komgo’s Blockchain Trade Finance Platform – januar 2020-oppdateringer

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPressNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogEnterprise Blockchain

komgo’s Blockchain Trade Finance Platform – januar 2020-oppdateringer

Høydepunkter fra komgos fremragende tidslinje og raske resultater av ConsenSys 10. januar 2020 Publisert 10. januar 2020

komgo hero blogg

Global handelsfinansieringsplattform komgo har oppnådd mange milepæler siden lanseringen. Laget i samarbeid med ConsenSys og Kaleido: Blockchain Business Cloud., komgo kanaliserte nylig over 700 millioner dollar i finansiering av nettverksmedlemmer i fjor, rullet ut viktige funksjoner, og reduserte tiden til å utstede en digital kredittbrev med 99,58%.

Dette innlegget fremhever plattformens fremragende tidslinje og raske resultater. 

Handelsfinansieringsmarkedet for råvarer er en 150 år gammel industri som fremdeles er sterkt papir- og e-postbasert. Reuters rapporterer at operasjonen som trengs for å finansiere og / eller redusere risikoen ved en handelsfinansieringsavtale for en enkelt varelast til sjøs, kan kreve 36 originaldokumenter, 240 eksemplarer og involvering av så mange som 27 parter. Kronglete prosesser modne med mellomledd skaper friksjon, og det kan ofte ta uker, om ikke måneder, å fullføre en transaksjon.

I 2018 lanserte 15 aksjonærer i verdens største globale banker, handelsselskaper og oljegiganter komgo, et globalt nettverk for partier for å gjennomføre peer to peer på Ethereum blockchain. Siden lanseringen av komgo har det ikke vært annet enn positive, verdifulle resultater.

før og etter komgo Det tradisjonelle globale handelsnettverket mot det globale handelsnettverket med Blockchain-teknologi

Figur 1 viser råvarehandelsfinansiers papirbaserte system. Kjøper og selger er enige om at leveransen vil finne sted på en bestemt dato og prisen og vilkårene for forsendelsen. Figur 2 viser hva som skjer når du går fra papir til digitalisering av hvert produkt som er koblet til handels- og finansnæringen. Tiden som brukes til å skrive ut, sende, signere og legge inn data på nytt, blir kuttet. komgo, utnytte Kaledio: Blockchain Business Cloud oppretter en felles hovedbok som lar brukerne operere med en felles forståelse av tilstanden til transaksjoner uten å måtte gi opp kontrollen til en tredjepart. 

***

Vil du lære mer om blockchain-løsninger for internasjonal handel, handelsfinansiering og forsyningskjede?


Se on-demand webinar. →

***

komgo’s Notable Developments

20. desember 2018 – komgo lansert i produksjon 4 måneder etter innlemmelsen

21. desember 2018Den første kredittbrevet ble utstedt på plattformen. Dette markerte en verdens første for handelsfinansieringsindustrien.

14. juni 2019 – komgo kunngjør to nye funksjoner: Mottatte rabatter og beredskapsbrev.

16. august 2019 ING fullførte sin første varetransaksjon på komgo. Genève-filialen gjennomførte en oljehandelsavtale med et kredittbrev utstedt på vegne av Mercuria Energy Trading SA.

September 2019TOTSA Total Oil Trading SA ble med i komgo, den første klienten som gikk ombord utenfor den første aksjonærgruppen.

25. september 2019Lloyds Bank ble den første britiske banken som ble med i komgo.

14. oktober 2019 – komgo overgikk USD 700 millioner i finansiering på plattformen. 

23. oktober 2019 – Rabobank gjennomførte sin første varehandel på komgo– Det ble utstedt en beredskapsbrev over plattformen for kjøp av biodrivstoff.

99,58% reduksjon i tid til å utstede et digitalt kredittbrev – fra 10 dager til 1 time. 

komgo case study klikk her for å laste ned casestudien

komgo utmerkede milepæler i 2019

Spesielt bemerkelsesverdige er de siste tre oppdateringene. 

Global finansinstitusjon ING gjennomførte sin første varetransaksjon på komgo. 

Denne transaksjonen er et godt eksempel på INGs utholdenhet i å innovere handelsøkosystemet og forbedre kundens opplevelse.

“Dette er et nytt kapittel for ING for å bringe innovasjon til våre kunder og få Komgo-plattformen til å bli en industristandard.” 

Patrick Arnaud, administrerende direktør TCF Oil & Bensin hos ING

De første ikke-aksjonærmedlemmene blir med i komgo

Ett år etter lanseringen av komgo dukket TOTSA Total Oil Trading SA opp som den første klienten ombord utenfor den første aksjonærgruppen, og Lloyds bank fulgte kort tid etter for å utstede kredittbrev.. 

Administrerende direktør og globalt handelssjef for Lloyds, Gwynne Master, skisserte de tungvint og tidkrevende egenskapene til dagens internasjonale handel som en katalysator for banken å bli med i komgo. 

“Handelen med en enkelt vare kan ta over 100 dager, involverer mange spillere, betydelig papirarbeid og risiko. Handel er spesielt tyngende for våre råvarekunder, der raskere leveringstider og en strømlinjeformet kanal er sentrale krav. ”

“Partnerskapet vårt med komgo hjelper oss med å takle disse utfordringene. Vi jobber sammen for å forkorte tiden det tar bedriftskunder å handle internasjonalt ved å effektivisere og digitalisere prosessen betydelig. ” 

Gwynne Master, Administrerende direktør og globalt handelssjef for Lloyds Bank

komgo’s beregninger 

Langt den mest monumentale prestasjonen i 2019 var handelsvarefinansieringsplattformens utmerkelser. komgo rapporterer en reduksjon på 99,58% i tid til å utstede en digital kredittbrev – ned fra 10 dager til 1 time. I tillegg kanaliserte komgo over 700 millioner dollar i finansiering på nettverket og i midten av oktober.

Disse prestasjonene viser bransjens ønske om å gå til enklere og mer samarbeidsrelaterte forretningsforhold, og fordelene ved å overføre peer to peer på grunn av blockchain-teknologi. Vi forventer flere spennende oppdateringer i 2020!

***

Vil du lære mer om komgo?

Last ned case-studien. →

Global TradeKomgo Nyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdKomplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Hva er Enterprise EthereumWebinar

Hva er Enterprise Ethereum?

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Komgo Blockchain for handelsvareøkonomiCase Stud

Komgo: Blockchain for handelsvareøkonomi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map