MetaMask Early Adopter-programmet möjliggör institutionell tillgång till DeFi

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HomeBlogPressmeddelande

MetaMask Early Adopter-programmet möjliggör institutionell tillgång till DeFi

Curv, en ledare inom digital tillgångssäkerhet, blir den första lanseringspartnern som integrerar en institutionell version av MetaMask för att ansluta sina kunder till decentraliserade finansprotokoll och applikationer. av ConsenSys 10 december 2020 Upplagt den 10 december 2020

MetaMask för institutioner 2

Idag tillkännagav ConsenSys ett nytt erbjudande från MetaMask att förse kryptovalutafonder, vårdnadshavare och professionella handlare med funktioner och kontroller av institutionell kvalitet för anslutning till decentraliserade finansieringsprotokoll (DeFi) och applikationer. MetaMask är världens mest populära Ethereum-plånbok och webbläsare med mer än 1 miljon aktiva användare varje månad. MetaMask Mobile, som debuterade i september, förenklar processen för att använda DeFi-applikationer, och en ny token swaps-funktion ger en enklare upplevelse och bättre utförande för handel med digitala tillgångar. MetaMask version 8 gav nya integritetsnivåer till Web3, vilket gav användarna möjlighet att välja ett eller flera konton för att associera med en webbplats, eller skapa ett nytt konto bara för den webbplatsen. 

Under det senaste året växte Ethereums DeFi-ekosystem till över 14 miljarder dollar i säkerhet. Försäkringsleverantörer söker alltmer exponering och tillgång till de olika decentraliserade finansieringsmöjligheterna som utgör Web3 för sina tillgångar under förvaring. Men för professionella handelsföretag som vill använda de mest attraktiva DeFi-protokollen är den nuvarande processen ineffektiv. Handelsföretag kräver också robust rapportering för redovisning, skatt och P&L syften. 

För att lösa dessa smärtpunkter kommer ConsenSys att börja erbjuda handelsföretag och kryptovärden en institutionell version av MetaMask med nya funktioner för att möjliggöra säker användning av DeFi-protokoll och andra applikationer. Kunder kan byta ut tokens, låna, låna ut och investera i Ethereum-applikationer med samma välbekanta användarupplevelse som MetaMask – men ändå med de funktioner för drift, säkerhet och rapportering som krävs för att driva en professionell DeFi-handelsdisk.

“MetaMask är den främsta icke-vårdnadsupplevelsen för interaktion med DeFi-applikationer. Vi är glada att samarbeta tillsammans med teknologiledare som Curv för att bygga institutionell kvalitet och efterlevnad som handlare behöver för att verkligen börja växa sitt deltagande i DeFi, säger Patrick Berarducci, Global Fintech Co-Head, ConsenSys. 

ConsenSys första partner är Curv, en ledare inom digital tillgångssäkerhet, som idag tillkännagav Curv DeFi, en lösning för decentraliserad ekonomi (DeFi) för företag för institutioner. Curv kommer att integrera MetaMask med Curvs säkerhetsinfrastruktur för digitala tillgångar.

“Vi tror att genom att kombinera vår unika multi-party computing (MPC) -baserade säkerhetsinfrastruktur med MetaMask kommer vi att kunna spela en viktig roll i den institutionella antagandet av DeFi,” sa Curv Medgrundare och VD Itay Malinger. ”Eftersom det inte finns någon pålitlig och säker institutionell lösning för DeFi, återgår organisationer till att använda MetaMask på detaljnivå eller anpassade integrationer med enskilda appar som en lösning. Curvs partnerskap med MetaMask möjliggör den kombinerade användarvänligheten och applikationsberedskapen hos MetaMask tillsammans med Curvs kontroller och skydd på företagsnivå som är kärnan i vår säkerhetsinfrastruktur. ”

Program för tidig adopterare

Fram till den kommersiella lanseringen av den institutionella versionen av MetaMask kommer ConsenSys Codefi att samarbeta med en utvald grupp av partners, depåer och professionella handelsföretag för att göra det möjligt för dem att forma produktfunktioner, påverka utvecklingsplanen och få tidig tillgång till den nya MetaMask-integration för sina kunder. Perfekta partners har kunder som redan använder kapital i DeFi-protokoll och skulle vara nära engagerade under produktutveckling. Komma i kontakt om du vill gå med i Early Adopter-programmet. 

Komma i kontakt


Planerade funktioner inkluderar: 

  • Företagssäkerhet. Direkt integration med de ledande depåleverantörerna eliminerar behovet av flera överföringar för att distribuera kapital i DeFi-applikationer med stöd för flera signaturer. 
  • Bättre riskhantering och operativa kontroller. MetaMask kommer att lägga till konfigurerbara godkännandeflöden för att utlösa mer sofistikerade affärer och möjliggöra affärslogik kring hur mycket kapital som används och var.
  • Handla med förtroende. Mempool-övervakning och inlämning av privata transaktioner eliminerar transaktionskörning. Stöd för BLS-nyckelgenerering och tillbakadragande för Eth2.
  • Enkel efterlevnad, redovisning och skatt: Handla med en sinnesro att efterlevnadskontroller, bokföring och skatterapportering tas om hand.

Om ConsenSys

ConsenSys är det ledande Ethereum-programvaruföretaget. Vi gör det möjligt för utvecklare, företag och människor världen över att bygga nästa generations applikationer, lansera modern finansiell infrastruktur och komma åt det decentraliserade nätet. Vår produktsvit, sammansatt avInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask , Tryffel, and Diligence, tjänar miljontals användare, stöder miljarder blockchain-baserade frågor för våra kunder och har hanterat miljarder dollar i digitala tillgångar. Ethereum är den största programmerbara blockkedjan i världen, ledande inom affärsadoption, utvecklare och DeFi-aktivitet. På denna betrodda öppen källkodsbyggnad bygger vi morgondagens digitala ekonomi. För att utforska våra produkter och lösningar, besök https://consensys.net/.

Om Curv (www.curv.co)

Curv är världens mest pålitliga infrastruktur för digital tillgångssäkerhet som levereras som en helt skalbar, företagsklassad och kompatibel molntjänst. Curvs teknologi för flerpartsberäkning (MPC) ger institutioner samtidigt skydd, omedelbar tillgänglighet och total autonomi över digitala tillgångar som krävs för att trivas i den digitala ekonomin. Företaget är den enda molnbaserade MPC-plånboksleverantören för institutionella digitala tillgångar och den första i sitt slag som uppnår både SOC2 typ II-certifiering och ISO 27001-ackreditering. Curv ger också ytterligare sinnesro genom att försäkra upp till $ 50 miljoner digitala tillgångar som stöds av Munich Re, den enda internetanslutna brottsförsäkring hittills och en av de största försäkringarna på marknaden. Curv antas snabbt av ledande börser, depåer, OTC-kontor, mäklare, traditionella finansinstitut och digitala kapitalförvaltare. Curv grundades 2018 och har sitt huvudkontor i New York med R&D-kontor i Tel-Aviv, Israel.

Mediekontakter:[e-postskyddad], [e-postskyddad]

CodefiDeFiInstitutional FinanceMetaMaskProduktmeddelandeNyhetsbrevPrenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser och mer.E-postadress Exklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map