Kommunal økonomi i tiden av COVID-19-pandemien

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogCodefi eiendeler

Kommunal økonomi i tiden av COVID-19-pandemien

av Alex Kostura 11. juni 2020 Publisert 11. juni 2020

michael longmire RhBVoJnRqVg unsplash

Stater og byer i USA står overfor en akutt mangel på finansiering av kritisk infrastruktur og tjenester forårsaket av kostnadene ved COVID-19-respons, som bare delvis har blitt løst av føderal finansiering, og en nedgang i deres tradisjonelle inntektskilder. Nå er det tid for kreative og gjennomtenkte løsninger for å løse inntektsmangler og planlegge for fremtiden. Vi foreslår mikro- / mini kommunale obligasjoner støttet av Codefi Assets digitale plattform som et verktøy kommuner kan bruke til å styrke balansen.

COVID-19 forårsaker en historisk ekstrem innvirkning på livene våre

Omfanget og hastigheten som COVID-19-pandemien har påvirket våre liv er ekstrem, selv når den settes i sammenheng med over 100 års økonomisk historie. En god fullmakt for den historisk relative omfanget av dens effekter er antall tapte arbeidsplasser. I USA, over 22 millioner mennesker mistet jobben i første halvdel av året, den største nedgangen på rekorden, og representerer 1 av 7 sysselsatte.

Figur 1: Historiske amerikanske sysselsettingsdata. Vi opplever for tiden det største og raskeste fallet i det totale sysselsettingsantallet i USAs historie.

Figur 1: Historiske amerikanske sysselsettingsdata. Vi opplever for tiden det største og raskeste fallet i det totale sysselsettingsantallet i USAs historie.


Samtidig med alvorlig mangel på statlige og kommunale ressurser

Dette er også tiden da gjennomtenkt samfunnshjelp vil ha størst innvirkning på resultatene i flere tiår framover. Ressursene staten og lokale myndigheter har til rådighet, stuper imidlertid. National Association of Counties (NACo) estimerer a ~ $ 114 mrd. Redusert inntekt fra salgsskatt, brutto inntekter og andre kostnader. Dette representerer en samlet ~ 17% nedgang i fylkesbudsjettene. Mens inkrementelle kostnader forbundet med COVID-19-respons er estimert til ~ $ 30 milliarder dollar.

Figur 2: Kilder til landfinansiering og eksponering for COVID-relatert innvirkning.

Figur 2: Kilder til landfinansiering og eksponering for COVID-relatert innvirkning.

Bortsett fra kritiske frontlinjetjenester og langsiktige infrastrukturinvesteringer, er utdanning og barnepass spesielt utsatt. En vanlig feilslutning er at amerikansk K-12-finansiering utelukkende kommer fra eiendomsskatt, når det er sagt, den har en for stor innvirkning. Selv om det vanligvis er sant at et stort flertall av K-12-finansieringen kommer fra lokale og statlige budsjetter, har Nasjonalt senter for utdanningsstatistikk data for 2015-2016 antyder at offentlige barneskoler og ungdomsskoler fikk omtrent 8% av finansieringen fra den føderale regjeringen, 47% fra statlige myndigheter og 45% fra lokale myndigheter. Med omtrent 81% av de lokale inntektene som kommer fra eiendomsskatt, kom litt over en tredjedel (ca. 36%) av all skolefinansiering spesifikt fra eiendomsskatt.

Men dette kan fremdeles føre til skjeve resultater av en rekke årsaker. I Colorado er for eksempel bare 6% av K-12-utdanningen finansiert av den føderale regjeringen. Statens inntekter er imidlertid tilpasset lokale levestandarder. Dermed er finansiering knyttet til ofte drastisk forskjellige levestandarder. For eksempel bruker relativt velstående Aspen $ 14 090 per student, mens Boulder bruker $ 9 247, og deler av Denver metroområde bruker så lite som $ 6 958, ifølge en 2016 NPR-studie.

Figur 3: Federal finansiering utgjør mindre enn 10% av total K-12 finansiering i Colorado.

Figur 3: Federal finansiering utgjør mindre enn 10% av total K-12 finansiering i Colorado.

Denne forskjellen utspiller seg over hele USA, og er i stor grad drevet av samspillet mellom kommunale midler fra eiendomsskatt. Selv i staten New York, som har noe av den høyeste og mest homogene finansieringen av K-12-utdanning i USA, har du fortsatt et stort utvalg, med New Rochelle som bruker 18 809 dollar per student, Highland Falls 28 288 dollar og Onteora 42 715 dollar. Dette får en ny haster i 2020. NY-guvernør Cuomo startet året ved å foreslå en økning på 3% i kommunenes utgifter for å lede mer midler til fattigere skoledistrikter. Siden NY PAUSE-ordren og den ødeleggende effekten av COVID-19, spesielt på lavere inntekter og minoritetssamfunn, ser guvernør Cuomo til Gates Foundation for å få hjelp til “Reimagine” skolegang. Likevel ser NY sammen med mange stater på et stort budsjettmangel, som ennå ikke har blitt møtt av føderal nødhjelpsfinansiering. De $ 150 milliarder Coronavirus Hjelpefond kan bare brukes av kommuner til “lønnskostnader for ansatte i folkehelse og offentlig sikkerhet er betalinger for tjenester som hovedsakelig er dedikert til å redusere eller svare på COVID-19 folkehelsesituasjonen”. Videre, i motsetning til den føderale regjeringen, som har bred myndighet til å trykke penger; 49 av 50 stater har balanserte budsjettkrav, noe som betyr at de ikke kan bruke høyere inntekter.

I tillegg til et inntektsunderskudd skapt av lavere avgifter, avgifter og merverdiavgift, er stater også i ulik grad hindret av eksisterende lovgivning. For eksempel, Colorado’s Galaghar Amendment krever at 45% av det totale beløpet for innkrevd statlig eiendomsskatt må komme fra boligeiendom, og 55% av innkrevd eiendomsskatt må komme fra kommersiell eiendom.

Eiendomsskatt på boliger er ganske motstandsdyktig mot COVID-19-pandemien, siden de pålegges eiendommenes vurderte verdier (som vanligvis er betydelig lavere enn markedsverdiene, og derfor mindre ustabile under finanskriser). Som et resultat presenterer de en mer stabil inntektsstrøm. Imidlertid er det kommersielle eiendomsmarkedet langt mer ustabilt og kan føre til reduksjoner i innkreving av kommersiell eiendomsskatt, som i henhold til Galagher-endringen krever en reduksjon i innkrevd boligeiendom..

Figur 4: COVID skapte et inkrementelt underskudd på $ 2,5 milliarder i Colorado-budsjettet

Figur 4: COVID skapte et inkrementelt underskudd på $ 2,5 milliarder i Colorado-budsjettet

Tilsammen forventer Colorado nå en 25% reduksjon i utgiftene i år.

Mens den føderale regjeringen effektivt støtter opp hele økonomien, inkludert selskaper, har den hittil effektivt ekskludert stater og kommuner

Den føderale regjeringen har gitt ut en enestående stimulans på $ 2Trn +. Samtidig signaliserte Fed en “uansett hva det tar” -tilnærming for å støtte opp den amerikanske økonomien, inkludert å støtte all bedriftsgjeld som ble vurdert som investeringsklasse før COVID-19-pandemien. Selv om Fed indikerer at det kan gjøre, har Fed så langt ikke tatt en slik holdning til stater eller kommuner, verken et program for å kjøpe kommunegjeld eller noen annen form for lettelse utover Coronavirus Relief Fund.

Videre uttalte majoritetsleder i senatet Mitch McConnell 23. april at han “absolutt ville være for å tillate stater å bruke konkursruten … vi er ikke interessert i å løse deres pensjonsproblemer for dem … vi er ikke interessert i å redde dem fra dårlige avgjørelser de har tatt tidligere. ”

Dette har resultert i Bloomberg Index of Moody / S&P, AAA-klassifiserte, 30 års konverterbare kommunale obligasjoner som handler med ~ 60 bps spredt til 30 år statsobligasjoner. Dette er to standardavvik over gjennomsnittet på ~ 8bps det siste tiåret.

Figur 5: Bloomberg-indeks av AAA-rangerte 30 år konverterbare kommunale obligasjoner sammenlignet med 30 år statsobligasjoner.

Figur 5: Bloomberg-indeks av AAA-rangerte 30 år konverterbare kommunale obligasjoner sammenlignet med 30 år statsobligasjoner.

Dessuten, Apples nylig utstedte 30-årige obligasjon med en avkastning på 2,60% er omtrent inline til Georgia på skatteekvivalent. Som Harley Bassman påpeker, “selv om det er nesten sikkerhet at Georgia vil betale sine forpliktelser (bare øke skatten), kan det samme ikke sies om Apple. Husk at Motorola, Nokia og Blackberry på et tidspunkt også tilbød en “må ha” -telefon. “

Som et resultat av den føderale regjeringens moralsk fare, har stater og kommuner tøffere tid med å skaffe kapital til å finansiere umiddelbare behov som et effektivt COVID-19-svar, utdannelse og barnepass, enn selskaper gjør.

Det kommer ned til lokalsamfunn, men lokalsamfunn mangler ofte skalerbare mekanismer for å gjenopprette seg selv

Med mindre den føderale holdningen endres, må lokalsamfunnene komme med kreative og gjennomtenkte løsninger for å unngå inntektsmangel som påvirker kritiske tjenester.

Mens vi har vært vitne til mange oppløftende historier om sjenerøsitet fra private givere som Gates Foundation, er det fortsatt et presserende behov for å adressere krisene i større skala.

Codefi kan hjelpe lokalsamfunn med målrettede innsamlingsaksjoner ved hjelp av blockchain-teknologi

Crowdfunding-plattformer som Kickstarter og GoFundMe har vist seg å være vellykkede når det gjelder å koble produkt- og misjonsorienterte individer med prosjekter de bryr seg om og vil støtte. Når vi ser på vårt digitale aktiva-økosystem globalt, finner vi en sterk følelse av fellesskap og ønske om å hjelpe lokalt.

Med dette i tankene har vi opprettet Codefi for kommuner, en finansieringsplattform skreddersydd for kommunal økonomi bygget på toppen av Codefi Assets-plattformen, for å gjøre det mulig for innbyggerne å støtte og delta i samfunnets utvikling.

Lokalsamfunnets investeringer har betydelig forbedringsrom

Kommunale obligasjonsutstedelser i dag er relativt utfordrende å investere i, selv når valørene er på $ 5.000. Papirene er absolutt mindre enn intuitive, og forholder seg vanligvis til store generelle bruksområder, snarere enn prosjektspesifikke reiser som sannsynligvis vil engasjere en lokal innbygger. Som et resultat kjøper de fleste lokale innkjøpere kommunale obligasjoner gjennom en meglerforhandler eller registrert investeringsrådgiver. Derimot er Codefi designet med stort fokus på å være inkluderende og enkel å bruke med en kjent følelse for mobilbank, mens du fremdeles merker av i alle boksene for samsvar..

Figur 6: Investorsyn på kommunal obligasjon som tilbyr forhåndsinvestering - Codefi senker tilgjengelighetsbarrierer gjennom brukersentrert design

Figur 6: Investorsyn av kommunal obligasjon som tilbyr forhåndsinvestering – Codefi senker tilgjengelighetsbarrierer gjennom brukersentrert design

Det er utvilsomt investorinteresse i denne typen tilnærming til finansiell teknologi. Å bryte ned tilgjengelighetsbarrierer har skapt eksplosiv vekst for brukervennlige meglerhus som Robinhood, som har gjort det flere mobile månedlige aktive brukere enn Fidelity, Etrade, TDAmeritrade og EdwardJones til sammen. Mobilbanker som NuBank har omtrent samme antall månedlige aktive brukere som Chase Bank, med en vekst av brukere som dobles hvert år, sammenlignet med Chases årlige vekstrate på ~ 10%. Vi mener det er en enda større mulighet i det kommunale rommet, gitt at investeringer i lokale prosjekter har en konkret og konkret innvirkning på innbyggernes liv.

Digitale plattformer gir større åpenhet i kommunal finansiering og legger grunnlaget for andre muligheter for å øke samfunnsengasjementet. Codefi kan gjøre det mulig for innbyggerne å spore og ha en mening om hvordan midlene brukes. For eksempel, med foreslått integrering i blockchain-stemmefunksjonalitet, gjennom hard eller myk avstemning, kan lokale investorer uttale seg om alt fra fargen på lysbildet på den lokale lekeplassen finansiert gjennom Codefi, til bredere bekymringer rundt om midlene blir brukt effektivt. Plattformen kan også brukes, med en digital identitetsløsning for å gi tilgang til bestemte hendelser, visninger og andre måter å delta i det finansierte prosjektet på..

Figur 7: Investorsyn - Codefi gir utstedere verktøy for å holde lokale investorer informert og engasjert

Figur 7: Investorsyn – Codefi gir utstedere verktøy for å holde lokale investorer informert og engasjert

Videre har kommuner som utsteder gjeld for å finansiere lokale prosjekter ofte ikke direkte tilgang til investorene sine. Dette vanskeliggjør pågående investorengasjement og hindrer spredning av prosjektrelatert informasjon. På samme måte er investorer ofte store kapitalforvaltere som ikke blir direkte påvirket av bruken av midlene utenfor obligasjonens økonomiske avkastning. Codefi gir kommunene oppdatert investorinformasjon, slik at de kan engasjere sine lokale innbyggere i innsamlingen.

Figur 8: Visning av utsteder - Investor Dashboard. I motsetning til eldre plattformer har kommuner tilgang til en oppdatert liste over investorer og deres postnummer.

Figur 8: Visning av utsteder – Investor Dashboard. I motsetning til eldre plattformer har kommuner tilgang til en oppdatert liste over investorer og deres postnummer.

Endelig har utstedelse av obligasjoner direkte historisk betydd at byer måtte takle betydelige kompleksiteter på bak- og frontkontoret, som på grunn av kostnad, mangler i ferdigheter og / eller mangel på tilgjengelig teknologi, enten forhindret kommunene i å selvutstede eller begrenset tilbudet til opprinnelig rabatt. utstedelser, obligasjoner med høy pålydende verdi og fysiske sertifikater. Codefi automatiserer obligasjonsutstedelse og mange backoffice-prosesser, og gir dermed byen muligheten til å utstede gjeld i så mange som $ 100, selv om Codefi like gjerne kan brukes som en del av eller hele et garantert tilbud..

Skrevet av Emma Channing, Alex Kostura og Tim Pusnik Jausovec

Lær mer om hvordan Codefi kan hjelpe byer til å koble innbyggere til lokale prosjekter ved å besøke nettstedet eller kontakte teamet!

Besøk Codefi-nettstedet Snakk med oss ​​Industry Insight Nyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map