MetaMask Early Adopter Program muliggjør institusjonell tilgang til DeFi

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

MetaMask Early Adopter Program muliggjør institusjonell tilgang til DeFi

Curv, en leder innen digital eiendomsikkerhet, vil være den første lanseringspartneren som integrerer en institusjonell versjon av MetaMask for å koble sine kunder til desentraliserte finansprotokoller og applikasjoner. av ConsenSys 10. desember 2020 Publisert 10. desember 2020

MetaMask for Institutions 2

I dag kunngjorde ConsenSys et nytt tilbud fra MetaMask å gi kryptokurrencyfond, forvaltere og profesjonelle handelsmenn funksjoner og kontroller av institusjonell karakter for å koble til desinfiserte økonomiprotokoller (DeFi) og programmer. MetaMask er verdens mest populære Ethereum-lommebok og Web3-nettleser, med mer enn 1 million aktive brukere hver måned. MetaMask Mobile, som debuterte i september, forenkler prosessen for bruk av DeFi-applikasjoner, og en ny token swaps-funksjon gir en enklere opplevelse og bedre utførelse for handel med digitale eiendeler. MetaMask versjon 8 førte nye nivåer av personvern til Web3, noe som gir brukerne muligheten til å velge en eller flere kontoer for å knytte seg til et nettsted, eller opprette en ny konto bare for det nettstedet. 

I løpet av det siste året vokste Ethereums DeFi-økosystem til over $ 14B i sikkerhet. Depotleverandører søker i økende grad eksponering og tilgang til de forskjellige desentraliserte finansieringsmulighetene som utgjør Web3 for deres eiendeler under forvaring. For profesjonelle handelsselskaper som ønsker å bruke de mest attraktive DeFi-protokollene, er den nåværende prosessen ineffektiv. Handelsselskaper krever også robust rapportering for regnskap, skatt og P&L formål. 

For å løse disse smertepunktene, vil ConsenSys begynne å tilby handelsfirmaer og kryptovurderere en institusjonell versjon av MetaMask med nye funksjoner som muliggjør sikker bruk av DeFi-protokoller og andre applikasjoner. Kunder kan bytte tokens, låne, låne ut og investere i Ethereum-applikasjoner med samme kjente brukeropplevelse som MetaMask – men med de operasjonelle, sikkerhets- og rapporteringsfunksjonene som er nødvendige for å drive en profesjonell DeFi-handelsdisk.

“MetaMask er den fremste ikke-forvaringsopplevelsen for samhandling med DeFi-applikasjoner. Vi er glade for å inngå samarbeid med teknologiledere som Curv for å bygge institusjonell virksomhet og samsvar som handelsfolk trenger for å virkelig begynne å øke sin deltakelse i DeFi, ”sa Patrick Berarducci, Global Fintech Co-Head, ConsenSys. 

ConsenSys ’første partner er Buet, en leder innen digital eiendomsikkerhet, som i dag kunngjorde Curv DeFi, en decentralisert økonomiløsning (DeFi) for bedriftens karakter for institusjoner. Curv vil integrere MetaMask med Curvs sikkerhetsinfrastruktur for digitale eiendeler.

“Vi tror ved å kombinere vår unike multi-party computation (MPC) -baserte sikkerhetsinfrastruktur med MetaMask vil vi kunne spille en viktig rolle i den institusjonelle adopsjonen av DeFi,” sa Buet Medstifter og administrerende direktør Itay Malinger. ”Siden det ikke er noen pålitelig og sikker institusjonell løsning for DeFi, går organisasjoner tilbake til detaljbruk av MetaMask eller tilpassede integrasjoner med individuelle apper som en løsning. Curvs partnerskap med MetaMask muliggjør kombinert brukervennlighet og applikasjonsklarhet til MetaMask sammen med Curvs kontrollnivåer og beskyttelser på bedriftsnivå som er kjernen i sikkerhetsinfrastrukturen vår. “

Tidlig adopteringsprogram

Inn mot den kommersielle lanseringen av den institusjonelle versjonen av MetaMask, vil ConsenSys Codefi samarbeide med en utvalgt gruppe av partnere, forvaltere og profesjonelle handelsfirmaer for å gjøre dem i stand til å forme produktfunksjoner, påvirke utviklingskartene og få tidlig tilgang til den nye MetaMask integrasjon for sine klienter. Ideelle partnere har kunder som allerede bruker kapital i DeFi-protokoller og som vil være tett engasjert under produktutvikling. Ta kontakt hvis du vil bli med i Early Adopter-programmet. 

Ta kontakt

Planlagte funksjoner inkluderer: 

  • Bedriftssikkerhet. Direkte integrasjon med de ledende depotleverandørene eliminerer behovet for flere overføringer for å distribuere kapital i DeFi-applikasjoner, med støtte for flere signaturer. 
  • Bedre risikostyring og operasjonelle kontroller. MetaMask vil legge til konfigurerbare godkjenningsflyter for å utløse mer sofistikerte handler og muliggjøre forretningslogikk rundt mengden kapital som brukes.
  • Handle med tillit. Mempool overvåking og innlevering av private transaksjoner eliminerer frontrunning. Støtte for generering av BLS-nøkler og uttak av Eth2.
  • Enkel etterlevelse, regnskap og skatt: Handle med ro i sinnet at etterlevelseskontroller, regnskap og skatterapportering blir ivaretatt.

Om ConsenSys

ConsenSys er det ledende programvareselskapet Ethereum. Vi lar utviklere, bedrifter og mennesker over hele verden bygge neste generasjons applikasjoner, lansere moderne finansiell infrastruktur og få tilgang til det desentraliserte nettet. Vår produktsuite, sammensatt avInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask , Trøffel, and Diligence, betjener millioner av brukere, støtter milliarder av blockchain-baserte spørsmål for våre kunder, og har håndtert milliarder dollar i digitale eiendeler. Ethereum er den største programmerbare blockchain i verden, ledende innen forretningsadopsjon, utviklerfellesskap og DeFi-aktivitet. På dette pålitelige, åpen kildekode-fundament bygger vi morgendagens digitale økonomi. For å utforske produktene og løsningene våre, besøk https://consensys.net/.

Om Curv (www.curv.co)

Curv er verdens mest pålitelige infrastruktur for digital eiendelssikkerhet som leveres som en fullt skalerbar, virksomhetsklart og kompatibel skytjeneste. Curv’s multi-party computation (MPC) teknologi gir institusjoner samtidig beskyttelsen, øyeblikkelig tilgjengelighet og total autonomi over digitale eiendeler som kreves for å trives i den digitale økonomien. Selskapet er den eneste skybaserte MPC-lommebokleverandøren for institusjonelle digitale eiendeler og den første i sitt slag som oppnår både SOC2 Type II-sertifisering og ISO 27001-akkreditering. Curv gir også ekstra trygghet ved å forsikre opptil $ 50 millioner digitale eiendeler støttet av Munich Re, den eneste internettforbundne kriminalitetsforsikringen hittil og en av de største forsikringene i markedet. Curv blir raskt adoptert av ledende børser, depotmottakere, OTC-kontorer, meglere, tradisjonelle finansinstitusjoner og digitale kapitalforvaltere. Curv ble grunnlagt i 2018 og har hovedkontor i New York med R&D-kontorer i Tel-Aviv, Israel.

Mediekontakter:[e-postbeskyttet], [e-postbeskyttet]

CodefiDeFiInstitutional FinanceMetaMaskProdukt kunngjøringNyhetsbrevAbonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum nyheter, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map