Infura lanserer Infura + for forbedret støtte for Ethereum-infrastruktur

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBlogPressemelding

Infura lanserer Infura + for forbedret støtte for Ethereum-infrastruktur

av ConsenSys 17. juli 2019 Publisert 17. juli 2019

omtalt infura

New York, NY – I dagInfuraLanserer Infura +, en premium abonnementstjeneste for Infuras Ethereum API, som gir forbedret Ethereum infrastrukturstøtte for applikasjoner i alle størrelser. Brukerne vil nå velge mellomtrinnvise servicealternativer—Core, Developer, Team, and Growth — for å muliggjøre planen i riktig størrelse for å bringe deres Ethereum-baserte prosjekt fra proof-of-concept til global produksjon. Basert på etterspørselen fra Infuras eksisterende brukerfellesskap, vil betalte planer tillate økt daglig bruk, tilpassede SLAer og forbedret kundesupport – inkludert kortere responstid – sammen med overhåndteringshåndtering. Infura vil fortsatt opprettholde et gratis nivå for å fortsette å oppmuntre utviklervekst og adopsjon av blockchain og Web3-teknologi.

Infura serverer allerede tusenvis av unike Ethereum-utviklere og håndterer milliarder av forespørsler per dag. Infura ble lansert i 2016 på DevCon2 og er den mest robuste infrastrukturen-som-en-tjenesten som gir pålitelig, skalerbar tilgang til Ethereum og IPFS (InterPlanetary File System). Det siste året har Infura opprettholdt 99,95% oppetid. Ettersom utvalg av prosjekter, avhengig av Infura for infrastrukturbehov, har utvidet seg, vil de nye abonnementsplanene bidra til å opprettholde denne høye servicestandarden og samtidig legge til flere funksjoner og tilpasningsalternativer. Med Infura + kan brukere til og med få tilgang til kontotjeneste samme dag for å holde produksjonsklare applikasjoner kjørt problemfritt.

Infura Medstifter E.G. Galano sier, “Infura har vokst mye de første tre årene, og det samme har Ethereum-økosystemet. I begynnelsen satte vi oss i gang med å starte Web3 ved å tilby gratis, skalerbar infrastruktur slik at utviklere kunne begynne å bygge på Ethereum. Nå er det store selskaper som bruker tjenesten vår til å drive sin virksomhet. For å fortsette å møte den økende etterspørselen, går vi over til en mer bærekraftig forretningsmodell. Med det nye utvalget av planer kan vi fortsatt tilby en gratis tjeneste for å oppmuntre utviklervekst og bedre støtte større applikasjoner i produksjon. Lanseringen av Infura + -opplevelsen er et stort skritt for teamet vårt og et tegn for hele økosystemet som Ethereum modnes. ”

Infura + lanseres med en gratis prøveperiode på tre måneder. Fra og med 17. juli 2019 må eksisterende brukere velge riktig plannivå og tillegg samt betalingsinformasjon for å begynne sin gratis prøveperiode. Kontoer belastes ikke før begynnelsen av den syvende måneden, med mindre brukere nedgraderer kontoen sin før den datoen. Denne første lanseringen vil ikke inkludere eller påvirke Infuras IPFS-tjeneste. Premium-tilbud for IPFS er fortsatt under utvikling og vil snart bli utgitt.

Taylor Monahan, grunnlegger og administrerende direktør i MyCrypto sa: “Infura har levert en verdifull tjeneste til Ethereum-samfunnet siden de første dagene, og støttet tusenvis av prosjekter – inkludert MyCrypto – som ellers ville trenge å bruke en haug med ressurser for å vedlikeholde sine egne servere og APIer. Infura + er et viktig neste trinn som sikrer langsiktig bærekraft for både Infura og alle som stoler på dem over hele økosystemet. ”

Alex Wearn, administrerende direktør i IDEX la til: “Infura er en viktig del av både applikasjonsinfrastrukturen og det bredere økosystemet for utvikling av Ethereum. Produktet deres gjør det enkelt for store og små selskaper å samhandle med Ethereum blockchain. ”

690a3567 6d10 4e5d 80d6 eae24e3cd268

Bilde 1: Oversikt over tjenestealternativer for Infura + nivåer.

d879d481 fa44 44e0 b7d8 8c2d0847ba59


Bilde 2: Infuras API i forhold til den bredere Ethereum-stakken.

Om Infura:

Infura gir utviklere og bedrifter enkel, pålitelig tilgang til Web3-verktøy og infrastruktur. Våre Ethereum- og IPFS API-suiter ble grunnlagt i 2016 og serverer og støtter nå tusenvis av desentraliserte applikasjoner hver dag. Vi er et globalt team dedikert til å bygge et bedre distribuert web. https://infura.io/

Mediekontakt:

[e-postbeskyttet]

InfuraNyhetsbrev Abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map