Pregled Coinbase: POMEMBNO – preberite pred uporabo

Iskanje ugledne, zaupanja vredne in varne borze za nakup Bitcoina in drugih digitalnih sredstev je lahko danes tako veliko izbire zahtevna naloga.

Coinbase je ena najboljših svetovnih trgovinskih platform z več kot 35 milijoni preverjenih uporabnikov, podprtih v več kot 100 državah in s skupno 320 milijardami trgovanja..

Obiščite Coinbase

Čeprav vam želimo v tem pregledu Coinbase zagotoviti natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto, kjer boste na tekočem z vsemi spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje.

Ključne funkcije:

 • Najbolj priljubljena platforma Bitcoin v ZDA
 • Coinbase Pro na 2. mestu za promet, obseg trgovanja in likvidnost
 • Na voljo uporabnikom v več kot 100 državah po vsem svetu
 • Široka paleta načinov polog in plačil
 • Podpira 46 kovancev in glavnih fiat valut
 • Zanesljiva in stabilna spletna denarnica za shranjevanje sredstev

na splošno

4.7 / 5 Obiščite Coinbase

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Preden se potopimo v ta pregled, je toplo priporočamo uporabo strojne denarnice, kot je Ledger Nano X pri nakupu kriptovalut. Lastništvo crypto ostaja v lasti in nadzoru vlagatelja, ne pa na borzi. Za več informacij preberite naš vodnik o najboljših Bitcoin denarnicah.

Kaj je Coinbase?

Coinbase je digitalno borzno posredništvo, ki sta ga leta 2012 ustanovila Brian Armstrong in Fred Ehrsam. Platforma zagotavlja zakonite finančne storitve v prostoru verige blokov in jo podpira zaupanja vreden in vodilni svetovni vlagatelji.

spletno mesto coinbase

Coinbase je revolucioniral okolje digitalne valute z zagotavljanjem preprosta in enostavna platforma za posameznike in ustanove za nakup, trgovanje, shranjevanje in prodajo digitalnih sredstev kot so Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin in mnogi drugi. To je zelo cenjena borza z zavarovalno zaščito, ki je podprta po vsem svetu in podpira priljubljena sredstva kriptovalut.


statistika coinbase

Coinbase je s sedežem v San Franciscu v Kaliforniji trenutno največja platforma za trgovanje s kriptovalutami v ZDA in je svoje delovanje razširila na 100 držav, kot so Kanada, Združeno kraljestvo, Južna Koreja, Hongkong, Avstralija, Nova Zelandija in Singapur..

ZASLUŽITE 132 dolarjev Z coinbase za učenje!

Kliknite tukaj zdaj

Je Coinbase varen?

Coinbase je eden izmed najvarnejša mesta za nakup in shranjevanje digitalnih sredstev s svojo spletno denarnico. Na borzi so „bankom podobni“ varnostni ukrepi, ki zagotavljajo, da so sredstva strank in osebni podatki vedno varni. Na podlagi naših raziskav je bilo ni prijavljenih vdorov ali kompromisov varnostnih sistemov in spletnih denarnic, kar povzroči izgubo sredstev zaradi kriminalne dejavnosti.

Varnostni ukrepi Coinbase vključujejo:

 • 98% hladilnika vseh kupčevih sredstev
 • Bitcoin se nahaja v sefih in trezorjih po vsem svetu
 • Dvofaktorska overitev (2FA) za vse račune
 • Denarnice (in zasebni ključi) se shranijo s šifriranjem AES-256.
 • Močna varnostna kultura in organizacijski procesi

Lastnosti & Storitve

Enostavnost uporabe

Za razliko od drugih platform za trgovanje s kriptovalutami je Coinbase že bil namenjen začetnikom in jim predstavite digitalne kovance, kot sta Bitcoin in Ethereum. Prijava, preverjanje in povezava do postopka plačila traja le nekaj minut. Kupci lahko nato uporabljajo zelo intuitiven in eleganten uporabniški vmesnik v spletni in mobilni aplikaciji za trgovanje za nakup kriptovalut.

Možnosti plačila

Coinbase je zaradi svoje priljubljene platforme za trgovanje razpoložljivost po vsem svetu, podpora za več fiat valut in široko paleto načinov za prenos sredstev na račun. Platforma posameznikom omogoča dostop na trg kriptovalut z uporabo njihove lokalne valute prek bančnega nakazila, plačil SEPA, bančnih nakazil in kreditnih / debetnih kartic.

Ponujene kriptovalute

Coinbase na svoji platformi podpira 46 digitalnih kovancev za nakup, trgovanje in prodajo. V primerjavi z drugimi vrhunskimi platformami, kot je eToro, je število razpoložljivih sredstev dvojno. Uporabniki na platformi Coinbase lahko trgujejo z znanimi kovanci, kot so BBTC, ETH, ATOM, XRP, LTC, BCH, DAI, EOS, LINK, XLM in mnogi drugi.

Zavarovalna zaščita & Varna denarnica

Coinbase uporablja hladni in vroči sistem za shranjevanje denarnic, da zagotovi sredstva svojih strank. Vsaj 98% kupčevih sredstev v digitalni valuti je shranjenih v hladnih denarnicah. To pomeni da manj kot 2% uporabnikovih sredstev je na vročih denarnicah za zagotavljanje likvidnosti na platformi. Zavarovanje Coinbase pokriva število sredstev, shranjenih v vročih denarnicah, in jih bo treba izplačati pokrijejo stroške izgubljenih sredstev bi morali prišlo do vključitve ali kršitve varnostnih sistemov.

Coinbase Zaslužite

Uporabniki lahko zaslužijo dodaten dohodek, izplačan v kriptovalutah, tako da se seznanijo z blockchain projekti, ponujenimi na platformi. Za začetnike je to zabaven in enostaven način, da brezplačno zaslužijo tako, da se vključijo v vesolje in se poučijo o trgovanju s kriptovalutami in digitalnimi sredstvi, kot so BAND, MKR, COMP, XLM, ALGO, XTZ, DAI in drugi.

kako deluje coinbase zaslužek -

Coinbase v primerjavi

Vrhunski varnostni ukrepi, intuitiven uporabniški vmesnik, možnost brezplačnega zaslužka s kripto in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne lastnosti Coinbase. Ta primerjalna tabela navaja nadomestne kripto izmenjave, kot je Coinbase za nakup Bitcoina & kriptovalute.

Registracija, prijava & Preverjanje računa

Za nakup, prodajo, pošiljanje in prejemanje kriptovalut prek Coinbase.com bodo morali uporabniki preveriti svojo identiteto in dodati bančni račun s pomočjo namiznega spletnega mesta ali mobilne aplikacije. Kupci morajo biti vsaj 18 let ali več. Za ustvarjanje ali vzdrževanje računa ali denarnice Coinbase ni treba plačati.

račun coinbase

Uporabniki bodo pozvani, da navedejo veljaven e-poštni naslov, številko mobilnega telefona in osebne podatke, Vlada oz osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, potni list ali potni list in povežite plačilno sredstvo. Coinbase bo nadaljeval s preverjanjem posredovanega e-poštnega sporočila in telefonske številke za dokončanje postopka. Ko so dokumenti pravilno naloženi, postopek potrditve osebnega dokumenta običajno traja manj kot 24 ur.

Sorodno: Kraken Vs. Primerjava dvojčkov: katera kripto izmenjava je boljša za začetnike?

načini plačila

Coinbase podpira več možnosti plačila za svoje stranke po vsem svetu. Najbolj priljubljena metoda za nakup kriptovalut je uporaba debetne kartice ali bančnega nakazila. Možnosti za polog, dvig, nakup in prodajo se razlikujejo za posamezne podprte države. Možnosti pologa vključujejo:

 • Prenosi na bančne račune
 • SEPA plačila
 • Bančna nakazila
 • Debetna kartica
 • Hitrejša plačila
 • 3D varna kartica
 • PayPal

Za večje naložbe je najboljši način nakupa kriptovalut z uporabo bančnega ali bančnega nakazila, ki lahko traja od 1 do 3 dni, odvisno od banke. Uporabniki, ki želijo narediti manjši in takojšen nakup in imajo raje convivence, lahko uporabijo debetno kartico. Povprečne hitrosti posameznih možnosti plačila so pomemben dejavnik in so navedene spodaj.

Podprte države

Coinbase ponuja svoje finančne storitve več kot 100 državam po vsem svetu vključno Severna Amerika, Južna Amerika, Evropa, Azija, Avstralija, Nova Zelandija in Afrika. Državljani z vsega sveta lahko z borzo in posrednikom kupujejo, trgujejo, shranjujejo, zaslužijo in prodajajo kriptovalute. Seznam podprtih držav je na voljo na Stran države Coinbase.

države, ki podpirajo coinbase

Na voljo Fiat & Sredstva za kriptovalute

Coinbase omogoča uporabnikom na platformi nakup & prodaja digitalna sredstva s podporo sedem fiat valut, kot so USD, GBP, EUR, CAD, SGD, NZD in AUD. Tradicionalne valute je mogoče na borzo položiti na različne načine plačila za posamezno državo.

Ko sredstva prispejo v denarnico Coinbase, si lahko uporabniki pred nakupom ogledajo dejanske cene sredstev kriptovalut. The borza podpira 46 kriptovalut kot so Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, pa tudi priljubljeni žetoni DeFi, kot je Yearn Finance. Borza redno dodaja nova kripto sredstva na svojo trgovalno platformo, ki so objavljena prek socialnih medijskih kanalov Spletni dnevnik Coinbase.

cryptocurrency podpira coinbase

Uporabniki se morajo zavedati, da se obseg trgovanja v knjigi naročil lahko razlikuje glede na državo, kar lahko povzroči višje stroške razmika za trgovalne pare z nizko likvidnostjo. Za celoten seznam kriptovalut in žetonov, ki jih podpira Coinbase, obiščite spletno stran.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJATI COINBASE Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Uporabniški vmesnik Coinbase

Coinbase je bil zasnovan za začetnike, ki začnejo z digitalnimi kovanci, kot so Bitcoin, Ethereum in XRP. Armaturna plošča je predstavljena tako, da je enostaven za uporabo, eleganten in preprost. Navigacijska vrstica na levi strani ponuja hitre povezave do glavnih funkcij in možnosti. Domačo stran lahko prilagodite tako, da na seznamu za spremljanje prikaže najljubše kovance za hiter nadzor cen..

seznam za nadzor coinbase

Osnovni grafikon cen prikazuje vrednost sredstva, ki je predstavljena kot črtni graf, trajanje pa je mogoče spreminjati med dnevnimi, tedenskimi, mesečnimi in letnimi časovnimi okviri. Ne obstaja zapleten sistem kartiranja, knjige naročil, zgodovina trgovine in obseg profilov, ki bi jih običajno prikazovala napredna borza za trgovanje s kriptovalutami.

Uporabniki lahko kliknejo sredstvo in si ogledajo večji grafikon s podatki o cenah, kot so splošna tržna omejitev, nedavni obseg trgovanja v prejšnjem 24-urnem obdobju, krožna ponudba, njegova priljubljenost med drugimi vlagatelji na Coinbase in predvideni čas zadrževanja. Odlična lastnost je graf razpoloženja, ki prikazuje trgovinsko aktivnost drugih uporabnikov na borzi.

coinbase kupi bitcoin

Te informacije so lahko koristne za začetnike, da vidijo, ali drugi trgovci dodajajo svoje pozicije za nakup ali prodajo v zadnjih 24 urah. Vrednost razpoloženja lahko tudi naprednim trgovcem omogoči vpogled v trgovanje s trendi, ko so udeleženci na trgu prekupili trg (tj. FOMO).

Nakup & Prodaja

Okno za vnos naročila poleg grafikona cen ima dve možnosti za nakup in prodajo za izbrani kovanec. Uporabniki lahko izberejo pogostost transakcije, ki je lahko ena od nakupa (ali prodaje) ali ponavljajočega se naročila. Redna naročila za nakup so odličen način za začetnike, da začnejo z majhno količino in sčasoma zgradijo položaj medtem ko odstranjujete stres ob vsakodnevnem gledanju na ceno.

kako kupiti bitcoin z uporabo coinbase

Uporabniki lahko vnesejo znesek fiatne valute za porabo, pregledajo naročilo in nadaljujejo z oddajo naročila za nakup / prodajo s povezanim bančnim računom, debetno kartico ali drugo vrsto plačila, povezano z računom.

Pristojbine za Coinbase

Provizije Coinbase je težko razumeti, saj so odvisne od lokacije uporabnika, trgovskega izdelka in vrste plačila. Na splošno pristojbine se gibljejo med 0,5% in 4,5% za posameznike, ki platformo uporabljajo za nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut. Uporaba storitve denarnice Coinbase za shranjevanje kovancev fiat in kriptovalut ni brezplačna.

Razširjene pristojbine

Vsa trgovanja s kriptovalutami imajo a polnjenje 0,5%, ki se lahko razlikujejo glede na tržna nihanja in razliko med borzno kotiranimi cenami in kdaj je transakcija zaključena.

Provizije za trgovanje

Obstajata dve (2) vrsti provizij za trgovanje, ki se bodo uporabljale za nakup kriptovalut pavšalni znesek med 0,99 in 2,99 USD ali spremenljiv odstotek na skupni znesek, kar je večje.

The provizija na osnovi odstotka je odvisna od lokacije uporabnika in vrste plačila. Spremenljivi odstotek provizije za vrste plačil v ZDA je naslednji:

 • Ameriški bančni račun – 1,49%
 • Denarnica Coinbase USD – 1,49%
 • Debetna kartica – 3,99%

Na primer, trgovec v ZDA, ki z ameriškim bančnim računom ali denarnico Coinbase USD kupi 1000 USD Bitcoina, bo plačal spremenljiv odstotek v višini 1,49% celotne transakcije. To bi znašalo 14,90 USD, kar je višje od pavšalnega zneska 2,99 USD. Če bi za nakup kriptovalut uporabili debetno kartico, bi znašala provizija 3,99%.

Na splošno je provizije za trgovanje na Coinbase so višje v primerjavi z drugimi borznoposredniškimi družbami s kriptovalutami in so ena glavnih pomanjkljivosti platforme. Alternative nižje trgovalne platforme, kot so Binance, Gemini in eToro, ponujajo nižje cene za nakup kripto sredstev za vlagatelje iz ZDA. Za seznam stroškov plačil za posamezne države, kot so Avstralija, Evropa in Združeno kraljestvo, obiščite stran s cenami Coinbase.

Provizije za polog

Uporaba a bančni račun (nakazilo ACH) za ameriške vlagatelje ne zahteva pologa. Podobno je brezplačno nakazilo denarja na Coinbase prek SEPA ali hitrejših plačil za prebivalce, ki živijo v Združenem kraljestvu. Mednarodne stranke lahko uporabijo bančno nakazilo v USD, za kar boste morali plačati le 10 USD.

Pristojbine za umik

Obstaja majhen strošek med 0,55 in 25 USD za dvige iz denarnice Coinbase za uporabnike iz ZDA. Druge cene veljajo glede na način dviga in državo. Dvigi lahko trajajo od 1 do 5 dni, odvisno od metode, kot je prikazano v spodnji tabeli. Najhitrejši način za dvig sredstev iz Coinbase je PayPal, ki je takojšen za uporabnike v ZDA, Evropi, Veliki Britaniji in Kanadi..

Tako kot druge borze kriptovalut tudi za umike kriptovalut na druge platforme ali denarnice strojne opreme plačuje rudar. Provizija se določi glede na obremenitev omrežja blockchain v času umika in se uporabniku prikaže pred obdelavo.

Varnost

Coinbase je eden izmed najbolj varne platforme za nakupe in trgovanje s kriptovalutami. Posredništvo vključuje več varnostnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov in sredstev uporabnika pred zunanjimi grožnjami, notranjimi napakami (npr. Človeškimi napakami) in zlorabo notranjih pooblastil. Coinbase uporablja naslednje ukrepe institucionalnega razreda za varno shranjevanje Bitcoinov:

 • 98% sredstev kupcev je shranjenih brez povezave
 • Sredstva, shranjena na geografsko porazdeljenih lokacijah v sefih in trezorjih
 • Shema z več podpisi za odpravo posameznih točk okvare
 • Usklajena dejanja več zaposlenih z večfaktorsko overitvijo
 • 2 Korak preverjanja na vseh računih Coinbase
 • Občutljivi podatki so v celoti ločeni od interneta
 • Osebje se preverja glede kazenskih evidenc in šifrira trde diske
 • Šifriranje za zaščito uporabniške prijave in osebnih podatkov

Coinbase Zaslužite

Imetniki računov Coinbase lahko spoznajte projekte kriptovalut da zaslužite brezplačno valuto. Program je nova spodbuda podjetja, da na platformo privabi začetnike, hkrati pa se seznani s podprtimi blockchain projekti. Če želite zaslužiti valuto v Coinbase, morajo uporabniki ustvariti račun pri Coinbase.

coinbase zaslužiti

Coinbase Earn deluje tako, da si ogleda vrsto videoposnetkov o izbirnem kovancu in povabi prijatelje, da zaslužijo več. Ko je kviz na koncu vsake lekcije končan, se valuta položi v uporabniško denarnico. Znesek nagrade se razlikuje glede na določen kovanec in ga je mogoče pretvoriti v Bitcoin s pomočjo Coinbase Pro ali unovčiti v fiat denar.

Pomoč strankam

Za vprašanja ali vprašanja glede storitev za stranke je najboljši način za stik s Coinbase uporaba sistema vozovnic. Uporabniki lahko izberejo izdelek ali storitev in izberejo temo, povezano s težavo, kot so:

 • Ogrožen račun ali nepooblaščena uporaba
 • Težave s prijavo, preverjanjem pristnosti ali preverjanjem
 • Vodenje računa
 • Davki, poročila in finančne storitve
 • Trgovanje in financiranje

V primeru vdora v račun Coinbase ali suma, da je ogrožen, obstaja možnost, da se po telefonu obrnete na službo za podporo in takoj onemogočite račun. Telefonska podpora za druge težave z računom na platformi ni na voljo. Uporabniki se bodo morali zanašati na izčrpni oddelek za pomoč ali prijaviti vstopnico za podporo.

podpora coinbase

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali so stroški Coinbase vredni tega?

Provizije Coinbase se gibljejo med 0,5% in 3,99%, odvisno od tržnih razmer, lokacije in načina plačila. V primerjavi z drugimi platformami za nakup Bitcoina je transakcijski stroški so nekoliko visoki vendar ponuja enostavnost uporabe in prepričljivost s svojo raznolikostjo sprejetih fiat valut, podprtimi državami in široko paleto načinov vplačila.

Ali lahko kupite Bitcoin s kreditno kartico s pomočjo Coinbase?

Uporabniki Coinbase v Evropi in Veliki Britaniji lahko Bitcoin in druge digitalne valute kupijo s kreditno ali debetno kartico s 3D Secure. Ta način plačila omogoča nakup kriptovalut brez predhodnega financiranja denarnice Coinbase. Nakup s kreditno kartico je takojšen v primerjavi z 3-5 dnevi z uporabo bančnega nakazila.

Katere so najboljše alternative Coinbase v ZDA?

Nadomestni posredniki za kriptovalute in platforme trgovcev, kot je Coinbase, za katere ameriški vlagatelji menijo, da kupujejo Bitcoin, so Gemini, Binance in eToro. Te platforme imajo primerljive provizije za trgovanje, funkcije, metode depozitov in so ugledne borze Bitcoin v ZDA.

Je Coinbase boljši od Kraken-a?

Kraken je priljubljena platforma za kripto trgovanje v ZDA, ki ponuja široko paleto digitalnih valut za nakup, trgovanje in prodajo. Uporabniški vmesnik je bolj primeren za trgovce in je za začetnike na začetku lahko nekoliko zmeden. Po drugi strani pa je Coinbase zasnovan za nove vlagatelje in zagotavlja preprosto platformo za uporabo. Posamezniki z visoko neto vrednostjo bodo imeli koristi od nižjih provizij za trgovanje na Krakenu, ki se lahko sčasoma seštevajo.

Ali je Coinbase na voljo v Avstraliji

Coinbase je podprta borza kriptovalut v Avstraliji. Lokalni prebivalci lahko ustvarijo račun pri Coinbase in kupujejo kripto v AUD z uporabo debetne kartice. Nakupi z debetno kartico imajo poleg provizije za trgovanje v višini 3,99% in 0,5%. Trenutno ni možnosti za dvig sredstev na AUD z uporabo Coinbase.

Zaključek

Za zaključek tega pregleda Coinbase je trgovalna platforma eno najlažjih mest za nakup, prodajo in upravljanje portfelja kriptovalut brez napora z uporabo spletne spletne različice ali mobilne aplikacije. Začetniki, ki niso prepričani, katero borzo bi uporabili za vlaganje v digitalne valute, kot je Bitcoin, lahko uporabljajo ugledno in varno borzno posredništvo, kot je Coinbase.

Obiščite Coinbase

Na voljo v več kot 100 državah po vsem svetu in z različnimi načini plačila za financiranje računa, Coinbase je najboljša izbira za ljubitelje Bitcoinov in trgovce. Edina negativna točka so provizije za trgovanje, ki so nekoliko višje kot pri drugih borzah.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Kako zastaviti kozmos (ATOM): 4 najboljša mesta za zaslužek
 • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za Bitcoin & Kripto
 • 8 najboljših borz za trgovanje s kripto brez provizij (nič komisija)
 • 10 najboljših demo računov za trgovanje z bitcoini z navideznim denarjem
 • 9 najboljših kripto borz za trgovanje z maržami s finančnim vzvodom

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za polog in odstop (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki bodo ustrezali vsem vrstam vlagateljev v kriptovalute..

Obiščite Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map