Säg hej till ConsenSys Discord

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HemBloggNyheter

Säg hej till ConsenSys Discord

Hoppa in på vår nya server och bygg tillsammans med de bästa lagen i Ethereums ekosystem. av Billy Luedtke 14 juli 2020 Upplagt den 14 juli 2020

Gå med i ConsenSys Discord

TLDR: Gå med i ConsenSys Discord. Detta är det senaste steget på vår resa för att bryta ner våra murar och arbeta närmare med er för att fortsätta driva Ethereum och den decentraliserade webben framåt.

consensys plexus ikon runda Gå med i vår helt nya Discord-server Hoppa in

Det finns något magiskt som händer på ConsenSys interna kanaler. Du kan meddela företaget:

  • Arbetar någon på X?
  • Kan någon hjälpa mig med Y?
  • Vad är tillståndet för Z?

Plånboksintegrationer, statliga kanaler, kostymer för Devcon, Eth 2.0 Phase 2 research, arkitekturer för centralbankens digitala valutor, noll kunskapssäker kretsprestanda – vad som helst. Och utan att misslyckas kommer någon att tala. Idag vill vi utöka ConsenSys agora och vattenkylare till dig.

We Are Dev Rel

ConsenSys har gått igenom några djupgående förändringar under de senaste åren. För några månader sedan bildades en ny grupp inom vårt företag – en brokig, skunkworks besättning av utvecklare, tekniska utbildare och produktdesigners. Vårt uppdrag: underlätta Ethereums “aha” -moment för den icke-Web3-utvecklare som helhet. Visa utvecklare alla de fantastiska saker de kan göra med Ethereum och hjälp dem sedan i deras resor mot att göra deras produkter verklighet. Förstå gemenskapens önskemål och behov och kommunicera tillbaka dessa behov till våra produktteam – så att vi som en organisation bättre kan tjäna Ethereum-utrymmet. Anslut prickarna i Ethereum-ekosystemet, se till att alla är medvetna om vad alla andra gör, pratar med människorna de behöver prata med och arbetar med de människor de behöver arbeta med.

Vi insåg att grunden för allt detta var en enda princip: skapa närmare relationer med utvecklare. Som sådant kallades vårt team på rätt sätt “Developer Relations.”

ConsenSys utvecklarrelationerDet är vi.

Växande Ethereum-ekosystemet

När vi granskade våra relationer med utvecklare, både i Ethereum-rymden och därefter, fann vi att vi (ConsenSys) i vår brådska för att fylla en viktig roll i att stärka ekosystemet tidigt hade haft något i oss. vår verksamhet som en satsningsstudie, dörrarna till ConsenSys (fysiskt (våra kontorsdörrar), digitalt (ConsenSys Slack) och figurativt (våra sinnen och hjärtan)) var öppna för bokstavligen alla som byggde på / med Ethereum. Alla välkomnades som en samarbetspartner i strävan att inleda ett bättre, decentraliserat nät.

Vi såg dock att ConsenSys hade börjat svänga en annan väg – i riktning mot utvecklingen av nedåtgående produkt och protokoll. Och det som en gång var ett gränslöst nätverk av individer, idéer, projekt och samhällen som hjälpte till att ge Ethereum sin konkurrensfördel av öppen innovation, började utvecklas mer i riktning mot ett något mer traditionellt mjukvaruprodukterföretag. På sätt och vis hade vi tagit på oss några kännetecken för en muromgärdad trädgård – just det vi kämpade mot.

Walled garden = dåligtJa den här muromgärdade trädgården kan se bra ut, men faller INTE FÖR TRICKS! vägg = dålig

Vi drog också slutsatsen att detta inte alls var avsiktligt för våra räkning – vi var bara fångade upp med att göra MYCKET, och i denna översvämning av aktivitet befann vi oss svepas nedströms och föll ur kontakt med de människor vi behövde vara närmast. 

ConsenSys hjälper till att bygga grunden för Ethereums ekosystem.Det är vi som hjälper till att bygga grunden för Ethereum-ekosystemet (inte förväxlas med Ethereum Foundation). Det här är faktiskt inte vi. Det är bara en slumpmässig bild av några konstruktionsgubbar.

Som referens – från första dagen sökte ConsenSys de bästa och smartaste teknologerna och entreprenörerna för att utforska lösningsutrymmet i stor utsträckning för att iterativt definiera och förfina allt mer sofistikerade inkarnationer av aspekter av Ethereums ekosystem. 2014, när ConsenSys bildades, fanns infrastrukturen ännu inte för att stödja den blomstrande gemenskapen av öppen innovation som vi har idag. Vi behövde verktygen för att kunna bygga framtiden.

Så vi fick jobba.

Vi byggde MetaMask. Och Infura. Och Tryffel. Och Gitcoin. Och Hyperledger Besu– den tredje Ethereum-klienten vi hade en stor roll i utvecklingen. Och började granska smarta kontrakt. Och hjälpte till att bilda EES. Och tokeniserade projekt, nätverk och tillgångar. Och började arbeta med företag för att utbilda dem och vägleda dem på banan för den nya decentraliserade, digitala världen.

Vi byggde ett stipendieprogram och en inkubator och ett team för digital identitet samt ConsenSys Academy och BUIDL-nätverket och en öppen investeringsplattform. Vi utforskade arbetets framtid. Vi lanserade en av de mest filosofiska, öppensinnade och framåtblickande konferenserna i ekosystemet (Eterisk). Vi har byggt nästa generations Ethereum-kunder. Vi har undersökt statliga kanaler och forskning om lagerskalning 2 och Eth1.X-forskning. Och så mycket mer.

samtyckeöversiktEn snabb blick på några av våra aktiviteter (och det var ungefär 2 år sedan). Källa: “Förstå ett av de viktigaste företagen i Crypto”

Och här är vi idag. 

Vi har hittat vår fot.

Ethereum växer och blomstrar som aldrig förr.

Innovation sker på en löjlig hastighet

Varje dag finns det ett annat otroligt projekt som lanserar en annan otrolig sak.

Det känns som att Ethereum har mognat till den punkt där det befinner sig i utkanten av att åstadkomma verklig, systemisk förändring.

ethereum defi ekosystem 1Du saktar ner Ethereum !! (j / k inte). Det här är också från 17 december 2019, så det finns förmodligen ~ 9000+ fler projekt som inte listas här.

Öppen kommunikation och samarbete

Och så, med vår fot under oss, har vi på ConsenSys äntligen lite andningsrum för att ta ett steg tillbaka. Att utvärdera var vi står och vart vi vill åka. I denna reflektion insåg vi att vi borde göra ett bättre jobb med att leva samma värden som styr vår teknik – att vi borde vara mer öppna, transparenta och “maska” med ekosystemet i stort. (“Meshy” är en term som används internt för att beskriva ConsenSys kultur – se även: Mesh, Meshian, et al). 

Men vi har också insett att vi som Ethereum-community måste ALLA vara bättre på att dela information. Vi måste ALLA vara bättre på att låta våra framsteg undkomma våra ekokamrar och silor. Vi behöver det lysande sinnet och rösterna i vårt ekosystem för att bli hörda och ges möjlighet att kontakta de andra lysande sinnen runt dem – som ofta är så nära, men ändå frånkopplade.

Och så, vårt första steg på den här vägen är en chatt som vänder sig till allmänheten. ConsenSys oenighet. Vi hoppas verkligen att den här servern – även om det bara är en mycket liten bit i pusslet – förändrar vårt sätt att arbeta med samhället i stort. Och vi hoppas att du kommer att delta i denna resa som medarbetare.

Möjligheten i Ethereums ekosystem är inte knapp. Det är en djupgående idé när du verkligen tänker på det. Ju mer vi bygger, desto mer kan vi fortsätta bygga. Så varför inte bygga tillsammans?

Mesh är mer än ConsenSys – det är vi alla.

Gå med i ConsenSys Discord

Låt oss driva Ethereum och det decentraliserade nätet framåt – tillsammans. Hyperledger BesuInfuraMetaMaskNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadressExklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map