Hva skjer med ETH på Ethereum 2.0?

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HomeBlogBlockchain forklart

Hva skjer med min ETH på Ethereum 2.0?

Ethereum 2.0 lanseres i 2020. Og nei, du trenger ikke gjøre noe med ETH du har kjøpt gjennom årene. Av Everett Muzzy 20. mai 2020 Publisert 20. mai 2020

min eth på eth2 hero

I 2020 vil den første fasen av Ethereum 2.0-nettverket gå live. Kalt fase 0, vil denne innledende utviklingen av 2.0-nettverket starte fyrkjeden og aktivere bevis for innsats konsensusmekanisme.

consensys plexus ikon runde Hva er Ethereum 2.0?

Hele blockchain-økosystemet, og spesielt Ethereum, har utviklet seg betydelig de første årene, med en livlig historie med harde gafler, airdrops, ICO-er, innpakket tokens og token-migrasjoner. Rimeligvis kan til og med den korte historien til denne teknologien være forvirrende for eterholdere som bare vil vite hva de trenger å gjøre for å sikre at krypten deres er trygg og hvor den skal være..

Med tanke på lanseringen av Ethereum 2.0 er derfor de naturlige spørsmålene for de fleste ETH-innehavere: hva skjer med eteren jeg har kjøpt gjennom årene på den nåværende Ethereum blockchain? Trenger jeg å bekymre meg for en hard gaffel, eller må jeg administrere en token-migrasjon? Spiller det noen rolle om eteren min er på en børs som Coinbase eller i en hardware lommebok som Ledger?

For de fleste ETH-holdere – dvs. HODLers, dapp-brukere, tradere –– svarene er: Nei, du trenger ikke gjøre noe. Nei, det blir ikke hard gaffel eller migrasjon. Nei, det spiller ingen rolle om eteren din er på utveksling eller ikke.

For ETH-holdere som er interessert i innsats, er det en mulighet til å være mer aktiv med ETH i denne første fasen av utbyggingen av Ethereum 2.0.

ETH på Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 vil gå live i faser: Fase 0, Fase 1 (inkludert Fase 1.5), Fase 2 og videre. Fase 0 blir satt i drift i 2020, og vil starte mekanismen Proof of Stake. Det er i fase 0 at ETH-holdere som er interessert i å satse vil være i stand til å gjøre det (flere detaljer nedenfor). For ETH-holdere som ikke er interessert i å satse, vil den kommende lanseringen av Ethereum 2.0 imidlertid ikke påvirke deres interaksjon med blockchain dapps, sentraler eller tjenester betydelig..

consensys plexus ikon runde Hva er bevis på stav?


ETH-holdere trenger bare å ta hensyn til fase 1.5 (som er en del av fase 1), som sannsynligvis kommer minst ett år etter fase 0. I fase 1 vil Ethereum-blokkjeden fordeles i 64 skjærkjeder som løper ved siden av hverandre. Dette vil øke skalerbarheten og gjennomstrømningen i fremtidig Ethereum mainnet betydelig (se våre vanlige spørsmål om Ethereum 2.0 eller hva er bevis på innsats? Blogginnlegg for mer informasjon om skjæring). 

Fase 1.5 er en del av fase 1, men er spesifikt navngitt fordi den markerer øyeblikket når Ethereum 1.0 smelter sammen med Ethereum 2.0. Spesielt vil Ethereum 1.0-kjeden bli en av de 64 skjærene som utgjør Ethereum 2.0. Dette betyr at hele datahistorikken blir bevart.

For ETH-holdere betyr dette ingen spesiell handling nødvendig for å “overføre” ETH fra 1.0 til 2.0-kjeden. Ethereum 1.0 vil ganske enkelt bli en del av 2.0-kjeden (“ganske enkelt”, med henvisning til sluttbrukerens innsats – ikke til det ekstraordinære protokollutviklingsarbeidet som går inn i denne overgangen), noe som betyr at ETH-holdere kan fortsette å bruke (eller HODLing) sin ETH akkurat som de var før –– men i en kjede som er sikrere og skalerbar enn de er vant til.

ETH-holdere og innsats på Ethereum 2.0

Som tidligere nevnt, trenger ikke ETH-eierne som bare er interessert i å holde, handle eller bruke ETH på dapps, å gjøre noe for å forberede seg på Ethereum 2.0. For ETH-holdere som er interessert i å satse på det nye Ethereum 2.0-nettverket, er det imidlertid en mulighet for involvering fra fase 0 i stedet for å vente på fase 1.5.

Staking er prosessen der validatorer forplikter ETH til Ethereum 2.0 blockchain for å foreslå og attestere nye blokker. For å bli full validator på Ethereum 2.0, må ETH-innehavere stake 32 ETH ved å sette inn midlene i offisiell innskuddskontrakt som er utviklet av Ethereum Foundation.

ETH-holdere som ønsker å stake trenger ikke å stake i fase 0: de kan bli med i nettverket som en validator når de ønsker det. Imidlertid – i motsetning til andre ETH-innehavere som må vente til fase 1.5 for å se sin ETH i Ethereum 2.0-kjeden – kan validatorer forplikte sine midler til blockchain fra begynnelsen. Insentivet er potensialet for høyere blokkbelønninger.

Det er mange muligheter for mennesker med ETH å begynne å satse på Ethereum 2.0-nettverket og tjene belønninger. For å bli full validator, må de sette 32 ETH i innskuddskontrakten, generere innskuddsnøkler og deretter kjøre sin egen klient. Kunder som PegaSys Teku tilby denne muligheten for bedrifter. Hvis de ikke ønsker å drive sin egen klient, kan de avlaste det tekniske kravet ved å sette inn 32 ETH til en stakingstjeneste som Codefi Aktivere, som deretter administrerer valideringsnoden. Til slutt, hvis ETH-innehavere ikke har 32 ETH, kan de bli med i et innsatsbasseng og kombinere pengene sine med andre for å nå 32 ETH.

Les Ethereum 2.0 Staking Report

Last ned vår siste økosystemrapport for å få innsikt i fremtiden for innsats på Ethereum 2.0. nedlasting

Med takk til Mally Anderson, Ben Edgington og James Beck.

CodefiEthereum 2.0QuorumNyhetsbrev Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Introduksjon til tokeniseringWebinar

Introduksjon til tokenisering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map