NYHETSBREV nr. 7: DeFi-rapporten for 2. kvartal 2020

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggCodefi

NYHETSBREV nr. 7: DeFi-rapporten for 2. kvartal 2020

En gjennomgang og analyse av DeFi-protokoller og ytelse i 2. kvartal 2020 av ConsenSys Codefi.

av Nicole Adarme 15. juli 2020 Publisert 15. juli 2020

Q2 2020 Defi-rapportomslag

DeFi i 2. kvartal 2020

I går publiserte vi vår kvartalsvise DeFi-rapport. Q2 2020 DeFi-rapporten er et datadrevet sammendrag, analyse og diskusjon av det nye økonomiske økosystemet som bygges på toppen av Ethereum.

last ned rapporten

Noen av hovedtemaene som dekkes i rapporten inkluderer:

 • Samlet statistikk, sammendrag og visualiseringer av DeFi-data.

 • DeFi-brukeratferd og nettverksvisualiseringer av brukerforholdet mellom protokoller.

 • COMP, Compound og Yield Farming.


 • BTC tokenisert på Ethereum.

 • Store sikkerhetshendelser og økningen av DeFi-forsikring.

 • Ytelsen til spesifikke høyprofilerte protokoller, inkludert Uniswap, Maker og Compound.

 • Tilstanden for stallmynter i Ethereum DeFi.

 • Et blikk mot DeFi i 2020 og utover.

Ta for eksempel den metriske Total Value Locked (TVL) som ofte brukes som et mål for fremdriften til Ethereum DeFi. TVL er USD-måling av alle eiendelene (ETH, WETH og ERC-20 tokens) låst i DeFi når som helst. Vi ønsket å svare på spørsmålet: hvor sterk er denne beregningen? Er det en mulighet for at vi dobbelt teller noen låste midler og blåser opp TVL?

For å gi et teoretisk eksempel: en bruker kan låse 1 ETH i forbindelse og motta 250 DAI som et lån (forutsatt 1 ETH = $ 250), og deretter flytte til en annen protokoll og låse den 250 DAI opp. Hvis vi ser på TVL, vil vi si at $ 500 USD er låst i DeFi, når den virkelige låste USD-verdien i virkeligheten bare er verdien av den opprinnelige låste ETH, $ 250.

Så vi så på dataene. Et konkret eksempel skjedde 8. juni da en bruker (0x… aa7a) trakk 12M DAI fra Compound og AAVE, lånte ytterligere 2,5M DAI på dYdX, og deponerte deretter alt det DAI i en MakerCDP. Med et grovt estimat på ~ 200% sikkerhetsforhold for WETH-innskudd, vet vi at da brukeren flyttet DAI til CDP, låste de minst $ 5M USD på dYdX (for å låne 2,5M DAI) og $ 14,5M USD på Maker. Det betyr at de bidro til $ 19,5 millioner USD i TVL i DeFi, mens de faktiske midlene brukeren tok med til DeFi er rundt $ 17 millioner USD ($ 5 millioner USD på dYdX og $ 12 millioner trukket fra Compound og AAVE). Bevegelsen av denne brukerens midler kan sees i figuren nedenfor.

TTVL Codefi Q2 2020 DeFi-rapport

Resten av Q2 2020 DeFi-rapporten dekker et bredt spekter av emner, som alle er ledsaget av objektive, kjededata. Sjekk resten av rapporten og hold deg oppdatert med DeFi.

last ned rapporten

Raske Codefi-treff

 • Nyhet i nyhetsbrevet og Codefi? Sjekk ut denne forklaringsvideoen om ConsenSys Codefi.

 • ConsenSys Codefi Tilbakemelding: TLDR; vi ønsker å komme til kjenner deg bedre, og det tar et øyeblikk.

 • Klar for Ethereum 2.0? 16. juni kunngjorde ConsenSys lanseringen av Codefi Staking, en Ethereum 2.0 staking-as-a-service-plattform med institusjonell funksjonalitet for børser, depotmottakere, fond, lommebøker og andre potensielle kunder.

 • Ser tilbake på 5 års bevis på arbeid. Drevet av Codefi Data, er Proof of Work Mining Report en full retrospektiv på ytelsen til PoW og utviklingen av gruvedrift siden lanseringen av det offentlige Ethereum mainnet i 2015.

 • SKALE-nettverket er live på Mainnet! 30. juni gikk SKALE live på Ethereum-nettet. I februar kunngjorde Codefi at SKALE ville være det første desentraliserte nettverket som lanserte et token på Aktiver plattform.

 • Apropos SKALE, auksjonen på Codefi Active er rundt hjørnet. Auksjonen blir en nederlandsk auksjon, “en fallende prisauksjon med en enkelt selger og flere kjøpere som samlet bestemmer den endelige clearingprisen.” Høres komplisert ut? Det er det ikke – la oss forklare mer detaljert.

 • ConsenSys Partner Program tilbyr teknologipartnere, systemintegratorer, applikasjonsfirmaer og programvareleverandører tilgang til tilpassede fordeler og nye forretningsmuligheter med våre ledende blockchain-produkter. Tilgang til, støtte for og opplæring av Codefi-produkter er bare en av fordelene ved å bli med i partnerprogrammet.

Kommende arrangementer

 • Torsdag 16. juni: “Syndikerte lån og Blockchain-teknologi.” En introduksjon til det syndikerte lånemarkedet og muligheten for blockchain-baserte løsninger. Foredragsholdere inkluderer Bridget Marsh, konserndirektør for LSTA, Didier Le Floche, CTO for ConsenSys Codefi, og Guillaume Dechaux, globalt leder for strategisk salg og BD i ConsenSys.

Codefi Spotlight: Codefi Staking

16. juni kunngjorde ConsenSys Codefi lanseringen av Codefi Staking. Codefi Staking er en Ethereum 2.0 staking-as-a-service-plattform med institusjonell funksjonalitet for børser, depotmottakere, fond, lommebøker og andre potensielle kunder. Codefi avslørte sin første serie med Pilot Program-deltakere, designet for å innlemme tilbakemeldinger og funksjonsforespørsler mens de designer og bygge Codefi Staking API før Ethereum 2.0-lanseringen. Gjennom gjennomføringen av pilotprogrammet får partnerne en dypere forståelse av Ethereum 2.0 og har muligheten til å være først på markedet for å tilby sine kunder Ethereum 2.0-innsatsmuligheter.

Pilotprogrammets deltakere inkluderer store økosystemaktører, inkludert: Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport og Trustology.

“Når du satser på Binance, kan brukerne motta innsatsbelønninger uten å måtte sette opp noder, eller bekymre seg for minimumsinnsatsmengder, tidslengder eller noen fangster. Brukere fortjener belønningen som myntene deres kan tjene dem. Med den endelige lanseringen av Ethereum 2.0 er vi glade for å støtte innsatsen for alle våre ETH-innehavere på Binance, ”sa Changpeng Zhao (CZ), administrerende direktør i Binance.

Codefi Staking er bygget på toppen av en pålitelig programvarestabel bygget av ConsenSys. Oppdraget er å tilby et vitenskapelig API for institusjonell karakter, med enkel og effektiv tilgang til Ethereum 2.0-nettverket for å gjøre det mulig for bedrifter å trygt og lønnsomt engasjere seg i neste fase av Ethereums utvikling.

Codefi godtar Early Adopter-kunder å inngå samarbeid med før lanseringen av Ethereum 2.0 Beacon Chain. Early Adopters holder seg foran konkurrentene med en lav risiko, lav barriere for inngangsvei for å gi tilbakemelding på tjenesten, samt lære direkte fra Eth2-team som bygger neste generasjon Ethereum og begynner å sette ETH. For å registrere deg, klikk her.

Avsluttende bemerkninger

Takk for at du stakk gjennom dette nyhetsbrevet. Følg oss på Twitter, lære mer på nettstedet vårt, og gi oss beskjed om dine tanker. Enten du er interessert i å jobbe med oss, for oss, eller bare ønsker å si hei, er du velkommen til å kontakte oss.

Videresendt denne meldingen? Melde deg på for månedlige oppdateringer.

Til neste gang,

ConsenSys Codefi-teamet

Industry Insight Nyhetsbrev Produktoppdatering Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map