HotBit Review: Ali je varno in zakonito? (2021)

Izbira borze za trgovanje s kriptovalutami je lahko zahtevna naloga. Upoštevati je treba več vidikov, kot so trgovalni pari, funkcije grafikonov, enostavnost uporabe, provizije, varnost in podpora strankam.

HOTBIT to težavo rešuje tako, da ponuja najsodobnejšo platformo za trgovanje za uporabnike po vsem svetu.

Obiščite HOTBIT

Čeprav si prizadevamo, da vam v tem pregledu HOTBIT zagotovimo natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo, da obiščete spletno mesto, kjer boste sproti obveščeni o morebitnih spremembah.

Ključne funkcije:

 • Platforma za trgovanje s kriptovalutami z več kot 1,5 milijona uporabnikov
 • Spot in ETF trgi
 • 150+ trgovalnih parov
 • Nizke in konkurenčne provizije za trgovanje
 • Večno kripto trgovanje z vzvodom
 • Napreden uporabniški vmesnik za trgovanje na namiznih ali mobilnih napravah

na splošno

4/5 Obiščite HOTBIT

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pri trgovanju s kriptovalutami je pogosto priporočljivo uporabljati Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za digitalne valute.

Kaj je HOTBIT?

HOTBIT je kriptovaluta trgovska borza, ustanovljena januarja 2018, registrirana v Hong Kongu in Estoniji. Izmenjava HOTBIT trenutno ima sedež v Šanghaju in Tajpeju z glavno vodstveno ekipo s Kitajske, ZDA in Tajvana.

spletno mesto hotbit

HOTBIT v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije HOTBIT-a. Ta primerjalna tabela navaja druge najbolje ocenjene kripto borze, kot je HOTBIT, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Značilnosti, izdelki & Storitve

Tu je nekaj pomembnih lastnosti HOTBIT-a:

 • Globalna izmenjava z več kot 1,5 milijona uporabnikov
 • Trgujte do 156 kripto parov z različnimi altcoin-i
 • ETF in večni trg za trgovanje s kripto z maržo
 • Napredne funkcije trgovanja in orodja za grafikone
 • Aplikacija za mobilno trgovanje je na voljo v sistemih Android in iOS

HOTBIT je že bil na 3. mestu med vsemi borzami glede števila vrst kriptovalutnih projektov. Na borzi je veliko število trgovalnih parov altcoinov z več unikatnimi kovanci in žetoni DeFi.

Je HOTBIT varen?

Kolikor nam je znano, so se brez večjih varnostnih incidentov, vdorov ali izgube sredstev na HOTBIT-u zaradi ranljivosti v menjalnici. Po podatkih Mozille ima spletno mesto HOTBIT varnostno klasifikacijo B + (kar je enako kot Binance). Vendar spletno mesto zahteva oceno B +, vendar poročilo Observatorij Mozilla je F.

Je HOTBIT zakonit?

Zdi se, da je HOTBIT legitimna kripto izmenjava, ki je zbrala 1,5 milijona registriranih uporabnikov v 170 državah in območjih po vsem svetu. HotBit.io je postala ena najhitreje rastočih borz na svetu od uradnega odprtja glede na dnevno trgovanje glede na Coinmarketcap.

Trgovanje z HOTBIT-om

Za vse trgovce je grafični vmesnik eden najpomembnejših vidikov pri izbiri kripto borze za trgovanje z bitcoini. Pomen je bolj pomemben za trgovce, ki se zanašajo na tehnično analizo, da bi našli prednost na trgu. Pri izbiri menjalnice kriptovalut morate biti seznanjeni s paketom grafikonov, saj boste tu prepoznali trgovinske postavitve in upravljali svoje pozicije..

izmenjava hotbitov

Ko se prvič prijavite v kripto platformo HOTBIT Exchange, boste najprej opazili, da je celoten vmesnik čist, dobro postavljen in prijazen do začetnikov. Grafikone ponuja TradingView, ki so znani po svojih gladkih, intuitivnih in čistih grafikonih. Trgovcem omogoča uporabo naprednih orodij in kazalnikov za trgovanje, da izboljšajo svoj trgovinski rob in tako povečajo dobiček in zmanjšajo tveganje.

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev z Bitcoin depoziti

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

HOTBIT trgovalna sredstva

HOTBIT Exchange ponuja več kot 156 parov, s katerimi lahko uporabniki trgujejo z varno, stabilno in zanesljivo platformo. Z digitalnimi kovanci lahko trgujemo proti naslednjim parom:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • ATOM
 • BHD

Borza redno dodaja nove ponudbe kovancev, ki bi lahko zagotovile konkurenčno prednost na trgu za izkušene kripto trgovce. Celoten seznam trgovalnih parov si lahko ogledate na spletnem mestu HOTBIT, kot je prikazano spodaj.

Hotbit podprti kovanci

Pristojbine HOTBIT

Menjalne provizije so pomemben dejavnik pri izbiri borze za trgovanje s kriptovalutami za nakup, trgovanje in prodajo digitalnih sredstev. Transakcijski stroški postanejo še bolj kritični pri trgovanju z večjimi pozicijami.

Provizije za polog

Borza trenutno omogoča vloge v 22 različnih kriptovalutah. HOTBIT ne zaračuna provizije za pologe za kakršne koli žetone na platformi.

Pristojbine za umik

Odstopnine HOTBIT za kovance in žetone za kriptovalute določajo stroški omrežja blockchain in ne platforma. HOTBIT za umik sredstev s kriptovalut z borze nima posebnih stroškov.

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje HOTBIT temeljijo na model izdelovalca in prevzemnika za določanje provizij za trgovanje, ki so 0,1% (proizvajalec) in 0,01% (proizvajalec). Provizije za trgovanje so nekoliko višje v primerjavi z drugimi borzami v industriji trgovanja s kriptovalutami.

Uporabniki, ki uporabljajo izvorni HTB žeton za platforme, lahko znižajo provizije za transakcije vseh naročil proizvajalcev in (ali) prevzemnikov na 0,05%..

HOTBIT Varnost

Spletno mesto HOTBIT omenja, da zagotavlja najvišjo raven varnostnih funkcij za zaščito sredstev uporabnikov pred kompromisi, ki jih lahko preberete v Pogosta vprašanja. Borze omenjajo, da zagotavlja naslednje varnostne ukrepe:

 • Večstopenjski požarni zid za nadzor sistemskih podatkov
 • Rešitev za shranjevanje hladne denarnice za zaščito kupčevih sredstev
 • 2 Faktorska overitev za povečanje uporabniške varnosti

Drugih informacij o rešitvi za shranjevanje hladne denarnice in postopku preverjanja umika nismo našli. Na splošno so informacije o varnosti platforme kratke v primerjavi z drugimi kripto borzami, ki nudijo temeljito razlago njenih varnostnih ukrepov za vzdrževanje varnega okolja trgovanja.

Niso vse borze kriptovalut enake.

PRIMERJAMO HOTBIT Z DRUGIMI

Primerjaj zdaj!

Mobilna aplikacija

Izmenjava HOTBIT ima mobilno aplikacijo za trgovanje, ki jo lahko prenesete s spletnega mesta in podpira naprave iOS in Android. Trgovci s kripto lahko v celoti izkoristijo aplikacijo za preverjanje odprtih pozicij in spremljanje trgov.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali ameriški trgovci smejo uporabljati HOTBIT?

Ameriške stranke zaradi strogih predpisov ne smejo trgovati s kriptovalutami na borzi HOTBIT. To je zunaj nadzora kripto izmenjave. Ameriški trgovci bodo morali najti ugledno borzo kriptovalut v ZDA, kot so Coinbase, Gemini in eToro.

Ali Hotbit zahteva KYC?

HOTBIT ne zahteva KYC za registracijo računa, trgovanje, polog ali dvig sredstev. Uporabniki lahko začnejo trgovati s kriptovalutami takoj, ko so sredstva položena na platformo.

Katere denarnice podpirajo žetone HTB?

HTB je Žeton ERC20 ki ga podpira MyEtherWallet in imToken.

Ali ima Hotbit demo račun?

HOTBIT ne ponuja testne mreže ali demo računa za kripto trgovanje brez pologa. Uporabniki morajo na borzo položiti sredstva za trgovanje s kriptovalutami.

Ali obstaja partnerski program?

HOTBIT nima podružničnega programa, ki bi ponudil referenčne bonuse kot nagrado za privabljanje novih uporabnikov na platformo. Spletno mesto navaja, da bo kmalu na voljo partnerski program.

Zaključek

Za zaključek tega pregleda HOTBIT je ta kripto borza dobra izbira, če želite trgovati s široko paleto altcoinov. Borza podpira ogromen seznam trgovalnih parov in svojim uporabnikom daje prednost pri novih digitalnih sredstvih in žetonskih ponudbah.

Obiščite HOTBIT

Izmenjalna platforma HOTBIT ponuja intuitivno platformo in organiziran vmesnik za trgovanje, ki je dobro zasnovan za namizne in mobilne aplikacije za kripto trgovce.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Najboljša kripto borza Fiat na svetu
 • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Shrimpy Review: samodejno uravnotežite svoj kripto portfelj

Orodja za upravljanje tveganj in funkcije platforme so zelo pomembne za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – nudijo napredne funkcije trgovanja, tehnične kazalnike in gladek, odziven vmesnik za grafikone, ki se odziva na mobilne naprave, ki bo primeren za začetnike in profesionalne trgovce s kripto valutami..

Obiščite HotBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map