Personvernregler

101 Blockchins Personvernregler

Sist revidert: 27. mai 2018

101 Blockchains og dets tilknyttede selskaper (“Selskap”Eller“vi”) Respekterer personvernet til brukerne (“Bruker”Eller “du”) Og er forpliktet til å beskytte brukerens informasjon. Vi mener at du har rett til å kjenne til vår praksis angående informasjonen vi kan samle inn og bruke når du besøker vår egen nettbaserte plattform med forskjellige verktøy og informasjon relatert til forskjellige byer over hele verden (“Service”) Tilgjengelig på Internett-adressen [https://101blockchains.com] (“Nettstedet”).

Vi i 101 Blockchains etablerer forbindelser med ledende selskaper over hele verden for å gi våre medlemmer medlemmer eksklusive online-arrangementer og webinarer. I disse tilfellene, når vi samarbeider med andre selskaper, vil vi legge til en avkrysningsrute som sier at informasjonen overføres til den partneren for å gi relevant informasjon. Hvis partnerinformasjonen eller tilbudene ikke er relevante for brukeren, kan han når som helst avslutte abonnementet. Brukerne kan få tilgang til partnerens policy på deres nettside og 101 Blockchains ‘policy på nettstedet vårt.

Denne policyen er innlemmet i og betraktet som en del av bruksvilkårene våre.

1. Ditt samtykke (les nøye!)

Ved å få tilgang til og / eller bruke nettstedet eller tjenesten, godtar du vilkårene og betingelsene i denne personvernerklæringen, inkludert innsamling og behandling av din personlige informasjon (som definert nedenfor). Hvis du er uenig i noen vilkår gitt her, kan du ikke få tilgang til eller bruke nettstedet og tjenesten.

2. Hvilken informasjon vi kan samle på brukerne våre?

Vi samler inn to typer data og informasjon:

2.1 Ikke-personlig informasjon. Den første typen er ikke-identifiserbar og anonym informasjon. For å si det enkelt, har vi ingen anelse om hva som er identiteten til brukeren som vi har samlet ikke-personlig informasjon fra. Ikke-personlig informasjon som samles inn består av teknisk informasjon og atferdsinformasjon, som beskrevet nedenfor:

Teknisk informasjon:

 • Type operasjonssystem (f.eks. Windows, Linux osv.)
 • Type nettleser (f.eks. Explorer, Firefox, Chrome, Safari osv.)
 • Skjermoppløsning (f.eks. 800 × 600, 1024 × 768, etc.)
 • Nettleser- og tastaturspråk (f.eks. Engelsk)
 • IP adresse.
 • Din datamaskins konfigurasjoner og innstillinger og lignende tekniske data og informasjon.

Atferdsmessig informasjon:

 • Brukerens klikkstrøm på tjenesten (dvs. det faktum at brukeren har valgt å klikke på en bestemt lenke eller få tilgang til en bestemt funksjon på tjenesten).
 • Aktivitetene til brukeren på tjenesten og lignende oppførselsinformasjon.

2.2 Personlig informasjon. Den andre typen informasjon vi kan samle inn er individuelt identifiserbar informasjon. For å si det enkelt, kan denne informasjonen identifisere et individ eller er av en privat og / eller sensitiv karakter som navn, adresse og e-postadresse. Personlig informasjon som samles inn består av personlige opplysninger frivillig gitt av brukeren under registrering på nettstedet.

2.2.1 Registrering til nettstedet / tjenestene. Under registreringsprosessen til nettstedet og noen av dets tjenester eller innhold, må du gi oss viss personlig informasjon. Slik informasjon inkluderer din e-post og tilleggsinformasjon som du kan gi etter eget skjønn.


Merk: visse tredjeparter kan dele din personlige informasjon med oss ​​hvis du tillater dem å dele slik informasjon. Slik informasjon deles med oss ​​for å gjøre det lettere for deg å få tilgang til tjenesten etter pålogging av slike tredjeparter, og uten å måtte registrere deg til tjenesten separat.

3. Hvordan samler vi inn informasjon om brukerne våre?

Det er to hovedmetoder vi bruker:

(a) Vi samler inn informasjon mens du går inn på eller bruker nettstedet eller tjenesten. Med andre ord, når du får tilgang til eller bruker Tjenesten, er vi kjent med din bruk av Tjenesten, og kan samle inn, samle inn og registrere informasjonen om slik bruk. Når du for eksempel kobler til tjenesten, forteller datamaskinen oss din IP-adresse. Vi kan videre logge innholdet du genererer under din bruk av tjenesten.

(b) Vi samler inn informasjon som du frivillig tillot tredjeparter å gi oss. For eksempel, når du ønsker å koble til Facebook gjennom tjenesten for første gang, vil vi be deg om å la Facebook gi oss viss informasjon (som beskrevet ovenfor).

4. Hva er formålet med innsamling av informasjon?

(en) Ikke-personlig informasjon samles inn for å:

 • Forbedre brukerens opplevelse av tjenesten (f.eks. Ved å bestemme skjermoppløsninger).
 • Lær om brukernes preferanser og generelle trender i tjenesten (for eksempel forstå hvilke funksjoner som er mer populære enn andre).
 • Statistiske formål.

(b) Personlig informasjon samles inn for å:

 • Aktiver den generelle driften av tjenesten.
 • Tilpass opplevelsen din av tjenesten.
 • Gi deg viss informasjon og tjenester bare tilgjengelig for registrerte brukere.
 • Tillat oss å kontakte deg med forslag og skreddersydd informasjon om arrangementer, tilbud, tjenester osv.
 • Identifiser deg når du utfører kundeservice (for eksempel å gi tilbakemelding, etc.).
 • Tillat deg å registrere deg for spesialtilbud, konkurranser eller premium-tjenester.

5. Deling av personlig informasjon med tredjeparter

Vi tar kontakt med andre selskaper for markedsføringsformål for å gi brukerne enda mer relevant innhold og tilbud. Når du registrerer deg til våre sponsede online-arrangementer eller webinarer, godtar du å overføre navn og kontaktinformasjon direkte til partneren vår på det arrangementet.

Vi deler også personlig informasjon i følgende tilfeller:

(a) for å tilfredsstille gjeldende lov, forskrift, juridisk prosess, stevning eller statlig forespørsel; (b) for å håndheve disse personvernreglene eller vilkårene for bruk [www.101blockchains.com \ terms], inkludert etterforskning av potensielle brudd på dem; (c) for å oppdage, forhindre eller på annen måte adressere svindel, sikkerhets- eller tekniske problemer; (d) å svare på påstander om at alt innhold publisert på tjenesten bryter med en tredjeparts rett; (e) å svare på påstander om at uautorisert informasjon (f.eks. telefonnummer, navn osv.) fra en tredjepart er lagt ut på tjenesten; (f) for å beskytte selskapets, dets brukeres eller allmennhetens rettigheter, eiendom eller personlige sikkerhet; (g) når selskapet gjennomgår endringer i kontrollen, inkludert ved fusjon, erverv eller kjøp av alle eller i det vesentlige alle eiendelene til selskapet; (h) i henhold til din godkjenning, for å levere visse tjenester du har bedt om fra selskapet; eller (i) å la våre partnere og tilknyttede selskaper tjene deg med reklame.

6. Reklame

Du godtar herved at vi skal bruke kontaktinformasjonen din for å informere deg om produkter og tjenester (tilbys av selskapet og / eller av tredjeparter) som kan interessere deg og for å sende deg annonser og annet markedsføringsmateriale, overført til e-postadressen du oppga.

Ovennevnte samtykke utgjør samtykke til overføring av annonser i henhold til telekommunikasjonsloven (Bezeq og overføringer) (endring nr. 40), 2008. Du kan trekke tilbake samtykke via skriftlig varsel til selskapet eller på samme måte som annonseringen ble overført til du.

Det er avklart at vi ikke er ansvarlige for innholdet i nevnte annonser og produktene som leveres eller tjenestene som er levert av tredjeparter, og du er uigenkallelig og ubetinget enig i at vi ikke skal holdes ansvarlige eller ansvarlige i forbindelse med det.

Merk at hvis du klikker på noen av disse annonsene, kan disse annonsørene bruke informasjonskapsler og andre teknologier til å spore på nettet for å samle inn ikke-personlig og / eller personlig informasjon om deg. Vi anbefaler at du leser gjennom vilkårene for bruk og personvern for alle annonsører du kommuniserer med før du gjør det. Deres personvernregler, ikke vår, vil gjelde for noen av disse interaksjonene.

7. Informasjonskapsler & Lokal lagring

Når du får tilgang til eller bruker tjenesten, kan selskapet bruke bransjeomfattende teknologier som “cookies” og Flash (eller lignende teknologier), som lagrer viss informasjon på datamaskinen din (“Lokal lagring“) Og som vil tillate oss å aktivere automatisk aktivering av visse funksjoner, og gjøre Tjenesteopplevelsen mye mer praktisk og uanstrengt. Informasjonskapslene som brukes av tjenesten, opprettes per økt, inneholder ikke annen informasjon om deg, bortsett fra øktnøkkelen, og blir fjernet etter hvert som økten din avsluttes (vanligvis etter 24 timer). Det er lett å forby lokal lagring. De fleste nettlesere lar deg slette informasjonskapsler fra datamaskinens harddisk, blokkere aksept av informasjonskapsler eller motta en advarsel før en informasjonskapsel lagres. For å slette eller deaktivere alternativet Lokal lagring i Flash, bør du bruke innstillingsalternativet for Flash i henhold til de spesifikke instruksjonene fra teknologileverandøren. Imidlertid, hvis du blokkerer eller sletter informasjonskapsler, eller endrer innstillingene til Flash, kan din online opplevelse være begrenset.

Vi bruker også visse tredjeparts informasjonskapsler. Dette er en annen type informasjonskapsler, lagret på datamaskinen din av tredjeparter, i stedet for av selskapet (se for eksempel avsnitt 6 angående reklame). Denne typen informasjonskapsler blir bare lest (og ikke endret av tjenesten) hver gang du besøker tjenesten, og også når du besøker bestemte nettsteder eller applikasjoner som bruker lignende informasjonskapsler. Tredjeparts informasjonskapsler lagrer vanligvis bare ikke-personlig informasjon, for eksempel nettsidene du har besøkt, varigheten på nettlesingen din osv..

8. Sikkerhet

Vi tar stor omhu for å opprettholde sikkerheten til tjenesten og informasjonen din og for å forhindre uautorisert tilgang til den gjennom industristandardteknologi og interne prosedyrer. Vi garanterer imidlertid ikke at uautorisert tilgang aldri vil forekomme.

9.Tredjeparts nettsteder

Når du bruker Tjenesten, kan du støte på lenker til tredjeparts nettsteder. Vær oppmerksom på at slike tredjeparts nettsteder er uavhengige fra tjenesten, og vi påtar oss intet ansvar eller ansvar overfor personvern eller andre juridiske forhold med hensyn til slike tredjeparts nettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene og vilkårene for bruk eller service på slike nettsteder nøye.

10. Tredjeparts programvare / tjeneste

Vi bruker kanskje tredjeparts programvare og / eller tjenester for å samle inn og / eller behandle ytterligere informasjon.

11.Endringer i personvernreglene

Vilkårene i denne personvernerklæringen styrer bruken av tjenesten og all informasjon som samles inn der. Selskapet forbeholder seg retten til å endre denne policyen når som helst, så vennligst besøk denne siden ofte. I tilfelle noen vesentlig endring, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å legge ut en klar melding på tjenesten.

Endringer i denne personvernerklæringen gjelder fra den oppgitte “Sist revidert”, og din fortsatte bruk av nettstedet og / eller tjenesten på eller etter den sist reviderte datoen vil utgjøre aksept og avtale om å være bundet av disse endringene..

12.Har noen spørsmål?

Hvis du har spørsmål (eller kommentarer) angående denne personvernerklæringen, er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post til følgende adresse:

[[e-postbeskyttet]101blockchains.com],og vi vil gjøre en innsats raskt innen en rimelig tidsramme.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map