8 najboljših borz za trgovanje s kripto brez provizij (nič komisija)

Iščete alternativo najbolj priljubljenim svetovnim platformam za trgovanje s kriptovalutami, kot so Coinbase, Binance in eToro? Zdaj obstajajo kripto menjalnice z brezplačno provizijo, ki posameznikom omogočajo nakup, trgovanje in prodajo sredstev Bitcoin in kriptovalut brez plačila pristojbin.

Za aktivne vlagatelje bi lahko bila dolgoročno razlika med donosnim in izgubljenim trgovcem. V tem članku bomo delili najboljša mesta za trgovanje s kriptovalutami brez provizij.

naš izbor

Najboljša zamenjava brez provizij za

Spot trgovanje

femeks Obiščite spletno mesto

Najboljša zamenjava brez provizij za

Altcoins

KuCoin Obiščite spletno mesto

Najboljša zamenjava brez provizij za

Mobilna aplikacija

crypto.com Obiščite spletno mesto

Preden začnete, nekatere borze zahtevajo, da imate Bitcoin denarnico strojne opreme, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute..

Kako trgovati s kripto brez provizij

Če želite trgovati s kriptovalutami brez provizij ali provizij, sledite tem preprostim korakom:


Kje trgovati z bitcoini brez provizij

Tu je seznam kripto borz za trgovanje in nakup Bitcoinov brez provizije:

Najboljše primerjave ničelnih provizij: 2021

Ta primerjalna tabela ponuja pregled in primerjavo borz za trgovanje z bitcoini & altcoinov

brez provizije.

Brez izmenjave kriptovalut: mnenja

Tu je naš povzetek najboljših brezplačnih borz za trgovanje z bitcoini in kripto. Za podrobnejše informacije o vsakem spletnem mestu kliknite spodnje povezave za pregled izmenjave.

Phemex

Phemex je borza za trgovanje s kriptovalutami, ki ponuja spot, izvedene finančne instrumente in simulirano trgovanje na enotni enotni platformi. Trgovinska platforma svojim premium uporabnikom ponuja možnost kupujte kripto s plačilom provizije na promptni borzi za glavna sredstva kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum, XRP in Link.

Obiščite Phemex

Skupina, ki jo je leta 2019 ustanovila skupina 8 nekdanjih izvršnih direktorjev Morgan Stanley, se osredotoča na ustvarjanje zaupanja vredne digitalne platforme in postane vodilni ponudnik finančnih storitev v industriji kriptovalut. Phemex podpira trgovce po vsem svetu, kot so ZDA, Avstralija in Velika Britanija.

phemex nič pristojbin

Izmenjava Phemex je opremljena s funkcijami, kot so:

 • Trgujte s kripto brez provizij na promptni borzi (za premium uporabnike)
 • Izvedeni finančni instrumenti, ki z BTC trgujejo do 100-kratnega vzvoda & Poravnava pogodbe v USD
 • Konkurenčne provizije za trgovanje na maržni platformi
 • Napredne vrste naročil za obvladovanje tveganj
 • Demo račun za kriptovalute za začetnike
 • 300.000 transakcij na sekundo (TPS)
 • Shranjevanje hladne denarnice za zagotovitev varnih sredstev na borzi
 • Hitra in odzivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Tradicionalna finančna sredstva (kmalu)

Uporabniki, ki ustvarijo račun pri Phemexu, dobijo brezplačni dostop do Premium članstva za 7 dni. To lahko podaljšate na 30 dni tako, da na izmenjavo napotite prijatelja. Ko se preskus konča, bodo morali uporabniki na borzi kupiti Premium članstvo, ki se začne pri 0,19 USD na dan še naprej trgovati z bitcoini z nič provizijami.

cene phemex

Čeprav bi se morda zdelo, da bi plačali naročnino za brezplačno kripto trgovanje, je za velike investitorje in trgovce s kripto dnevi to zelo majhna cena za nakup, trgovanje in prodajo kripto brez plačila provizij ali provizij..

Oglas

BYBIT

zaslužite nagrade do t0 600 dolarjev za Bitcoin depozite

RATING

4,7 / 5

Zahtevajte 600 USD

Crypto.com

Crypto.com je platforma digitalnega premoženja, ki ponuja več izdelkov in storitev za kriptovalute. Borza je v zadnjih letih zabeležila močno rast in se je več kot milijon uporabnikov na svoji platformi in je podprta borza kriptovalut v ZDA. Crypto.com je priljubljena platforma, ki ponuja močno alternativo tradicionalnim finančnim storitvam, s čimer vsem olajša nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut.

Pridobite 50 $ BREZPLAČNO Ko prenesete aplikacijo in vložite CRO za kartico MCO Visa z uporabo naše referenčne kode 45h3ct59tv. Pridobite svojo debetno kartico zdaj!

Prenesite aplikacijo in zahtevajte BREZPLAČNO 50 USD

Z naraščajočim seznamom funkcij in kripto storitev pričakujemo, da bo Crypto.com v naslednjih nekaj letih eno najboljših svetovnih podjetij za kriptovalute, ki bo konkuriralo Binance in Coinbase.

kriptokom

Crypto.com nenehno inovira in razvija nove kripto storitve in izdelke za svoje uporabnike, da pospeši sprejetje tehnologija veriženja blokov in izboljšanje uporabniške izkušnje uporabe kriptovalut. Borza ponuja naslednje omejene časovne promocijske ponudbe:

 • 0% provizije za trgovanje v prvih 90 dneh za nove uporabnike
 • Do 50% znižanje provizije za trgovanje o vseh poslih za obstoječe uporabnike borze
 • 2% bonus polog obrestna mera za vse vloge novih uporabnikov v prvih 30 dneh
 • Pošljite kripto uporabnikom aplikacije Crypto.com takoj brez provizij
 • Nakup Bitcoin z 0% provizije na kreditni kartici

Kliknite tukaj za prenos aplikacije Crypto.com.

crypto.com nič

Ponudnik digitalnih valut ponuja nabor kripto storitev in funkcij na dosegu roke, s katerimi lahko kupujete, prodajate, trgujete, trošite, shranjujete, zaslužite obresti za kripto, posojate gotovino in celo plačujete račune s kriptovaluto. Crypto.com je prav tako napovedal prihodnji začetek trgovanja z maržami in izvedenimi finančnimi instrumenti, da bi konkuriral Bybit in FTX.

Kucoin

Kucoin je borza kriptovalut, ki je bila zgrajena za potrebe posameznikov po vsem svetu z zagotavljanjem enostavne platforme za vlagatelje za izmenjavo digitalnih sredstev in kriptovalut. KuCoin, ustanovljen konec leta 2017, je ena izmed najbolj priljubljenih borz kripto trgovanja na svetu več kot 5 milijonov uporabnikov po vsem svetu.

PROMOCIJA: Ko ustvarite nov račun s pomočjo spodnje povezave, smo skupaj s podjetjem KuCoin ponudili posebno promocijo provizij brez trgovanja za 7 dni..

Prijavite se s KuCoin promocija kucoin

Kucoin ponuja inovativne kripto storitve in izdelke, vključno s promptno borzo, terminskimi trgi, trgovanjem z maržami, nagrajevanjem, posojanjem, s katerim lahko zaslužite obresti za kripto sredstva in celo možnost nakupa kriptovalut s kreditno / debetno kartico..

Znana trgovalna platforma je pred kratkim uvedla „takojšnjo izmenjavo“, ki zagotavlja dostop do najboljšega razpoložljivega menjalnega tečaja na svetovnem trgu. Uporabniki lahko kupujte kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin in XRP, brez provizij ali provizij za trgovanje.

takojšnja menjava kucoinov

KuCoin Instant Exchange je storitev kripto izmenjave z enim klikom, ki so jo razvili KuCoin in vrhunsko podjetje za visokofrekvenčno trgovanje na Wall Streetu. Integracija prek takojšnje izmenjave omogoča hiter nakup podprtih kriptovalut, z ničelnimi provizijami za trgovanje in najboljšimi razpoložljivimi cenami.

kucoin nič stroškov

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) je izmenjava kripto-terminskih pogodb z enakovrednimi pogodbami, ki uporabnikom omogoča trgovanje s pogodbami o trajni zamenjavi Bitcoin s finančnim vzvodom do 100-krat. Trgovalna borza temelji na Ethereum-ovi tehnologiji blockchain, ki zagotavlja vrhunsko izmenjavo kripto-terminskih pogodb z ničelnimi provizijami za trgovanje.

Obiščite Digitex

Model izmenjave temelji na uporabnikih, ki imajo stanje lastnega kovanca, DGTX žeton biti upravičen do trgovanja brez provizije. Vsak uporabnik, ki sklene posel, poveča povpraševanje po žetonu DGTX.

izmenjava digitex

Platforma lahko ponudi trgovanje z bitcoini brez plačila s prodajo žetonov DGTX za zaslužek. To pomeni, da lahko z visoko frekvenco trgujete s kripto, ne da bi vam bilo treba skrbeti za provizije za menjavo in provizije za prevzeme, ki bodo zmanjšale vaš dobiček..

Na splošno smo bili z Digitexom zelo impresivni in smer, v katero gre borza. Želeli pa bi si izboljšave uporabniškega vmesnika, ki je videti funkcionalno zastarel in nima naprednih vrst naročil. To je pomemben vidik trgovanja, saj je tu večina vašega časa namenjena analizi grafikonov.

Ojačajte

Ojačajte izmenjavo je bil uveden leta 2019 za reševanje težav v kripto svetu, ki zavirajo širše sprejemanje kripto in pogoste frustracije, ki jih doživljajo trgovci s kripto.

Obiščite Amplify

Kripto borza strankam po vsem svetu (razen ZDA in Kanade) ponuja nakup in prodajo kriptovalut brez plačila provizij za trgovanje. To pomeni, da obstajajo brez dodatnih provizij nad spot kripto cenami.

ojačati

Poleg tega ni predpogojev za upravičenost do provizij za nič, kot so finančno stanje, stopnja strokovnega znanja in / ali znesek naložbe, zaradi česar je primerna za vsakogar.

Amplify Exchange ima več kot 14 kripto parov, kot so:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Valovanje
 • Bitcoin Cash
 • Zvezdni lumeni
 • Črtica
 • Cardano
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Osnovni znak pozornosti
 • ZRX
 • EOS
 • Ojačajte žeton zvestobe (AMPX)

Z vsakim kripto parom je mogoče trgovati glede na fiat valuto, BTC, ETH in domači kovanec platforme, AMPX žeton z ničelnimi provizijami in provizijami. Ko se prijavite prvič, boste morda nekoliko presenečeni nad vmesnikom. Ni tako kot druge maržne kripto izmenjave. Čeprav je zelo poenostavljen in primeren za začetnike.

ojačajo izmenjavo

Premik oblike

Premik oblike je digitalna tržnica, ki jo je leta 2014 ustanovil Erik Voorhees ki zagotavlja kripto storitve za uporabnike po vsem svetu. Spletna borza ponuja možnost hitro preklapljajte med sredstvi v brezhibnem, varnem in varnem okolju.

Obiščite Shapeshift

V nekaj minutah lahko takoj zamenjate Bitcoin z drugim altcoinom in obratno brez težav. Ekipa, ki stoji za Shapeshiftom, je pred kratkim lansirala novo platformo za kupujte Bitcoin brez provizij v prizadevanju za konkurenco z drugimi borzami kriptovalut.

premik oblike

Da so uporabniki upravičeni do provizij brez provizije, ničelnega razmika in nič trgovalnih provizij na Shapeshift, morajo imeti domači uporabnik FOX žetoni. Ko ustvarite račun, Shapeshift na vaš račun brezplačno položi 100 žetonov FOX.

Nova platforma Shapeshift vam omogoča:

 • Ustvarite novo denarnico ali povežite svojo KeepKey, Trezorjeva ali Portisova denarnica
 • Vizualizirajte svoj portfelj z zmogljivo armaturno ploščo
 • Tržite s kripto takoj in brezplačno z več kot tisoč pari sredstev z držanjem žetonov FOX
 • Kupite kripto s svojim bančnim računom
 • Pošiljajte, prejemajte in HODL digitalna sredstva na svoji strojni denarnici

REZILO

Blagovna borza ponuja Bitcoin in Altcoin kripto trajne pogodbe, s katerimi je mogoče trgovati z do 150-kratnim vzvodom. Izmenjava je podprto z investitorji svetovnega razreda in zaupanja vredni kot so Coinbase in SV Angel ustvariti namensko Bitcoin večno trgovalno platformo.

Obiščite BLADE

Borza je začela trgovanje brez trgovanja in je ena prvih borz kriptovalut, ki ne ponuja brezplačnega trgovanja s trajnimi bitcoini. To bo povečalo prisotnost BLADE za konkurenco drugim priljubljenim borzam za kripto trgovanje, ki zaračunajo prevzemno provizijo za vsako trgovanje.

Blade nič pristojbin

Obstajajo brez omejitev ali zahtev glede upravičenosti kar pomeni, da vam ni treba imeti lastnega žetona, da boste uživali v trgovanju brez provizije.

Sorodno: Blade Exchange Review – Bitcoin, trgovanje s kripto & Pristojbine

Če ste kriptosklepalec ali visokofrekvenčni trgovec, vam nadomestila za trgovanje z ničlo BLADE omogočajo vstop in izstop iz trgovanja z visokim vzvodom za ustvarjanje dobička ob rahlih nihanjih cen z nizkimi stroški (npr. Brez provizij za trgovanje).

Omeniti moramo, da BLADE (še) nima nobenega orodja za trgovanje ali kazalnikov. Te funkcije so bistvenega pomena za kripto trgovce in pričakujejo, da bodo vključene v zagon BLADE Zero.

BLADE karte

Lykke

Lykke je inovativna švicarska digitalna borza, ki ponuja trgovanje s forex, kripto in kripto indeksi. Platforma podpira več fiat valut, s čimer omogoča začetnikom in izkušenim trgovcem preprost vstop na trg kriptovalut, s katerim se lahko trguje z osnovnimi pari, kot so evro, GBP, CHF in USD..

Obiščite Lykke

Obstaja več storitev zamenjave kripto s kripto, vendar za to obstaja majhna provizija za trgovanje. Lykke se razlikuje tako, da trgovcem na svoji platformi dovoli, da zamenjajte in zamenjajte katero koli kriptovaluto takoj, ne da bi plačali kakršne koli provizije.

lykke

Lykke ponuja način, kako kripto vlagatelji diverzificirajo svoj portfelj in ga kupijo Indeksni žeton LyCI, ki sledi cenovnemu vedenju glavnih sredstev kriptovalut. Indeks obsega 59% Bitcoinov in 24 priljubljenih altcoinov.

Platforma je na voljo v namizni in mobilni aplikaciji za prenos, s katero lahko sredstva položite neposredno v denarnico Lykke. Fiatovo valuto je mogoče pretvoriti v digitalne valute in zamenjati za altcoins z nič provizijami.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako lahko dobim brezplačno Bitcoin provizijo?

Najboljši način nakup Bitcoinov brez provizij za trgovanje pomeni uporabo platforme za kriptovalute, ki ponuja ničelne provizije in provizije poleg promptne tržne cene. Borze, kot so Premik oblike, Kucoin in Phemex omogočata uporabnikom, da položijo kripto valuto in stabilkovance, ki jih je mogoče takoj zamenjati brez provizij ali stroškov. Drugi načini brezplačnega pridobivanja Bitcoinov so zaslužek s programi nagrad, Coinbase Zaslužite in sodelovanje v podružničnih programih.

Ali naj uporabljam borzo za trgovanje s kriptovalutami brez stroškov?

Provizije za trgovanje in provizije vam sčasoma najedo dobiček, ne da bi se tega zavedali, in vplivajo na vaše dolgoročno bogastvo, zlasti če pogosto trgujete. Brezplačna kripto izmenjava lahko obdržite majhen odstotek dobička, ne da bi vam provizije pojedle kapital pri vsaki trgovini.

Zaključek

Kripto borze so kot nalašč za dnevne trgovce in skalperje, da izkoristijo nestanoviten trg in izkoristijo majhna gibanja cen ves dan. Z uvedbo borz za trgovanje brez provizij bo služil za povečanje konkurence in pritisk na druge borze kripto trgovanja, da znižajo svoje provizije.

Torej, ali boste prešli na borzo za trgovanje z nič? Katero platformo trenutno uporabljate za trgovanje s kriptovalutami?

Nadaljnja predlagana branja:

 • Najboljša kripto borza Fiat na svetu
 • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
 • 4 Najboljši Bitcoin Cashback & App Rewards (BREZPLAČEN denar)
 • Najboljše platforme za demo trgovanje z bitcoini z uporabo virtualnih skladov
 • 10 najboljših borz kriptovalut v Avstraliji
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map