Offisiell guide for å gjøre krav på SKL-belønninger og endre delegasjon

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogCodefi Aktiver

Offisiell guide for å gjøre krav på SKL-belønninger og endre delegasjon

av Collin Myers 25. november 2020 Publisert 25. november 2020

skaletrekk

Fra og med 1. desember klokka 00:00 UTC begynner tidlige brukere av SKALE-nettverket å tilfredsstille bruksperioden og kan blant annet slå av automatisk delegering og fritt overføre tokens til en annen adresse eller delegat. til en ny validator. Det første partiet av tidlige brukere som tilfredsstiller kravene til bevis på bruk, vil være de som har stilt inn på de to første SKALE Network-epoker, som startet 1. oktober 2020.  

Alle brukere som oppfyller kravene til bevis på bruk, bør referere til dette dokumentet som kilden til sannheten for instruksjoner om hvordan de kan kreve og satse på Activate. Enhver annen dokumentasjon har sjansen til å bli villedende og blir ikke godkjent av Codefi Activate eller SKALE. 

Følg også Aktiver  Telegram-gruppen og se Vanlige spørsmål om SKALE Staking for mer informasjon og oppdateringer. Hvis du støter på et problem, kan du kontakte kundestøtte på https://activateteam.zendesk.com.

Før du krever belønningene dine, setter du tokens med en ny validator eller undelegerer, må du forsikre deg om at du har tilstrekkelig ETH i din registrerte lommebok til å dekke gasskostnadene knyttet til transaksjonene.

TRINN 1: Endre delegasjon

Etter at den andre epoken er fullført, vil brukere som har oppfylt bevis på bruk og slått av automatisk fornyelse, kunne overføre SKL-tokens til en hvilken som helst adresse eller delegere tokens på nytt til en ny validator. Hvis du vil fortsette innsatsen, er det ikke nødvendig å gjøre noe, og du kan fortsette til trinn 2 nedenfor. Hvis brukere ønsker å endre delegasjon, må de slå av automatisk fornyelse før 29. november kl. 12:00 ET. Hvis automatisk fornyelse ikke er slått av, vil brukerens tokens fortsette å bli delegert i to-måneders trinn for Epoch 3 og 4 til 31. januar og så videre.. Hvis du slår av automatisk fornyelse, fjerner du tegnene dine, og du slutter å motta delegasjonsbelønninger. Når du omdelegerer den nye epoken, starter den første påfølgende måneden (00:00 UTC-tid), til det tidspunktet du ikke mottar delegasjonsbelønninger. Du kan omdelegere når som helst i løpet av måneden, og delegasjonen starter automatisk når den er godkjent av validatoren den første påfølgende måneden..

For å slå av automatisk fornyelse, naviger til Token Inventory-siden, der du finner knappen for automatisk fornyelse nederst i høyre hjørne. Etter å ha klikket på knappen, blir du bedt om å bekrefte kanselleringen ved å foreta en on-chain transaksjon. Når transaksjonen er fullført, vil brukerpoletter være tilgjengelig for dem dagen etter avslutningen av den andre epoken som ble avsluttet 30. november kl. 12.00 ET.

Skjermbilde 2020-11-24 klokken 8.34.32.png

TRINN 2: Krev belønningene dine

Delegasjonsbelønninger for PoU-perioden og for hver påfølgende epoke blir tilgjengelige for å kreve innen flere dager etter slutten av hver periode / måned. Du kan kreve belønningene dine når som helst. De vil aldri utløpe, og vil alltid bli tildelt deg i en smart kontrakt.

Etter fullførelsen av november-epoken kan belønninger som brukerne tjente innsats i løpet av de to første epoker, kreves og overføres. Når du har logget inn, naviger til Token Inventory-siden. Klikk på ‘Krev SKL’ for å starte popup-vinduet for token-krav og se sammendraget av SKL-belønningene du har opptjent i løpet av de to første epoker. MERKNAD: du må ha tilstrekkelig ETH i lommeboken for å kreve belønningene dine (estimert ~ $ 20,00 ved innleggstidspunktet).

Klikk på “Hent SKL-tokens” for å starte overføringsforespørselen. Dette skal åpne et modal for din registrerte lommebok for bekreftelse. 

Skjermbilde 2020-11-24 klokken 8.32.50 AM.png

Når vil lengre delegasjonsperioder være tilgjengelige?

I følge informasjonen fra SKALE Network vil lengre delegasjonsperioder trolig bli introdusert 9-10 måneder etter tilblivelse etter introduksjon og godkjenning via styringsprosess. Inntil den tiden er det en 2 måneders innsatsperiode tilgjengelig for alle nettverkssupportere.

Desentraliserte nettverkSKALENyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me