Her er 40 Crypto Twitter-kontoer som virkelig betyr noe

blogg 1NyheterUtviklereEnterpriseBlockchain ExplainedBegivenheter og konferanserPresseNyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev.

Epostadresse

Vi respekterer personvernet ditt

HjemBloggNyheter

Her er 40 Crypto Twitter-kontoer som virkelig betyr noe

Flere timer hver dag er ikke en overdrivelse. Det skjer. La meg forklare … av ConsenSys 31. januar 2019 Publisert 31. januar 2019

Jeg leser Crypto Twitter for Hours Daily. Her er de 40 kontoene som virkelig betyr noe Jeg leser Crypto Twitter for Hours Daily - Her er de 40 kontoene som virkelig betyr noe

Mitt lykkelige sted

Twitter er mange ting. Det er et spesielt sted å lufte og dele ideer i form av memes og tweetstorms, diatribes og inkvisisjoner. Den inneholder en seksjon for å fange opp sport, verdensomspennende arrangementer, nyheter – alt. Twitter gir selvfølgelig også et hjem for troll og frykt, og kan en dag bli overflødig av blockchain-teknologi – men per nå er Twitters levedyktighet som en informasjonskilde unektelig.

La meg fortelle deg om den beste gruppen på Twitter, samfunnet som løfter Twitter fra en tidssugende sosial medieplattform til en arena for meningsfullt engasjement og (for det meste) sunn diskurs. Ja, den har fremdeles takk memes og troll, men den har også klasse, delte verdier og felles tro på at verden kan være et bedre sted gjennom implementering av blockchain-teknologi og kryptovalutaer. Det stemmer, CryptoTwitter er mitt lykkelige sted.

Jeg tenkte lenge på å bestille denne listen, men bestemte meg til slutt for at den ville være for vanskelig og helt subjektiv …

Hvem er de beste menneskene å følge på CryptoTwitter for Ethereum?

Vitalik Buterin

Allment kjent som medstifter av Ethereum, en person som definitivt ikke gir bort ETH, og potensiell romvesen (fremdeles avventer bekreftelse på denne). Han engasjerer seg transparent med andre brukere, svarer på de fleste ikke-troll, og gir noen av de største innsiktene til noen på alle ting blockchain.

1. I dag skal jeg lage en tweetstorm som forklarer historien og tilstanden til Ethereums Casper-forskning, inkludert FFG vs CBC-krig, hybrid => full bryter, rollen som tilfeldighet, problemer med mekanismedesign og mer.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16. august 2018

Vlad Zamfir


En selvbeskrevet absurdist, troll, Vlad er en Ethereum-utvikler som leder overgangen til bevis på innsats på Ethereum. Vocal of CryptoTwitter, han diskuterer også ofte blockchain governance, cryptoeconomics og andre blockchain skalerbarhetsforslag.

Andreas M. Antonopoulos

Gudfaren selv. Han er en av de fremste bitcoin- og blockchainekspertene, har skrevet flere bestselgende bøker, inkludert “Mastering Bitcoin”, “Mastering Ethereum”, og er rundt en av de mest elskede og respekterte individene i kryptoverdenen. Han er så elsket at mange kryptoentusiaster gikk sammen for å donere $ 1,6 millioner til Andreas for hans utrettelige forpliktelse til samfunnet.

Hvis du noen gang har lært om, deltatt, brukt eller hatt nytte av Bitcoin på noen måte, kan du donere til Andreas M. Antonopoulos #TAKKJEFRERE https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 6. desember 2017

Joseph Lubin

Medstifter av Ethereum og grunnlegger av ConsenSys, Joe tweets ofte og er en av de beste kontoene for å få oppdateringer og informasjon om Ethereum. Han er et must å følge for alle som er interessert i Ethereum eller prosjekter som utvikler seg på den ledende smarte kontraktplattformen.

#Blockchain er mer enn et marked. Det er en bevegelse.

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1. desember 2018

Gavin Wood

Medstifter av Ethereum og grunnlegger av Parity Technologies, Gavin bygger for tiden Polkadot – et nettverk bygget for å koble private / konsortiekjeder, offentlige / tillatelsesløse nettverk, orakler og fremtidig teknologisk utvikling.

Naval Ravikant

En mann som ikke trenger introduksjon, men her er en uansett. Han er administrerende direktør og medstifter av AngelList. I tillegg var han med å grunnlegge Metastable Capital, CoinList, Republic, og er en investor i over 100 selskaper. Navnlig har Naval blitt en moderne filosof, kjent for sine diskusjoner og tweetstorms om teknologi – det han kaller krysset mellom vitenskap og penger. Ikke bli overrasket hvis du plutselig ikke klarer å sove etter en tweetstorm, og prøver å forstå de fremtidige implikasjonene av krypto.

1 / Blockchains vil erstatte nettverk med markeder.

– Naval (@naval) 21. juni 2017

Taylor Monahan

Taylor Monahan er grunnleggeren & Konsernsjef i MyCrypto og grunnla tidligere MEW (myetherwallet). Dette college-frafallet er en av de beste menneskene å følge og gir konsekvent fantastiske kryptoperspektiver. Hun kuraterer også sin egen liste over mennesker som skal følge CryptoTwitter.

Hvem er din favorittperson du følger med på #cryptotwitter?

Bare en favoritt. Ikke to. Ikke en liste. Bokstavelig talt vil jeg blokkere deg hvis du gir meg mer enn en.

– Taylor Monahan (@tayvano_) 17. januar 2019

Nick Szabo

Nick er datavitenskapsmann og kryptograf, kjent for sitt tidlige arbeid som banebrytende digitale valutaer, blockchain, og til og med laget begrepet “smarte kontrakter.” Nick er viden kjent som en av verdens fremste eksperter på bitcoin og blockchain-teknologi. Du kan lese mer på hans personlige blog.

Simon De la Rouviere

Simon er en blockchain-ingeniør i ConsenSys og medstifter av Ujo Music. Han tweets om blockchain, musikk, og er også en autoritet på curation markeder. Han nylig startet et nyhetsbrev som du skal abonnere på!

Chris Burniske

Chris startet som analytiker hos ARKinvest hvor han ledet deres første kryptoinvesteringer, og til slutt overlot han til å stifte sitt eget firma, Placeholder VC. Chris var også medforfatter av boken Cryptoassets, noe som gjør ham til en obligatorisk følge for alle som spesifikt liker å diskutere cryptoasset-investering.

Flere mennesker vil eie #cryptoassets enn aksjer.

– Chris Burniske (@cburniske) 1. juli 2018

Amber Baldet

Amber var tidligere medlem av Forbes hovedbok 40 under 40 år og var tidligere leder for blockchain-programmet i JP Morgan som utviklet Quorum og er nå administrerende direktør i Clovyr som bygger et økosystem med applikasjoner og tjenester for offentlige og tillatte blockchain-nettverk. Hvis du trenger noen annen grunn til å følge henne, inkluderer noen av hennes favoritt ting whisky, kapitalmarkeder, 1930-tallet jazz, og knuse patriarkatet.

Martin Köppelmann

Martin er administrerende direktør og medstifter av Gnosis prediction market, DAO (desentralisert autonom organisasjon) ekspert, og rundt en av de mest strålende menneskene du noensinne vil møte. Nevnte jeg at han virkelig liker DAO’er?

Dette er det enkeltprosjektet jeg er mest spent på for det neste halvåret. Det vil mest sannsynlig være det største DAO-eksperimentet på Ethereum siden “DAO”.

Kunngjør dxDAO!

Starter 18. februarhttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Martin Köppelmann (@koeppelmann) 21. desember 2018

John Wolpert

Tidligere medstifter av IBMs blockchain-initiativ og Hyperledger, fokuserer John nå på Ethereum hos ConsenSys. Følg ham spesielt for hans gode tekniske innsikt i både enterprise og offentlige blockchains.

Oppstart spurte meg, "Hvordan kommer vi i gang med blockchain?" Svar: Ansett en brettspilldesigner, spill pappversjonen til det er gøy, og oppgrader deretter til regneark, deretter SaaS, og når verdien av eiendelene du håndterer, gjør alle nervøse, så blockchain.

– John Wolpert (@jwolpert) 25. januar 2019

Preethi Kasireddy

Med tidligere arbeidserfaring hos Goldman Sachs, A16Z og Coinbase er det ingen overraskelse at Preethi ble en CryptoTwitter-kjendis. Som grunnlegger og administrerende direktør for TruStory er hun veldig aktiv på Twitter og gir noe av den mest faktiske og ærlige informasjonen som er tilgjengelig via hennes tweets og TruStory..

Bitcoin tok fart fordi det forkynte ideologi. Ethereum tok av fordi det forkynte praktisk.

Misforståelsen ligger i å tenke at den ene er RETT og den andre er GALT. En ny sosial konstruksjon trenger BEGGE.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21. januar 2019

Lane Rettig

Lane er en kjerneutvikler av Ethereum og Ewasm som er kjent for å stille harde spørsmål. Han kunngjorde nylig Etherean et samfunn der folk kan diskutere sosial skalerbarhet og de større implikasjonene av en Ethereum-bemyndiget verden.

Andrew Keys

Andrew er leder for global forretningsutvikling i ConsenSys med tidligere ekspertise innen kapitalmarkeder, teknologi og som en gründer. Han er blitt kjent for sine årlige spådommer om kryptomarkedet og markedsinnsikt.

Her er mine 19 blockchain-spådommer for 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Andrew Keys (@AndrewDARMACAP) 12. januar 2019

Richard Burton

Richard er administrerende direktør i Balance og bygger en nettbasert og mobil lommebok for Ethereum-baserte tokens. Han er ekstremt aktiv på Twitter (har nesten like mange tweets som følgere) og en av de største talsmennene for desentralisert økonomi. Han er et must for folk som er interessert i MakerDAO, stablecoins og andre #defi-applikasjoner.

Det føles passende @MakerDAO har et kontor som veves over Wall Street. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Ric Burton &# 127468;&# 127463; ‣ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22. januar 2019

Emin Gün Sirer

En kjent professor og blockchain-forsker ved Cornell, Emin er også meddirektør for IC3, et initiativ for kryptovalutaer og kontrakter. I tillegg var han med og grunnla bloXroute Labs, et programvareselskap som har som mål å utvikle en lag 0-løsning for skalerbarhet i blokkeringen..

Yan Zhu

Kort oppsummert, hun er dårlig. Frafallet på videregående skole har kommet underveis for å bli Chief Security Officer hos Brave, selskapet bak grunnleggende oppmerksomhetstegn. Hun er utrolig aktiv med over 16k tweets og har en av de mest søte kjæledyrkaninene.

azuki trekker seg tilbake til sin skjebne å være en del av en fruktterte pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– yan (@bcrypt) 4. januar 2019

Evan Van Ness

Han løper weekinethereum.com, go-to-nyhetskilden og nyhetsbrevet for utvikleroppdateringer, skalerbarhetsnyheter og viktige kommende datoer for Ethereum. Han jobber for tiden i ConsenSys med et oppdrag å desentralisere alt.

Mike McDonald

Han er sikkerhetsingeniør, partner i Walden Bridge Capital og skaper av https://mkr.tools. Mike poster ofte om desentraliserte økonomiemner og hjelper til med å drive stablecoin-indeks med Myles Snider.

Idé jeg vil finansiere: ta den åpne kildekoden Runescape classic og integrer den i et Loom sidekjede. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Mike McDonald (@mikeraymcdonald) 17. desember 2018

Fred Ersham

Tidligere, medstifter av Coinbase, har Fred gått videre til co-found cryptoasset investment company, Paradigm. Han er investor i mange topp kryptofirmaer og selskaper. Mens jeg var mindre aktiv på Twitter, ville jeg følge ham fordi han kommer til å gjøre noe kult i fremtiden, og du vil ikke gå glipp av det.

Jeg tror det negler et interessant aspekt som mange science fiction-forfattere og visjonærer ikke klarer å se. Vi skal sannsynligvis utforske "indre verden", i stedet for den ytre verden.

– Lars Pensjö (@larspensjo) 5. januar 2019

Laura Shin

Selv om hun er en noncoiner (noen som ikke eier noen kryptoassets), startet Laura to av de mest populære kryptopodcaster, Unchained og Uncomfirmed hvor hun intervjuer de beste hodene i blockchain-industrien. Podcaster og tweets hennes gir ofte ny og gjennomtenkt informasjon.

Ari David Paul

Ingen liste over CryptoTwitter ville være komplett uten Ari, CIO for krypto hedgefond, BlockTower Capital. Han er en av de mest aktive personlighetene på Twitter, og gir analyser på neste nivå og er en ekte tankeleder i kryptorommet. Han har også mestret kunsten til twitterstorm.

1 / Kryptoutdanningstråden: Jeg blir stadig spurt om pedagogiske ressurser, og det er tøft – må følge en "spiral", sirkler rundt feltene som bidrar til forståelse av kryptovaluta, hvor hver gradvis gir mer mening i forhold til din kunnskap om de andre. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 20. mai 2018

Alex van de Sande

De siste fem årene har Alex vært designer og frontend-utvikler for Ethereum Foundation. Han viker ikke fra å snakke og gir utmerket innsikt, spesielt for de som er bekymret for potensielle konflikter mellom mennesker og maskiner som følge av kryptorevolusjonen..

Josh Stark

Josh er medstifter av L4, en fast bygning Web3 og driver banebrytende kryptoøkonomisk forskning. L4 administrerer flere prosjekter fra Counterfactual – en protokoll eller skalerbare blokkjeder – til StableFund, et samarbeid med MakerDAO som gir startkapital til utviklere som bygger applikasjoner ved hjelp av DAI. Han avgjorde også eterum vs. Ethereum-debatten.

er det:

cc @technocrypto, @evan_van_ness

– Josh Stark (@ 0xstark) 14. januar 2019

John Lilic

Et av de tidligere ConsenSys-medlemmene, rådgiver for flere kryptoselskaper, og medstifter av Code to Inspire, har John blitt en fremtredende stemme på CryptoTwitter. Han tweets ofte om Ethereum, Bitcoin, globale sosiale problemer og energimarkeder.

Jackson Palmer

Jackson er skaperen av meme-kryptovaluta, Dogecoin. Han opprettet også arewedecentralizedyet og gir konsekvent gode synspunkter om blockchain-teknologi. Youtube-kanalen hans er fylt med noen av de beste krypto introduksjonsvideoene som er tilgjengelige. *Per april 2019 har Jackson forlatt Twitter og Youtube.

Jeremy Gardner

En selvbeskrevet bringer av ruckus, Jeremy har medgrunnlagt flere selskaper, inkludert Augur, Blockchain Education Network, Distribuerte, SAAVHA, og sist Ausum Ventures. Han er også kjent for å lage Cryptocastle – samboom for kryptoentreprenører – i San Francisco og åpnet nylig et annet slott i Miami. Han hjelper også med å evangelisere krypto en misvisende far om gangen.

Nok en fornøyd kunde pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Jeremy Gardner (@Disruptepreneur) 12. januar 2019

Eric Meltzer

Eric, et frafall fra Peking University har kommet langt, nå en partner i InBlockchain, Kinas største blockchain-fokuserte fond. Nyhetsbrevet hans, korrekturarbeid har blitt et must-abonnere på nyhetskilde for oppdateringer om kryptoprosjekter og kryptoassets.

Vinay Gupta

Han hjalp til med å lansere Ethereum i 2015 og jobbet også i ConsenSys før han dro for å grunnlegge Mattereum, en protokoll som var rettet mot å overføre fysisk og immateriell eiendom. Vinay har tittelen for de mest aktive på CryptoTwittr med nesten 150 000 tweets.

Anthony Pompliano AKA Pomp

Pomp har blitt en av de mest høylydte fortalerne for bitcoin og blockchain-teknologi. Han er grunnleggeren av Morgan Creek Digital og programleder for Off the Chain, en av de mest populære kryptopodcastene. Lang bitcoin, kort bankfolk har blitt hans vanlige refreng.

Ikke hør på hva Wall Street-bankene sier i pressen.

Hver og en av dem bygger, kjøper eller investerer i krypto akkurat nå. De har ikke råd til å gå glipp av dette.

Ikke fall for distraksjoner. Bare se på hva de gjør.

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 30. januar 2019

Ryan Selkis AKA Twobitidiot

Ryan har vært i krypto før noen brydde seg om krypto. Hans tidligere erfaring inkluderer å jobbe som gründer i residence hos ConsenSys, medstifter av Digital Currency Group og administrerende direktør i Coindesk. Han var nylig medgrunnlegger av Messari, et firma som tilbyr kryptoasset-markedsundersøkelser. En produktiv skribent, Ryan skriver krypto-nyhetsbrevet som må leses, ironisk navngitt Ukvalifiserte meninger.

Jill Carlson

Jill jobbet som obligasjonshandler ved Goldman Sachs før hun gikk over som blockchain-protokoll og kryptoasset-forsker ved Cambridge University mens hun fullførte sine mestere i Oxford. Hun har siden blitt rådgiver for flere høyprofilerte kryptoselskaper og var med å grunnlegge Open Money Initiative – en ideell organisasjon som driver forskning og bygger teknologi for å utvikle gratis og åpne finansielle systemer..

Ikke bekymre deg for å finne din lidenskap tidlig. Lidenskapen min hadde ikke engang blitt oppfunnet ennå da jeg var 18.

– Jill Carlson (@jillruthcarlson) 25. juli 2018

Trent McConaghy

Som en serieentreprenør med to tidligere utganger (ADA og Solido), to kritikerroste bøker om maskinlæring, medforfatter av over 40 papirer og patenter, er Trent ikke fremmed for å bygge fremtiden. Han bruker nå tiden som CTO i BigchainDB på å utvikle Ocean Protocol, som har som oppgave å bryte ned data og utjevne tilgang til data for alle. Følg ham for alle ting AI og blockchain.

Meltem Demirors

Benevelont mishief maker og CSO of CoinShares, Meltem er en av de mest kjente personene på CryptoTwitter. Tidligere jobbet hun som VP for utvikling i Digital Currency Group, hvor hun administrerte en portefølje på 110 kryptovalutaer og selskaper. Meltem laget også Forbes Ledger 40 under 40-listen for folk å se på i krypto.

det flotte med krypto er at det tvang en generasjon gründere til å lære hvordan bank, penger og finansielle systemer fungerer.

det første trinnet for å utvikle og til slutt demontere det eksisterende systemet er å forstå * hvorfor * og * hvordan * det eksisterer som i dag.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22. januar 2019

Jeff Coleman

Jeff er en profesjonell teknolog som først startet som en uavhengig kryptokonsulent i 2010 før han begynte i Decentral Consulting Services som deres CTO. Han har forpliktet seg til alt teknisk og blockchain siden, og til slutt ble han CTO for Ledger Labs. Senest var han med å grunnlegge CounterFactual, en åpen kildekodeprotokoll for skalerbare blockchain-applikasjoner.

Brian Armstrong

Brian er medstifter & Konsernsjef for krypto-enhjørning, Coinbase samt medstifter av GiveCrypto. En av de mest kjente kryptoentreprenørene, Brian, har bidratt til å stimulere økosystemets vekst. Han deler ofte livsleksjoner og råd som han har lært mens han var på Coinbase, og er et must å følge for alle som vil være en fremtidig kryptoentreprenør. For ytterligere bevis på hans geni, fant han en måte å få matdoughnuts til å telle som brukertesting.

Nathaniel Whittemore

Nathaniel grunnla NLW & Co et kryptokonsulentselskap for selskaper og investeringsfond. Han er blitt mest kjent for sin lenge leser søndag nyhetsbrev der han utvider de beste twittertrådene og lange essays i hver uke.

Sam Cassatt

Renegade futurist og tidligere CSO hos ConsenSys, Sam tweets ofte om tekniske konsepter angående Ethereum, desentralisert økonomi og en Web3-fremtid. Hvis du trenger ytterligere grunn til å følge Sam, er han også talsmann for kode = tale.

Skulle kodere være ansvarlige?

– sam cassatt (@samcassatt) 11. desember 2018

Spencer Noon

Spencer har vært rundt blokken (tør jeg si kjede), grunnlagt BTCity i 2014 og grunnla nylig DTC Capital i 2018. Han er en investor som stiller store spørsmål og driver meningsfulle samtaler på CryptoTwitter. Han starter for øyeblikket et Miami Web3-utviklermøte, så for de i området, sørg for å sjekke det ut!

$ ETH er den programmerbare reservevalutaen for verdens åpne finansielle system.

– Spencer Noon (@spencernoon) 30. januar 2019

Ønsker å lære ferdighetene for å bli Web3-utvikler?

Sjekk ut Ethereum-utviklerportalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev for de siste Ethereum-nyhetene, bedriftsløsninger, utviklerressurser og mer. E-postadresse Eksklusivt innholdEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportere

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportere

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide til Blockchain Business NetworksGuide

Komplett guide til Blockchain Business Networks

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produktWebinar

Hvordan lage et vellykket Blockchain-produkt

Sentralbanker og pengens fremtidHvitt papir

Sentralbanker og pengens fremtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map