Vi introduserer innskuddsstartplaten for Eth2.0

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

Vi presenterer innskuddsstartplaten for Eth2.0

av Collin Myers 27. juli 2020 Publisert 27. juli 2020

spacex uj3hvdfQujI unsplash

OPPDATERING: Den første fasen av Ethereum 2.0 har kommet! Fase 0, som det heter, vil starte fyrkjeden, som etablerer og vedlikeholder konsensusmekanismen for bevis. Hvis du vil kjøre din egen validator på Ethereum 2.0, følger du trinnvise instruksjoner ved hjelp av den offisielle Ethereum Launchpad. Se også bloggen vår på innskuddsadresse.

Som alle store oppdrag krever lansering av morgendagens verdenscomputer en plattform som styrer, styrker og gir drivstoff til sin reise over grensene til vårt digitale rom. I dag er vi glade for å kunngjøre go-live for Eth2 Launch Pad-applikasjon, som markerer inngangspunktet for validatorer for å starte reisen på Eth2-kjeden. Det er på tide å gjøre testnet ETH klart!

I løpet av de siste månedene, Codefi Aktivere og Ethereum Foundation (EF) har vært nede for å gjøre det lettere for brukerne å satse og bli validator på Ethereum 2.0. Resultatet av denne innsatsen er Eth2 Launch Pad, et program som er designet for å veilede deg på en sikker måte gjennom prosessen med å generere Eth2-nøkkelparene dine og sette 32ETH inn i den offisielle innskuddskontrakten. Launch Pad er designet for selvvaliderere, det vil si hobbyister som har tenkt å kjøre sin egen validator og som er komfortable med å kjøre kommandoer i en terminalskjerm på datamaskinen.. 

Opprinnelig vil Launch Pad bare være kompatibel med Eth2 Medalla testnet, som er planlagt å gå live når genese-terskelen på 16 384 validatorer (524 288 ETH) er oppfylt. Testnettet er designet for å gi god tid til å sikre Beacon Chain-funksjonene uten feil. Etter testnettfasen vil Eth2 Launch Pad fortsette å fungere som en inngangsportal for validatorer for å satse ekte ETH for Mainnet. 

I dette innlegget vil vi gi en kort oversikt over samarbeidet, noen morsomme fakta om applikasjonen, samt behov og designmål som Eth2 Launch Pad oppfyller. 

Vi ser frem til å gi samfunnet løpende pedagogiske drivstoff- og programvareverktøy for å katalysere deltakelse i dette neste kapittelet. 

Bli en Testnet Validator


Joining Forces: A Background on the Collaboration

I 2019 begynte vi å grave i Eth2-økosystemet for å utforske hvor Codefi Activate kunne tilføre verdi til utrullingen av Eth2 og fylle eksisterende kommunikasjonshull mellom protokollbyggere, tjenesteleverandører og eksisterende ETH-holdere med den nærliggende utgivelsen av fase 0. Vi har siden fokuserte vårt oppdrag på å utvikle utdanningsressurser og innsikt i Eth2-økonomi, samt industri- og validatorforskning, hvor funnene nylig ble utgitt som Eth2-staking-økosystemrapporten. 

Kort tid etter DevCon V fikk vi kontakt med Carl Beekhuizen, som ledet innsatsen Command-Line-Interface (CLI) -innsatsen i Ethereum Foundation (EF). Utover koden har Carl også fokusert på brukeropplevelsen til at ETH-innehavere ble validatorer for første gang. Gitt vår eksisterende Eth2-forskningsinnsats og vår erfaring med lansering av nettverk, var samarbeid med EF og Deep Work Studio et sammenfallende neste trinn for å sikre at lanseringen av fase 0 ble bygget på en måte som prioriterte brukeropplevelse, men også artikulerte tilknyttede risikoer og pedagogiske informasjon for brukere å føle seg komfortable med å sette opp sine egne Eth2-validatorer.  

I løpet av de siste månedene har vi jobbet hardt med å forske, designe, og bygning Eth2 Launch Pad, og vi er glade for å dele resultatene av denne innsatsen med deg!

Eth2 Launch Pad var åpen kildekode under Ethereal Summit 8. mai, slik at brukere kan være vert for applikasjonen lokalt. Siden den første utgivelsen har det vært flott å se øyeblikkelig engasjement og tilbakemeldinger fra samfunnet. Vi fortsetter å oppmuntre team og brukere til å gi tilbakemelding!

leslie.png

Morsomme fakta

 • Eth2 Launch Pad-maskoten er Leslie the Rhino, oppkalt etter den amerikanske informatikeren Leslie Lamport.

 • Eth2 spec repo har for tiden 72 direkte bidragsytere.

 • Eth2-innskuddskontrakten for testnettet vil simulere kravet om å oppnå en Genesis-terskel på 524.288 ETH-innsats eller 16.384 validatorer 

Komme til Genesis: Et kort sammendrag av fase 0

Ethereum 2.0 vil bli utgitt i faser, startende i 2020 med fase 0. Fase 0 vil starte fyrkjeden, som er komponenten i Ethereum 2.0-blokkjeden som implementerer konsensusmekanismen Proof of Stake. Beacon-kjeden vil administrere registeret over validatorer, som begynner å attestere og foreslå blokker. 

For at fyrkjeden skal kunne lansere sin genese-blokk på mainnet, må minst 524,288 ETH stakes i nettverket, fordelt på minimum 16384 validatorer for å sikre tilstrekkelig sikkerhet og desentralisering. Nå genese vil bli simulert på live Medalla testnet. 

Hver validatorforekomst vil kreve et depositum på 32 ETH som skal legges til aktiveringskøen og begynne å attestere og foreslå blokker på fyrkjeden. Inntil uttak er aktivert (i det minste etter fase 0), er innskudd av ETH i innskuddskontrakten en enveis, ikke-reversibel prosess.

launchpad 1.png

Hvilke behov oppfyller Eth2 Launch Pad?

Validatorer som mister ETH = Eth2 som mister validatorer

Enkelt sagt, hvis validatorer mister ETH, mister Eth2 validatorer. Prosessen med å deponere ETH i Eth2-innskuddskontrakten kan resultere i flere mulige feil eller angrepsvektorer. Disse risikoene inkluderer å miste pengene dine på grunn av å sende dem til feil adresse til innskuddskontrakten, bli bytte for phishing-angrep eller noen som stjeler din private nøkkel og mnemonic-setning hvis de genereres og lagres på en usikker måte. Ingen ønsker ulykkelige validatorer med tapte eller stjålne midler!

For å redusere disse risikoene ble Eth2 Launch Pad designet som en front-end-applikasjon designet for å veilede deg gjennom prosessen med å generere nøkkelparene dine, deponere ETH og registrere validatoren din i Ethereum 2.0-fyrkjeden på den mest sikre måten. . Innskuddsgrensesnittet vil være vert for Ethereum Foundation.

Under reisen din gjennom Eth2 Launch Pad, vil du:

 1. Lær om risikoen og ansvaret for å bli validator på Eth2

 2. Velg hvor mange valideringsforekomster du vil kjøre 

 3. Generer sikkert valideringsnøkkelpar og mnemonic-setning via en offline CLI for hver validatorforekomst du vil kjøre

 4. Generer og last opp innskuddsdatafilen (e) som inneholder validatoren (e) din offentlige nøkkel (e) som kreves for å registrere validatoren (e) dine når fullføringen av Launch Pad

 5. Sett inn 32 ETH per validatorinstans i den offisielle innskuddskontrakten. Dette vil gjøres gjennom et pålitelig og verifisert tilgangspunkt som er vert for Ethereum Foundation. 

Eth2 Launch Pad User Flow & amp; Arkitekturoversikt

Eth2 Launch Pad User Flow & Arkitekturoversikt

utdanning

Før du begynner reisen din som validator, er det viktig at du er klar over ditt ansvar, inkludert fordelene ved å oppfylle dine plikter for å gi oppetid og oppføre deg ærlig i konsensusprosessen, samt risikoen og straffen for å unnlate å gjøre det . Fordi den første innskuddet av ETH i innskuddskontrakten er enveis til senere utviklingsfaser, er det viktig å skissere og forstå fordelene ved deltakelse og å stille forventninger..

Av denne grunn ble Launch Pad designet for å fungere som både en innskuddsapplikasjon så vel som en pedagogisk verktøykasse og sannhetskilde kuratert for å utdanne fremtidige validatorer om:

 • Valideringsansvar

 • Økonomi og belønning

 • Straffer og slashing

 • Deltakelsesrisiko og kompromisser 

Advarsler og forklarende seksjoner introduserer “bevisst friksjon” i brukeropplevelsen for å bremse brukerne og sikre at de tar i all den kritiske konteksten de får.

Nøkkelpargenerering

Validatorer som bruker Launch Pad, vil være pålagt å generere sine mnemonic- og validator-nøkkelpar, som vil bli brukt når validatorer er klare til å lansere sine respektive validatorklienter. Den offentlige nøkkelen lar deg se validatorstatistikken og aktiviteten din, mens din private valideringsnøkkel, som til enhver tid må være online, brukes til å stemme og foreslå blokker. 

I Launch Pad vil validatorer også generere en mnemonic-setning for å generere uttaksnøklene. I løpet av fase 2 vil denne mnemoniske setningen gjøre det mulig for deg å generere nøklene til slottet ditt, slik at du kan ta ut ditt ETH-innskudd og opptjente belønninger.

Generering av valideringsnøkkelpar og mnemonic-setning er designet for å gjøres via en CLI for å muliggjøre denne prosessen i et sikkert, offline miljø.

Vi er glade for å ha bidratt til å bane vei for første innskudd på Ethereum 2.0 test- og mainnet, og er glade for å se applikasjoner og klientintegrasjoner utvikle alternative veier for å samhandle med Eth2 innskuddskontrakten i fremtiden. En spesiell shoutout til Chris Battenfield og George Weiler for deres utviklingsarbeid med denne innsatsen.

Se på dette rommet for flere spennende kunngjøringer fra teamet vårt! 

Skrevet av Collin Myers og Mara Schmiedt

Ethereum 2.0 Produktmelding Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map