Sacramento Kings Auction Off Jersey ved bruk av Blockchain Marketplace

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

Sacramento Kings Auction Off Jersey ved bruk av Blockchain Marketplace

Plattform bruker Ethereum Blockchain for å verifisere ekte konger Memorabiliaby ConsenSys 15. januar 2020 Publisert 15. januar 2020

Buddy Hields 710 215 458

– Blockchain bedre beskytter fans mot svindel, svindel og avstøpningsutstyr som selges på sekundære markeder –

– Gjør det mulig for fans å by på utvalgte trøyer og klær mens de bæres på banen hver kamp –

Sacramento, CA– I dag er Sacramento Kings, i samarbeid med ConsenSys, Et programvareutviklingsfirma for blockchain, kunngjorde en ny auksjonsplattform som muliggjør live budgivning på sportsutstyr i spillet ved hjelp av Treum, et ConsenSys-støttet forsyningskjedeprodukt. Ved å bruke denne plattformen vil hvert auksjonsgjenstand bli autentisert, og det vil bli etablert en gjennomsiktig revisjonsspor av produkthistorikken, slik at fans vil være sikre på at hvert utstyr er autentisk.

Under Kings hjemmekamper vil fans kunne delta i en live auksjon av spillbåret utstyr. Plattformen, tilgjengelig via Kings.com/Auction og den prisbelønte Sacramento Kings + Golden 1 Center-appen og Kings.com, lanseres i dag når Kings tar imot Dallas Mavericks i Sacramento. Kings Guard Buddy Hields spillbårne trøye blir auksjonert bort i løpet av kampen med inntekt til fordel for orkanen Dorians hjelpearbeid. Inntektene fra fremtidige auksjoner går til Sacramento Kings Foundation med mindre det er spesifisert.

“Vi er glade for å kunngjøre en ny blockchain først når vi prøver å fortsette å forbedre fanopplevelsen,” sa Sacramento Kings Chief Technology Officer Ryan Montoya. “Vi har integrert blockchain-teknologi i vår virksomhet på tvers av flere plattformer, inkludert vårt belønningsprogram, og nå vil fansen ha muligheten til å kjøpe autentiske spillbaserte varer i sanntid ved hjelp av en innovativ blockchain-basert løsning.”

“Den digitale æra har økt tilgangen og mulighetene for mange forbrukere drastisk, men det har også redusert verifiserbar herkomst. Hvordan kan du være sikker på at de fysiske varene som leveres på døren din er legitime og like reelle som annonsert? Hvordan kan du stole på ektheten og eierskapshistorikken til noe du kjøpte online? ” sa leder for ConsenSys forretningsutvikling Bradley Feinstein. “Ettersom Ethereum-blockchain fortsetter å få trekkraft som et nytt grunnlag for globalt samarbeid ved å gi tillit og gjennomsiktighet, åpner vi for dypere måter å gi synlighet i komplekse globale forsyningskjeder og styrke forbrukeratferd.”

Den totale verdien av det amerikanske sportsmemorabilia-markedet har blitt verdsatt til 5,4 milliarder dollar årlig, Likevel er det ingen industristandarder for å autentisere varer og beskytte fans mot å kjøpe falske varer. Gjennom dette partnerskapet øker Kings og ConsenSys effektivt videresalgspotensialet for autentiserte varer på sekundære markeder. Live-auksjonene vil gjøre det mulig for Kings å fortelle en unik historie rundt hvert memorabilia, samtidig som fansen får en spennende live-auksjonsopplevelse

Fra fansen som ser på spillet i arenaen til fansen som ser hjemmefra, kan alle by på alle Kings live auksjonsartikler. Auksjonsperiodene løper dagen etter kamp, ​​og starter rett før tip-off til 23:59. PT. Auksjonens høyeste budgivere vil motta det autentiserte utstyret, merket og verifisert, sammen med et token, som representerer bevis på eierskap, og fungerer også som et sertifikat om ekthet (CoA). Den digitale token lager en offisiell historisk oversikt over varen og viser den virkelige revisjonssporet når den går fra eier til eier. Tokenet eies av auksjonsvinneren og kodes med bekreftede data om spillet, sesongen og spilleren, og vil bli tidsstemplet slik at fans kan bevise at utstyret deres er ekte.

Plattformen registrerer varens opprinnelse og ekthet ved hjelp avTreum, Et ConsenSys-produkt som gjør det mulig for bedrifter å bygge tillit til forbrukerne sine gjennom gjennomsiktighet, sporbarhet og omsettelighet. Den første transaksjonshistorikken vil også bli registrert, og med eierens samtykke vil ethvert fremtidig salg, utlån eller utstilling av utstyr i fysiske eller virtuelle utstillingslokaler bli en del av den gjennomsiktige historiske posten som er dokumentert i Ethereum blockchain. Fans kan betale med kredittkort, og auksjoner på spill vil bli sendt direkte til en adresse de velger.


“Vi valgte å designe denne spesifikke implementeringen med tanke på en Kings-fan,” sa Treum produktarkitekt Constantin Kostenko. “Ethereum blockchain-teknologien gir gjennomsiktighet, ekthet og svindelbeskyttelse til viften, men de tekniske detaljene er skjult for å gi en kjent brukeropplevelse.”

Dette partnerskapet følger Kings nylig lansering av den første fysiske kryptosamlingen innen profesjonell sport og NBAs første blockchain-drevne belønningsprogram for spill i appen. I 2014 ble kongene det første NBA-laget som godtok Bitcoin som betaling på arenaen. I 2018 ble Kings det første profesjonelle idrettslaget i verden å gruve kryptovaluta og kunngjorde et veldedighetsprogram, MiningForGood, som donerer disse midlene til arbeidskraftens utvikling og opplæringsarbeid i samfunnet. I fjor debuterte Kings også NBAs første dedikerte plass for en gratis å spille, prediktiv spillopplevelse på arenaen.

Kongene ble kåret til “Mest innovative selskap innen sport”Av Fast Company og“Mest tekniske kunnskapsrike teamet i 2016”Av SportTechie, og var også en mottaker av Sports Business Journal’s “Facility of the Year.”

Auksjonen vil være tilgjengelig via Kings.com/Auction og Sacramento Kings + Golden 1 Center app, og et push-varsel vil bli sendt til appbrukere når auksjonen er live.

Klikk på for å laste ned appen HER.

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map