Kvinnor i Enterprise Blockchains – Virtuell konferens

Contents

Varför delta? | Dagordning | Högtalare | Partners

KVINNOR I FÖRETAGSBLOCKKÄNDER

VIRTUELL KONFERENS

20 maj 2020 | 3:00 på eftermiddagen. CET | 9:00 ET

Titta nu On-Demand!

800+

ATTENDEES

12+

HÖGTALARE

4+

ÄMNEN

Event Gold Partners:

R3_Master-Logo-WhiteR3_Master-Logo-White

Välkommen till en spännande virtuell konferens

Effekten av blockchain-teknik på företagsverksamhet involverar chefer på C-nivå, linjechefer, plattformsutvecklare, entreprenörer, konsulter och alla som är direkt ansvariga för den digitala omvandlingen av deras företag..

Beslutsfattare vill lära sig alla goda metoder, misstagen att undvika, den taktiska operationen och den strategiska strategi som deras kamrater har använt för att framgångsrikt köra blockchain-baserade initiativ. Entreprenörer vill förstå riskerna som står på spel och de konkurrensutsatta möjligheterna för att göra nästa steg och utmärka sig i framväxande företagsscenarier för blockchain-företag..

Plattformsutvecklare är angelägna om att hitta vad företagsanvändare behöver, hur de vill interagera med sådana innovativa digitala protokoll, och vilka tekniska standarder finns för närvarande och under utveckling för att säkerställa interoperabla digitala affärsmiljöer.

För att svara på alla dessa frågor ger 101 Blockchain dig grädden av blockchain-utövare i ett format som gör att du kan följa konferensen från ditt skrivbord. Kvinnor i Enterprise Blockchains är det påtagliga sättet att 101 Blockchains har valt att visa att vi är mycket stolta över att bekämpa mångfald och bidra till kvinnors framsteg.

Event Program (CET / ET)

15: 00-09: 00

Öppning

15: 05-09: 05

Öppnar Keynote

Alisa DiCaprio, Chef för handel och försörjningskedja, R3

15: 30-09: 30

Panel- Identitet

Amber Ghaddar, VD, Allianceblock

Genevieve Leveille, VD, Agriledger

Laura De Giovanni, VD Tiiqu

16: 05/10: 05

Grundton

Mary Hall, Direktör för Blockchain Product Marketing, Oracle

16: 30/10: 30

Panel- handel

Emmanuelle Ganne, Senioranalytiker, ekonomisk forskning, WTO

Sheila Donohue, VD VeroVino

Leanne Kemp, VD, Everledger

17: 05/11: 05

Keynote- Beyond Technology: Blockchain Network Design

Krystal Webber, Global design & Strategiledare, IBM Blockchain Services

17:30/11:30

Panel- Hållbarhet

Virginia Cram Martos, VD, triangularitet

Bridget Greenwood, Grundare, The Bigger Pie, grundare

Montse Guardia Guell, GM, Alastria Blockchain Ecosystem

Dagar kvar tills Women in Enterprise Blockchains

Titta nu On-Demand!

ÄMNEN TÄCKADE

IDENTITET

HANDEL

HÅLLBARHET

FUNKTIONERADE HÖGTALARE

Emmanuelle GanneEmmanuelle Ganne

Emmanuelle Ganne

Senioranalytiker, ekonomisk forskningsavdelning, WTO

Leanne kempLeanne kemp

Leanne Kemp

Everledger, grundare och VD

Alisa diCaprio

Alisa DiCaprio

Chef för handel och försörjningskedja, R3

sheila donohuesheila donohue

Sheila Donohue

VD Vero

Genevieve leveilleGenevieve leveille

Genevieve Leveille

Agriledger, VD

virginia cram martosvirginia cram martos

Virginia Cram Marto

VD, Triangularity SàRL

Amber GhaddarAmber Ghaddar

Dr. Amber Ghaddar

Grundare, AllianceBlock

bridget greenwood

Bridget Greenwood

Grundare, The Bigger Pie

Webber, Krystal R.Webber, Krystal R.

Krystal Webber

Global design & Strategiledare, IBM Blockchain Services

laura degiovannilaura degiovanni

Laura De Giovanni

Tiiqu, grundare och VD

Montse Guardia GuellMontse Guardia Guell

Montse Guardia Guell

General Manager, Alastria Blockchain Ecosystem

mary_hallmary_hall

Mary Hall

Direktör för Blockchain Product Marketing, Oracle

Delta i onlinekonferensen—

Ingen resa krävs!

20 maj 2020 | 3:00 på eftermiddagen. CET

Titta nu On-Demand!

Live-konferensen kommer att fokusera på tre viktiga ämnen:

Identitet

Innan något projekt börjar måste en tydlig uppsättning av deltagarnas identitet, roller och ansvar fastställas. Denna bedömning hotar inte integriteten. Tvärtom är deltagarna medvetna om de inblandade och känner sig mer ansvariga för att säkerställa att systemet fortskrider smidigt för alla. Den underliggande blockchain-baserade tekniken som driver transaktionerna ger inga rabatter till dem som försöker bryta mot reglerna.

Talare i den här sessionen kommer att illustrera hur deras respektive organisationer balanserar behovet av att skydda personlig integritet med kraven för att korrekt identifiera de parter som är involverade i affärstransaktioner. De presenterade lösningarna visar tydligt att transparenta modeller som säkerställer nätverksdeltagarnas identitet under deras fulla kontroll ger betydande fördelar som överträffar de oundvikliga ursprungliga legitima problem..

Handel

När identiteterna och de relativa behörigheterna att utföra är tydliga kan handelspartner då utbyta varor, information, dokument och finansiella instrument på blockchain-baserade plattformar. Internationella handelsoperatörer behöver transparenta och globalt accepterade regler innan de driver sin verksamhet med blockchain-protokoll.

Talarna för denna session kommer att diskutera hur de för närvarande driver sina företag och kommer att förklara vilka steg de bestämde sig för att smidigt övergå från traditionella centraliserade system till decentraliserade och distribuerade huvudböcker. Övergången är inte omedelbar och högtalarna kommer att förklara varför det finns omständigheter under vilka det inte är nödvändigt att välja blockchain-baserade applikationer. På samma sätt kommer de att förklara med praktiska detaljer hur man gör omvandlingen när blockchain istället representerar vägen att gå vidare.

Hållbarhet

Alla tidigare aktiviteter skulle vara av lite värde om de inte riktades för att lösa de inneboende hinder som fortfarande hindrar många företag, stora som små, att dra nytta av innovativ teknik för att driva sin verksamhet på ett hållbart sätt. Hållbarhet korsar många aspekter av ett företags närvaro på marknaden: social hållbarhet, som säkerställer att arbetare behandlas lika, inga olagliga former av arbete används och jämställdhet respekteras. ekonomisk hållbarhet genom vilken alla handelspartner får rättvis ersättning och kan få ekonomiskt stöd vid behov; miljömässig hållbarhet, som gör det möjligt för spelare att balansera behovet av att uppfylla miljöskyddspraxis med deras personliga behov av att tjäna rättvis ersättning för det utförda arbetet och inte bära ytterligare bördor.

Presentatörer av denna session kommer att diskutera de potentiella fördelarna med blockchain för utvecklingsländer, de som är särskilt känsliga för hållbar handelspraxis. Samtidigt kommer presentatörer från egen erfarenhet att föreslå hur ideella föreningar och dedikerade plattformar gör det möjligt för parterna i handeln att praktiskt taget driva hållbar verksamhet utan den extra bördan att hantera komplexa tekniker eller regler..

Våra evenemangspartners

R3_Master-Logo-WhiteR3_Master-Logo-White

orakel

Bli en partner

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map