Ny Ethereum 2.0-rapport: Over 65% av alle respondentene planlegger å satse på ETH

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

Ny Ethereum 2.0-rapport: Over 65% av alle respondentene planlegger å satse på ETH

En brukerdrevet rapport om motivasjonene, preferansene og bekymringene til ETH-holdere i påvente av å satse på Eth2. Av ConsenSys 6. mai 2020 Publisert 6. mai 2020

Eth2 Staking Report Hero codefi Last ned hele Ethereum 2.0-rapporten. nedlasting

Lanseringen av Ethereum 2.0 (Eth2) i 2020 presenterer en kritisk og etterlengtet bransjemilepæl. Bransjens kollektive forståelse av eksisterende ETH-holdernes motivasjoner, følelser og atferdsmønstre når det gjelder innsats (eller ikke!) Er viktigst for å støtte og katalysere suksessen til Ethereums vei til bevis for innsats. 

ConsenSys Codefi har undersøkt nærmere 300 ETH-innehavere i rommet for å forstå deres intensjoner og behov når det gjelder å satse på Eth2. Rapporten vår har som mål å informere viktige design- og produkthensyn, samt gi strategiske og taktiske anbefalinger for protokollgrupper, klientutviklere og infrastrukturleverandører for å oppmuntre til effektiv adopsjon på tvers av forskjellige brukerpersoner..  

Kontekst og forskningsmål

Lanseringen av den første fasen av Ethereum 2.0 i år vil markere begynnelsen på den neste utviklingen av det offentlige Ethereum mainnet. En av de viktigste oppgraderingene i Ethereum 2.0 er byttet fra en Proof of Work (PoW) til en Proof of Stake (PoS) konsensusalgoritme. Denne oppgraderingen vil gi forbedret skalerbarhet, incentiver for nettverksvedlikehold, energieffektivitet og sikkerhet. Videre gir den nye nettverksarkitekturen en ny mulighet for en bred kategori av ETH-holdere til å skape en kontinuerlig inntektsgenererende evne til å tilby offentlig infrastruktur til Ethereum-samfunnet.. 

Kjernen til suksessen til et PoS-nettverk er deltakernes vilje til å sette sin eter (ETH) på nettverket for å sikre blockchain tilstrekkelig. Det er derfor viktig å forstå innsatspreferanser, atferd og behov fra eksisterende ETH-innehavere og hvordan deres deltakelse i Ethereum 2.0 kan akselereres og optimaliseres..

Før vi utformet forskningen, identifiserte og gjennomførte teamet forskjellige kvalitative interessentintervjuer med sikte på å forstå våre spørsmål og antakelser om Ethereum 2.0-innsatsøkosystemet ytterligere.. 

Et av de viktigste funnene som ble tydelige var det eksisterende kommunikasjonsgapet mellom byggherrer, aktivatorer og potensielle deltakere i Eth2-samfunnet. Med fase 0 i horisonten, må protokoll-, klient- og infrastrukturteam kommunisere, designe og implementere funksjoner som oppmuntrer til bredest mulig deltakelse over hele universet av fremtidige validatorer. 

Med tanke på foreløpige forskningsresultater designet og distribuerte teamet vårt en kvantitativ brukerundersøkelsesstudie for å fange de brede brukersegmentene, følelsene og atferdsmønstrene for å informere både byggere og aktivatorer, mens de utdannet sluttbrukerne.. 

Studien hadde som mål å overflate og analysere følgende innsikt:


  • Hva er profilene og atferdsmønstrene til eksisterende ETH-holdere?
  • Hva er intensjonene og motivasjonene til Eth-innehavere når det gjelder å satse på Eth2.0?
  • Hva er nåværende smertepunkter og potensielle hindringer for adopsjon?
  • Hvilke verdiskapende muligheter og markedsmuligheter gir dette?

Vi trakk konklusjoner fra 287 respondenter til en online undersøkelse av eksisterende ETH-holdere, som ble initiert i februar 2020, og forble live i 20 dager. Du finner den originale undersøkelsen her.

Eth2 vil ikke bygge seg selv, så takk til alle som deltar i denne milepælen, og vi håper at du synes arbeidet vårt er innsiktsfullt og nyttig! 

Last ned hele Ethereum 2.0-innsatsrapporten

Last ned CodefiEthereum 2.0 Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map