Binance Review: Ali je varno? Imamo odgovore

Binance je vodilna kripto borza na svetu za obseg trgovanja in likvidnost. Platforma je izjemno prijazna do začetnikov, enostavna za uporabo in ponuja ogromno kripto parov, inovativne izdelke, funkcije, konkurenčne provizije in odzivno podporo strankam.

Obiščite Binance

V tem pregledu Binance bomo ocenili ključne značilnosti platforme, njene storitve in naše izkušnje, tako da se boste odločno odločili, preden se odločite za ustvarjanje računa.

Čeprav vam želimo zagotoviti natančne informacije, toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno mesto, da boste na tekočem z vsemi spremembami, ki se lahko pojavijo pozneje.

Ključne funkcije:

 • 1. mesto v svetu za obseg trgovanja
 • 150+ trgovalnih parov proti fiat, altcoin in stablecoins
 • 0,1% pavšalna provizija za trgovanje s 25% popustom prek BNB
 • Posojila in varčevalni računi za zaslužek obresti na kripto
 • Na voljo trgovanje s terminskimi pogodbami, terminskimi pogodbami in maržami
 • Začetnik in napreden vmesnik z grafikoni Tradingview
 • Do 40% provizij za pridružene družbe

na splošno

4.8 / 5 Obiščite Binance

Enostavnost uporabe

Uporabniški vmesnik

Pristojbine

Varnost

Pri trgovanju s kriptovalutami je pogosto priporočljivo uporabljati Bitcoin strojno denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o denarnicah strojne opreme za kriptovalute.

Kaj je Binance?

Binance je a Izmenjava kriptovalut s sedežem v Hongkongu, ki je bila ustanovljena julija 2017 po uspešni ICO, ki je zbrala 15 milijonov. Lastnik podjetja Binance, Changpeng Zhao, pogosto imenovan “CZ”, je zamenjavo začel iz ničesar in je v enem letu postal samozaposlen milijarder. Sedež podjetja Binance in strežniška infrastruktura sta se konec leta 2017 preselili s Kitajske na Malto.

binance

Menjava Binance je pritegnila milijone uporabnikov v več državah po vsem svetu in v ocenah borze in družabnih omrežjih pogosto ploskajo kot najboljša borza za trgovanje s kriptovalutami. Pravzaprav Binance je uvrstila na borzo št. 1 glede na promet, likvidnost, obseg trgovanja, in zaupanje v legitimnost obsega trgovanja, prijavljenega za promptne trge in trge izvedenih finančnih instrumentov, v skladu s coinmarketcap.

obseg binance

Uporabniki Binance lahko kupujejo, trgujejo, prodajajo in takoj zamenjajo digitalna sredstva na začetniku prijazni in enostavni platformi. Binance ima na voljo enega največjih nabora kriptovalut in trgovalnih parov, ki jih lahko zamenjate, shranite elektronska sredstva v varni denarnici in zaslužite obresti za kripto na Binance varčevalnem računu.

dobili 10% popusta na provizije za trgovanje z uporabo naše referenčne povezave Binance

Pridobite 10% popusta

Binance v primerjavi

Napredne funkcije, intuitiven uporabniški vmesnik in mobilna aplikacija za trgovanje so pomembne funkcije Binancea. Ta primerjalna tabela navaja nadomestne borze za trgovanje s kriptovalutami, kot je Binance, ki ponujajo funkcije svetovnega razreda.

Lastnosti & Storitve

Binance je vodilni ponudnik digitalnih sredstev, ki je razširil svoje funkcije in storitve, tako da ponuja celotno ponudbo izdelkov, do katerih je mogoče dostopati prek spletnega mesta Binance za mobilne aplikacije. Osnovne funkcije, ki jih ponuja Binance, so opisane spodaj.

Primerno za vse

Ena najboljših lastnosti uporabe Binance je uporabniški vmesnik, zasnovan za posameznike z različne ravni spretnosti in izkušenj. Obstaja več načinov trgovanja za začetnike, napredne uporabnike in trgovce z maržami. Tisti, ki ne poznajo grafikonov, lahko uporabljajo “klasični vmesnik”, ki je enostaven za uporabo, ali “pretvorbo Binance” v takoj kupite / prodajte kripto na borzi.

Pretvorba Binance

Raznolikost načinov plačila

Binance je priljubljena trgovalna platforma zaradi svoje razpoložljivosti po vsem svetu, podpore za več fiat valut in najrazličnejših načinov za prenos sredstev na račun. Trgovalna platforma ponuja različne načine plačila posameznikom po vsem svetu za financiranje trgovalnega računa z uporabo metod, kot so bančna nakazila, kreditne / debetne kartice, SEPA, bančna nakazila in gotovinske vloge.

Ponujene kriptovalute

Podpore Binance nad 150 digitalni kovanci na borzi, ki jo je mogoče kupiti, trgovati in prodati. Obstaja širok nabor trgovalnih parov, na primer proti altcoinom, fiat valuti ali stabilcoinom, kot so Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) in True USD.

Napredna platforma za trgovanje

Binance zagotavlja a vrhunska platforma za trgovanje trgovati z digitalnimi valutami s celotno paleto trgovalnih orodij, kazalnikov in možnosti grafikonov. Trgovci, ki jih poganja TradingView, so dobro opremljeni za celovito analizo cenovnih ukrepov, da bi našli možnosti trgovanja.

binance trgovanje

Varčevalni račun Binance

Podobno kot BlockFi, Nexo in crypto.com se je tudi Binance pridružil prostoru za izposojo in izposojo in svojim strankam ponuja varčevalni račun, s katerim lahko zaslužijo obresti za kripto. Obrestna mera je do 7% APY na izbrane kovance ki so shranjeni v denarnici Binance, kot so USDT, BTC in BUSD. Varčevalni račun omogoča preprost način zaslužka brezplačne kripto za nakup in hrambo sredstev prek Binance Earn.

binance fiksni prihranki

Je Binance varen?

Binance je ena najvarnejših borz na svetu, ki ima več plasti „bankom podobni“ varnostni ukrepi in protokoli upravljanja zagotoviti 100-odstotno varnost informacij in sredstev svojih zaposlenih. Primeri varnih tehnologij, ki se uporabljajo za zagotavljanje varnega in varnega okolja trgovanja za uporabnike, ki se odločijo, da bodo svoje kovance pustili na borzi, vključujejo shranjevanje hladne denarnice in dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

Vendar je najvarnejši način za shranjevanje kriptovalut prenos sredstev iz Binance v ugledno strojno denarnico, kot je Ledger Nano X.

Je Binance vdrl?

Vprašanje, ki ga zanima veliko bralcev, je, kako varen je Binance in ali je bil Binance exchange že vdoru? Leta 2017 je bil Binance predmet velike kraje kriptovalut in kršitve varnosti. Hekerji so ogrozili varnostne sisteme z lažno elektronsko pošto, virusi in drugimi napadi. Ukradenih je bilo 7000 bitcoinov (takrat približno 40 milijonov USD) in nekatere uporabniške dvofaktorske kode za preverjanje pristnosti in žetone API. Binance je vsem izgubljenim uporabnikom povrnil denar za kritje varnostne kršitve s pomočjo svojega nujnega sklada za nujno zavarovanje.

Podprte države

Binance je globalna centralizirana borza kriptovalut, ki vključuje več podjetij po vsem svetu, ki uporabljajo blagovno znamko in tehnologijo “Binance”. Binanceovi partnerji imajo sedež v več jurisdikcijah za opravljanje storitev več kot 180 držav po vsem svetu prek glavne spletne strani Binance ali uradnega partnerja spodaj.

Vsaka borza pod imenom Binance deluje neodvisno in v celoti skladen z lokalnimi predpisi in zakoni držav. Binance partners omogoča izmenjavo podatkov med kripti in kripto za posameznike po vsem svetu za nakup in prodajo digitalnih sredstev, trgovanje in dostop do finančnih storitev.

Registracija & Vpiši se

Če želite ustvariti račun na Binance.com, postopek poteka naravnost in traja le nekaj minut. Uporabniki bodo morali navesti e-poštni naslov in geslo. Za dostop do višjih omejitev dviga morajo trgovci preveriti svojo identiteto. Za ustvarjanje ali vzdrževanje računa ali denarnice Binance ni treba plačati.

Ravni preverjanja

Binance uporablja sistem preverjanja, ki temelji na ravni, ki določa največje omejitve umika. Za začetek trgovanja s kriptovalutami novim uporabnikom ni treba predložiti osebnega dokumenta. Vendar bo omejena na osnovno raven preverjanja. Uporabniki, ki ne zaključijo celotnega postopka preverjanja, bodo omejeni na največji dvig 2BTC v 24-urnem obdobju.

Hitrost preverjanja Binance se razlikuje glede na to, kako zaposlena je skupina za podporo strankam. V nekaterih primerih je osnovno preverjanje je mogoče odobriti v nekaj minutah in manj kot 4 ure za celotno stopnjo preverjanja Binance. Vendar lahko uporabniki še vedno lahko trgujejo in dvignejo do 2 Bitcoina z uporabo osnovnega preverjanja, kar bi v večini primerov zadoščalo.

Posamezniki, ki ustvarijo račun pri Binance za nakup kriptovalut s kreditno ali debetno kartico, morajo najprej dokončati postopek preverjanja identitete Binance ali kako drugače "KYC" (Spoznajte svojo stranko). Ta postopek identifikacije je v skladu z lokalnimi predpisi v zadevni državi in ​​je enkratna naloga za vsak registriran račun Binance.

Položite kripto na Binance

Obstaja več načinov za financiranje računa Binance za začetek trgovanja bodisi z digitalnim kovancem bodisi z nakupom kripto s fiat denarjem. Za začetnike najlažji način nakazila sredstev na Binance je s prenosom Bitcoin ali Ethereum z uporabo edinstvenega naslova ali QR kode, kot je prikazano spodaj. Odvisno od kriptovalute lahko traja od nekaj sekund, minut ali celo ur, da veriga blokov potrdi transakcijo, da sredstva prispejo v denarnico Binance.

binance polog

Za oskrbo posameznikov po vsem svetu Binance in njegov partner ponujata različne načine plačila za financiranje računa s fiatno valuto. Platforma podpira več kot 10 fiat valut kot so USD, GBP, EUR, AUD, RUB, TRY, NGN, UAH, KZT in INR. Binance in pridruženi partnerji po vsem svetu ponujajo različne načine nakazila za vsako regijo. Najpogostejše možnosti plačila vključujejo:

 • Bančna nakazila
 • Prenosi med enakovrednimi (P2P)
 • Kreditne in debetne kartice
 • BPAY
 • SEPA
 • Hitrejša plačila

binance kupi bitcoin s kreditno kartico

Zamenjajte kripto z Binance Convert

Binance je vodilna borza za digitalne valute na varni in stabilni trgovalni platformi. Uporabniški vmesnik je zasnovan tako, da ustreza različnim izkušnjam in veščinam. The najlažji način zamenjave kripto z drugo digitalno valuto uporablja ‘Binance Convert’. S tem se izognemo uporabi grafikona cen in okna za vnos naročila, kar je za začetnike lahko zastrašujoče.

Uporabniki lahko izberejo digitalno sredstvo za nakup in prodajo s preprostim oknom za enostavno pretvorbo v enem samem potezu (kot je prikazano zgoraj). Binance Convert podpira večino navedenih kovancev in hiter način zamenjave kriptovalut. Binance bo predogledal stopnjo pretvorbe in količino kripto, ki jo je treba prejeti, preden zaključi transakcijo.

Trgovanje s kriptovalutami

Grafikoni so pomemben dejavnik pri iskanju borze za trgovanje s kriptovalutami. Tu bodo trgovci večino svojega časa porabili za ogled grafikonov in upravljanje odprtih pozicij. Binance ponuja uporabniški vmesnik “Preprost” in “Napreden” namenjen vmesnim in profesionalnim trgovcem s kriptovalutami. Binance se je integriral z vrhunskim programskim paketom za kriptogram, TradingView, da bi zagotovil karte, kazalnike in orodja za risanje.

binance karte

Trgovsko okno je enostaven za uporabo in čiščenje ki vsebuje standardna orodja, kot so grafikon cen, polje za naročila, seznam trgovalnih parov, zgodovina trgovanja, nedavna tržna aktivnost in aktivne / čakajoče pozicije. Trgovci Binance lahko hitro premikajo med trgovalnimi pari in na enem mestu najdejo možnosti trgovanja. Odlična lastnost Binance je možnost hitrega vnosa velikosti posla z uporabo odstotka možnosti samodejnega izpolnjevanja (npr. 25%, 50% ali 75%) razpoložljivega trgovalnega kapitala.

binance vrstni red

Okno z naročili ponuja različna naročila, kot so limit, trg, stop-limit in One-Cancel-Other (OCO). OCO ni na voljo na številnih borzah – vendar je pomembna značilnost, saj omogoča, da se nalog za prevzem dobička in stop-loss odda z enim naročilom namesto z dvema. Če je dosežena stopnja prevzema dobička, se nalog za stop-stop samodejno odstrani in obratno.

Poleg tega lahko ceno naročila izpolnite s klikom na cene v oknu nedavnih poslov. To bo samodejno uveljavilo vstopno ceno, kar zmanjša tveganje za vnos napačne cene (npr. Manjka decimalna vejica).

Trgovanje z maržami Binance

Uporabniki na Binance lahko aktivirajo trgovanje z maržami za trgovanje z digitalnimi valutami s finančnim vzvodom. To pomeni, da lahko trgovanje izposojena sredstva uporabljajo za trgovanje s položajem, večjim od njihovega kapitala. Sredstva bo treba nakazati v denarnico Binance margin, da jih boste uporabili kot zavarovanje za začetek trgovanja z vzvodom.

binance marža

Znesek, ki si ga lahko izposodite, se določi glede na količino kovancev v marži, po fiksni stopnji 5: 1 (5x). Obstaja kazalnik, ki prikazuje stopnjo maržnega tveganja, ki se izračuna na izposojena sredstva (skupni dolg) glede na sredstva, ki se hranijo na maržnem računu (celotni kapital). Prednost uporabe Binance margine je sposobnost kratka prodaja.

Podprte kriptovalute

Podpore Binance več kot 150+ kripto kovancev ki jih je mogoče kupiti, trgovati in prodajati z uporabo borze, kot so Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Litecoin, Cardano in druge. Uporabniki lahko z vsakim od teh sredstev trgujejo z uporabo različnih digitalnih valut kot zavarovanja. Binance ponuja naslednje trgovalne pare proti altcoinom:

 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tron (TRX)
 • Valovanje (XRP)
 • Valute Fiata (npr. USD, EUR, GBP)
 • Stablecoins (npr. USDT, BUSD, TUSD)

Binance podpira tudi številne žetone, ki so del začetne ponudbe kovancev (ICO) ali začetne ponudbe za zamenjavo (IEO). Ti dogodki trgovcem Binance omogočajo, da špekulirajo na novo uvrščenem kripto sredstvu. Če si želite ogledati celoten seznam kripto trgov, ki so na voljo za trgovanje, obiščite spletno mesto Binance.

binance kovanci

Plačilo za kripto s kreditno / debetno kartico

Uporabniki Binance.com v več kot 180 državah lahko položijo fiat valuto in kupujte digitalne valute s kreditno ali debetno kartico. Nova funkcija je na voljo v partnerstvu z Simplexom, vodilnim na področju fiat on-ramps za kripto nakupe. Vključene so podprte valute, ki jih je mogoče neposredno pridobiti z uporabo kartice VISA ali Mastercard in jih nakazati na račun Binance BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD & USDT.

Prednosti uporabe kreditne kartice za nakup kripto na Binance so:

 • Varno in priročno plačilno sredstvo (sprejemamo VISA ali Mastercard)
 • Hiter čas obdelave od 10 do 30 minut, da kripto prispe
 • Nizke provizije 3,5% na transakcijo ali 10 USD, kar je višje

Dvig denarja iz Binancea

Binance je platforma za trgovanje s kripto-kripto, ki ponuja trgovanje med digitalnimi valutami. Dobiček se z borze dvigne v kriptovaluti, ki jo lahko prenesete v denarnico strojne opreme. Če želite kripto dvigniti, lahko uporabniki iz denarnice izberejo kovanec in kliknejo na gumb ‘dvig’.

Ko vnesete podatke o naslovu in potrdite transakcijo, bodo digitalna sredstva poslana. The hitrost dvigovanja kripto je odvisna od uporabe kovanca in omrežja v času zahteve.

Dvig denarja iz Binancea na bančni račun

Binance omogoča svojim uporabnikom dvignite fiat iz denarnice Binance na lokalni bančni račun ali bančno kartico. Z menjalnice Binance lahko banki pošljete 14 valut, ki vključujejo AUD, BRL, EUR, GBP in USD. To pomeni, da denarja ni treba prepustiti Binancea izmenjavi kripto-kripto valut, kot je Coinbase, da bi denar poslal banki.

Če želite dvigniti gotovino iz Binancea na bančni račun, v denarnici izberite fiatno valuto, ki jo želite dvigniti, in kliknite gumb ‘dvig’. Uporabnik bo moral dokončati preverjanje osebnega dokumenta, da bo lahko dodal in preveril bančni račun, da bo lahko dokončal postopek. Izplačila fiatov na bančni račun lahko trajajo od 1 do 3 delovne dni.

Prenos denarja iz Binance v Coinbase

Binance omogoča prenos sredstev kriptovalut na borzi na drug naslov denarnice, ki je lahko denarnica strojne opreme ali druga borza, kot je Coinbase. Sredstva lahko izplačate v fiatno valuto ali jih shranite v denarnici. Binance trenutno ne dovoljuje dviga fiat valute iz Binance na Coinbase ali katero koli drugo izmenjavo. Uporabniki bodo morali denar nakazati na bančni račun, ki ga bodo nato lahko položili na Coinbase.

Provizije za binance & Omejitve

Binance uporablja strukturo provizij za trgovanje na ravni, ki temelji na obsegu trgovanja. Trenutna provizija za trgovanje za nove račune je 0,1% za vsako transakcijo (npr. nakup / prodaja). Vendar pa lahko uporabniki prejmejo nadaljnje znižanje pristojbin z izvajanjem naslednjih dejavnosti na borzi:

 • Povečajte 30-dnevni obseg trgovanja (do 20% popust na provizijo)
 • Shranite Binance Coins (BNB) na platformi (25% popust na provizijo)
 • Prejmite povratne udarce prek referenčnega programa Binance (20% popust na provizijo)

Provizije za binance

Provizije za polog

Binance naredi ne zaračunajte provizije za polog kriptovalute sredstva na borzo. Uporabniki lahko na Binance brezplačno prenesejo kovance iz drugih trgovalnih platform ali osebne strojne denarnice. V primerjavi z borzami, kot je Coinbase, ki zaračunajo provizijo za polog, ki se razlikuje glede na način plačila in državo, lahko uporabniki Binance privarčujejo pri provizijah.

Pristojbine za umik

Podobno obstajajo brez stroškov umika Binance za prenos digitalnih sredstev iz denarnice Binance na zunanje spletno mesto ali denarnico. Edini strošek je provizija za verigo blokov, ki jo določa obremenitev omrežja v času transakcije in ne Binance. Na primer, uporabnik, ki želi dvigniti Bitcoin iz Binance z uporabo omrežja BTC, bo plačal 0.0005 BTC provizije. Za celoten seznam provizije za dvig kovancev obiščite stran Binance Fee.

Kartica Binance VISA

Binance je predstavil debetno kartico za kriptovalute, ki svojim uporabnikom omogoča pretvorite in porabite digitalne valute kot tradicionalna debetna kartica. Kartico Binance VISA lahko uporablja več kot 60 milijonov trgovcev po vsem svetu. Prednosti uporabe debetne kartice Binance vključujejo:

 • Kartico lahko brezplačno uporabljate brez upravnih stroškov ali stroškov obdelave Binance
 • Zaslužite do 8% kripto gotovinack pri nakupih z uporabo kartice VISA
 • Enostaven prenos in dopolnitev sredstev z uporabo denarnice Binance
 • Sredstva na kartici so zaščitena z visokim standardom varnosti

binance vizumska kartica

Znesek denarnih nagrad, ki jih lahko zaslužite z debetno kartico Binance VISA, je odvisen od količine kovancev BNB, položenih v denarnico Binance. Začetniki, ki naročijo kartico, lahko brezplačno zaslužite 1% povračilo denarja brez vložka Binance kovancev.

Da pa bodo uporabniki zaslužili največ 8-odstotni bonus pri nakupih v višini 8%, bodo morali uporabniki vložiti najmanj 6000 žetonov BNB, kar je po trenutnih cenah enako 270 000 USD. To je precejšnja naložba za 8-odstotno vračilo denarja.

Posojanje Binance & Posojila

Binance je s svojim produktom kripto posojila vstopil v prostor za finančno posojanje in izposojanje. Trgovci na platformi za kriptovalute lahko svoja sredstva v digitalni valuti uporabijo kot zavarovanje za takojšnje gotovinsko posojilo ali posojanje za zaslužek. Vsak uporabnik platforme Binance je upravičen do posojila s kripto podporo.

Binance podpira več kot 35 digitalnih valut, ki jih je mogoče izposoditi z uporabo sredstev, kot so BTC, BUSD, BNB, ETH in USDT kot zavarovanje. Vsako posojilo je mogoče odplačati v obdobju 7, 14, 30 ali 90 dni. Za predčasna odplačila med trajanjem posojila ni nobenih kazni ali provizij. The obresti se izračunajo dnevno in določena od datuma začetka posojila.

kalkulator za posojanje

V zgornjem primeru bi bilo treba za pridobitev denarnega posojila v višini 1.000 USDT položiti znesek zavarovanja v višini 1,45 ETH. Obrestna mera 22,78% se izračuna v obdobju 90 dni, kar ustreza znesku odplačila 1.056 USDT. Obresti Binance so primerljive s tradicionalnimi bankami in priljubljenimi izposojevalnimi platformami. Izposojeno kripto lahko dvignete ali prenesete na promptno / maržno borzo za trgovanje, vendar to ni priporočljivo za začetnike.

Binance Zaslužite

Binance svojim strankam ponuja različne izdelke v okviru svoje naložbene platforme, imenovane „Binance Earn“, ki strankam omogoča, da zaslužijo brezplačno kripto s posojanjem kripto, da prejmejo obresti na izposojena sredstva. Storitve so široko razvrščene pod izdelke “Prožni pogoji”, “Fiksni pogoji” in “Izdelki z visokim tveganjem”, ki zagotavljajo različne obrestne mere za vsak izdelek.

binance prilagodljivi izrazi

Prilagodljivi varčevalni račun uporabnikom ponuja možnost, da si prislužijo vložene nagrade na svojem kripto. Obrestne mere so nižje v primerjavi s vezanim depozitom, ki je priložen prilagodljivost za unovčenje in dvig sredstev kadar koli na trgovalno platformo ali denarnico strojne opreme. Na primer, varčevalni račun Binance ponuja približno 6% APY na Tether (USDT), kar je lahko odlična možnost za varovanje pred volatilnostjo trga.

Binance Staking

Ponudbe Binance določeni pogoji vložka za 3, 6 ali 9 mesečna obdobja da si prislužite nagrade do 30% APY. Borza podpira 37 kriptovalut ki jih je mogoče določiti na platformi z določenim izrazom aranžma. Donos in najmanjši znesek vložka se za vsako sredstvo razlikujeta. Podprti kovanci vključujejo CELR, ATOM, KSM, FYI, SUSHI, WAVES, XTZ, ATOM in druge. Minimalni zahtevani znesek se razlikuje za vsak kovanec.

binance prilagodljivo vstavljanje

Fiksni vložki bodo ustrezali imetnikom kripto, ki jim je všeč, da zaklenejo svoje kovance za določeno časovno obdobje, da pridobijo prednosti vložka. Ko so kovanci vloženi, se odšteje stanje denarnice in kovanci bodo vložili samodejno v bazenu, da si prislužite nagrade.

Binance Australia

Menjava Binance se je razširila, da bi vlagateljem v Avstraliji omogočili nakup Bitcoinov in drugih digitalnih valut z uporabo avstralskih dolarjev (AUD). Storitev fiat-to-crypto podpira bančna nakazila za financiranje denarnice prek PayID / Osko prek namizne ali mobilne aplikacije pri 100+ podprtih avstralskih bankah za uporabo.

Binance Australia ima AUD vloge brez provizije svojim strankam, ki lahko uporabljajo celotne storitve, ki jih ponuja Binance.com. Cutomeri lahko tudi dvignejo AUD iz Binancea na svoje bančne račune. Uporabnikom, ki kupujejo in prodajajo na platformi Binance, se zaračuna enako provizija za trgovanje 0,1%, ki je ena najnižjih kripto izmenjav v Avstraliji.

binance revizijske vloge

Binance Singapur

Binance Singapur posameznikom, ki prebivajo v Singapurju, omogoča vlaganje v digitalne valute z uporabo singapurskih dolarjev (SGD) kot depozita. Izmenjava fiat-to-crypto v Singapurju podpira 7 kriptovalut, ki vključujejo BTC, ETH, BNB, LTC, BCH, XRP, NEO in LINK.

Obstaja 0,6% provizije za nakup in prodajo kripto v Singapurju, kar je višje od glavnega spletnega mesta Binance. Žal računa za prenos sredstev med Binance.SG in Binance.com ni mogoče povezati. Uporabniki bodo morali ustvariti račun pri obeh ponudnikih in dokončati preverjanje osebnega dokumenta.

Binance UK (prej “Binance Jersey”)

Binance je v začetku leta 2019 ustanovil povezano fiat-to-crypto izmenjavo, imenovano Binance Jersey, za ljubitelje kripto v Veliki Britaniji. Platforma je bila zasnovana tako, da prebivalcem v Združenem kraljestvu omogoča, da položijo fiatno valuto, kot je GBP, in pretvorijo v digitalne valute.

Vendar, Binance Jersey se je od takrat zaprl od oktobra 2020, vključno s svojo platformo za depozite in trgovinskimi storitvami. Glavni razlog za zaprtje Binance Jerseyja je ta, da lahko glavna borza Binance ponuja depozite v GBP z uporabo bančnega nakazila prek mreže hitrejših plačil in SEPA za evre.

Denar se razvija.

Čas je, da se prilagodimo. #TachingOverLondon &# 127468;&# 127463; pic.twitter.com/Vjs3LQpY5x

– Binance.UK &# 127468;&# 127463; (@BinanceUK) 28. avgust 2020

Binance namerava v Londonu odpreti novo kripto borzo, ki bo skladna z lokalnimi predpisi, ki jih je določil Financial Conduct Authority (FCA). The Binance.UK domena in Podjetje, ki ga ureja FCA, je kupilo podjetje Binance in naj bi se začel leta 2021, z oglaševanjem Binance na avtobusnih postajališčih po vsem Londonu. Na borzi bo 65 kriptopara, napreden trgovalni vmesnik, ki omogoča nakup kriptos z uporabo britanskih funtov (GBP) in evrov (EUR) prek hitrejših plačil, SEPA in debetnih kartic.

Referenčni program Binance

Binance ponuja enega najbolj donosnih referenčnih programov z do 40% referenčnih članov za trgovanje. Povezavo lahko delite s prijatelji in družino ali jo promovirate v spletu prek spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Edinstvena lastnost Binance je možnost spreminjanja odstotka provizije za trgovanje z novimi napotnicami s ponudbo popusta na provizijo za trgovanje.

Na primer, obstoječi uporabnik Binance lahko svojo edinstveno partnersko povezavo deli s prijateljem in se odloči za 30-odstotni popust na svoje provizije za trgovanje in zasluži preostalih 10% provizije.

Podružnica Binance

Pomoč strankam & Ocene

Da bi bila ena izmed vodilnih borz kriptovalut na svetu, mora zagotoviti množico možnosti za stike, skupnosti, bloge in podporne kanale za servisiranje velike baze strank. To ni nobena izjema pri Binanceu, ki ponuja več kanalov za stik s skupino za podporo.

binance podpora

Če ne najdete rešitve za težavo v Pogosta vprašanja ali Center za podporo, Binance ima sistem vstopnic, ki omogoča oddajo zahteve. Obstaja več kategorij za filtriranje vprašanja, da ga olajšate. Sami smo preizkusili sistem vozovnic in 6 ur kasneje prejeli odgovor. To je dokaj povprečno in bi ga lahko izboljšali.

pogosta vprašanja o binanceu

Glede na veliko bazo strank bodo tudi uporabniki z nezadovoljstvom in težavami, zato ni presenetljivo mešane ocene o Trust Pilot. Vendar dvomimo, da bi bil Binance v položaju, kakršen je zdaj, če bi bila podpora strankam strašna.

Pogosto zastavljena vprašanja

Je Binance vreden zaupanja?

Od uvedbe Binancea se je kriptovaluta izkazala kot zakonita, varna in zaupanja vredna izmenjava ki uporabnikom z vsega sveta omogoča nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut. To je urejeno v številnih jurisdikcijah in je v skladu z zahtevami KYC in lokalnimi predpisi o preprečevanju pranja denarja / terorizmu v vsaki državi.

Da bi zagotovil najvišje varnostne standarde, je Binance uvedel vodilne varnostne kontrole, kot sta dvofaktorska overitev (2FA) in naprave za shranjevanje brez povezave, da zaščiti uporabnikova sredstva, shranjena v denarnici Binance..

Je Binance boljši od Coinbase?

Coinbase je ugledna kripto izmenjava, ki je bila ustanovljena pred Binanceom. Njegova glavna ponudba storitev je omogočiti uporabnikom po vsem svetu, da pretvorijo svojo lokalno fiat valuto v digitalna sredstva, kot sta Bitcoin in Ethereum. Medtem ko je Binance prilagojen aktivnim trgovcem, ki špekulirajo na kripto trgu in so vključeni v nakup in prodajo, da bi ustvarili dobiček. Obe platformi vodita kripto izmenjave v svojih pravicah.

Ali lahko uporabljam Binance v Avstraliji?

Binance je na voljo prebivalcem, ki živijo v Avstraliji ki želijo kupovati, trgovati, shranjevati in prodajati kriptovalute z uporabo avstralskih dolarjev (AUD). Binance Australia je registrirana in pravna oseba, ki spoštuje avstralske zakone in predpise o preprečevanju pranja denarja in preprečevanju pranja denarja. Izmenjava za kripto izmenjavo ponuja lokalno bančno nakazilo z ničelnimi provizijami prek PayID / Osko za nakup Bitcoina z uporabo AUD. Če želite položiti AUD v Binance, sledite tem preprostim korakom:

Ali ameriški trgovci lahko uporabljajo Binance?

Binance je ameriškim kupcem zaradi regulativnih politik omejeval trgovanje na glavni borzi. Uporabniki iz ZDA lahko kupujejo kripto s Binance ZDA vendar ne more izvajati aktivnega trgovanja. Kliknite tukaj in preberite, katere borze kriptovalut so na voljo v ZDA.

Ali je Binance nezakonit?

Obstajajo nekaj poročil to vprašanje, če Binance v nekaterih državah nezakonito deluje in se uporablja za kazniva dejanja in pranje denarja. Zdi se, da so ti naslovi zgolj špekulacije in trdijo, da je Binance član hudodelskega kartela. Ta govorica sledi javne obtožnice zoper BitMEX in njenimi soustanovitelji za lažje pranje denarja brez ustreznih postopkov KYC.

Ali se Binance zapira?

Preiskava proti BitMEX-u zaradi morebitnega pranja denarja je povzročila, da je Binance zaprl svoje storitve v ZDA in zapustil trg. Binance je od uporabnikov s sedežem v ZDA zahteval dvig sredstev v 14 dneh in vsak uporabnik, ki se identificira kot Rezidentu ZDA bo onemogočena uporaba Binance.com. Binance je od takrat predstavil novo platformo z imenom Binance.US, ki je manjša različica globalne borze Binance z omejenimi funkcijami in storitvami..

Ali Binance podpira vložke?

Binance ponuja širok izbor kovancev, ki jih lahko vložite na platformo in si prislužite pasivne nagrade. Uporabniki platforme lahko položijo kovance, kot so Algorand, Tezos, Cosmos in mnogi drugi, da si prislužijo vložne nagrade. Odstotek vložka se od kovanca do kovanca razlikuje. Na primer, Tezos ima ocenjeno polje stave 6-7% v primerjavi z Yearn Finance, ki ponuja 2,49% APY.

Ali lahko brez preverjanja dvignem sredstva iz sistema Binance??

Uporabniki sistema Binance bodo morali svojo identiteto potrditi v skladu s predpisi, ki jih poznamo v večini držav po vsem svetu, da bi preprečili financiranje terorističnih dejavnosti in goljufij. To pomeni uporabnikov ne bo ostal anonimen pri prenosu denarja z menjalnice na bančni račun. Znesek sredstev, ki jih je mogoče dvigniti, se razlikuje glede na Raven preverjanja osebne izkaznice dokončana.

Ali Binance podpira povprečevanje stroškov v dolarjih?

Binance.com ne ponuja povprečenja stroškov v dolarjih (DCA) na svoji platformi. Vendar Binance.US svojim uporabnikom dovoljuje nastavite ponavljajoče se, fiksne in redne zneske nakupov v mobilni aplikaciji. Ponavljajoča se naročila so priljubljeni pri tveganih škodljivih vlagateljih, ki želijo zmanjšati vplive nestanovitnosti z omejevanjem izpostavljenosti nenadnim nihanjem cen kovanca.

Zaključek

Če iščete najboljše mesto za trgovanje s kriptovalutami, bo Binance izpolnil vsa vaša pričakovanja. Vodilno je, da svojim strankam ponudi začetnikom prijazno, sodobno, napredno in inovativno platformo za zaslužek na digitalnih sredstvih.

Obiščite Binance

Upamo, da se vam je ta pregled Binance zdel koristen in vas spodbujamo, da ustvarite račun pri Binanceu, da izkusite njegove inovativne funkcije in vodilno kripto sredstvo na trgu. Ne boste razočarani.

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • Kraken Review: Ali je varno? Kaj morate vedeti
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • Kako zaslužiti Bitcoin brezplačno: 6 preizkušenih metod
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Socialno trgovanje
 • Pregled izmenjave Gemini: Crypto, trgovanje & Pristojbine

Pomembno je, da za nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov in drugih kriptovalut uporabljate globalno in zaupanja vredno kripto borzo. Obstaja več borz, ki so bile vdorene ali so jim ukradli sredstva strank. Naslednje borze za trgovanje s kriptovalutami – poleg zgornje borze – so dobro znane in jim zaupajo, da zagotavljajo varen in varen način za začetnike in profesionalne kriptotrgovce, da položijo fiat valuto in kupijo digitalna sredstva.

Obiščite Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map