Hva du trenger å vite om Ethereums Muir Glacier Update

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

Hva du trenger å vite om Ethereums Muir Glacier Update

Hva er Ethereum-vanskelighetsbomben, hvorfor eksisterer den, og hva trenger du å vite? av ConsenSys 6. januar 2020 Publisert 6. januar 2020

Ethereum-helten ConsenSys 2

Ethereum feiret 2020 den eneste måten en blockchain vet hvordan –– med en nettverksoppgradering. 

Muir Glacier-nettverksoppgraderingen (hard fork) ble aktivert på blokk nummer 9.200.000 2. januar 2020, med ett Ethereum Improvement Proposal (EIP). EIP 2384 forsinker effektivt vanskelighetsbomben i ytterligere 4.000.000 blokker (~ 611 dager). 

Mens andre nettverksoppgraderinger og påfølgende endringer av vanskelighetsbomben har blitt ledsaget av en endring av utstedelse av eter, var det ingen reduksjon i oppgraderingen av Muir-breen, så utstedelsen vil forbli på 2 ETH per blokk. 

Hva er Ethereum-vanskelighetsbomben / istiden?  

Vanskelighetsbomben, noen ganger lett referert til som “istiden” er en algoritme designet for å øke vanskeligheten med å bryte Ethereum-blokker over tid. 

Historien om vanskelighetsbomben og hvorfor den eksisterer

Et par ideer ligger til grunn for vanskelighetsbomben / istidskonseptet som stammer fra den opprinnelige utformingen av Ethereum. På godt og vondt har Ethereum ofte operert under etos med “kontinuerlig innovasjon” som krever hyppige oppgraderinger av Ethereum blockchain. Nettverksoppgraderinger er kostbare for nettverket, ettersom de krever at hver node i nettverket oppgraderer til den nyeste versjonen av protokollen. Hvis disse nodene ikke oppgraderes, vil de gaffles ut av nettverket. Koordineringskostnadene knyttet til oppgraderinger har historisk betydd at blockchain-prosjekter unngikk dem.

Så vanskelighetsbomben ble delvis kodet inn for å tvinge vanlige harde gafler som en måte å normalisere ideen om å oppgradere nettverket. Dette har naturlig nok også gitt muligheter for å gjøre andre protokolloppgraderinger. Vanligvis har vanskelighetsbomben blitt tilbakestilt i forbindelse med andre protokollendringer, så det har uten tvil fungert ganske bra til nå. 

Hvorfor var ikke dette bare inkludert i Istanbul harde gaffel? 

Feilen denne gangen var ikke å kombinere tilbakestillingen med den siste Istanbul-oppgraderingen slik den vanligvis er gjort. Dette var en feilvurdering basert på en feilberegning av når bombens innvirkning ville begynne å bli kjent. Originale estimater pekte på sommeren 2020, men i oktober begynte de første tegnene på bomben å vises på nettverket.

Vi trodde vi hadde måneder til det startet, men disse tallene var feil. Istidene merkes allerede!

Det er nå et forslag om en enkelt EIP-oppgradering etter Istanbul for å skyve den tilbake: EIP-2387 aka Mountain Glacier&# 127956;

Vi får se på samtalen hvis & hvordan det går igjennom!

– Tim Beiko | timbeiko.eth (@TimBeiko) 29. november 2019 Tim Beiko forklarer oppdateringen av Muir-breen

Hvor kan jeg holde rede på og delta i fremtidige Ethereum-diskusjoner? 

Når det gjelder alle protokollendringer, var det diskusjoner om Ethereum-utvikleranrop og på forskjellige fora inkludert Ethereum Magicians. Ethereum-samtalene og Ethereum Magicians er åpne for alle som ønsker å lytte eller delta. Den beste delen om open source-fellesskap er at alle kan delta i diskusjonen og utviklingen! 

Er det mulig å fjerne vanskelighetsbomben?

Det er, men vil kreve en ny nettverksoppgradering. Mens noen mennesker tidligere har argumentert for å fjerne bomben, har det aldri kommet et ordentlig forslag om å gjøre det. Meta-EIP assosiert med Muir breen oppgradering beskriver noen av begrunnelsene for bomben, samt potensielle fremtidige forbedringer.

En idé som nylig har blitt diskutert i Ethereum-samfunnet, er å fjerne bomben når Eth 2.0 er live og fullføre blokker på 1.x-kjeden ved hjelp av Finalitet Gadget

Avsluttende bemerkninger

Samlet sett er Ethereums evne til å stadig oppgradere nettverket gunstig for langsiktig suksess. Som alltid er det forskjellige meninger, men det er viktig å huske at hver mening stammer fra å ønske det som er best for Ethereum. 

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map