim sodelovanjem
 • Računi lahko omogočijo dvofaktorsko overjanje
 • Spletno mesto je v celoti šifrirano s protokolom SSL

Ali ima DueDEX račun za trgovanje s testnimi / demo / papirnimi papirji?

Da. DueDue ima na voljo testno mrežo, ki svojim uporabnikom omogoča demo trgovanje z bitcoini z virtualnim denarjem. Potencialnim trgovcem omogoča, da pred deponiranjem sredstev izkusijo uporabo trgovalne platforme DueDEX.

Ali ima DueDEX partnerski / referenčni program?

Da, DueDEX ima dvostopenjski referenčni program, ki vam omogoča, da prejmete 30% provizij za pridruženo trgovanje in dodatnih 10% podružnic na ravni 2.

podružnica duedex

Katere države podpira DueDEX?

DueDEX omogoča strankam, da uporabljajo njene storitve s celega sveta, razen izbrane skupine držav zaradi jurisdikcijskih omejitev za kriptovalute. Države in ozemlja, ki NE smejo trgovati na DueDEX, vključujejo naslednje:

 • Hong Kong
 • Kuba
 • Iran
 • Severna Koreja
 • Krim
 • Sudan
 • Malezija
 • Sirija
 • ZDA (vključno z vsemi ozemlji ZDA)
 • Bangladeš
 • Bolivija
 • Ekvador
 • Kirgizija

Trgovci, ki se nahajajo v ZDA, zaradi strogih predpisov ne smejo trgovati s kripto s pomočjo DueDEX. Uporabniki iz te regije bodo morali najti borzo kriptovalut, ki se nahaja v ZDA.

Pregled DueDEX: Naša sodba je…

Za zaključek našega pregleda se zdi, da je DueDEX varna in zanesljiva platforma za trgovanje z bitcoin bitki z visokim vzvodom. Čeprav ne ponuja drugih večjih kripto parov, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Ripple, izmenjava to nadoknadi z odličnimi funkcijami in uporabniškim vmesnikom.

Obiščite DueDEX

Pričakujemo, da bo DueDEX v bližnji prihodnosti privabil veliko uporabnikov in likvidnost (potem ko bodo v trgovino dodali več trgov)

Vam je všeč ta objava? Ne pozabite ga deliti!

Če obstajajo druge borze za trgovanje s kriptovalutami, ki jih želite pregledati, nam pustite komentar.

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map