Pregled CoinSpot: je varno? (Tukaj smo našli)

Coinspot je cenjena borza kriptovalut, ki je enostavna za uporabo in uporabnikom omogoča nakup Bitcoinov v Avstraliji. Od ustanovitve leta 2013 je izmenjava CoinSpot skoraj dosegla 1 milijon uporabnikov.

V tem pregledu bomo ocenili uporabniški vmesnik platforme, provizije za trgovanje, omejitve vplačil, načine plačila, varnost & varnost in podporo strankam.

Obiščite Coinspot

Čeprav vam želimo v tem pregledu Coinspot zagotoviti najbolj natančne informacije, vam predlagamo, da obiščete njihovo spletno mesto, kjer boste na tekočem z vsemi spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje..

Ključne funkcije:

 • Zaupanja vredna avstralska kripto izmenjava
 • Enostaven za uporabo in primeren za začetnike
 • Konkurenčno provizije za trgovanje za vlagatelje OTC in SMSF
 • Več načinov pologa AUD
 • Certifikat ISO za informacijsko varnost
 • 4.6 ocena temelji na 354 pregledi
 • Odziven servis za stranke in sistem vstopnic

na splošno

4.6 / 5 Obiščite Coinspot

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pri trgovanju s kriptovalutami priporočamo uporabo strojne denarnice Bitcoin, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je Coinspot?

Coinspot je an Avstralski izmenjava kriptovalut s sedežem v Melbournu ki zagotavlja varno in varno platformo za nakup in prodajo kriptovalut. Borza pogosto velja za eno najboljših borz kriptovalut v Avstraliji. Uporabniki lahko takoj kupijo ali prodajo Bitcoin ali trgujejo na odprtem trgu, da bi špekulirali in zaslužili potencialni dobiček.

Coinspot je zakonito podjetje, ki ima dovoljenje pod Casey Block Services Pty Ltd ABN 19 619 574 186 in trguje kot CoinSpot. Izmenjava je ureja avstralsko visoko voden finančni sektor zagotoviti pravilno ravnanje in poslovanje z denarjem vlagateljev.


spletna stran coinspot

Kratek povzetek

Coinspot v primerjavi

Bančno nakazilo je eden izmed najbolj priljubljenih načinov polaganja AUD na Coinspot. Ta primerjalna tabela navaja druge priljubljene avstralske kriptovalute izmenjave, kot je Coinspot ki omogočajo vlagateljem, da položijo sredstva z bančnim nakazilom za začetek trgovanja.

Lastnosti & Storitve

Coinspot je eden prvih avstralskih bitcoinov & borze kriptovalut v državi, ki je svojo osnovno ponudbo razširila na funkcije platforme, kot so:

 • Zasnovan tako, da ustreza vsem vlagateljem z uporabniku prijaznim vmesnikom
 • Kupcem in prodajalcem je na voljo več kot 210 kovancev za kriptovalute
 • Takoj kupite & prodajte kriptovaluto v nekaj minutah
 • Zamenjajte platformo z grafikoni TradingView in naprednimi vrstami naročil
 • Široka paleta možnosti fiat depozitov, kot so plačila POLi, PayID, BPAY in gotovina
 • Visok standard varnostnih funkcij za zmanjšanje kraje računa
 • Recepcija in podpora za avstralske vlagatelje v Super Fund
 • 2-faktorska overitev za zaščito računa pred hekerji in krajo
 • Vodilni v industriji varnostni procesi in ISO akreditacija za varnost
 • Partnerski program, ki nagrajuje 30% provizij za napotene uporabnike

Je CoinSpot varen?

Izmenjava kriptovalut Coinspot je v skladu z avstralskimi strogimi novimi zakoni AML / CTF, ki jih izvaja AVSTRAC za zagotovitev varnosti uporabniških računov. Značilnosti izmenjave bančni varnostni ukrepi za zaščito podatkov o svojih strankah in za varovanje sredstev. Kot druge borze tudi CoinSpot uporablja dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA), ki za dostop do platforme zahteva kodo mobilnega telefona in je zdaj varnostna referenca za izmenjave po vsem svetu..

Ali je CoinSpot vreden zaupanja?

Coinspot je ugledna in zaupanja vredna borza nikoli ni bil vdrt od ustanovitve leta 2013. Coinspot je tudi prva platforma za kriptovalute v Avstraliji, ki je prejela mednarodno priznano Certifikat ISO 27001 za informacijsko varnost. To pomeni, da obstaja majhno tveganje, da bodo osebni podatki, ki so shranjeni na borzi, da bi izpolnili zahteve KYC, ogroženi.

Ustvarjanje računa

Kot večina borz kriptovalut, bodo morali novi uporabniki za ustvarjanje računa pri Coinspot opraviti postopek registracije, da bodo ustvarili račun za kripto trgovanje. Za začetek obiščite spletno mesto in kliknite ‘Registracija na vrhu strani izpolnite podrobnosti in kliknite ‘Ustvari račun’.

Izmenjava Coinspot bo zahtevala e-poštni naslov, da preveri uporabnikov dostop do poslanega e-poštnega naslova. Preverjanje e-poštnega naslova zaključi osnovni postopek ustvarjanja računa Coinspot, da se uporabniki prvič prijavijo v Coinspot.

Preverjanje osebne izkaznice

Osnovni račun Coinspot omogoča uporabnikom, da raziščejo lastnosti spletnega mesta, vendar ne morejo položiti ali dvigniti sredstev, dokler preverjanje ni končano. Preverjanje Coinspot je ropremljen za dokazovanje osebnih dokumentov, ki jih omogoča položite do 2.000 AUD na dan in dvignite sredstva iz denarnice Coinspot. Potrebni bodo naslednji dokumenti:

 • Polno ime
 • Datum rojstva
 • Telefonska številka
 • Naslov bivališča
 • Kopija veljavne osebne izkaznice ali potnega lista z dokazilom o naslovu
 • Fotografija selfija, na kateri je osebni dokument

Ta postopek je precej strog in se drži pravil in ravnotežij v skladu s pravili o preprečevanju pranja denarja, zato ga ne smemo skrbeti. To je standardni postopek za zaščito kripto borze pred vpletenostjo v pranje denarja ali sumljive dejavnosti. Splošno potrditev traja manj kot 24 ur preden lahko uporabniki izvedejo nakupne / prodajne dejavnosti.

Deponiranje sredstev

Coinspot podpira več načinov plačevanja, s katerimi lahko uporabniki položijo sredstva na račun za nakup Bitcoina. Najbolj priljubljena izbira za položite sredstva v Coinspot z bančnim nakazilom z neposrednim pologom, POLi ali PayID. Vsak način plačila ne plačuje provizij za trgovanje.

polog coinpot

Na voljo sta način plačila BPAY in gotovine, vendar sta stroški majhni. Na žalost izmenjava ne ponuja možnosti za kupite Bitcoin s kreditno kartico, AfterPay ali PayPal. Vsak način vplačila ima različne omejitve vplačil na dan in časovne okvire, ki jih je treba očistiti na naslednji način:

Uporabniški vmesnik

Vmesnik Coinspot ima preprosto in enostavno za uporabo nadzorno ploščo s funkcijami trgovanja, ki uporabnikom omogoča spremljati več denarnic na enem mestu. Zraven vsakega sredstva so gumbi za hitra naročila za nakup in prodajo ali za ogled grafikona cen v živo. Vizualna karta portfelja z razdelitvijo imetnikov kovancev in njegovimi odstotki je dobra značilnost za spremljanje celotne uspešnosti.

račun coinpot

Vlagatelji in trgovci, ki se zanašajo na tehnično analizo grafikonov, so opremljeni z orodji za trgovanje, kot so linije trendov, kazalniki in tehnični vzorci za analizo cenovnega delovanja. The grafični paket je povezan s sistemom TradingView ki je priljubljen paket za grafikone. Uporabniki se morajo zavedati, da bodo orodja in kazalniki za risanje po odjavi odstranjeni, in razmisliti o uporabi ločenega spletnega mesta za kriptogram.

coinpot kupiti bitcoin

Takojšnji nakup / prodaja

Coinspot ponuja možnost za uporabnike, ki to želijo takoj kupujte in prodajajte kriptovalute do katerega lahko dostopate s klikom na povezavo “Nakup / prodaja” na vrhu strani. Obstaja več kot 200+ kovancev, ki jih je mogoče takoj kupiti ali prodati AUD.

instantpot nakup

Postopek uporabe funkcije takojšnjega nakupa je preprost. Če uporabnik na primer želi kupiti Bitcoin, se sredstvo izbere s seznama in prikaže se polje za vnos naročila. Tu lahko uporabnik vnese znesek AUD za nakup Bitcoina.

Enakovredna količina Bitcoina je prikazana po trenutnem tržnem tečaju. Provizija za trgovanje ni prikazana s podrobnostmi o transakciji in mora biti prikazana zaradi jasnosti vlagatelja. Trgovci, ki uporabljajo funkcija takojšnjega nakupa ali prodaje bo imel višjo provizijo za trgovanje v višini 1% za udobje. Ta stopnja je v primerjavi z drugimi avstralskimi platformami za kriptovalute precej višja.

coinpot kupiti bitcoin

Izmenjava kovancev

Coinspot ponuja platformo za trgovanje s kriptovalutami za trgovce, ki želijo kupovati in prodajati kriptovalute, ki so primerne za začetnike in vmesne trgovce. Do Coinspot ‘Exchange’ lahko dostopate s klikom na povezavo ‘Market’ v zgornjem meniju. The provizije za trgovanje z uporabo borze se bistveno razlikujejo od zgoraj omenjene funkcije takojšnjega nakupa / prodaje (1% v primerjavi z 0,1%). Nanašati se na Provizije za kovance odsek.

Uporabniški vmesnik vsebuje grafikon cen izbranega sredstva za kriptovalute, s katerim se trguje. To je koristno, če uporabniku omogočite pregled nedavne zgodovine cen z uporabo svečnika ali linijskega grafikona.

grafikon cen kovancev

Podobno kot priljubljene platforme za trgovanje z bitcoini tudi borza Coinspot vključuje polje za vnos naročila za nakup in prodajo kriptovalut proti avstralskim dolarjem (AUD). Uporabniki lahko vnesejo znesek AUD za porabo in izberejo znesek kripto za nakup. Vmesnik je osnovni in naročila je treba vnašati ročno, kar lahko povzroči napake.

Knjiga naročil je postavljena pod polja naročil, kar je lahko koristno za prikaz obsega trgovanja in likvidnosti sredstev. To je še posebej pomembno pri altcoinih, ki imajo majhen obseg trgovanja.

trgovanje z denarnimi točkami

Tam tudi opažamo ni videti če želite z uporabo borze Coinspot določiti stop loss ali naročiti dobiček. To je resnično pomembno za obvladovanje trgovinskega tveganja in ohranitev kapitala, zato bi radi vključili tudi napredne vrste naročil, kot so stop order, One-Cancels Other (OCO) in Fill-Or-Kill..

Na splošno trgovanje na Coinspot uporablja „Market“ za nakup & prodaja kriptovalut nima naprednih funkcij v primerjavi z drugimi uglednimi platformami, kot so Swyftx, Binance, Bybit in Plus500, ki so v Avstraliji na voljo za uporabo.

Provizije za kovance

Struktura provizij Coinspot je odvisna od tega, kako uporabnik oddaja naročila na borzi. The provizija za takojšen nakup, prodajo in zamenjavo kripto je pavšalnih 1%. Podobno znaša provizija za trgovanje za prevzem dobička, naročila stop loss in ponavljajoče se nakupe (povprečenje stroškov v dolarjih) 1%. Provizija za uporabo borze ali mize OTC znaša 0,1%.

Na splošno je provizije za trgovanje so namenjene začetnikom, ki želijo narediti svoj prvi Bitcoin & naložbe v kriptovalute z uporabo AUD. Vendar pa so provizije za trgovanje previsoke za aktivne kupce in trgovce s kriptovalutami, saj bo 1-odstotna provizija pojedla morebitne dobičke.

Kavcija & Pristojbine za umik

Tukaj je brez provizije za polog ali dvig provizije z uporabo načinov bančnega nakazila, kot sta POLi ali PayID ali neposredno polog. Za pologe BPAY in gotovino v lokalni prodajalni bo potrebno doplačilo v višini 0,9% in 2,5%. Za dvige kriptovalut na drugo borzo ali v strojno denarnico bo treba plačati standardno pristojbino za omrežje (rudarstvo), ki se razlikuje glede na trenutne obremenitve kovancev in omrežja.

Trgovanje brez recepta (OTC)

Ne glede na to, ali je novo pri trgovanju z bitcoini in kriptovalutami ali izkušen trgovec, CoinSpot omogoča Čez pult (OTC) trgovanje za vlagatelje z visoko neto vrednostjo. Borza nudi pomoč pri depozitih visoke vrednosti & dvigi, vključno s podporo Self Managed Super Fund (SMSF) & Vkrcanje na poslovni račun.

Niso vse menjalnice kriptovalut v Avstraliji enake.

PRIMERJATI COINSPOT Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Aplikacija Coinspot

Funkcije Coinspot a mobilna aplikacija za trgovanje za nakup, trgovanje, prodajo, prenos iz denarnice, ogled grafov cen, prikaz informacij o kovancih in spremljanje celotnega portfelja kriptovalut na enem mestu. Aplikacijo Coinspot lahko prenesete iz trgovine Google Play z Aplikacija, združljiva z iOS, bo kmalu na voljo.

coinpot app

Varnostne funkcije

Coinspot resno jemlje varnost in upošteva Mednarodna organizacija za standardizacijo za svoje varnostne sisteme. Coinspot je only izmenjava kriptovalut v Avstraliji, ki bo akreditirana za svoje varnostne sisteme. Sredstva, shranjena v denarnici Coinspot, so na varnem, dokler se ne prenesejo v osebno denarnico strojne opreme.

Za zaščito uporabniških računov pred goljufivimi dejavnostmi CoinSpot uporablja dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA), ki od uporabnikov zahteva vnos kode, ki je ustvarjena na registrirani mobilni napravi za prijavo v platformo.

Referenčni program

Referenčni program CoinSpot je primeren za vse uporabnike borze, tako da referenčno kodo deli s prijatelji in družino prejmite Bitcoin v vrednosti 10 USD po prvem nakazilu AUD. Natančen znesek odobrenih Bitcoinov (BTC) bo enakovreden vrednosti 10 USD v času, ko navedena stranka zaključi svoj prvi AUD polog. Referenčno povezavo najdete v območju armaturne plošče.

Partnerski program

CoinSpot ima pridruženi program, ki nagrajuje 30% provizij za promocijo svojih storitev v skupnosti za 12 mesecev iz preverjanja vsakega člana. Provizija se postopoma zmanjšuje vsakih 12 mesecev.

Nakup & Omejitve prodaje

Omejitve za nakup in prodajo CoinSpot so:

 • BTC, XRP, NPXS, HOT – 100.000 USD na transakcijo
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – 50.000 USD na transakcijo.

Kako najti določene omejitve nakupa in prodaje za kovance? Pomaknite se do ‘Kupiti prodati’ na vrhu strani in izberite želeni kovanec. Pod razpoložljivimi sredstvi CoinSpot bo prikazana omejitev. Omejitev prodaje lahko najdete v istem položaju, če namesto nakupa kliknete na prodaj.

Podprti kriptos

CoinSpot podpira več kot 200 kriptovalut na borzi za nakup, prodajo in zamenjavo kot so Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron in drugi. Tudi izmenjava podpira priljubljene žetone in kovance DeFi na svoji platformi, kot so Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance in Sushi.

coinpot defi

Denarnico CoinSpot lahko uporabite za shranjevanje katerega koli kovanca, pretvorbo nazaj v AUD ali zamenjavo z drugo kripto valuto. CoinSpot redno dodaja nove kovance, ki so primerni za kupce altcoinov v Avstraliji.

Paketi CoinSpot

Vlagatelji, ki se odločijo za diverzifikacijo svojega portfelja kriptovalut, lahko izkoristijo svežnje CoinSpot, ki olajšajo nakup skupine sredstev v eni transakciji. Izmenjava kategorizira priljubljena sredstva v svežnje.

Dodelitev vsakega sredstva v svežnju se določi z menjavo. Na primer, top 3 kovanci po tržni kapitalizaciji vključujejo 40,8% dodelitev Bitcoinom, 46,2% za Ethereum in 12,9% za XRP.

svežnji kovancev

Prednost nakupa svežnja predstavlja a enkratna provizija za trgovanje, v nasprotju s plačilom pristojbine za vsako sredstvo posebej. Slaba stran je, da lahko določen sveženj kovancev vključuje sredstvo, ki ga ne želite kupiti ali že imeti v lasti.

Varnost

Coinspot resno jemlje varnost in upošteva Mednarodna organizacija za standardizacijo za svoje varnostne sisteme. Coinspot je only izmenjava kriptovalut v Avstraliji, ki bo akreditirana za svoje varnostne sisteme. Sredstva, shranjena v denarnici Coinspot, so na varnem, dokler se ne prenesejo v osebno denarnico strojne opreme.

CoinSpot uporablja za zaščito uporabniških računov pred goljufivimi dejavnostmi dvofaktorska avtentikacija (2FA), ki od uporabnikov zahteva vnos kode, ki je ustvarjena na registrirani mobilni napravi za prijavo v platformo.

Pomoč strankam

Coinspot ponuja izčrpen center za pomoč, ki vsebuje vodnike in pogosto zastavljena vprašanja za pomoč začetnikom, da začnejo uporabljati Coinspot za nakup Bitcoina in drugih digitalnih sredstev. Oddelek zajema teme, kot so:

 • Preverjanje Coinspot in prijava v račun
 • Varnost računa in aktiviranje 2FA
 • Polog AUD na platformo
 • Dvig sredstev na bančni račun
 • Nakup & prodaja na borzi
 • Pošiljanje in prejemanje kovancev

Uporabniki, ki ne najdejo pomoči v razdelku s pogostimi vprašanji, lahko stopijo v stik s skupino za podporo z uporabo pripomočka za pomoč v spodnjem desnem kotu. Pripomoček deluje kot obrazec in zastavite lahko določeno vprašanje, na katero bo odgovorila ekipa za podporo Coinspot. Po naših izkušnjah smo od službe za podporo prejeli odgovor v manj kot 24 urah na delovni dan.

Alternative Coinspot

Naslednje izmenjave za Coinspot so ugledne in zaupanja vredne platforme za kriptovalute v Avstraliji. Vsaka menjalnica je primerna za nakup / prodajo kripto in ima svoje prednosti in slabosti, ki jih je treba upoštevati pred uporabo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Je avstralski Coinspot?

Coinspot je Avstralska borza kriptovalut s sedežem v Melbournu v državi Victoria. Borza se pogosto šteje za “avstralsko borzo, ki ji najbolj zaupajo”, ker je dosledno skladna z lokalnimi predpisi in zakoni.

Je Coinspot Legit?

Zdi se, da je CoinSpot zakonito izmenjavo kriptovalut s tisoči uporabnikov v Avstraliji. Izmenjava je regulirana in je v skladu z novimi avstralskimi zakoni o pranju denarja in financiranju terorizma, ki jih izvaja AUSTRAC.

Je vdrl Coinspot?

Coinspot ima od ustanovitve leta 2013 ni bil nikoli vdran ali ogrožen kot izmenjava kriptovalut. Borza ima visoke varnostne standarde za zaščito sredstev in informacij uporabnikov pred zlonamernimi hekerji in tatvinami. Coinspot je prva kripto izmenjava v Avstraliji, ki je prejela ISO akreditacijo za informacijsko varnost.

Je Coinspot denarnica?

CoinSpot vključuje a varna spletna denarnica za shranjevanje vaših nedavno kupljenih kriptovalut. To denarnico lahko uporabljate za pošiljanje in prejemanje kovancev na druge borze ali v denarnico strojne opreme. Denarnica CoinSpot je enostavna za uporabo in odličen način za začetnike, da varujejo svoje kovance.

Ali Coinspot dovoljuje naložbe SMSF?

Avstralec, ki to želi izkoristijo svoje samoupravne superklade (SMSF) lahko ustvarite račun CoinSpot za naložbe s pomočjo SMSF za nakup kriptovalut kot so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) in mnogi drugi.

Kakšno izmenjavo uporablja Coinspot?

Coinspot je centralizirana borza kriptovalut, ki uporablja lastne knjige naročil in likvidnost za uporabnike, ki kupujejo, trgujejo ali prodajajo digitalna sredstva s pomočjo platforme ‘Market’. Borza ne zagotavlja javnih informacij o dnevnem obsegu trgovanja ali likvidnosti.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda CoinSpot menimo, da je borza varna izmenjava za nakup Bitcoinov zaradi skladnosti z novimi avstralskimi zakoni o pranju denarja in financiranju terorizma. S sedežem v Avstraliji gre za zaupanja vredno borzo, ki jo v lokalni skupnosti kriptovalut zelo spoštujejo in je primerna za začetnike..

Obiščite Coinspot

Uporabniki pa morajo biti previdni, da funkcije takojšnjega nakupa / prodaje ne uporabljajo prepogosto ali za velika naročila, saj pritegnejo zajetno provizijo. Priporočamo, da naročila oddate na trg / zamenjavo, saj so provizije 1/10 od velikosti. Uporabniki lahko tudi preklopijo na drugo kripto borzo, kot je Swyftx, ki je naša najbolje ocenjena borza kriptovalut v Avstraliji..

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji članki:

 • Najboljša spletna mesta za prodajo bitcoinov za gotovino v Avstraliji [takoj]
 • Pregled Coinmama: Bitcoin, trgovanje & Pristojbine
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • 5 možnosti Coinspot z nižjimi pristojbinami
 • 10 najpogostejših pogostih vprašanj o davku na kripto v Avstraliji (to vam lahko prihrani denar)

digitalni val

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za trgovanje, polog in dvig (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki bodo ustrezali vsem vrstam vlagateljev v Avstraliji..

Obiščite Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map