Pregled ByBit: POMEMBNO – preberite to pred uporabo

Izbira borze za trgovanje s kriptovalutami je lahko zahtevna naloga. Obstaja več vidikov, kot so funkcije platforme, grafični vmesnik, trgovalni pari, provizije, varnost in podpora strankam.

Ena izmed najbolj priljubljenih kripto borz z vzvodom na svetu je Bybit.com

Obiščite Bybit

Čeprav si prizadevamo, da bi vam v tem pregledu Bybit zagotovili natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto, kjer boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah, ki se lahko pojavijo pozneje..

Ključne funkcije:

 • BTC, ETH, EOS in LTC večni pari USDT
 • Do 100-krat večji vzvod
 • 0,025 do 0,075% provizije za trgovanje
 • Knjiga naročil z visoko likvidnostjo z nizkimi razmiki
 • Bybitna aplikacija za mobilno trgovanje
 • 4.9 ocena temelji na 50.000+ ocenah
 • 30% partnerskega in referenčnega programa

na splošno

4.7 / 5 Obiščite Bybit

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pred začetkom priporočamo uporabo Bitcoin strojne opreme, kot je Ledger Nano X. Če nimate denarnice, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah za strojno opremo za kriptovalute, ki jih lahko kupite.

Kaj je ByBit?

ByBit je izpeljana kriptovaluta trgovalna platforma s poudarkom na trgovanju s finančnim vzvodom z do 100-kratnim vzvodom na trgovalnih parih BTC / USD in ETH / USD. The izmenjava izvedenih finančnih instrumentov ponuja trajne pogodbe, ki sledijo promptni ceni kriptovalut, ne pa dejanskim sredstvom kriptovalut.

Bybit je s sedežem v Singapurju s sedežem v Singapurju registrirana trgovalna borza na Britanskih Deviških otokih. Platforma podpira trgovce z vsega sveta, vključno s Severno Ameriko, Evropo, Rusijo, Japonsko, Južno Korejo in jugovzhodno Azijo. Ustanovno ekipo sestavljajo strokovnjaki iz Forex industrije, investicijskega bančništva in zgodnjih uporabnikov blockchain-ov.

spletno mesto bybit

Kratek povzetek

Bybit v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije na Bybit.com. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, kot je Bybit, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Bybitne funkcije

Bybit se loči od tradicionalne borze za trgovanje s kriptovalutami z zagotavljanjem advanced platform za grafikone ki trgovcem omogoča, da sodelujejo v trgovanju z vzvodom. Poleg tega, da dovoljuje nakup in prodajo z uporabo BTC, ETH, EOS, XRP ali USDT kot zavarovanje, Bybit ponuja naslednje funkcije.

Mobilna aplikacija

Bybit ponuja odlično aplikacijo za mobilno trgovanje, ki je zelo intuitiven, enostaven za uporabo in odziven v napravah Android in iOS. Mobilna aplikacija vključuje vse funkcije trgovanja, kazalnike in orodja v spletni različici. Trgovci lahko hitro in enostavno sklepajo posle, spremljajo pozicije in preverjajo ravnotežja.

mobilna aplikacija bybit

Take-Profit & Nalogi za ustavitev izgube

Možnost nastavljanja nalogov dobička / izgube z uporabo Bybit-a je odlična lastnost, ki ni na voljo na vseh platformah za trgovanje s finančnim vzvodom. Trgovci lahko vzdržujejo pravilno obvladovanje tveganj pri načrtovanju posla in prilagajanju tveganja, ko je pozicija v živo, tako da povlečete omejitvena naročila na grafikonu.

Zavarovanje

ByBit vzdržuje nepredvidene dogodke, imenovane “zavarovalni sklad”, kar zmanjšuje možnost samodejno razdolževanje v primeru likvidacije. V bistvu sklad služi zaščiti trgovcev v primeru, da borza ne more likvidirati pozicije po stečajni ceni ali bolje.

Hitra hitrost trgovine

Zloglasna napaka ‘System Overload’ na BitMEX-u in izpadi sistema so frustracija, zaradi katere trgovci izgubljajo denar na številnih borzah. ByBit ohranja časovno osredotočenost brez strežnika in je na voljo v 99,99% časa. Napredni trgovalni motor lahko obdeluje 100.000 transakcij na sekundo (TSP), ki omogoča izvrševanje naročil v hitrem času in preprečuje izpad sistema.

bybit hitro hitrost

Ali je Bybit varen?

Zdi se, da je Bybit varna platforma za trgovanje z vzvodom vsebuje bančne varnostne ukrepe in operativne postopke zagotoviti, da so sredstva strank na varnem. Izmenjava prav tako še nikoli ni bila vdrana ali ogrožena na podlagi naših raziskav. Hladno shranjevanje denarnice brez povezave, postopek umika z več podpisi in dvofaktorska avtentikacija so primeri veljavnih varnostnih ukrepov.

Je zakonit ByBit?

Bybit je zakonita borza kripto trgovanja, ki jo upravlja Bybit Fintech Limited. Podjetje ima sedež v Singapurju in registrirana na Britanskih Deviških otokih. Kripto izmenjava trenutno ni regulirana v nobeni državi, zato uporabniki ne zahtevajo, da KYC trguje na Bybit.

Uporabniški vmesnik

Za bistre trgovce s kriptovalutami je grafični vmesnik eden najpomembnejših vidikov. Če poznate trgovanje na BitMEX ali Binance, bo uporabnikom všeč grafični vmesnik na bybit, ki je veliko naprednejši in poln odličnih orodij in funkcij za tehnično analizo..

Ko se prvič prijavite v Bybit, boste videli, da je Vmesnik za trgovanje z bybitom je izjemno dobro postavljen, vizualno preprost na pogled z naprednimi funkcijami. Zgornja vrstica je statična in omogoča enostaven način vrnitve v okno »Trgovina«, preverite svoje »Sredstva« in spustni meni »Več«, ki vsebuje povezave do številnih vodnikov in pogostih vprašanj.

bybit vmesnik

Za sezonske trgovce boste opazili, da jih je lestvica TradingView, ki slovi po gladkih, intuitivnih in čistih kartah. Trgovci bodo lahko uporabili napredna orodja in kazalnike za trgovanje, da bodo izboljšali svoj trgovinski rob, da bodo povečali dobiček in zmanjšali tveganje. Grafikoni TradingView ponujajo široko paleto časovnih okvirov in orodij za risanje trendnih linij, dodajanje kazalnikov in vzorcev grafikonov za popolno časovno omejevanje trgovine.

bybit-order-book-1

Bybit ima obsežen nabor kazalnikov grafikonov, ki jih lahko dodate vsakemu grafikonu, kot so preprosta drseča povprečja, indeks relativne moči (RSI), Ichimoku, pasovi Bollingerja, povprečni resnični razpon, MACD, glasnost, stohastika in še veliko več….

V primerjavi z drugimi borzami je grafični vmesnik in orodja, ki jih ponuja Bybit, izjemen in kot nobena druga borza. Če ste trgovec s tehnično analizo, boste zadovoljni z gladko grafično izkušnjo na Bybit.

Napredna naročila

ByBit ponuja napreden sistem naročanja, ki trgovcem omogoča, da z enim klikom nastavijo dobiček in zaustavijo izgube iz okna za potrditev naročila z več vrstami naročil in veljavnim časom. To je sama po sebi odlična lastnost. Ni vam treba ročno vnašati naročil za zaustavitev izgube in prevzem dobička, pred izvršitvijo naročila pa se prikaže okno za pozivanje k trgovinskim ciljem..

Take profitna naročila se privzeto sprožijo kot tržna naročila in a pristojbina za prevzemnika se uporablja.

pogojni vrstni red

The razpoložljiva naročila vključujejo “omejeno naročilo”, “tržno naročilo” in “pogojno naročilo” ki jih bo poznala večina trgovcev. ByBitov sistem naročil omogoča večjo prožnost in nadzor z uporabo sprožilcev, ki temeljijo na cenah, da se omogoči pravilno obvladovanje tveganj. Obstaja tudi možnost nadzora trajanja posameznega naročila z uporabo naslednjih meril:

Če premaknete miškin kazalec nad vsako od teh možnosti, se prikaže kratek opis uporabe možnosti ali pa se obrnete na pogosta vprašanja, ki imajo podrobna navodila..

Mehanizem dvojnih cen

ByBit uporablja mehanizem dvojne cene zagotoviti pošteno trgovinsko okolje za svoje uporabnike in preprečiti manipulacijo s cenami. Kjer bo večina borz uporabila ‘Zadnjo trgovano ceno’ kot sprožilec likvidacije, Bybit na drugi strani uporablja ‘Mark Price’. V nasprotnem primeru se imenuje „Global Spot Index Price“ kot sprožilec likvidacije.

Mehanizem dvojne cene ByBit lahko povečati zaščito pred zlonamernimi likvidacijami in pomeni, da je težje za tiste, ki poskušajo manipulirati s trgom z zmanjšano koristjo. To je še ena prednost uporabe ByBita, kjer imajo kripto trgovci večjo zaščito pred manipulacijo cen.

Načini pologa

Bybit ne sprejema načinov vplačila v fiatni valuti z uporabo bančnega nakazila ali kreditne kartice. Gre le za izmenjavo kriptovalut, ki sprejema depozite Bitcoin (BTC). Novi uporabniki bodo morali Bitcoin kupiti z ugledno kripto borzo, ki sprejema metode depozitov z uporabo fiat valute (npr. USD) v zameno za Bitcoin.

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje z bybitom so konkurenčne v primerjavi z drugimi borzami v industriji trgovanja s kriptovalutami in temeljijo na a struktura tržnega proizvajalca in prevzemnika. Bybit je odvisen od vrste oddanega naročila (tj. Tržnega ali omejenega naročila) provizije znašajo -0,025% ali 0,075%.

Za razlago različnih provizij za trgovanje z Bybitom in kdaj bodo uporabljene:

 • A trgu ustvarjalec je nekdo, ki postavi mejni nalog ali pogojni sprožilec ki gre v knjigo naročil in se poveča na globino trga, ne glede na to, ali se trgovec odloči za dolgo ali kratko. Ti trgovci pomagajo ustvariti trg in so zato imenovani tržni ustvarjalci.
 • A trgu prevzemnik je nekdo, ki daje tržna naročila ki so takoj izpolnjeni, preden gredo v knjigo naročil in z jemanjem naročil iz knjige naročil zmanjšajo globino trga.

Kavcija & Pristojbine za umik

Bybit ne zaračuna pristojbine za polog kriptovalut na borzo. Za dvig sredstev iz Bybita se zaračuna najnižja omrežnina Bitcoin, ki je določena z obremenitvijo omrežja blockchain, ki je običajno okoli 0,0005 BTC.

Zavarovalni sklad ByBit

Za ublažitev tveganja, ki ga prinašajo primanjkljaji pri poravnavi terminske pogodbe Bybit, ByBit vzdržuje rezervni sklad, ki zmanjša možnost samodejnega razdolževanja v primeru likvidacije. Sklad v bistvu služi zaščiti trgovcev v primeru, da ByBit ne more likvidirati pozicije po stečajni ceni ali bolje.

V tem primeru bo zavarovanje ByBit s saldom pokrilo primanjkljaj. Da bi trgovce ByBit pomirili, borza prikazuje trenutno stanje sklada in vse prilive & odlivi na njihovi spletni strani. Vsakdo si ga lahko ogleda kadar koli in tako zagotovi zelo pregleden sistem.

Vzajemno zavarovanje

Bybit je predstavil funkcijo vzajemnega zavarovanja, ki je orodje za obvladovanje tveganj, ki je na voljo svojim uporabnikom varovanje pred neugodnimi tržnimi gibanji. Če uporabnik izgubi zavarovan položaj (v veljavnem obdobju zavarovanja), uporabnik bo prejel izplačilo z računa vzajemnega zavarovanja.

vzajemno zavarovanje

Uporabniki, ki predvidevajo povečanje volatilnosti trga, se lahko odločijo za sklenitev zavarovanja namesto za tradicionalni stop-stop nalog na dolgih in kratkih pozicijah. Zavarovanje bo trajalo vnaprej določen časovni okvir 2 uri, 12 ur ali 48 ur.

Vsaka trgovina bo imela premijo za zaščito, ki se pripiše Bybit vzajemnemu zavarovalnemu skladu. Posli, ki so zavarovani z zavarovanjem, bodo povrnjeni, če se trg premakne proti vašemu položaju.

Testnet / Demo trgovanje

Bybit vsebuje testno mrežo za uporabnike, ki bi to želeli demo trgovanje brez pologa. Deluje kot virtualni račun platforme za izvajanje kripto trgovanja s ponarejenim denarjem, ki sledi neposredni ceni Bitcoin v živo. Uporabniki lahko dostopajo do demo računa Bybit na spletnem mestu testnet.bybit.com in v zgornjem desnem kotu strani kliknejo ‘Registriraj se’.

Vse, kar potrebujete, je e-poštni naslov in telefonska številka. Preden lahko sklenete posel, boste morali iz pipe dobaviti testne Bitcoin kovance. Predlagamo, da sledite temu vodnik za začetek, saj to ni najpreprostejši postopek!

bybit testnet

Pridružen & Referenčni program

Bybit vsebuje pridruženi program in sistem napotitev, ki nagrajuje nove uporabnike, ki se prijavijo z referenčno kodo. Izplačilo je 3.0% provizij, zbranih za vse posle, sklenjene za življenjsko dobo računov, ki ste jih navedli. Edinstveno referenčno kodo lahko delite z družino ali prijatelji, ki želijo začeti trgovati, da bi zaslužili pasivni dohodek.

Tekmovanja

Izkušeni trgovci lahko sodelujejo na tekmovanjih ByBit. Kompotov za kripto trgovanje v panogi še nikoli ni bilo in privlačen predlog za pridružitev borzi. Uporabniki ByBit se lahko registrirajo v začnite trgovati na trgovskih tekmovanjih svetovnega razreda da se v varnem in prijaznem okolju pomešajo z najboljšimi trgovci s kriptovalutami na svetu.

Prejšnje svetovno tekmovanje Bybita se je imenovalo BTC Brawl, ki je prineslo ogromne nagrade, vključno do 100 v Bitcoin, ki jih je treba podariti. Ker Bybit nadaljuje svojo pospešeno rast, bodo tekmovanja in igre samo naraščale in BTC nagrade.

Bybit Vs. BitMEX

Obe borzi tekmujeta v prostoru za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti Bitcoin in se pogosto primerjata med seboj. Med obema borzama obstajata podobnosti, vendar se bomo osredotočili na glavne razlike. BitMEX ima veliko večjo dnevno količino, s katero se lahko pohvali in poveljuje bistveno več uporabnikom, in ima uveljavljen ugled na trgu. Ima težave s preobremenitvijo strežnika, ki so lahko resnično moteče.

Poleg tega obstajajo omejene nove funkcije in novosti, ki uvajajo trgovce, da jih zanimajo. Tukaj si preberite naš celoten pregled o platformah za trgovanje s kripto vzvodom. Po drugi strani pa je Bybit razmeroma nova platforma, ki ima v kratkem času več kot 100.000 trgovcev. Bybit ponuja edinstvene funkcije, ki so zelo privlačne, kot so trgovanje s konkurenti, nadzor manipulacije s cenami, hitra trgovina in nizka zakasnitev, zavarovalni sklad in do 100-krat vzvod za pogodbe Etherium.

Bybit proti Binanceu

Binance je velika teža v industriji trgovanja s kriptovalutami, ki je osredotočena na inovativne izdelke in storitve za trgovanje s kriptovalutami. Binance je pred kratkim na svojo borzo uvedel trgovanje z maržami in terminskimi pogodbami, da bi konkuriral Bybitu. Binance ponuja širok izbor altcoinov in stablecoinov za trgovanje, kjer Bybit sprejema samo Bitcoin depozite.

Bybit je bil posebej zasnovan za poklicne trgovce, da uporabljajo do 100-krat povečane pogodbe o marži. Za zdaj je Bybit očiten zmagovalec pri primerjavi proizvodov izvedenih finančnih instrumentov. Pričakujemo pa, da se bo konkurenca v bližnji prihodnosti povečala, saj Binance nadaljuje z inovacijami in uvajanjem novih trgovinskih izkušenj in izdelkov za privabljanje novih uporabnikov..

Bybit proti Deribit

Deribit je priljubljena trgovalna platforma, ki omogoča do 100-kratno trgovanje z maržami Bitcoin terminskih pogodb ali opcij. Na platformi se je povečal obseg trgovanja in se je pred kratkim razširil na terminske pogodbe Bitcoin in Ethereum, s katerimi je mogoče trgovati z vzvodom. V primerjavi z Bybitom, ki uporabnikom ponuja tudi trgovanje z EOS in Ripple XRP.

Kar zadeva trgovinski vmesnik, je platforma Deribit precej osnovna in podobna BitMEX. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete, vendar se zdi nekoliko zastarel in bi lahko uporabil posodobitev. Vmesnik Bybit trading se počuti veliko bolj odziven, hitrejši in boljše izkušnje pri trgovanju.

Deribitne provizije so podobne Bybitovim, zato obe platformi za kripto trgovanje ne ločuje nič. Vendar pa pomanjkanje trgovalnih tekmovanj in promocij na Deribitu z zastarelim vmesnikom naredi Bybit nekoliko boljšo možnost za profesionalne kripto trgovce.

Bybit proti PrimeXBT

Prime XBT je priljubljena borza za trgovanje s kriptovalutami, ki temelji na Bitcoinih in omogoča špekulacije s tradicionalnimi finančnimi produkti. Trgovci lahko trgujejo s širokim spektrom trgov, vključno s Forexom (FX), kriptovalutami, blagom in indeksi, pri čemer uporabljajo Bitcoin kot zavarovanje – nekaj, kar Bybit ali številne druge borze kriptovalut danes ponujajo. Najbolje prodajana funkcija PrimeXBT, ki profesionalnim trgovcem omogoča fleksibilnost pri trgovanju z več razredi sredstev in še vedno dobiček v Bitcoinu.

Trgovski vmesnik med Bybitom in PrimeXBT se precej razlikuje. Grafikone na Bybit ponuja Tradingview, ki je znan po čistih in odzivnih grafikonih. Za primerjavo so PrimeXBT razvili lastno platformo za trgovanje, ki ne razočara.

Vključena so vsa orodja in kazalniki za tehnično analizo, kar je super. Obeh vmesnikov za trgovanje ni treba ločiti posebej od osebnih želja.

izmenjava bybitov

ByBit Security

Bybit vključuje več ima zaščitne funkcije za zaščito sredstev uporabnikov in informacij na spletnem mestu. Na strani Bybit ni bilo nobenih resnih vdorov ali kraje sredstev, ki bi jih lahko pripisali naslednjim varnostnim ukrepom.

Varnost denarnice

Bybit temelji na vodilnem industrijskem hierarhičnem determinističnem sistemu hladne denarnice za shranjevanje vseh digitalnih sredstev uporabnikov in platforme. Ogromni zneski strankinih sredstev se shranijo v denarnico strojne opreme brez povezave, pri čemer je vsak naslov za polog, dodeljen uporabnikom, dejansko naslov hladne denarnice. V primeru kompromisa sistema napadalec še vedno ne bi imel popolnega dostopa do vseh potrebnih ključev za krajo sredstev. Na nobenem strežniku v oblaku ni nobenega zasebnega ključa, ki močno zmanjša kibernetska tveganja, kot so hekerji.

Umiki z več podpisi

Za dvige ByBita je potreben postopek z več podpisi. Če se javni ključi ne ujemajo, se sistem takoj izklopi in trgovanje ustavi. Medtem ko je dvig brez povezave lahko počasnejši postopek, ekipa ByBit postavlja varnost nad vse ostalo in še vedno omogoča dvige 3-krat na dan.

Dvofaktorska overitev

Drugi pomemben varnostni ukrep je Dvofaktorska overitev. Vendar je to neobvezno, priporočljivo za vse trgovce, ki uporabljajo ByBit. To pomeni, da morajo uporabniki uporabiti geslo IN registriran mobilni telefon za preverjanje pristnosti računa ob prijavi in ​​dvig sredstev s borze..

ByBit Reviews & Pomoč strankam

Nekaj, kar v resnici izstopa, je obsežna zbirka vodnikov in člankov v razdelku Pogosta vprašanja o Bybit, ki zajema široko paleto tem, kot so:

 • Začetniki Q&A
 • Uvod v ByBit
 • Kavcija & Umik
 • Marža & Vzvod
 • Dobiček & Izguba
 • Likvidacija

Če tukaj ali v spletnem dnevniku Bybit ne najdete odgovora na vprašanje, se lahko uporabniki neposredno obrnejo na skupino za podporo strankam z uporabo bota za klepet v živo zendesk. Klepet je na voljo 24 ur na dan v številnih jezikih.

Drugi mediji, s katerimi lahko stopite v stik s skupino za podporo strankam, vključujejo e-pošto in kanale v družabnih medijih. Povratne informacije o profilih na družbenih omrežjih na Twitterju in Telegramu so pozitivne na Bybit.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali ima Bybit mobilno aplikacijo?

Bybit.com ima mobilno aplikacijo za trgovanje za Android in iOS pametne telefone, ki jih je mogoče prenesti iz Trgovine Play in Apple Store. Aplikacija Bybit je bila na podlagi 912 ocen prenesena več kot 50.000-krat s 4,6 zvezdicami.

Ali lahko z Bybitom izgubim več kot prvotni polog?

Bybit ima napreden postopek likvidacije vzpostavljen zavarovalni sklad, ki preprečuje, da trgovec izgubi več kot začetna marža. Trgovec ne bi imel nobene izgube nad začetno maržo, ki jo je postavil na pozicijo.

Katere države podpira Bybit?

Bybit je storitev kriptovalut za stranke po vsem svetu s podporo za prevajanje v angleščino, poenostavljeno in tradicionalno kitajsko, korejsko in japonsko. Številnim državam je prepovedano trgovanje s kriptovalutami v Bybitu zaradi regulativnih razlogov, kot so:

 • Québec (Kanada)
 • Kuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Sirija
 • Severna Koreja
 • Sudan
 • Singapur
 • Združene države

Trgovci iz ZDA (ZDA) ne smejo uporabljati Bybit-a zaradi strogih predpisov, ki niso pod nadzorom Bybita. Prebivalci bodo morali v ZDA najti primerno borzo za trgovanje s kripto s finančnim vzvodom.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Bybit je izmenjava a zanesljiva, varna in robustna izmenjava kriptovalut to je primerno za začetnike in izkušene trgovce, ki bi radi špekulirali o digitalnih valutah z visoko maržo.

Obiščite Bybit

Bybit.com je najbolje združil najboljše kriptovalute in tradicionalne finančne trge z uporabnikom prijazno izmenjavo. Za trgovce, ki se veselijo trgovanja z vzvodom in želijo vodilno platformo za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti z inovativnimi funkcijami in orodji, je ByBit odlična izbira.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Najboljše izmenjave Fiat-To-Crypto na svetu
 • Shrimpy Review: samodejno uravnotežite svoj kripto portfelj
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Socialno trgovanje
 • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map