Mine Digital Review: Podrobnosti, lastnosti in pristojbine

Digitalne valute postajajo vse bolj priljubljene in iskane kot alternativno sredstvo tradicionalnim bančnim sredstvom s pojavom platform za trgovanje s kriptovalutami in izdelkov DeFi, s katerimi si zaslužijo obresti za kripto. Avstralski državljani lahko sodelujejo pri tem svetovnem trendu nakupa Bitcoinov v Avstraliji.

Nova in prihajajoča avstralska borza kriptovalut je Mine Digital.

Obiščite Mine Digital

Čeprav vam želimo v tem pregledu Mine Digital zagotoviti najbolj natančne informacije, vam predlagamo, da obiščete njihovo spletno mesto, kjer boste na tekočem z vsemi spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje..

moje digitalno spletno mesto

Pri trgovanju s kriptovalutami je pogosto priporočljivo uporabljati Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je moje digitalno?

Mine Digital je Australska borza kriptovalut in borznoposredniška družba ki uporabnikom omogoča, da kupujejo in prodajajo digitalna sredstva s fiat valuto. Uporabniki lahko kupujejo, trgujejo in prodajajo Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash proti AUD, USD in USDT.

Digitalna platforma je edina kripto izmenjava v Avstraliji, ki nudi brezplačno zavarovanje proti kraji, uničenju, izgubi ali škodi. Mine Digital želi postati ena najboljših borz v Avstraliji in širši regiji APAC ter razvija različne trge izvedenih finančnih instrumentov tako za male vlagatelje kot za profesionalne vlagatelje..

Moja digitalna primerjava

V primerjavi z drugimi borzami v Avstraliji, ki uporabnikom omogočajo nakup Bitcoina, Mine Digital ponuja zelo konkurenčne provizije za nakup, trgovanje in prodajo priljubljenih digitalnih sredstev, kot so Bitcoin, Ethereum in XRP.

Lastnosti & Prednosti

Mine Digital je nova avstralska borza kriptovalut, ki ponuja fiksne provizije za transakcije privabiti lokalne trgovce in vlagatelje, ki si želijo povečati donosnost naložbe. Druge pomembne lastnosti in prednosti Mine Digital vključujejo:

 • Nizke provizije in majhni razmiki v Avstraliji med 0,1% in 0,2% (največ)
 • Ponuja zavarovanje za zaščito pred krajo, uničenjem, izgubo ali škodo
 • Po obsegu ena največjih avstralskih OTC pisarn
 • Ponuja pare AUD, USD in Tether proti Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP in Bitcoin Cash
 • Dostop do globalna likvidnost za obdelavo velikih naročil za nakup ali prodajo z minimalnim zdrsom
 • Visoko zmogljiva trgovalna platforma, ki je enostavna za uporabo in krmarjenje
 • Aplikacija za mobilno trgovanje na voljo za nakup, trgovanje in prodajo kripto 24/7

Je Mine Digital Safe?

Mine Digital Exchange se zdi varna platforma, ki vključuje varnost spletnih mest in informacijski protokoli, ki zagotavljajo, da so informacije strank varne. Od ustanovitve podjetja leta 2014, ni bilo prijavljenih kršitev varnosti ali vdorov.


Varnostni ukrepi, navedeni na spletnem mestu za zaščito uporabnikovih sredstev, shranjenih v denarnici Mine Digital, vključujejo dvofaktorsko preverjanje pristnosti, hladno denarnico, varno fizično shrambo in skladnost s standardi KYC in AML / CTF..

Je moja digitalna zakonitost?

Zdi se, da je Mine Digital Exchange zakonita borza kriptovalut, ki je pooblaščeni zastopnik podjetja Everforex Financial Pty Ltd. Izmenjava je v skladu z zakoni »Spoznaj svojo stranko« (KYC) in proti pranju denarja (AML). Uporabniki, ki ustvari račun z Mine Digital mora izpolniti zahteve za preverjanje in predložiti dokumentacijo za dokazovanje identitete, preden položi fiatno valuto.

Ustvarjanje računa z Mine Digital

Za ustvarite račun pri Digital Mine, novi uporabniki bodo morali dokončati postopek registracije, ki traja nekaj minut. Zamenjava bo zahtevala uporabniško ime in e-poštni naslov. Ko je naslovljeno e-poštno sporočilo preverjeno, se lahko uporabniki prijavijo na borzo in si ogledajo nadzorno ploščo, kot je prikazano spodaj. Tu si lahko uporabniki ogledajo dodeljevanje sredstev kriptovalut, si ogledajo nedavno zgodovino, položijo sredstva in se pomaknejo do borze.

moja digitalna denarnica

Deponiranje sredstev

Preden lahko uporabniki položijo sredstva v Mine Digital Exchange, postopek trgovanja z vlogami v fiat valutah mora biti zaključen. Ta postopek je obvezen in velja za večino izmenjav med kripto valutami na svetu.

Ko so preverjanja osebnih dokumentov zaključena, lahko trgovci položijo fiatno valuto na platformo z bančnim nakazilom. Za polog fiatne valute ni treba plačati nobene provizije. Uporabniki lahko denarnico Mine Digital financirajo tudi s kriptovalutami, ki ne plačujejo nobene provizije.

Oglas

coinpot

KUPITE BITCOIN z avstralski najljubši kripto izmenjava

RATING

4.3 / 5

Obiščite Coinspot

Uporabniški vmesnik

Mine Digital je kraj za trgovanje z digitalnimi sredstvi, kot sta Bitcoin in Ethereum. Za začetek trgovanja morajo uporabniki ustvariti račun in potrditi svojo identiteto v skladu z zahtevami KYC. Po preverjanju lahko sredstva na vaš račun položijo bodisi v fiat valuti bodisi v kriptovaluti.

Uporabniki s financiranim računom lahko nastavljajo naročila in trgujejo na borzi, kot je prikazano spodaj. The uporabniški vmesnik je eleganten, dobro postavljen in primeren za začetnike ali profesionalne trgovce.

moje digitalno trgovanje

Trgovski pari so organizirani na levi strani s spodnjim poljem za vnos. Mine Digital ponuja tri vrste naročil, vključno z limitom, trženjem in izpolnjevanjem (FAK). V primerjavi s platformami, kot so priljubljene borze za trgovanje s maržo za kriptovalute, obstajajo omejeni pogojni ukazi za upravljanje trgovinskega tveganja, kot so ukazi za ustavitev in One-Cancel-the-Other (OCO), ki so po našem mnenju bistveni.

Tabela globine trga je na desni prikazana za napredne trgovce, ki razumejo, kako prebrati seznam ponudb in ponudb, ki sedijo na borzi. Obseg, prikazan v knjigah naročil, je nekoliko tanek, kar je pričakovati za novo borzo kriptovalut.

Grafikon & Trgovanje s kriptovalutami

Izkušnje z grafikoni in orodja so pomembni dejavniki pri trgovanju s kriptovalutami. Če si podrobneje ogledamo grafični vmesnik Mine Digital, obstajajo možnosti za prikaz tržnih podatkov z uporabo površinskih grafikonov ali vzorcev svečnikov. Vendar smo opazili interni čas grafikona je omejen na minute, ure in dnevne grafikone. To ni idealen za trgovce z nihanji in pozicioniranje, ki se zanašajo na dolgoročne grafikone za prepoznavanje cenovnih trendov in vzorcev.

Niso vse menjalnice kriptovalut v Avstraliji enake.

PRIMERJATI MOJ DIGITALNI Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Uporabniški vmesnik ne vključuje kazalnikov, kot so drseče povprečje, stohastika ali glasnost. Izkušeni tehnični trgovci bodo težko analizirali cenovno dogajanje brez teh orodij, ki veljajo za osnovno značilnost na drugih trgovalnih platformah. Na splošno je grafična platforma in orodja na Mine Digital zelo osnovna in primerna samo za začetnike. Glede na to, da je borza še vedno precej nova, pričakujemo nadaljnji razvoj in posodobitve, ki bodo omogočile napredno programsko opremo in orodja za načrtovanje kriptovalut za svoje uporabnike..

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje so pomemben dejavnik pri iskanju nove borze za nakup in prodajo kriptovalut. Prav tako pomembni so namazi in stroški zdrsa. Mine Digital želi privabiti delež novih avstralskih vlagateljev z zelo nizke provizije za trgovanje med 0,1% in 0,2% za naročila za nakup in prodajo. Pristojbina vključuje avstralski vlagatelj v davek od davka na dodano vrednost.

Provizija za trgovanje temelji na strukturi proizvajalca in prevzemnika, kot sledi.

 • Če ste izdelava cena (uporabite omejeno naročilo), provizija za trgovanje znaša 0,1%.
 • Če ste jemanje cena (uporabite tržno naročilo), provizija za trgovanje znaša 0,2%.

Na voljo kriptovalute

Trgovci na Mine Digital Exchange lahko nakup in prodaja 5 različnih digitalnih valut, ki vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Skupaj je 15 parov, saj je z vsakim sredstvom mogoče trgovati proti avstralskemu dolarju, ameriškemu dolarju in privezu (USDT).

rudnik digitalnih kovancev

V primerjavi z drugimi priljubljenimi platformami za trgovanje s kriptovalutami je število trgovalnih parov na Mine Digital Exchange omejeno. Trgovci, ki želijo špekulirati o drugih altcoinih ali eksotičnih žetonih, bodo morali najti alternativno borzo.

Mine Digital Insurance

Mine Digital vlagateljem in trgovcem, ki uporabljajo borzo kriptovalut, ponuja rešitve skrbništva in zavarovanja. Deluje kot zavarovalna polica za zaščito uporabnikovih sredstev pred krajo, uničenjem, izgubo ali škodo. Spletno mesto ne vsebuje nobenih informacij o zajetem znesku, razen da bi dopolnjevalo uporabnike. Mine Digital naj bi bila edina kripto borza v Avstraliji, ki svojim strankam ponuja to edinstveno funkcijo.

moje digitalno zavarovanje

Pomoč strankam & Ocene

Ker je nova digitalna menjalnica valut, je na spletu malo pregledov Mine Digital Exchange. Borza ima Facebook stran z več pozitivnimi ocenami. Ko bo platforma povečala svojo uporabniško bazo, pričakujemo bolj poštene ocene strank o uporabniški izkušnji na platformi in bomo posodobili ta članek.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali obstaja over-the-counter (OTC) storitev?

Posamezniki z visoko neto vrednostjo lahko trgujejo z velikimi količinami prek OTC storitve Mine Digital. Za več informacij obiščite spletno mesto ali se obrnite na e-poštni naslov za podporo Mine Digital o tem, kako izvajati velike transakcije s kriptovalutami.

Ali Mine Digital ponuja demo račun ali testnet?

Spletno mesto navaja, da lahko novi uporabniki ustvarijo predstavitveni račun za izvajanje trgovanja s kriptovalutami ali se seznanijo z grafičnim vmesnikom in splošno izkušnjo trgovanja. Nismo mogli najti možnosti trgovanja z navideznimi skladi, zato se bodo morali uporabniki o tem pozanimati pri Digital Mine.

Ali ima Mine Digital referenčni ali pridruženi program?

Mine Digital Exchange nima referenčnega ali pridruženega programa za nagrajevanje obstoječih strank za privabljanje družine ali prijateljev na platformo. Programi zvestobe omogočajo uporabnikom, da s spodbujanjem menjave zaslužijo dodaten prihodek. V zameno bo borza kot bonus plačala odstotek provizij za trgovanje napotenih uporabnikov.

Ali lahko zaslužite zanimanje z Mine Digital?

Mine Digital Exchange ne ponuja varčevalnega računa z visokimi obrestmi ali posojil, zavarovanih s kripto omogočiti svojim uporabnikom, da zaslužijo obresti za sredstva kriptovalut. To so vse bolj priljubljene storitve, ki jih zagotavljajo najboljše kripto borze na svetu.

Ali je Mine Digital podprt na Novi Zelandiji?

Menjalnica kriptovalut Mine Digital vlagateljem na Novi Zelandiji omogoča nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov proti parom fiat in altcoin. Trenutno prebivalci NZ ne morejo nakazati NZD neposredno na platformo.

Borze, kot je Mine Digital

Naslednje alternative Mine Digitalu so ugledne, varne in zaupanja vredne borze kriptovalut za nakup Bitcoina v Avstraliji – in drugih pomembnih altcoinov, kot so Ethereum, XRP in Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx je najsodobnejša platforma, ki vam omogoča hiter in enostaven nakup kriptovalut. Postopek registracije je neverjetno preprost, s hitro prijavo in preverjanjem, ki traja manj kot dve minuti.

Obiščite spletno mesto neodvisna rezerva

Neodvisni rezervat

Independent Reserve je priljubljena borza med trgovci s kriptovalutami po vsem svetu, ki ponuja konkurenčne provizije in podporo za tradicionalne fiat valute, kot so avstralski dolar, novozelandski dolar in ameriški dolar.

Obiščite spletno mesto coinpot

Coinspot

Izmenjava CoinSpot je zelo cenjena v lokalni skupnosti Bitcoin in je osredotočena na pomoč novincem pri nakupu Bitcoinov in kriptovalut v Avstraliji z avstralskimi dolarji.

Obiščite spletno mesto

Zaključek

Za zaključek našega pregleda na Mine Digital izmenjava uporabnikom v Avstraliji omogoča, da kriptovalute takoj kupijo in prodajo z bančnim nakazilom. Mine Digital Exchange kot nova borza ponuja edinstvene funkcije na trgu, kot so skrbništvo, zavarovanje in nizke provizije za trgovanje, s katerimi privabi obstoječe stranke z drugih avstralskih borz.

Obiščite Mine Digital

Zelo smo veseli, ko bomo videli, kaj bo ekipa za Mine Mine prinesla v prihodnjih letih in ali bo lahko postala ena najboljših borz kriptovalut v Avstraliji.

Če povzamemo, uporabite Mine Digital Exchange, če:

 • Všeč vam je avstralska borza kriptovalut, ki ponuja skrbništvo in zavarovanje
 • Všeč vam je menjava s provizijami za trgovanje med 0,1% in 0,2%, vključno z DDV
 • Želite menjavo, ki zagotavlja pare AUD, USD in Tether
 • Iščete urejeno izmenjavo kriptovalut v Avstraliji
 • Želite varno in varno menjalnico za polog AUD z bančnim nakazilom

S super nizkimi provizijami za trgovanje, hitro registracijo in dopolnilnim zavarovanjem v bližnji prihodnosti pričakujemo odlične stvari od Mine Digital. Kratkoročno bi radi videli nekaj manjših izboljšav grafičnega vmesnika in orodij za obvladovanje tveganj.

digitalni val

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za polog in odstop (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki ustrezajo vsem vrstam vlagateljev v Avstraliji.

Obiščite Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map