Poruka izvršnog direktora: Nova godina želi zajednicu

Kako ćemo kročiti 2021. godine, imamo puno nada i motiva za bolju budućnost, želio bih iskoristiti ovu priliku i čestitati vama i vašoj obitelji novu godinu. Vaša ljubav, podrška i predanost pomogli su nam da se popnemo na vrh u domenu blockchain obrazovanja i obuke.

2020. godina bila je za nas prilično izvanredna u pogledu pandemije, kao i prilika koje proizlaze iz inicijativa za digitalnu transformaciju. 101 Blockchains uspio je postići izvanredne rezultate u 2020. godini u pogledu vjerodajnica, povećanja baze učenika i proširenja portfelja proizvoda. Što je najvažnije, izuzetno smo dobro uspjeli u pružanju vrijednosti našim učenicima na svim frontovima.

Kako smo došli do kraja 2020., razmislimo o putovanju 101 Blockchain-a i prekretnicama koje smo postigli.

Godina izvrsnih performansi za 101 blockchains

Uspjeli smo dobiti priznanje za našu dosljednu izvrsnost u blockchain obrazovanju i istraživanjima od G2.com, Inc., jedne od vodećih platformi za pregled poslovnog softvera i usluga. 101 Blockchains bilo je jedno od glavnih imena među ‘visokim izvođačima’ u dva Grid izvješća, tj. Grid Report za mrežne pružatelje tečajeva i Grid Report za razvoj tehničkih vještina u izvješćima G2 Zima 2021. i G2 Jesen 2020. godine. Uspjeli smo osvojiti sedam različitih nagrada u izvješćima G2 Zima 2021. i šest nagrada u izvještajima G2 Jesen 2020.

Izvješća G2 za jesen 2020. usredotočena su na povoljne ocjene za 101 Blockchains u slučaju jednostavnosti administracije, kvalitete podrške i jednostavnosti postavljanja. Naša sposobnost pružanja vrijednosti našim učenicima uz relativno trivijalnu prisutnost na tržištu bila je istaknuti pokretač našeg prepoznavanja kao „najboljeg izvođača“ u raznim izvještajima G2.

G2 nas je također počastio kao kandidata s visokim učinkom među pružateljima internetskih tečajeva u izvještajima G2 Winter 2021. Izuzetno smo zahvalni G2, kao i našim učenicima što su nam poslali svoje kritike o G2 o našoj ponudi. Uspjeli smo postati uspješni zima 2021. godine, kao i u Europi zimi 2021. godine.

Nadalje, dobili smo akreditiv visokih performansi među malim poduzećima za zimu 2021. Najvažnije od svega, 101 Blockchains je također mogao dobiti ocjenu za jednostavnost poslovanja za zimu 2021. u izvješćima G2.

Izvješća G2 također su imala nešto više pod rukavima kako bi obilježili još jednu prekretnicu za nas u 2020. Nagrađeni smo značkom “Korisnici nas vole” u izvješćima G2 za jesen 2020. i G2 za zimu 2021. koji su pokazali koliko naši učenici vole naše proizvode i usluge. Značka ‘Korisnici nas vole’ jedinstven je prikaz zahvalnosti naših učenika. Ova vijest više je od pukog razlaganja informacija jer se izravno odražava na ishode naših napora. Dovoljno je znati samo činjenicu da nas naši učenici vole udvostručiti napore u nadolazećoj godini.

Naši visoki brojevi uspjeha u 2020

Iako razmišljamo o tome kako je prošla 2020. godina, ne možemo zanemariti brojke koje najbolje govore o našem uspjehu u ovoj godini. Ovi su brojevi pokazatelji koliko nas naši učenici vole i žele s nama komunicirati. Sve dok naši voljeni učenici traže nove i inovativne mjere za pristup blockchain obrazovanju i istraživanju, mi ćemo se truditi da im pružimo točno ono što žele i trebaju. Evo naše priče o uspjehu za 2020. godinu u brojkama:

  • Nakon što je 101 Blockchains osnovan 2019. godine, imali smo više od 11 000 poslovnih stručnjaka iz cijelog svijeta koji vjeruju našoj vjerodostojnosti kao pružatelja usluga istraživanja, obrazovanja i podataka. Danas nastavljamo svjedočiti značajnom rastu naše baze učenika koji se oslanjaju na nas za blockchain trening.
  • Godine 2020. imali smo više od 7500 profesionalaca koji su se registrirali za naše virtualne konferencije. Izuzetno smo zadovoljni što primamo tako iznimne razine angažmana, posebno u teškim vremenima poput ove godine. 101 Blockchains proveo je oko 8 virtualnih konferencija u 2020. godini s istaknutim fokusom na nove trendove u blockchain industriji i blockchain karijeri.
  • Otkrivali smo nove teme za naše virtualne konferencije u blockchainu i osiguravali sudjelovanje vrhunskih industrijskih stručnjaka na konferencijama. Tijekom godine uveli smo i 30 webinara kojima su učenici mogli pristupiti u skladu sa svojim potrebama i fleksibilnošću.
  • Također smo proveli dva Master tečaja uživo 2020. godine, čime smo započeli potpuno novo poglavlje za nas. 101 Blockchains također je počašćen što ima više od 1900 novih članova u svojoj LinkedIn grupi.
  • Ove godine smo također uspostavili našu uspješnu Linkedin zajednicu i dodali nove članove u našu zajednicu društvenih medija. Ta se postignuća izravno odražavaju na našu izvedbu na raznim digitalnim platformama. Također smo bili uzbuđeni što smo dočekali vijest o dosezanju preko 20 000 sljedbenika na našoj LinkedIn stranici.

Puno upisa za Blockchain certifikate i tečajeve

Govoreći o upisima, uspjeli smo postići zapanjujući učinak u pogledu naših internetskih tečajeva i certifikata. U 2020. godini 101 Blockchains imao je ukupno 8.500+ novih studenata u svojoj akademiji. Stoga možemo očekivati ​​puno više u nadolazećoj godini, posebno s našim jedinstvenim funkcionalnostima.


Trenutno nudimo tri blockchain certifikata u paketu s odgovarajućim tečajem obuke i materijalima za podršku. Naša tri blockchain certifikata – CEBP certifikat, CEBA certifikat i CBSE certifikat, izuzetno su uspješno usmjeravali blockchain karijeru mnogih poslovnih blockchain profesionalaca.

CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) označen je kao najtraženija Blockchain certifikacija iz 2020 s najvećim brojem upisa.

Također uvodimo nova ažuriranja u programe certificiranja kako bismo pomogli našim učenicima da steknu najveću prednost u ostvarivanju blockchain prilika za karijeru. Naši vrijedni učenici također su pripisali zaslugu za 101 Blockchains jer su u toku s najnovijim dostignućima i trendovima u blockchain tehnologiji.

Uspjeli smo učvrstiti svoju reputaciju u blockchain obrazovanju i obuci pomoću naših blockchain tečajeva. Iako su naši certifikati izvrsni alati za uspostavljanje blockchain karijere, naši tečajevi nude značajnu podršku za blockchain specijalizaciju. 101 Blockchains nedavno je predstavio neke nove tečajeve u 2020. godini, poput tečaja Introduction to DeFi i How to Build Your Career in Blockchain. Ali ne brinite, još se puno uzbudljivih tečajeva još uvijek radi!

S novim tečajevima uspjeli smo zabilježiti obećavajuće brojeve u 2020. godini za registracije u našoj akademiji. Korisnici su pohvalili naše mogućnosti pružanja personalizirane i sveobuhvatne podrške u učenju o blockchain konceptima i temama. Dakle, možemo se veseliti Novoj godini s velikim nadama da ćemo poboljšati kvalitetu svojih resursa.

Udruženje s poznatim industrijskim stručnjacima iz vrhunskih organizacija

Godina 2020. nije bila sve u porastu potražnje za našim blockchain certifikatima ili blockchain tečajevima. Nadalje, nije sve bilo ni u našem rastućem portfelju proizvoda ili u rastućoj društvenoj zajednici od 101 bloka. Imali smo i mnogo velikih internetskih događaja koji su našu 2020. godinu iz poslovne perspektive učinili još boljom. Proveli smo različite dubinske inicijative za istraživanje tržišta, webinare, razgovore i intervjue s mnogim vrhunskim korporativnim blockchain praktičarima.

Te su nas aktivnosti potaknule da usavršimo postojeću bazu znanja o blockchainu. Naše sudjelovanje u takvim aktivnostima dobilo je daljnji zamah uključivanjem poslovnih blockchain profesionalaca iz vrhunskih organizacija. Do 2020. imali smo stručnjake za blockchain iz istaknutih organizacija koji su sudjelovali u različitim aktivnostima.

Također smo imali čast sudjelovati u jedinstvenim aktivnostima koje uključuju blockchain tehnologiju s poslovnim blockchain profesionalcima iz drugih organizacija. Stoga se 2021. možemo pojaviti kao posebna platforma za pomoć entuzijastima blockchaina u interakciji s vrhunskim industrijskim stručnjacima. Kako ulazimo u još jednu godinu, nadamo se da ćemo nastaviti prevladavati jaz između industrijskih stručnjaka i zajedničkog učenika.

Cilj nam je učiniti blockchain koncepte lako dostupnima i razumljivima za sve naše učenike. Povjerenje poduzeća u 101 Blockchains udvostručilo se ove godine s mnogim inicijativama usmjerenim na digitalnu transformaciju. Poduzeća su sposobna svjedočiti specijaliziranoj stručnosti koju 101 Blockchains donosi na stol za promicanje blockchain obrazovanja. Stalno tražimo nove mogućnosti kako bismo pomogli našim učenicima, a preporuke stručnjaka iz industrije podržavaju nas na odgovarajući način.

Kako će izgledati 2021. za 101 blockchains?

Dakle, iz svih gore spomenutih podataka mogli ste primijetiti mnoga postignuća 101 Blockchain-a u 2020. Sada želimo ukratko pogledati potencijalne prednosti i izazove za 101 Blockchains u 2021. U Novoj godini, 101 Blockchains će moraju donijeti radikalnu transformaciju u svom portfelju proizvoda. Dakle, trenutno radimo na mnogim novim blockchain tečajevima i događajima. Kako se krajolik za blockchain karijeru nastavlja temeljito razvijati, moramo povećavati tempo pružanja potrebnih materijala za obuku.

Nadalje, također moramo biti u toku s novim promjenama u blockchain ekosustavu, kako bi naši resursi bili ažurirani. Što se tiče internetskih tečajeva i blockchain certifikata, želimo povećati fokus na usmjerenosti ka profesionalnim blockchain ulogama. Poslije toga planiramo uvesti mnogo novih unosa među suradnicima na naše webinare i virtualne konferencije.

Cilj nam je pružiti fleksibilnu i sveobuhvatnu mrežnu platformu za sve ljubitelje blockchaina i pomoći im da steknu stručne uvide. Istodobno, također namjeravamo pružiti bolje obavijesti za naše učenike i korisnike. To bi osiguralo da ne propuste nijednu novu najavu 101 Blockchainsa. Od 1. dana ljubav naših učenika održava nas na površini i jahanjem naprijed punim gasom.

2021. godine namjeravamo zaštititi ljubav koju ste nam iskazali i uzvratiti vam je s pozamašnim entuzijazmom. Također planiramo pokrenuti pristupačne premium planove članstva za zajednicu 101 Blockchains, gdje će članovi naše zajednice imati pristup svim našim tečajevima i certifikatima te mnogim drugim jedinstvenim značajkama.

Hvala svima, tim 101 Blockchainsa želi vam vrlo sretnu novu godinu!

Naš tim u 101 Blockchains izuzetno se trudi proizvesti najbolje proizvode i pomoći našoj zajednici da bude najbolje što može. Bez našeg tima, mi smo samo još jedna web stranica na Internetu s nekim informacijama o blockchain tehnologiji. Naši industrijski stručnjaci, kreatori tečaja i pomoćno osoblje odigrali su presudnu ulogu u upravljanju našim sve većim ekosustavom učenika.

Osobno bih želio zahvaliti svim našim partnerima, članovima tima, učenicima i dionicima što su nam poslužili kao snaga. Nadajmo se nevjerojatnim postignućima i čudima u 2021. godini. Želim vama, vašoj obitelji i hrpi sreće i zdravlja u Novoj godini.

Živjeli vrlo sretnu Novu 2021. godinu i hvala svima na plodnoj 2020. godini!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map