Vi presenterer den nye AirSwap

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogAirSwap

Vi presenterer den nye AirSwap

I dag er overgangen til fase II fullført. Med de siste avtalene oppe og samfunnsstyringsprosessen har AirSwap som mål å være verdens beste desentraliserte peer-to-peer-handelssystem. Stemmeavstemning starter i dag på Codefi Activate. Av ConsenSys 9. februar 2021 Publisert 9. februar 2021

airswap blogginnlegg

AirSwap er et naturlig globalt prosjekt. Fra den første whitepaper gjennom token-lanseringen har både kjerne bidragsytere og lanseringsdeltakere blitt distribuert over hele verden. Selve token-lanseringen var blant 9 447 mennesker fra 135 land.

Et av AirSwaps tidligste mål var å fungere som en effektiv åpen organisasjon med en gjennomsiktig struktur og prosess. Med bred deltakelse fra AirSwap-samfunnet fortsetter vi å streve mot det målet sammen, og fase II markerer vår fremgang.

Oppdrag

AirSwaps oppdrag er å være verdens beste peer-to-peer trading system. Ved å bruke en forespørsel-om-tilbud (RFQ) -protokoll og atombytter for oppgjør, er AirSwap-handelsmenn beskyttet mot både frontløp og prisglidning, og handler direkte lommebok til lommebok.

AirSwap fungerer sammen med automatiserte market makers (AMM) som Uniswap. Det anslår vi RFQ vil fange rundt 40% av volumet gjennom aggregatorer. I dag er AirSwap gjennomsnittlig  over $ 2 millioner i daglig volum og dette trender oppover med nye integrasjoner.

Prosess

Sentrert på nytt prinsipper, nettverksutvikling er en kontinuerlig prosess fra idé til levering. Forslag til forbedring av AirSwap (AIP) hjelpe samfunnet med å fange, velge og prioritere nye prosjekter som nettverket skal tildele ressurser til.

Dette inkluderer begge deler nettverksteknologi og produkter for å støtte desentralisert handel som AirSwap Instant og AirSwap OTC. Det er gjennom en formell forslagsprosess at nytt arbeid blir identifisert, spesifisert og implementert. Flere insentiver er innebygd.

Forslagsstilsinnelse

Forfattere av forslag som godtas av fellesskapsstemme kan tjene AirSwap-tokens for sitt bidrag. Detaljene i forslagets insentiv blir ferdigstilt nå og vil være en av de neste fellesskapsstemmene. (AIP 15

Velgerinsentiv

Forslag blir stemt frem av samfunnet i et desentralisert styringssystem. Hver velger kan tjene poeng for å delta, som deretter kan brukes til å kreve belønning. Belønninger finansieres av protokollavgifter vurdert på AirSwap-handler. (AIP 7)

Utviklerinsentiv

Når et forslag er godtatt med fellesskapsstemme, plasseres det i et prosjektetterslep for valg av bidragsytere. Vanligvis faller prosjekter innenfor åpen kildekodeutvikling, vekst og markedsføringskategorier, og bidragsytere kompenseres gjennom AirSwap token treasury. (AIP 10)

Hvordan delta?

Fra og med i dag kan du sette AirSwap-tokens på Codefi Aktivere å delta i forslagsledelse. Det er 15 AIP-er publisert så langt, hvorav flere allerede er implementert. Resten avventer stemmer, som starter denne uken og fortsetter kontinuerlig.

For å bidra som forslagsstiller eller utvikler, sjekk ut AirSwap-nettsted og bli med i Discord for å lære mer om hvordan systemet fungerer, samfunnet er organisert og prosessen er strukturert. Det er mange nye muligheter både på nettverksteknologi og produktnivå.

Hvis du kjører et token-prosjekt, kan du dra nytte av den nye Codefi Activate-styringsportalen for å stimulere samfunnet ditt til å delta. Sjekk ut Aktiver nettstedet og ta kontakt med Activate-teamet online eller innen e-post.

Bli med og form fremtiden

Siden Internett demokratiserte informasjon, demokratiserer blockchain økonomi. Ved å bli med i AirSwap-oppdraget spiller du en rolle. Mens mange nye applikasjoner har blitt lansert det siste året, gir enkelhet med peer-to-peer-handel AirSwap varig styrke og sikkerhet.

Etter hvert som økosystemet modnes og mer sofistikerte likviditetsleverandører kommer online, vil RFQ-modellen fortsette å vinne flere og flere handler på grunn av sin enkelhet, bedre priser og lavere utførelseskostnader. På det grunnlaget er mulighetene for å handle nettverk ubegrensede.

Sjekk oss ut på Uenighet å komme ombord. &# 128311;

Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map