Changelly Review: Ali je še vedno varno in kako deluje

Changelly je ena izmed najbolj priljubljenih kripto borz na svetu, ki je splošno znana po svojih takojšnjih kripto-kripto-storitvah. Platforma ponuja konkurenčne provizije za trgovanje in ima na voljo več kot 150 kriptovalut, ki jih je mogoče zamenjati.

Platforma za kripto zamenjavo je v nekaj letih pridobila zaupanje uporabnikov z zagotavljanjem stabilnega, preglednega, hitrega in uporabniku prijaznega vmesnika za hitro zamenjavo kripto sredstev na drugo in tudi nakup kripto z debetno ali kreditno kartico.

Obiščite Changelly

V tem pregledu Changelly bomo podali pregled in oceno platforme za digitalno trgovanje s sredstvi, da boste lažje spoznali njene značilnosti, uporabniški vmesnik in provizije za trgovanje. Čeprav si prizadevamo, da bi vam vedno zagotovili natančne informacije, predlagamo, da občasno obiščete njihovo spletno mesto, če bi se naknadno pojavile kakšne posodobitve.

spremenjeno spletno mesto

Kako deluje Changelly?

Changelly uporablja trgovalni algoritem, ki se integrira v nekatere največje borze kriptovalut danes, da združi najboljše kripto tečaje, kot so Binance, Poloniex in Bittrex.

Platforma išče in uporablja najboljšo razpoložljivo stopnjo za prikaz na uporabniškem vmesniku in zaklene ceno, dokler uporabnik ne zaključi transakcije in potrdi na verigi blokov. Uporabniki Changelly lahko zato kripto zamenjajo po najboljših možnih cenah.

kako spremenljivo deluje

Changelly Primerjano

Prijazno do začetnikov in enostavnost uporabe sta pomembni lastnosti Changellyja. Ta primerjalna tabela navaja druge priljubljene kripto borze, ki uporabnikom omogočajo takojšnjo zamenjavo kripto s preprostim spletnim mestom.

Je Changelly Legit?

Changelly je zakonita storitev kripto izmenjave, ki deluje od leta 2015. Spletna kripto platforma je pridobila zaupanje uporabnikov z vsega sveta in še naprej raste. Platforma Changelly in njena mobilna aplikacija mesečno privabljata več kot milijon obiskovalcev glede na njeno spletno mesto.

Je Changelly varen?

Changelly je varna izmenjava kriptovalut, ki ni skrbniška. Sredstva uporabnikov NE shranjuje spletna platforma, ki bi jo sicer lahko vdrli ali ogrozili. Uporabniške račune lahko zavarujete z 2-faktorsko overitvijo, da zagotovite dodatno varnost računa.

Changelly registracija & Vpiši se

Če želite ustvariti račun z družbo Changelly, sledite tem korakom:

Changelly prijavite

Kako zamenjati kripto s pomočjo Changelly

Postopek zamenjave kriptovalut na Changellyju je preprost in preprost. Na domači strani je na desni strani pripomoček za začetek. V spustnem meniju preprosto izberite kriptovaluto, ki jo želite prodati. Ko vnesete znesek prodaje, izberite kriptovaluto, ki jo želite kupiti.

Količina prejete kriptovalute se samodejno izračuna glede na to, ali ste izbrali plavajočo ali fiksno obrestno mero. Ko preverite podrobnosti, kliknite »Izmeni zdaj«, da vnesete naslov denarnice strojne opreme za kriptovalute, kot je prikazano spodaj.

spreminjajo kripto valuto

Nato boste morali v denarnico vnesti naslov, kjer boste prejeli kriptovaluto. Pred dokončanjem transakcije se prepričajte, da vaša strojna denarnica podpira kriptovaluto.

Če želite na primer kupiti Ethereum, boste morali v svoj naslov Ethereum vnesti Bitcoin ali drugo kripto. V nasprotnem primeru lahko izgubite vse svoje kovance. Ko ste zadovoljni z naročilom, sprejmite T&Cs in kliknite na ‘Next Step’.

spremenite potrditev naročila

Zdaj vse, kar morate storiti, je dokončati plačilo tako, da na naslov pošljete kriptovaluto, ki jo želite zamenjati ali zamenjati. Ko bo naročilo končano, bo kriptovaluta poslana na vašo denarnico v približno 5-30 minutah, odvisno od obremenitve verige blokov.

Nakup Crypto z debetno kartico ali kreditno kartico z uporabo Changelly

Uporabniki Changelly lahko kripto kupujejo z debetno kartico ali kreditno kartico MoonPay, Simplex ali Indacoin. Če želite kripto kupiti z debetno kartico, sledite tem preprostim korakom:

Celoten postopek traja približno 7 minut od začetka do konca. Preverite svojo Bitcoin denarnico in se prepričajte, da je bila transakcija uspešno zaključena. V spodnjem videoposnetku si oglejte podrobno video vadnico o tem, kako kupiti kripto z debetno kartico s pomočjo Changellyja.

Ali morate dokončati preverjanje računa?

Da, če družbo Changelly prvič uporabljate za nakup kriptovalut, boste morali svojo identiteto dokazati v skladu s protokoli Know-Your-Customer (KYC). Postopek preverjanja traja približno 30 minut.

Če želite preveriti svoj račun, lahko naložite naslednje dokumente:

  • Mednarodni potni list
  • Državna osebna izkaznica
  • Vozniško dovoljenje

Kaj so Changelly pristojbine?

Preden se odločite za uporabo menjalnice kriptovalut, je treba oceniti menjalne provizije. To je pomembno pri zamenjavi velike količine kripto z drugo kripto.

Provizije za trgovanje

Changelly velja a pavšalna 0,25% provizija za trgovanje vsem kripto trgovanjem.

Kavcija & Pristojbine za umik

Changelly se NE zaračunati provizije za polog ali dvig kriptovalut. Obstaja minimalna omrežnina, ki jo določa veriga blokov. Ta provizija se razlikuje glede na omrežno obremenitev in za vsak kripto kovanec.

Dolg & Provizije za kreditne kartice

Če kriptovaluto kupite z debetno ali kreditno kartico, boste plačali dodatne provizije v višini približno 5%, odvisno od ponudnika storitev, ki ga uporabljate (npr. Simplex, MoonPay in Indacoin) plus 2,5% provizija Changelly.

Enaka pristojbina velja, če kripto prodate nazaj v fiat valuto ali nakažete na bančni račun.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere kriptovalute podpira Changelly?

Changelly podpira več kot 150 kriptovalut, vključno z glavnimi digitalnimi valutami, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero in še veliko več. Changelly nenehno dodaja podporo novim altcoinom, ki se jih morda ne zavedate in ki pridobivajo na popularnosti v prostoru blockchain.

Če želite izvedeti celoten seznam podprtih kriptovalut, lahko obiščete stran “Podprte valute”.

Kaj je program za napotitev Changelly?

Changelly ponuja partnerski program, ki svojim uporabnikom nagradi 50% provizije za vsako transakcijo. Če želite biti upravičeni do referenčnega programa, se morate prijaviti na račun Changelly in deliti svojo referenčno povezavo.

Vse provizije, ki jih zaslužite s partnerskim programom Changelly, se plačujejo v bitcoinih (BTC).

Katere države so podprte na Changelly?

Changelly je globalna spletna storitev kriptovalut, ki je na voljo uporabnikom v skoraj vseh državah po vsem svetu, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Avstralijo, Evropo in Kanado. Platforma se pogosto šteje za eno najboljših borz kriptovalut v ZDA za nakup kripto valut z debetno ali kreditno kartico.

Zaključek

Za zaključek našega pregleda Changelly je enostavnost uporabe in enostaven za uporabo vmesnik privlačna spletna kripto borza za pretvorbo digitalnih valut. Celoten postopek trgovanja s kripto ali nakup kripto s pomočjo debetne kartice traja le nekaj minut.

Obiščite Changelly

Ker Changelly ne shranjuje nobenega kripto sredstva, se lahko šteje za varno kripto izmenjavo. Provizije za nakup kriptografskih kartic z debetnimi karticami pa znašajo do 7,5% celotnega zneska. V primerjavi z drugimi izmenjavami fiat-to-crypto, ki omogočajo nakup kripto s kreditno kartico, je to precej visoko.

Če povzamemo, menimo, da je Changelly zakonita spletna kripto platforma, ki bi jo morali razmisliti o uporabi.

Vam je všeč ta objava? Ne pozabite ga deliti!

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

  • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
  • 10 najboljših bitcoinov & Izmenjave kriptovalut v Avstraliji
  • Kako kupiti bitkoine z darilno kartico Amazon (Super Easy)
  • 6 najboljših krajev za nakup Bitcoinov v Veliki Britaniji
  • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)

Če obstajajo druge borze kriptovalut, ki jih želite pregledati, nam pustite komentar.

Za nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov in kriptovalut je pomembno, da uporabite globalno in zaupanja vredno kripto borzo. Obstaja več borz, ki so bile vdorene ali so jim ukradli sredstva strank. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – so dobro znane in jim zaupajo, da zagotavljajo varen in varen način za začetnike in profesionalne kriptotrgovce, da položijo fiat valuto in kupijo digitalna sredstva.

Obiščite Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map