LVMH, ConsenSys og Microsoft kunngjør Consortium for Luxury Industry

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

LVMH, ConsenSys og Microsoft kunngjør Consortium for Luxury Industry

av ConsenSys 16. mai 2019 Publisert 16. mai 2019

LVMH

I dag kunngjorde ConsenSys, i samarbeid med LVMH og Microsoft, AURA, en plattform som tar sikte på å betjene hele luksusindustrien med kraftige produktsporing og sporingstjenester, basert på Ethereum blockchain-teknologi og bruk av Microsoft Azure. AURA gjør det mulig for forbrukerne å få tilgang til produkthistorikken og bevis på ektheten til luksusvarer – fra råvarer til salgsstedet, helt til brukte markeder.

Flere merker av LVMH Group, som Louis Vuitton og Parfums Christian Dior, er for tiden involvert, og avanserte diskusjoner pågår ombord flere merkevarer fra LVMH Group og andre luksusgrupper globalt. For Louis Vuitton er utviklingen av AURA-prosjektet kulminasjonen av sporbarhetsprogrammet (Track & Trace) lansert for mer enn tre år siden.

Luksusvareindustrien involverer mange spesialiserte aktører – design, råvarer, produksjon og distribusjon. LVMH-produkter har en unik historie å fortelle gjennom hele produktets livssyklus som nå kan avsløres ved bruk av blockchain-teknologi. Under produksjonen blir hvert produkt registrert på den delte hovedboken, irreproducerbar og inneholder unik informasjon. På kjøpstidspunktet kan en forbruker bruke merkevarens applikasjon til å motta AURA-sertifikatet som inneholder all produktinformasjon. Desentralisert og uforanderlig blockchain-teknologi gir gjennomsiktighet og en eneste kilde til sannhet for forbrukeren: den sikrer ektheten til produktet, gir detaljer om produktets opprinnelse og komponenter (inkludert etisk og miljøinformasjon), instruksjoner for produktpleie og etter- salgs- og garantitjenester tilgjengelig.

En bransjedekkende plattform drevet av Ethereum Quorum

For denne spesielle alliansen av merkevarer og teknologipartnere valgte AURA-teamet å implementere en konsortiummodell, der ethvert luksusmerke kan bli et fullverdig medlem. Denne modellen sikrer at mulighetene til teknologien kan gjøres tilgjengelig for alle, samtidig som fleksibiliteten til å imøtekomme de spesifikke behovene til hvert luksusmerke opprettholdes..

AURA er spesielt utviklet av luksusmerker for luksusmerker, og tilbyr et bredt spekter av tjenester som er spesifikke for denne bransjen. Merker har fleksibilitet i utformingen av funksjonene til AURA; noen kan velge å fokusere på innkjøp av råvarer, mens andre kan fokusere på å tilby skreddersydde tjenester og styrke forbrukerlojalitet.

ConsenSys er en av AURAs viktigste teknologipartnere. ConsenSys-teamet bidro til design og utvikling av sporbarhetssmarte kontrakter (basert på ERC 721 ikke-fungible tokenstandarder), AURA blockchain-infrastrukturen (et tillatt konsortiumnettverk med personvern, basert på Quorum) og merkevaren API som tillater luksusmerker å grensesnitt med AURA-plattformen på en hvit etikettbasis.

Ken Timsit, administrerende direktør i ConsenSys Solutions, blockchain-delen av ConsenSys, kommenterte: “AURA er en banebrytende innovasjon for luksusindustrien. ConsenSys er stolte av å kunne bidra og samarbeide med LVMH om et initiativ som vil tjene hele luksusindustrien og beskytte interessene, integriteten og personvernet til hvert merke, og utnytte Ethereum blockchain-teknologien på en virkelig desentralisert måte.

Om ConsenSys:


ConsenSys er et blockchain-selskap dedikert til å transformere verdens digitale arkitektur mot et mer åpent, inkluderende og sikkert internett av verdi, ofte kalt Web3. Med en mer pålitelig internettarkitektur hjelper ConsenSys bedrifter og regjeringer med å låse opp nye forretningsmodeller og verdier, oppnå effektivitet gjennom en delt IT-infrastruktur og bruke moderne kryptografiske metoder for å sikre private brukerdata. Gjennom vår unike globale virksomhet bestående av en oppstartsinkubator, Enterprise Ethereum-konsulentarm og investeringsfond, bygger ConsenSys for den desentraliserte fremtiden. consensys.net

Mediekontakter:

[e-postbeskyttet]

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map