Hvordan Kaleido opprettet en Blockchain Marketplace for Devs og Enterprise

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogEnterprise Blockchain

Hvordan Kaleido opprettet en Blockchain Marketplace for Devs og Enterprise

Viktigheten av partnerintegrasjoner for blockchain-løsninger og hvordan Kaleido utvikler en markedsplass for utviklere og bedrifter. av ConsenSys 4. desember 2019 Publisert 4. desember 2019

kaleido markedsplasshelt

Markedsplasser har tatt verden av storm. Paradigmeskiftet fra massive firmaer til markedsplasser aktivert av individuelle nettverk ble ytterligere katalysert med begynnelsen av Bitcoin og blockchain-teknologi. Selv med utvidelsen av desentraliserte applikasjoner, kryptostarter og bedrifter som implementerer blockchain-teknologi, har fremveksten av en markedsplass for blockchain-løsninger for bedrifter ikke tatt fart før nå.

Denne markedsplassen gir en form for komposisjonsevne, også kjent som “lego brick-effekten” som gjør det mulig å bygge løsninger oppå eller integrere med hverandre. Mens offentlige blokkjeder fortsetter å streve for å øke komposibiliteten til plattformene sine, har Enterprise Ethereum blockchain-nettverk stille jobbet for å lage forskjellige spesifikasjoner og komponenter som sørger for en full-stack-løsning. Kaleido har bygget en unik markedsplass som gjør det enkelt å sette opp Enterprise Ethereum-blokkeringer som gir bedrifter muligheten – som bidrar til å eliminere behovet for spesialisert blockchain-ekspertise – og reduserer dermed kostnadene for å sette opp, distribuere og vedlikeholde et blockchain-nettverk. 

“Vi har sett vellykkede distribusjonsmønstre når bedriftsnettverk går i produksjon, og vi har bakt disse beste metodene inn i Kaleido Marketplace-tjenestene, for å hjelpe til med å forenkle adopsjonen av blockchain radikalt og eliminere noe av den spesialiserte blockchain-ekspertisen som trengs,” sa Kaleido Grunnlegger og COO, Sophia Lopez.

Hvordan fungerer Kaleido Marketplace?

Kaleido Marketplace tilbyr bedrifter muligheten til å konstruere sitt blockchain-nettverk raskt og sømløst med tilpassbare attributter. Bedrifter bruker markedet for å bygge sin blockchain-løsning fra følgende kategorier:

Protokollvalg

Den underliggende blockchain-protokollen som driver nettverket ditt, er en del av hele full stack-løsningen. Alternativet å velge mellom Hyperledger Besu eller andre Enterprise Ethereum-blokkjeder som Quorum er nyttig for selskaper som løser forskjellige problemer. Hyperledger Besu gir kompatibilitet med Ethereum offentlige blockchain for bedrifter som tror over tid at firmaene deres vil ønske å utnytte fordelene med offentlig Ethereum. 

Cloud Configurations 

Kaleido gjør det mulig for bedrifter å bruke sine eksisterende skytjenester ved å integrere med Amazon Web Services eller Microsoft Azure. Disse leverandørene har også andre tjenester designet for nøkkeladministrasjon og databeskyttelse som bedrifter kan integrere i sine tillatte blockchain-løsninger. Kaleidos plattform tilbyr en enkel opplevelse for å bygge og administrere blokkeringer som kjører på tvers av Microsoft Azure, Amazon Web Services eller på stedet.

Utviklerverktøy

Utviklerverktøy som tilbys av tredjepartsleverandører som Truffle eller MythX, er avgjørende for utbredt virksomhetsadopsjon av blockchain. Disse verktøyene gir robuste tjenester og produkter av bedriftsnivå som gjør det mulig for selskapets produkt- eller ingeniørteam å løse problemer og bygge på toppen av sin virksomhets blockchain. 

Kaleido tjenester

Unikt for Kaleidos blockchain-markedsplass er tjenestene firmaet tilbyr. For eksempel tilbyr Kaleido personvern- og sikkerhetsløsninger som gjør det mulig for bedrifter å utnytte potensialet i blockchain-løsninger fullt ut. I tillegg tilbyr Kaleido blockchain-innfødte tjenester som er nødvendige for analyse, overvåking og styring for ethvert blockchain-nettverk. 

Partnerintegrasjoner

En av de viktigste aspektene ved Kaleido Marketplace er partnerskapsintegrasjoner som gjør det mulig for en bedrift å bruke blockchain-programvare levert av en rekke andre teknologileverandører..

Nøkkelen til en markedsplass: partnerprogrammer og integrasjoner

Si at du vil opprette et blockchain-nettverk for firmaets leverandørkjedeadministrasjon. Først må firmaet ditt velge en underliggende blockchain-protokoll, for eksempel Hyperledger Besu. Deretter velger du skykonfigurasjonen som firmaet ditt trenger, enten det er AWS eller Azure. Du vil ha en mengde Kaleido-tjenester å velge mellom, som et overføringsmekanisme i kjeden eller Zero-Knowledge token. Endelig får firmaet ditt velge mellom utviklerverktøy som MythX og Truffle og bestemme forsyningskjedekomponenten, for eksempel Treum. Alle disse tredjepartene integreres med Kaleido-tjenester for å gi best mulig service, alt med enkel knappeknapp.  

I dag er det utfordrende å eie hele blockchain-stacken, og det kreves partnerskap for å skape en best mulig løsning. Dette er grunnen til at ConsenSys kombinerer våre interne applikasjoner med våre ConsenSys-støttede selskaper som Kaleido og Aztec for å sikre robuste løsninger som oppfyller ethvert foretaks krav. 

Full-stack Blockchain-løsninger i aksjon 

Siden lanseringen har Kaleido hjulpet organisasjoner med å skape tusenvis av blockchain-nettverk med sin Blockchain Business Cloud. Med Marketplace går Kaleido enda lenger, og tilbyr den første full-stack med blockchain-funksjoner som trengs for å bygge en komplett løsning, komme i live produksjonsstatus og holde løsningen i gang.

ConsenSys og Kaleido har hjulpet konsortiumnettverk og bedrifter med å etablere fungerende blockchain-nettverk. For eksempel det lille & Medium Business Exchange (SMBX), som tilbyr en blockchain-basert børs for utstedelse, kjøp og salg av småbedriftsobligasjoner til samfunnsinvestorer, bruker Kaleido til å støtte sin egen blockchain-løsning.

 “Siden vi driver denne markedsplassen på vegne av SMBX-samfunnet, har Kaleido hjulpet oss med å komme til markedet med løsningen vår i en brøkdel av tiden og til en brøkdel av kostnaden,” sier Benjamin Lozano, administrerende direktør for SMBX..

Et annet eksempel på Kaleido er Komgo, et banebrytende handels- og finansnettverk bestående av globale institusjoner som Citi, ING, Koch Supply & Trading, MUFG Bank, Societe Generale, Credit Agricole Group, BNP Paribas, Shell og andre. 

“Ved å bygge på et åpent blockchain-system kan Komgo velge blant de beste protokollene i utvikling på tvers av økosystemet og bruke eksisterende byggesteiner for en optimalisert løsning,” – Souleïma Baddi, administrerende direktør i Komgo. 

Samtidig ønsker noen bedrifter ofte en implementeringspartner med full service. Det finnes Enterprise Ethereum-løsninger og støtteleverandører i alle markeder rundt om i verden, inkludert de fire store konsulentfirmaene samt ConsenSys Solutions. Disse selskapene tilbyr tjenester som spenner fra proof-of-concept til produksjonsklare blockchain-nettverk til integrasjon i eldre systemer til kontinuerlig støtte.

Avsluttende bemerkninger

Verdien av robuste markedsplasser for bedrifter og utviklere kan ikke undervurderes. Tilgjengeligheten for å lage et nettverk med bransjespesifikke applikasjoner og tjenester fremmer adopsjon for alle brukere. Halvparten av kampen er å vite hva som eksisterer, og ettersom Kaleido markedsplass utvider antall partnere, vil det fortsette å overgå andre plattformer som ikke muliggjør slik komponering. 

Sjekk ut Kaleido Marketplace

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdKomplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Fremtiden for digitale eiendeler og deFiWebinar

Fremtidens økonomi: digitale eiendeler og deFi

Hva er Enterprise EthereumWebinar

Hva er Enterprise Ethereum?

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Komgo Blockchain for handelsvareøkonomiCase Stud

Komgo: Blockchain for handelsvareøkonomi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me