Pregled Crypto.com: Ali je to zakonito? Imamo odgovore

Crypto.com je platforma digitalnega premoženja, ki ponuja več izdelkov in storitev za kriptovalute. Ponudnik digitalnih valut je dobro znan po svoji aplikaciji za kripto, ki vam omogoča kupujejo, prodajajo, trgujejo, trošijo, shranjujejo, zaslužijo, izposojajo gotovino in celo plačujejo račune s kripto!

Obiščite Crypto.com

V tem pregledu Crypto.com bomo ocenili raznolikost izdelkov in storitev, ponujenih na platformi, vključno z aplikacijami, izmenjavo, zaslužkom in plačilom. Naša ocena bo vključevala komentar o uporabniškem vmesniku, trgovanju s sredstvi, pristojbinami in podprtimi državami & fiat valute in še več.

Ključne funkcije:

 • Aplikacijo Crypto.com je preneslo 5 milijonov uporabnikov po vsem svetu
 • Nakup, trgovina in prodaja več kot 50 kripto parov
 • Kupite kripto z nič provizijo na kreditni kartici prvih 90 dni
 • Provizije za trgovanje na osnovi obsega od 0,2%
 • Napredna trgovalna platforma, orodja in kazalniki
 • Referenčni program za privabljanje novih uporabnikov v vrednosti 25 USD

na splošno

4,5 / 5 Obiščite Crypto.com

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Čeprav vam želimo zagotoviti natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto, kjer boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

Pridobite 50 $ BREZPLAČNO pri naročilu debetne kartice MCO z našo referenčno kodo 45h3ct59tv.

Zahtevajte 50 USD

Preden začnemo s tem pregledom, je pogosto priporočljivo, da pri nakupu ali trgovanju s kriptovaluto uporabite Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je Crypto.com?

Crypto.com je globalna storitev digitalnega premoženja, ki ponuja široko paleto izdelkov v začetniku prijazni in intuitivni mobilni aplikaciji. Ponudnik digitalnih valut strankam omogoča, da z njegovimi izdelki kupujejo, trgujejo, prodajajo, shranjujejo, zaslužijo, izposojajo in plačujejo račune z uporabo kriptovalut..

Crypto.com ima lastno “borzo”, s katero lahko stranke po vsem svetu trgujejo z različnimi digitalnimi sredstvi na varni kripto platformi z uporabo lastnega spletnega vmesnika. Z lastnim kovancem digitalnih žetonov (CRO) lahko izmenjava Crypto.com zagotovi globoka likvidnost in konkurenčne provizije za trgovanje za uživanje svojih uporabnikov.

spletno mesto crypto.com

Crypto.com v primerjavi

Crypto.com je svetovna borza kriptovalut, ki ponuja široko paleto izdelkov in funkcij. Tu je nekaj drugih trgovalnih platform, ki ponujajo vrhunske kripto storitve.

Začetnikom prijazen

Crypto.com ponuja zelo intuitiven, uporabniku prijazna in enostavna mobilna aplikacija za nakup in prodajo 90+ kovancev po resnični ceni. Aplikacija je primerna za posameznike vseh ravni izkušenj in je podprta v napravah iOS in Android.

Nakup Crypto po resnični ceni

Edinstveni za Crypto.com lahko uporabniki kupijo in prodajo 90+ kriptovalut po resnični ceni brez pribitkov in najboljših možnih izvedbenih cen. Novi uporabniki aplikacije lahko prejmejo provizije za trgovanje brez trgovanja za 30 dni pri uporabi kreditne ali debetne kartice za nakup kriptovalut. Poleg tega lahko uporabniki takoj pošljejo kripto drugim uporabnikom brez provizij ali pa kripto zamenjajo za kripto z ničelnimi provizijami.

app crypto.com

Zaslužite obresti

Podobno kot platforme za izposojo in izposojo, kot sta BlockFi in Nexo, lahko uporabniki, ki svoja sredstva shranjujejo na denarnici Crypto.com, zaslužite obresti za kripto do 6,5% na leto. Obresti se izplačujejo tedensko v kriptovaluti, ki jo je mogoče dvigniti ali uporabiti za trgovanje na borzi.

Kartica MCO VISA

Vlagatelji kriptovalut v Kanadi, Veliki Britaniji, Singapurju, ZDA in Evropi lahko naročijo kartico VISA Crypto.com za porabo (na primer gotovino) pri podprtih prodajalcih in trgovcih. Kartica ponuja do 8% povračila gotovine o nakupih z uporabo kartice MCO.

Je zakonit Crypto.com?

Crypto.com zdi se zakonita izmenjava, ki je zavarovana in urejena. Stanje denarja v ameriških kupcih (v USD) je pokrito z zavarovanjem FDIC v višini do 250.000 ameriških dolarjev, kar zagotavlja raven zanesljivosti skladov na platformi. Do danes na Crypto.com ali v njegovi aplikaciji ni bilo nobenega vdora ali večje kraje sredstev.

Je Crypto.com varen?

Crypto.com vsebuje bančne varnostne ukrepe za varno zaščito spletnega mesta, uporabniških podatkov in sredstev. Na podlagi naših raziskav je bilo brez vdorov ali večje kraje sredstev v aplikaciji ali izmenjavi Crypto.com. Primeri varnostnih protokolov, ki zagotavljajo varnost premoženja, vključujejo 100-odstotno denarnico za hladilnike za sredstva strank in dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA).

Borza ima strateško partnerstvo z Ledgerjem, ki je vodilni ponudnik denarnice za strojno opremo. Hladilnica premoženje pokriva zavarovalna polica v višini 100.000.000 USD. Borza je tudi eno prvih kriptovalut na svetu, ki ima ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, skladnost 1. stopnje in CCSS.

Aplikacija Crypto.com

Aplikacija Crypto.com je ena izmed najbolj priljubljenih kripto borz na svetu z več kot 5 milijoni prenosov. Aplikacija za trgovanje ponuja a hiter, enostaven in varen način za nakup kriptov po resnični ceni z uporabo debetne / kreditne bančne kartice. Zasnova aplikacije je bila prilagojena uporabnosti, tako da lahko uporabniki v nekaj sekundah preprosto pregledajo in najdejo funkcijo ali izdelek. Aplikacija je podprto samo v mobilnih napravah iOS in Android. Aplikacije ni mogoče uporabiti v namiznem računalniku za nakup kripto.

aplikacija za mobilni telefon crypto.com

Registracija & Vpiši se

Za nakup, prodajo, pošiljanje in prejemanje kriptovalut s pomočjo Crypto.com bodo morali uporabniki prenesite aplikacijo in odprejo račun s svojim mobilnim telefonom. Za potrditev nove kode za preverjanje nove denarnice bo potreben veljaven e-poštni naslov. Za ustvarjanje ali vzdrževanje računa ali denarnice Crypto.com ni treba plačati.

Preverjanje osebne izkaznice

Kot večina fiat-kripto borz na svetu bodo tudi novi uporabniki, ki ustvarijo račun pri Crypto.com za nakup in prodajo kripto-valut z uporabo fiat-valute, morajo preveriti svojo identiteto. Postopek preverjanja osebnih dokumentov mora biti v skladu s predpisi o preprečevanju pranja denarja in preprečevanja pranja denarja, ki so določeni v več državah po vsem svetu.

Z aplikacijo je treba predložiti polno ime, vladni osebni dokument ali potni list. Hitrost postopka preverjanja običajno traja manj kot 3 delovne dni, da ga odobrimo. Za več informacij o postopku Spoznaj svojo stranko (KYC), preberite ta priročnik na spletnem mestu Crypto.com.

Vplačilo fiat denarja

Aplikacija Crypto.com podpira 21 različnih fiat valut to vključuje AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD in ZAR. Denar je mogoče položiti v aplikacijo Crypto.com za nakup kripto z uporabo naslednjih načinov plačila (odvisno od razpoložljivosti v posamezni državi):

 • bančno nakazilo
 • Bančno nakazilo
 • Kreditna ali debetna bančna kartica
 • SEPA
 • Prenesite modro
 • PayPal

Najbolj priljubljen način za prenos fiat valute v ZDA je prek a bančno nakazilo (ACH) ali bančno nakazilo. Bančno nakazilo (ACH) je poceni način za polog sredstev, za katerega je potrebno približno 3-5 delovnih dni. Za višje limite lahko uporabniki nakažejo do 250.000 USD z bančnim nakazilom, ki ima hitrejšo hitrost nakazila 1-2 delovna dneva. Z nakazilom je najmanj 50.000 USD nakazila, kar je smiselno v primerjavi z drugimi ameriškimi borzami kriptovalut.

Nalaganje kripto

Aplikacija Crypto.com omogoča polog 17 digitalnih sredstev kot so BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC in DOT. The seznam podprtih kovancev in žetoni ERC-20 so omejeni v nekaterih državah, kot so ZDA, Singapur in Hongkong. Na primer, Stranke v ZDA ne morejo nakazati priljubljenih žetonov YFI, AAVE in UNI.

mobilna aplikacija crypto.com

Hitrost nakazila se razlikuje glede na kovanec in število potrditev, ki jih potrebujete, preden sredstva prispejo v denarnico. Ko bo uspešno opravljeno nakazilo, bo poslano e-poštno sporočilo.

Provizije za aplikacije Crypto.com

Crypto.com zaračuna standardno pristojbino med 1,49% -3,99% za nakup kriptovalut prek debetnih kartic ali kreditnih kartic, odvisno od države uporabnika. Natančni stroški bodo prikazani v aplikaciji ob oddaji naročila. Za omejeno časovno promocijo so novi uporabniki Crypto.com upravičeni do 0% opustitve provizije za kreditno kartico v prvih 30 dneh.

Podprte države

Aplikacija Crypto.com je na voljo po vsem svetu za nakup kriptovalut z uporabo debetne ali kreditne kartice, vključno z rezidenti ZDA. Med sprejete države so ZDA, Avstralija, Singapur, Združeno kraljestvo in več evropskih jurisdikcij. Nekaj ​​jih je omejene države ki jim je prepovedano kupovati kripto s pomočjo aplikacije Crypto.com.

Crypto.Com Zaslužite

Ugodnost uporabe aplikacije Crypto.com je možnost zaslužiti obresti za kriptovalute. Za pridobitev bonusa je treba deponirana sredstva hraniti v denarnici Crypto.com do zaslužite do 6,5% na leto na kripto in 12% za stabilkovance. Znesek obresti Crypto.com Zaslužite se izplača tedensko na položeni kovanec. Na primer, Bitcoin (BTC) depoziti bodo tedensko zaslužili obresti v BTC.

crypto.com zaslužite

Z vložkom 50.000 ali več žetonov CRO odklenete dodatnih 2% na leto. obresti za pogodbe za določen čas. Vendar se dodatne obresti plačujejo v žetonih CRO in ne v sredstvu.

Crypto.com Zaslužite podpira skupno 34 digitalnih kovancev ki vključujejo glavne kovance, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP in Binance Coin. Obstaja 8 stabilnih kovancev, ki jih lahko deponirate tudi v aplikacijo Crypto.com in si prislužite obresti, kot so USD Coin, Tether in True USD.

crypto.com zaslužite podprte kovance

Crypto.com VISA kartica

Aplikacija Crypto.com ponuja debetno kartico VISA, s katero lahko zapravite kripto in zaslužite povratne denarne nagrade za nakupe do 8%. Obstajajo brez stroškov namestitve ali letnih pristojbin do začetka zaslužka nagrad pri podprtih prodajalcih z uporabo kartice Crypto.com VISA. Če se želijo prijaviti za debetno kartico Crypto.com VISA, morajo uporabniki prenesti aplikacijo Crypto.com, dokončati preverjanje identitete (KYC), v aplikaciji kupiti žetone CRO in jih položiti v denarnico na vložite žetone CRO (za 180 dni).

crypto.com VISA kartice

Nagrade za povračilo denarja

Imetniki kartic MCO VISA bodo glede na količino CRO žetonov, vloženih v denarnico Crypto.com, prejeli različen odstotek povračila med 1% in 8% kot sledi:

 • Kartica Obsidian VISA: 2% do 8%
 • Kartica VISA za ledeno belo / matirano roza zlato: 1,75% – 5%
 • VISA kartica Royal Indigo / Jade Green: 1,5% – 3%
 • Kartica VISA Ruby Steel: 1% – 2%

Kupci, ki ne vlagajo žetonov CRO, se lahko še vedno prijavijo in z uporabo kartice Crypto.com VISA zaslužijo 1% povračilo denarja pri nakupih. Vendar niso upravičeni do dodatnih ugodnosti in popustov na kartice.

crypto.com

Popusti za kartice

Poleg tega, da lahko imetniki Crypto.com VISA Card zaslužijo do 8% bonusov za povračilo gotovine pri lokalnih in mednarodnih nakupih, tako da zaslužijo znižanja pri porabi na Crypto.com premium partnerji, ki vključujejo Spotify, Netflix, Prime in Expedia. Znesek rabata se razlikuje glede na znesek CRO, ki je vložen v aplikacijo, kar omogoča tudi zaslužek bonus obresti. Primeri rabatov z uporabo kartice Crypto.com VIA so spodaj.

Rabati na mesec so omejeni in stranke bi jih morale podrobnosti poiščite na spletnem mestu. Ko se izteče 180-dnevno obdobje vložka, lahko žetone prenesete v denarnico Crypto.com za trgovanje ali nadaljujete z vložkom, da si prislužite dodatne ugodnosti.

Izmenjava Crypto.com

Crypto.com ponuja platformo za trgovanje s kriptovalutami za zamenjavo digitalnih valut in se imenuje „izmenjava Crypto.com“. Exchange je dostopen prek spleta in ima napreden uporabniški vmesnik.

KYC ravni & Omejitve

Za trgovce, ki želijo kupovati / prodajati digitalne valute na Izmenjava Crypto.com, sistem stopenjskega preverjanja s povečanimi funkcijami, funkcionalnostjo in omejitvami za vsako višjo raven. Trgovci lahko položite neomejeno količino kripto na borzo po zaključku KYC.

Uporabniški vmesnik

Crypto.com Exchange ponuja a elegantna, intuitivna in čista platforma za trgovce, da špekulirajo na trgih digitalnih valut. Platforma za trgovanje s kriptovalutami ponuja napredne funkcije, orodja in kazalnike za analizo grafikonov in cenovnih ukrepov. Programsko opremo in orodja za načrtovanje ponuja Tradingview, ki ga bo poznala večina kripto trgovcev.

Preklapljanje med kripto pari je hitro, odzivno in skoraj takojšnje, s čimer se lahko spopadejo druge borze. Bilo je brez zakasnitve za nalaganje cenovnih lestvic vsakega trgovalnega para. Spustni meni v zgornjem desnem kotu za ogled drugih sredstev je odlična lastnost, saj ne ovira vmesnika.

uporabniški vmesnik crypto.com

Vmesnik je postavljen z grafikonom na sredini in nedavnimi posli na desni, da si ogledate zadnje cene, ki so jih ljudje pripravljeni kupiti in prodati izbrano kriptovaluto, ter obseg / znesek, s katerim se trguje na posamezni ravni cen. To olajša vnos naročila s klikom nedavnega posla, da samodejno izpolnite natančno ceno para. Če ročno vnesete ceno, lahko pride do napak.

Trgovanje z izmenjavo Crypto.com

Razpoložljiva naročila za vstop v trgovino so samo omejena in tržna naročila. V primerjavi z naprednimi platformami za kripto trgovanje, kot so Binance, Coinbase Pro, Kraken in KuCoin, so razpoložljiva naročila omejena in bi jih bilo treba razširiti, da bi vključevali stop-limit in OCO naročila..

kripto.com polje za naročilo

Odstotki zneska naročila (npr. 25%, 50% in 100%) omogočajo enostavno in hitro vnašanje v vrstni red. S klikom na te gumbe bo določil znesek glede na stanje na vašem trenutnem računu za določeno kriptovaluto. To je v zadnjih letih postalo standard za digitalne izmenjave.

Podprte kriptovalute

Izmenjava Crypto.com nudi podporo za več kot 24 kriptovalut, kot je BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET in USDT. S sredstvi se lahko trguje z žetoni Bitcoin, Tether in CRO, ki zagotavljajo veliko število trgovalnih parov. Ker je borza še vedno v beta različici, lahko v bližnji prihodnosti k izmenjavi dodamo še dodatne kripto pare.

crypto.com trgi

Provizije za izmenjavo Crypto.com

Crypto.com Exchange uporablja model izdelovalca in prevzemnika začne se pri 0,20% na transakcijo za tržna in omejena naročila. Pristojbine se razlikujejo glede na celoten obseg trgovine ki se izračuna iz skupnega 30-dnevnega obsega trgovanja v USD. Najnižja provizija za transakcije na borzi Crypto.com je 0,04% (izdelovalec) in 0,10% (prevzemnik) za obseg trgovanja nad 10 milijonov USD na mesec.

Na splošno je Začetna provizija za zamenjavo Crypto.com v višini 0,2% za tržna in omejena naročila je nekoliko višja od konkurentov kot je Binance, ki ponuja 0,10-odstotno provizijo za trgovanje, ki jo lahko z referenčnimi bonusi ali z lastnim žetonom BNB borze zniža za 25%..

Kavcija & Pristojbine za umik

Izmenjava Crypto.com ne zaračunajte provizije za polog ali dvig sredstev kriptovalut na borzo za trgovanje. Za dvig sredstev z borze se bodo uporabljale standardne provizije za transakcije blockchain, ki se razlikujejo glede na sredstvo in obremenitev omrežja. Na primer, provizija za dvig BTC je 0,0005 BTC.

Izmenjava izvedenih finančnih instrumentov Crypto.com

Za dopolnitev priljubljenih borz za trgovanje s finančnim vzvodom, kot so Bybit, FTX in celo Binance, je Crypto.com razširil svoje izdelke in ponudil borzo izvedenih finančnih instrumentov. Platforma omogoča trgovanje z neprekinjenimi pogodbami BTC / USD z uporabo USDC kot zavarovanja. Uporabniki na platformi lahko trgovina z uporabo 50-kratnega vzvoda za nadzor večje pozicije, da izkoristite majhna gibanja cen.

Podobno kot izmenjava Crypto.com za trgovanje, so tudi trgovci, ki imajo določene zneske kovanca Crypto.com (CRO) in imajo v njih delež, upravičeni do popustov pri trgovanju. Uporabniški vmesnik za trg izvedenih finančnih instrumentov je podoben promptni izmenjavi, kot je prikazano spodaj.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com je močan zagovornik tehnologije veriženja blokov in sprejemanja kriptovalut. Da bi nadaljevali svoj dolgoročni cilj, ekosistem Crypto.com zagotavlja varno platformo za posameznike in podjetja za vključevanje digitalnih valut v vsakdanje življenje. Crypto.com Pay trgovcem omogoča, da na svoji spletni strani sprejemajo plačila v bitcoinih ali drugih priljubljenih kriptovalutah.

Poravnalne provizije za trgovce Crypto.com transakcije s kriptovalutami omogočajo prihranke do 80% v primerjavi s tradicionalnimi plačilnimi sistemi kot so PayPal in glavne družbe za izdajo kreditnih kartic. Spletno podjetje se lahko odloči za plačilo v Bitcoin, Ethereum, Litecoin ali Crypto.com kovanec, ki se nato pretvori v USD, CAD ali EUR.

crypto.com plača

Za spletne kupce lahko uporabniki aplikacije Crypto.com porabijo digitalne valute v denarnici kot običajna bančna kartica. Aplikacija ponuja velikodušne spodbude v obliki povračil gotovine in nagrad za porabo kripto.

Varnost

Varnost sredstev in informacij, ki jih ima platforma za kriptovalute, je bistvenega pomena pri izbiri borze za nakup, trgovanje, prodajo ali zaslužek za kripto. Crypto.com prevzame pristop, ki je prvi na področju varnosti kar zadeva varnost in je uvedel vrsto strogih ukrepov in protokolov za zaščito premoženja strank.

Povzetek ključnih varnostnih funkcij vključuje:

 • 100% uporabniških sredstev so shranjeni brez povezave v hladilniku
 • Valuta Fiata na ameriških in visoko zavarovanih skrbniških bančnih računih
 • Namenska ekipa za spremljanje vseh transakcij, vključno s preverjanjem skladnosti KYC / AML / ATF
 • Nadzira vse zahteve za umik sumljivih transakcij in dejavnosti
 • Zunanji naslov za umik na seznam dovoljenih s preverjanjem e-pošte
 • Dvofaktorska overitev (2FA) za dostop do aplikacije

Crypto.com je tudi prvo podjetje za kriptovalute na svetu imeti ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, skladnost s stopnjo 1 in CCSS.

crypto.com varnost

Pomoč strankam & Ocene

Crypto.com je močno prisoten v družabnih medijih na Facebooku in Twitterju. Obstaja več komentarjev, ki dopolnjujejo uporabniški vmesnik in enostavnost uporabe v aplikaciji. Medtem ko je večina pregledov na TrustPilot saj se Crypto.com osredotoča na kartico MCO, na splošno ima spletno mesto ocena 4 od 5 zvezdic na podlagi več kot 200 ocen. Obstaja nekaj komentarjev, ki se pritožujejo zaradi počasnih storitev za stranke.

Bot Crypto.com v živo traja nekaj časa, da se predstavnik službe za stranke odzove. Vendar pa je odsek za podporo na spletnem mestu zelo obsežen in zajema vse teme vsakega od ponujenih izdelkov.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdo je lastnik Crypto.com?

Kris Marszalek ali je Soustanovitelj in izvršni direktor Crypto.com ki vodi skupino z več kot 200 zaposlenimi po vsem svetu v 11 pisarnah. Globalno podjetje ima sedež v Hongkongu, Singapurju, na Kitajskem, v ZDA, Veliki Britaniji, Braziliji, Bolgariji, Japonski, Rusiji, Indiji in na Irskem.

Ali je Crypto.com dobra izmenjava?

Crypto.com je ena boljših platform, ki ponuja široko paleto funkcij za vlagatelje v kriptovalute, ki uporabljajo eno samo platformo. Kupci lahko kriptovalute hitro in varno kupijo s kreditno / debetno kartico od koder koli na svetu s pomočjo telefonske aplikacije. Borza je dobra platforma, ki vključuje napredne možnosti trgovanja, orodja za risanje in kazalnike za vmesne in profesionalne trgovce.

Ali ima Crypto.com demo račun?

Crypto.com ne ponuja predstavitvenega računa s svojo borzo za začetnike, da bi se naučili trgovati ali se seznanili s trgovalno platformo. Pred nalaganjem resničnih sredstev na borzo Crypto.com lahko novi trgovci uporabljajo druge platforme, ki ponujajo varno kripto trgovanje s praktičnim računom.

Ali je Crypto.com na voljo v Avstraliji?

Crypto.com je globalna borza kriptovalut, ki je na voljo za uporabo v več državah po svetu. Izmenjava je svojo storitev začel v Avstraliji in ima pridobljeno a licenciran iz avstralske licence za finančne storitve (AFSL) konec leta 2020.

Podjetje je hitro postalo znana borza kriptovalut v Avstraliji, ki prek transakcije z bančno kartico sprejema avstralske dolarje (AUD). Kupcem ni več treba plačevati provizij za pretvorbo deviz za nakup kripto s pomočjo aplikacije Crypto.com.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Crypto.com App and Exchange ponuja odlične finančne storitve in izdelke za povečanje globalnega sprejemanja digitalnih valut. Zlasti aplikacija Crypto.com je legitimna platforma za mobilne naprave, ki omogoča vlagateljem po vsem svetu enostavno in varno pridobiti kriptovalute kot sta Bitcoin in Ethereum z debetno / kreditno kartico.

Obiščite Crypto.com

Izmenjava Crypto.com je dobra platforma za vmesne in napredne trgovce, ki prek intuitivnega, stabilnega in uporabniku prijaznega grafičnega vmesnika špekulirajo o kriptovalutah. Uporabniki lahko špekulirajo o 12+ trgovalnih parih s konkurenčnimi trgovalnimi provizijami, ki jih je mogoče popustiti z držanjem žetonov CRO. Na splošno je borza ena izmed boljših platform za trgovanje s kriptovalutami, med katerimi lahko izbirate.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Binance Review: Kripto, trgovanje & Pristojbine
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • Pregled BlockFi: Ali je zakonito & Varno?
 • 8 najboljših borz kriptovalut v ZDA
 • 4 najboljša programska oprema za kriptogram & Orodja za trgovce z Altcoin

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite spletno mesto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map