Här är 40 Crypto Twitter-konton som verkligen betyder något

blogg 1NyheterUtvecklareFöretagBlockchain förklaradeHändelser och konferenserPressNyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

E-postadress

Vi respekterar din integritet

HemBloggNyheter

Här är 40 Crypto Twitter-konton som verkligen betyder något

Flera timmar varje dag är inte en överdrift. Det händer. Låt mig förklara … av ConsenSys 31 januari 2019 Upplagt den 31 januari 2019

Jag läser Crypto Twitter i timmar varje dag Här är de 40 konton som verkligen betyder något Jag läste Crypto Twitter i timmar varje dag - Här är de 40 konton som verkligen betyder något

Min lyckliga plats

Twitter är många saker. Det är en speciell plats att ventilera och dela idéer i form av memes och tweetstorms, diatribes och inkvisitioner. Den innehåller ett avsnitt för att komma ikapp med sport, världsomspännande evenemang, nyheter – allt. Naturligtvis ger Twitter också ett hem för troll och rädsla, och kan en dag bli överflödig av blockchain-teknik – men för närvarande är Twitter livskraft som en informationskälla obestridlig.

Låt mig berätta om den bästa gruppen på Twitter, samhället som lyfter Twitter från en tidssugande social medieplattform till en arena för meningsfullt engagemang och (mestadels) hälsosam diskurs. Ja, det har fortfarande tack memes och troll, men det har också klass, delade värderingar och gemensam tro på att världen kan vara en bättre plats genom implementering av blockchain-teknik och kryptovalutor. Det stämmer, CryptoTwitter är min lyckliga plats.

Jag tänkte länge och hårt om att beställa den här listan men bestämde mig så småningom att det skulle bli för svårt och helt subjektivt …

Vilka är de bästa människorna att följa på CryptoTwitter för Ethereum?

Vitalik Buterin

Mycket känd som en av grundarna av Ethereum, en person som definitivt inte ger bort ETH och potentiell rymdfrämling (väntar fortfarande på bekräftelse på den här). Han engagerar sig transparent med andra användare, svarar på de flesta icke-troll och ger några av de största insikterna för alla i alla saker blockchain.

1. Idag ska jag göra en tweetstorm som förklarar historien och tillståndet för Ethereums Casper-forskning, inklusive FFG vs CBC-krig, hybrid => full omkopplare, slumpmässighetens roll, problem med mekanismens design och mer.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16 augusti 2018

Vlad Zamfir

En självbeskriven absurdist, troll, Vlad är en Ethereum-utvecklare som leder övergången till bevis på insats på Ethereum. Vocal of CryptoTwitter, han diskuterar också ofta blockchain-styrning, kryptoekonomi och andra blockchain-skalbarhetsförslag.

Andreas M. Antonopoulos

Gudfadern själv. Han är en av de främsta bitcoin- och blockchain-experterna, har författat flera bästsäljande böcker inklusive “Mastering Bitcoin”, “Mastering Ethereum”, och är runt en av de mest älskade och respekterade individerna i kryptovärlden. Han är så älskad att många kryptoentusiaster gick ihop för att donera 1,6 miljoner dollar till Andreas för hans outtröttliga engagemang för samhället.

Om du någonsin har lärt dig om, deltagit, använt eller dragit nytta av Bitcoin på något sätt, vänligen donera till Andreas M. Antonopoulos # TACKÅRGÅRDEN https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 6 december 2017

Joseph Lubin

Medgrundare av Ethereum och grundare av ConsenSys, Joe tweets ofta och är en av de bästa kontona för att få uppdateringar och information om Ethereum. Han är ett måste för alla som är intresserade av Ethereum eller projekt som utvecklas på den ledande smarta kontraktsplattformen.

#Blockchain är mer än en marknad. Det är en rörelse.

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1 december 2018

Gavin Wood

Medgrundare av Ethereum och grundare av Parity Technologies, Gavin bygger för närvarande Polkadot – ett nätverk byggt för att ansluta privata / konsortiekedjor, offentliga / tillståndsfria nätverk, orakler och framtida teknisk utveckling.

Marin Ravikant

En man som inte behöver någon introduktion, men här är det ändå. Han är VD och grundare av AngelList. Dessutom grundade han Metastable Capital, CoinList, Republic, och är en investerare i över 100 företag. Framför allt har Naval blivit en modern filosof, känd för sina diskussioner och tweetstorms om teknik – vad han kallar skärningspunkten mellan vetenskap och pengar. Efter en tweetstorm ska du inte bli förvånad om du plötsligt inte kan sova och försöker förstå de framtida konsekvenserna av krypto.

1 / Blockchains ersätter nätverk med marknader.

– Marin (@naval) 21 juni 2017

Taylor Monahan

Taylor Monahan är grundaren & VD för MyCrypto och tidigare grundat MEW (myetherwallet). Detta college bortfall är en av de bästa människorna att följa och ger konsekvent fantastiska kryptoperspektiv. Hon samlar också sin egen lista över människor som ska följa CryptoTwitter.

Vem är din favoritperson du följer med #cryptotwitter?

Bara en favorit. Inte två. Inte en lista. Bokstavligen kommer jag att blockera dig om du ger mig mer än en.

– Taylor Monahan (@tayvano_) 17 januari 2019

Nick Szabo

Nick är en datavetare och kryptograf som är känd för sitt tidiga arbete som banbrytande digitala valutor, blockchain och till och med myntade termen “smarta kontrakt”. Nick är allmänt känd som en av världens främsta experter på bitcoin och blockchain-teknik. Du kan läsa mer på hans personliga blog.

Simon De la Rouviere

Simon är en blockchainingenjör på ConsenSys och grundare av Ujo Music. Han tweets om blockchain, musik och är också en auktoritet på curation marknader. Han nyligen startade ett nyhetsbrev som du bör prenumerera på!

Chris Burniske

Chris började som analytiker på ARKinvest där han ledde deras initiala kryptoinvesteringar och slutligen lämnade för att grunda sitt eget företag, Placeholder VC. Chris var också medförfattare till boken Cryptoassets vilket gör honom till en obligatorisk uppföljning för alla som specifikt gillar att diskutera kryptoasset-investeringar.

Fler människor kommer att äga #cryptoassets än lager.

– Chris Burniske (@cburniske) 1 juli 2018

Amber Baldet

Amber var medlem i Forbes-bokföringen 40 under 40 år och var tidigare blockchain-programledare på JP Morgan som utvecklade Quorum och är nu VD för Clovyr som bygger ett ekosystem av applikationer och tjänster för offentliga och tillåtna blockchain-nätverk. Om du behöver någon annan anledning att följa henne, är några av hennes favorit saker whisky, kapitalmarknader, 1930-talets jazz och att krossa patriarkatet.

Martin Köppelmann

Martin är VD och medgrundare av Gnosis-förutsägelsemarknaden, DAO-expert (decentraliserad autonom organisation) och runt om en av de mest lysande människorna du någonsin kommer att träffa. Nämnde jag att han verkligen gillar DAO?

Det här är det enda projekt som jag är mest upphetsad över nästa halvår. Det kommer sannolikt att vara det största DAO-experimentet på Ethereum sedan “DAO”.

Tillkännager dxDAO!

Börjar den 18 februarihttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Martin Köppelmann (@koeppelmann) 21 december 2018

John Wolpert

Tidigare medgrundare av IBMs blockchain-initiativ och Hyperledger fokuserar John nu på Ethereum på ConsenSys. Följ honom särskilt för hans stora tekniska insikter i både företag och offentliga blockchains.

Startup frågade mig, "Hur kommer vi igång med blockchain?" Svar: Hyr en brädspeldesigner, spela kartongversionen tills det är kul, ta sedan examen till kalkylark, sedan SaaS, och när värdet på de tillgångar du hanterar börjar göra alla nervösa, blockchain.

– John Wolpert (@jwolpert) 25 januari 2019

Preethi Kasireddy

Med tidigare arbetserfarenhet på Goldman Sachs, A16Z och Coinbase är det ingen överraskning att Preethi blev en CryptoTwitter-kändis. Som grundare och VD för TruStory är hon mycket aktiv på Twitter och ger en del av den mest faktiska och ärliga informationen som finns tillgänglig via hennes tweets och på TruStory..

Bitcoin tog fart eftersom det predikade ideologi. Ethereum tog fart eftersom det predikade Praktik.

Felaktigheten är att tänka att den ena är RÄTT och den andra är FEL. En ny social konstruktion behöver BÅDE.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21 januari 2019

Lane Rettig

Lane är en kärnutvecklare för Ethereum och Ewasm som är känd för att ställa hårda frågor. Han meddelade nyligen Etherean en gemenskap där människor kan diskutera social skalbarhet och de större konsekvenserna av en Ethereum-bemyndigad värld.

Andrew Keys

Andrew är chef för global affärsutveckling på ConsenSys med tidigare expertis inom kapitalmarknader, teknik och som entreprenör. Han har blivit känd för sina årliga kryptomarknadsprognoser och marknadsinsikter.

Här är mina 19 blockchain-förutsägelser för 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Andrew Keys (@AndrewDARMACAP) 12 januari 2019

Richard Burton

Richard är VD för Balance och bygger en webbaserad och mobil plånbok för Ethereum-baserade tokens. Han är extremt aktiv på Twitter (har nästan lika många tweets som följare) och en av de största förespråkarna för decentraliserad finansiering. Han är ett måste följa för människor som är intresserade av MakerDAO, stablecoins och andra #defi-applikationer.

Det känns lämpligt att @MakerDAO har ett kontor som väver över Wall Street. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Ric Burton &# 127468;&# 127463; ‣ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22 januari 2019

Emin Gün Sirer

En känd professor och blockchain-forskare vid Cornell, Emin är också medregissör för IC3, ett initiativ för kryptovalutor och kontrakt. Dessutom grundade han bloXroute Labs, ett mjukvaruföretag som syftar till att utveckla en lager 0-lösning för blockchain-skalbarhet.

Yan Zhu

Kortfattat, hon är en dålig. Bortfallet från gymnasiet har kommit på vägen för att bli Chief Security Officer på Brave, företaget bakom grundläggande uppmärksamhet. Hon är oerhört aktiv med över 16 000 tweets och har en av de mest bedårande husdjurskaninerna.

azuki avstår från sitt öde att vara en del av en fruktkaka pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– yan (@bcrypt) 4 januari 2019

Evan Van Ness

Han springer weekinethereum.com, nyhetskällan och nyhetsbrevet för utvecklaruppdateringar, skalbarhetsnyheter och viktiga kommande datum för Ethereum. Han arbetar för närvarande på ConsenSys med ett uppdrag att decentralisera allt.

Mike McDonald

Han är säkerhetsingenjör, en partner på Walden Bridge Capital och skapare av https://mkr.tools. Mike postar ofta om decentraliserade finansämnen och hjälper till att köra stablecoin-index med Myles Snider.

Idé som jag skulle vilja finansiera: ta Runescape classic med öppen källkod och integrera den i en Loom-sidokedja. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Mike McDonald (@mikeraymcdonald) 17 december 2018

Fred Ersham

Tidigare, grundare av Coinbase, har Fred gått vidare till medgrundande kryptoasset-investeringsföretag, Paradigm. Han är investerare i många populära kryptoföretag och företag. Medan jag var mindre aktiv på Twitter, skulle jag följa honom eftersom han kommer att göra en cool skit i framtiden och du inte vill missa det.

Jag tror att det spikar en intressant aspekt som många science fiction-författare och visionärer inte ser. Vi kommer förmodligen att utforska "inre värld", istället för den yttre världen.

– Lars Pensjö (@larspensjo) 5 januari 2019

Laura Shin

Även om hon är en noncoiner (någon som inte äger några kryptoassets) startade Laura två av de mest populära kryptopoddsändningarna, Unchained och Uncomfirmed där hon intervjuar de bästa hjärnorna i blockchain-industrin. Hennes podcasts och tweets ger ofta ny och omtänksam information.

Ari David Paul

Ingen lista över CryptoTwitter skulle vara komplett utan Ari, CIO för krypto hedgefond, BlockTower Capital. Han är en av de mest aktiva personligheterna på Twitter, som tillhandahåller analys på nästa nivå och är en sann tanke ledare i kryptorummet. Han har också behärskat twitterstormens konst.

1 / Kryptoutbildningstråden: Jag blir ständigt frågad om utbildningsresurser och det är tufft – måste följa en "spiral-", cirkla runt fälten som bidrar till kryptovalutaförståelse, var och en blir gradvis vettigare i förhållande till din kunskap om de andra. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 20 maj 2018

Alex van de Sande

Under de senaste fem åren har Alex varit designer och frontend-utvecklare för Ethereum Foundation. Han viker sig inte från att tala om sitt sinne och ger utmärkta insikter, särskilt för dem som är oroliga över potentiella konflikter mellan människor och maskiner till följd av kryptovolutionen.

Josh Stark

Josh är medgrundare av L4, en fast byggnad Web3 och bedriver banbrytande kryptoekonomisk forskning. L4 hanterar flera projekt från Counterfactual – ett protokoll eller skalbara blockkedjor – till StableFund, ett samarbete med MakerDAO som ger startkapital till utvecklare som bygger applikationer med DAI. Han avgjorde också debatten om ethereum vs Ethereum.

är det:

cc @technocrypto, @evan_van_ness

– Josh Stark (@ 0xstark) 14 januari 2019

John Lilic

En av de tidigare ConsenSys-medlemmarna, rådgivare till flera kryptoföretag och medgrundare av Code to Inspire, John har blivit en framträdande röst på CryptoTwitter. Han tweets ofta om Ethereum, Bitcoin, globala sociala frågor och energimarknader.

Jackson Palmer

Jackson är skaparen av meme-kryptovaluta, Dogecoin. Han skapade också arewedecentralizedyet och ger konsekvent utmärkta synpunkter på blockchain-teknik. Hans youtube-kanal är fylld med några av de bästa krypteringsintroduktionsvideorna som finns tillgängliga. *Från och med april 2019 har Jackson lämnat Twitter och Youtube.

Jeremy Gardner

En självbeskrivd bringer av ruckus, Jeremy har medgrundat flera företag inklusive Augur, Blockchain Education Network, Distribuerat, SAAVHA och senast Ausum Ventures. Han är också känd för att skapa Cryptocastle – samboende för kryptoentreprenörer – i San Francisco och öppnade nyligen ett nytt slott i Miami. Han hjälper också till att evangelisera krypto en missvisad far i taget.

En annan nöjd kund pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Jeremy Gardner (@Disruptepreneur) 12 januari 2019

Eric Meltzer

Eric, ett frånfall från Pekinguniversitetet, har kommit långt, nu en partner på InBlockchain, Kinas största blockchain-fokuserade fond. Hans nyhetsbrev, proofofwork har blivit ett måste prenumerera på nyhetskällan för uppdateringar om kryptoprojekt och kryptoassets.

Vinay Gupta

Han hjälpte till att starta Ethereum 2015 och arbetade också på ConsenSys innan han lämnade för att grunda Mattereum, ett protokoll som syftar till att överföra fysiska och immateriella rättigheter. Vinay har titeln som mest aktiv på CryptoTwittr med nästan 150 000 tweets.

Anthony Pompliano AKA Pomp

Pomp har blivit en av de mest högljudda förespråkarna för bitcoin och blockchain-teknik. Han är grundaren av Morgan Creek Digital och värd för Off the Chain, en av de mest populära kryptopoddsändningarna. Lång bitcoin, kort bankirer har blivit hans vanliga refräng.

Lyssna inte på vad Wall Street-bankerna säger i pressen.

Var och en av dem bygger, köper eller investerar i krypto just nu. De har inte råd att missa detta.

Fall inte för distraktionerna. Titta bara på vad de gör.

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 30 januari 2019

Ryan Selkis AKA Twobitidiot

Ryan har varit i krypto innan någon brydde sig om krypto. Hans tidigare erfarenhet inkluderar att arbeta som entreprenör i bostad på ConsenSys, medgrundare av Digital Currency Group och verkställande direktör för Coindesk. Han grundade nyligen Messari, ett företag som tillhandahåller kryptoasset-marknadsundersökningar. En produktiv författare, Ryan skriver kryptonyhetsbrevet som måste läsas, ironiskt nog Okvalificerade åsikter.

Jill Carlson

Jill arbetade som obligationshandlare vid Goldman Sachs innan hon övergick som blockchain-protokoll och kryptoasset-forskare vid Cambridge University medan hon slutförde sina magisterexamen i Oxford. Sedan dess har hon blivit rådgivare till flera högt profilerade kryptoföretag och grundat Open Money Initiative – en ideell organisation som bedriver forskning och bygger teknik för att utveckla fria och öppna finansiella system..

Oroa dig inte för att hitta din passion tidigt. Min passion hade inte ens uppfunnits än när jag var 18.

– Jill Carlson (@jillruthcarlson) 25 juli 2018

Trent McConaghy

Som en serieentreprenör med två tidigare utgångar (ADA och Solido), två kritikerrosade böcker om maskininlärning, medförfattare till över 40 artiklar och patent, är Trent ingen främling för att bygga framtiden. Han tillbringar nu sin tid som CTO för BigchainDB med att utveckla Ocean Protocol, vars uppdrag är att bryta ner data och utjämna tillgången till data för alla. Följ honom för alla saker AI och blockchain.

Meltem Demirors

Benevelont onda tillverkare och CSO för CoinShares, Meltem är en av de mest kända individerna på CryptoTwitter. Tidigare arbetade hon som VP för utveckling på Digital Currency Group där hon ledde en portfölj med 110 kryptovalutor och företag. Meltem gjorde också Forbes Ledger 40 under 40-listan för människor att titta på i krypto.

det stora med krypto är att det tvingade en generation entreprenörer att lära sig hur bank-, pengar- och finanssystem fungerar.

det första steget att utveckla och i slutändan demontera det befintliga systemet är att förstå * varför * och * hur * det existerar som det är idag.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22 januari 2019

Jeff Coleman

Jeff är en professionell teknolog som först började som en oberoende kryptokonsult 2010 innan han gick med i Decentral Consulting Services som deras CTO. Han har förbundit sig till allt tech och blockchain sedan dess och så småningom bli CTO för Ledger Labs. Senast grundade han CounterFactual, ett protokoll med öppen källkod för skalbara blockchain-applikationer.

Brian Armstrong

Brian är medgrundare & VD för krypto-enhörning, Coinbase samt grundare av GiveCrypto. En av de mest kända kryptoentreprenörerna, Brian, har hjälpt till att stimulera ekosystemets tillväxt. Han delar ofta livslektioner och råd som han har lärt sig när han var på Coinbase och är ett måste för alla som vill bli en framtida kryptoentreprenör. För ytterligare bevis på hans geni hittade han ett sätt att få äta munkar räknas som användartestning.

Nathaniel Whittemore

Nathaniel grundade NLW & Co ett kryptokonsultföretag för företag och investeringsfonder. Han har blivit mest känd för sin länge läser söndag nyhetsbrev där han utökar de bästa Twitter-trådarna och de långa uppsatserna i varje vecka.

Sam Cassatt

Renegade futurist och tidigare CSO på ConsenSys, Sam tweets ofta om tekniska begrepp angående Ethereum, decentraliserad ekonomi och en Web3-framtid. Om du behöver ytterligare anledning att följa Sam är han också en förespråkare för kod = tal.

Om kodare är ansvariga?

– sam cassatt (@samcassatt) 11 december 2018

Spencer Noon

Spencer har varit runt kvarteret (vågar jag säga kedja), grundat BTCity 2014 och grundade nyligen DTC Capital 2018. Han är en investerare som ställer stora frågor och driver meningsfulla samtal på CryptoTwitter. Han startar för närvarande ett möte med Miami Web3-utvecklare, så för de i området, se till att kolla in det!

$ ETH är den programmerbara reservvalutan för världens öppna finansiella system.

– Spencer Noon (@spencernoon) 30 januari 2019

Vill du lära dig färdigheterna för att bli en Web3-utvecklare?

Kolla in Ethereums utvecklarportal.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste Ethereum-nyheterna, företagslösningar, utvecklarresurser med mera. E-postadress Exklusivt innehållEthereum Q3 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportRapportera

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Staking Ecosystem ReportRapportera

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Komplett guide till blockchain-affärsnätverkGuide

Komplett guide till blockchain-affärsnätverk

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produktWebinar

Hur man bygger en framgångsrik Blockchain-produkt

Centralbanker och pengarnas framtidVitt papper

Centralbanker och pengarnas framtid

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map