Exocrow pregled: je varno in zakonito?

Izbira borze za trgovanje s kriptovalutami je lahko zahtevna naloga. Obstaja več vidikov, kot so funkcije platforme, grafični vmesnik, trgovalni pari, provizije, varnost in podpora strankam.

Nova platforma za kriptovalute na bloku je Exocrow, ki ponuja tudi menjave P2P, denarnico, varčevalni račun in trgovske rešitve.

Obiščite Exocrow

Čeprav vam želimo v tem pregledu zagotoviti natančne in najnovejše informacije, vam toplo priporočamo obiščite spletno stran sproti obveščati o morebitnih spremembah.

Ključne funkcije:

 • Hitro in enostavno ustvarite račun in denarnico
 • Takoj ni potreben noben KYC
 • Medsebojna izmenjava za nakup / prodajo kriptovalut
 • Zaslužite zanimanje za kripto, ki je v denarnici Exocrow
 • Integrirane plačilne rešitve za mala podjetja za sprejemanje plačil Bitcoin
 • Partnerski program za nagrajevanje obstoječih uporabnikov

na splošno

3/5 Obiščite Exocrow

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Preden se potopimo v ta pregled, je toplo priporočamo uporabo strojne denarnice, kot je Ledger Nano X pri nakupu Bitcoinov, Ethereuma, Litecoinov ali drugih kovancev. Lastništvo kripto sredstev ostane v lasti in pod nadzorom vlagatelja, ne pa na borzi. Za več informacij preberite naš vodnik o najboljših kripto denarnicah.

Kaj je Exocrow?

Exocrow je nova in hitro rastoča kripto borza s sedežem v Veliki Britaniji, ki ponuja prostor za posameznike v 135 državah za nakup, prodajo in shranjevanje digitalnih valut. Od svoje ustanovitve leta 2020 je borza svoje storitve razširila tako, da vključuje spletno denarnico, možnost zaslužka za obresti na kripto na varčevalnem računu, plačilni prehod za nakupe in P2P transakcije.

stran exocrow

Exocrow Primerjano


Začetnikom prijazne, enostavne za uporabo in konkurenčne provizije za trgovanje so pomembne lastnosti Exocrow-a. Ta primerjalna tabela navaja top kripto izmenjave ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Je Exocrow varen?

Exocrow vključuje 2-faktorsko preverjanje pristnosti (2FA), da lahko uporabniki aktivirajo in zaščitijo svoj račun pred nepooblaščeno uporabo in prevarami. Spletno mesto ne vsebuje seznama drugih varnostnih ukrepov za zagotovitev varnosti sredstev kupcev in osebnih podatkov. Na podlagi naših raziskav tam ni bilo večjih varnostnih incidentov, vdorov ali kompromisov v sistemu ki so se zgodile do danes, vendar jih je nekaj skrbi na uglednih forumih.

Je Exocrow Legit?

Zdi se, da Exocrow zagotavlja zakonite storitve kriptovalut, kot sta izmenjava P2P in digitalna denarnica za shranjevanje digitalnih valut. Vendar obstaja ni podatkov o ekipi za platformo, podprte države ali pravna skladnost s finančnimi predpisi, ki jih je treba navesti.

Podprti Fiat & Kriptovalute

Exocrow podpira glavna sredstva digitalne valute, ki vključujejo Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) in Zcash (ZEC). Vsako sredstvo ima svojo denarnico za pošiljanje in prejemanje sredstev. Z uporabo izmenjave P2P lahko uporabniki kupujejo in prodajajo kripto 13 fiatnih valut, kot so USD, EUR, RUB, AUD, SGD in drugi.

Ustvarjanje računa

Če želite ustvariti račun z Exocrowom, bodo morali uporabniki opraviti postopek registracije, ki bo zahteval veljaven e-poštni naslov za preverjanje. Po zaključku se lahko uporabniki prijavijo v borzo in raziščejo ponujene funkcije in storitve. Tukaj je ni neposredne zahteve za izpolnitev KYC.

Ko denarnica ali račun Exocrow doseže 10.000 USD v ameriških dolarjih ali evrih, bo imetnik računa moral predložiti osebno dokumentacijo (nacionalno osebno izkaznico ali potni list).

Deponiranje sredstev

Exocrow ne sprejema vlog v fiat valuti (npr. USD, EUR ali GBP). Za financiranje računa za uporabo izdelkov in storitev, ki jih ponuja Exocrow, bodo morali uporabniki kriptovaluto prenesti iz osebne denarnice strojne opreme ali platforme za trgovanje z digitalnimi valutami.

denarnica exocrow

Na primer, da naložijo Bitcoin v Exocrow, se lahko uporabniki pomaknejo do denarnice in v spustnem meniju izberejo BTC. Tu se bodo prikazali naslov denarnice BTC in QR koda za kopiranje in prenos sredstev na.

Ko sredstva prispejo v denarnico, bo uporabnik lahko dostopal do drugih funkcij, ki jih ponuja platforma. Priporočljivo je, da pred deponiranjem sredstev aktivirate preverjanje pristnosti z dvema faktorjema.

eksocrow depozit bitcoin

Trgovanje s kriptovalutami

Za uporabnike, ki želijo trgovati z digitalnimi valutami, Exocrow ponuja izmenjavo med enakovrednimi ponudniki (P2P) za lažje nakup in prodajo naročil. Podobno kot priljubljene platforme P2P, kot sta Paxful in Local Bitcoins, lahko uporabniki iščejo določenega kupca ali prodajalca znotraj podprte države / jurisdikcije.

eksocrow izmenjava

Trgovci lahko iščejo kupce in prodajalce s pomočjo spustnih menijev na vrhu. Sistem filtriranja lahko razvrsti kupce in prodajalce po fiatni valuti, državi in ​​načinu plačila. Po pregledu izmenjave P2P je uporabniški vmesnik preprost in prijazen do začetnikov.

Na spodnji strani je število trgovcev, ki so uporabljali borzo P2P, je bilo omejeno (manj kot 20 v času pisanja) in se je zdelo, da je iz ekipe Exocrow. Kot novo platformo pričakujemo, da se bo uporaba platforme povečala s širokim spektrom uporabnikov iz več držav, fiat valut in možnosti plačila.

Varčevalni račun

Exocrow svojim uporabnikom ponuja varčevalni račun, s katerim lahko mesečno zaslužijo za kripto v denarnici do 3,2%. Obresti se knjižijo 1. in 15. v mesecu, glavnico pa je mogoče dvigniti enkrat na mesec.

Ni stoodstotno jasno, katero kripto sredstvo v denarnici bo zaslužilo 3,2% obresti. Za Bitcoin je mesečna obrestna mera nenavadno visoka v primerjavi z uglednimi posojilnimi in varčevalnimi platformami, kot sta BlockFi in Nexo, ki ponujata med 8,6% in 10% P.A..

eksocrow varčevalni račun

Provizije za trgovanje

Za ustvarjanje računa v Exocrowu ali vzdrževanje denarnice ni stroškov. Podobno obstajajo ničelne provizije za vplačilo sredstev na račun. Obstaja majhen strošek v višini 0,01% za dvige, ki je poleg pristojbine za omrežje blockchain. Na primer, standardni stroški omrežja Bitcoin so približno. 0,0005BTC.

Za uporabo borze Exocrow zaračuna provizijo za trgovanje, ki se zaračuna na 0,5% celotnega zneska trgovine Bitcoin. To pomeni, da bo nakup in takoj prodaja BTC z uporabo Exocrow stala 1% provizije. V primerjavi s priljubljenimi promptnimi borzami, kot so Binance, Crypto.com in KuCoin, so provizije za trgovanje nekoliko visoke.

Prodajne provizije

Uporabniki malega podjetja se lahko prijavijo v plačilni sistem trgovcev Exocrow, da pošiljajo in prejemajo kripto (npr. Bitcoin in Ethereum) z uporabo omrežja blockchain v zameno za blago in storitve.

Obstaja 1% odhodnina za množične transakcije z ničelnimi stroški za sprejemanje transakcij prek integriranega plačilnega prehoda. Denarne transakcije ki uporabljajo storitev za hrambo Exocrow, se zaračuna dodaten 1% provizije.

Varnost platforme

Exocrow ne zagotavlja ustreznih informacij o varnostnih ukrepih ki je namenjen zaščiti informacij in sredstev strank, ki jih upravlja borza. Medtem ko je 2FA možnost za imetnike računov in skrbniške storitve za transakcije P2P, se zdi, da Exocrow nima varnosti kot glavne prioritete.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere države so podprte?

Exocrow je globalna platforma za kriptovalute, ki podpira vlagatelje v več državah, vključno z Združenim kraljestvom, Tajsko in več državami v Evropi. Državam s strogimi finančnimi predpisi in zakoni, kot so Avstralija, Nova Zelandija, Kanada in ZDA, je prepovedano uporabljati borzo. Uporabniki bi morali biti previdni in sami skrbno skrbeti za zagotovitev, da je v njihovi državi urejeno.

Ali ameriški trgovci dovoljeni?

Exocrow rezidentom ZDA ne dovoljuje uporabe izmenjave P2P za nakup in prodajo kriptovalut. Vendar pa so ameriški dolarji sprejeti kot fiat valuta za nakup kripto iz podprtih držav. Trgovci s prebivališčem v ZDA bodo morali najti borzo kriptovalut v ZDA.

Zaključek

Exocrow ponuja različne izdelke in storitve, kot so takojšnja menjava nakupov / prodaj, varna denarnica, ki uporabnikom omogoča, da zaslužijo obresti za kripto in trgovske rešitve za sprejemanje plačil Bitcoin. Oblikovanje spletne strani in uporabniški vmesnik bo apel začetnikom zaradi enostavnosti uporabe.

Obiščite Exocrow

Za zaključek našega pregleda Exocrow je tu povzetek prednosti in slabosti na platformi, ki vključujejo nekaj pomislekov ki jih je treba obravnavati s strani ekipe, preden jo lahko štejemo za zaupanja vrednega, varnega in uglednega ponudnika na trgu kriptovalut. Posamezniki bi morali skrbeti za lastno skrbnost in se ne zanašati na informacije iz tega pregleda.

Prednosti

 • Hitro se registrirajte in ustvarite račun
 • KYC ne zahteva takoj
 • Vmesnik P2P je čist in enostaven za uporabo

Slabosti

 • Nova platforma z majhno prisotnostjo v družabnih medijih
 • Pomanjkanje informacij o skupini (zaloga) in licenc
 • Naslov na Google Maps usmerja na podjetje za pisarniško oskrbo
 • Pomanjkanje informacij o podpori strankam in navodil za uporabo
 • Izmenjava P2P se ne uporablja (skupaj 13 uporabnikov)
 • Omejene informacije o pogojih varčevalnega računa & pogoji
 • Ni na voljo v državah s strogimi predpisi

Menjalne provizije so zelo pomemben dejavnik za morebitnega vlagatelja v kriptovalute. Naslednje borze – poleg zgoraj omenjene menjalnice – ponujajo zelo konkurenčne provizije za plačilo, polog in dvig (brez skritih stroškov) s široko paleto načinov pologa, ki bodo ustrezali vsem vrstam vlagateljev v kriptovalute.

Obiščite Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map