FÖRETAGSBLOCKKEDJOR STRATEGI & HANTERING VIRTUELL KONFERENS Utvalda

Vi inbjuder dig till ännu en spännande virtuell digital händelse, Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference.

Denna blockchain-hanteringshändelse kommer att visas 8+ högtalare, 1000+ deltagare och 3+ ämnen.

Blockchain är kärnan i innovation. Det är en innovativ teknik som låter företag göra mer utan att behöva ändra sin arbetsprocess helt. Det faktum att företagets affärsprocess kan drivas på ett pålitligt och samarbete sätt är en stor sak! Blockchain-teknik kan hjälpa oss att möta den kritiska ekonomiska situationen. För att låta alla dessa hända måste branschledare och affärsbeslutsfattare förstå blockchain-teknikgrunden.

Så varför pratar vi allt om detta? Det beror på att vi presenterar Enterprise Blockchains Strategy and Management Virtual Conference – en blockchain-strategikonferens där du kommer att förstå de grundläggande grundelementen som tas i beaktande av företagens beslutsfattare. Dessa element hjälper dem att identifiera bästa möjliga användningsfall för deras affärsekosystem.

Genom att delta i konferensen kommer du att kunna bevittna konferenspanelernas och högtalarnas bästa arbete när de berättar om sin erfarenhet av hur den sofistikerade blockchain-baserade plattformen och applikationerna fungerar.

Eventprogram

Funktionens högtalare är ännu inte beslutade. Det kommer att uppdateras snart, så kolla in plats igen om några dagar!

Funktioner Högtalare

Funktionens högtalare är ännu inte beslutade. Det kommer att uppdateras snart, så kolla in plats igen om några dagar!

Ämnen som omfattas

Det kommer att finnas 3 sessioner i den virtuella konferensen.

Session 1 – Beslut för Blockchain

Blockchain syftade ursprungligen till att lösa riskerna i finansbranschen, men från och med nu ses det mer i aktion genom kryptovaluta. Den ökade användningen av kryptovaluta såg nedgången för flera kryptor eftersom de försökte inte lösa ett unikt problem. Från blockchain-tekniken lyckades den påverka andra branschsektorer med sin fördel och användbarhet.

Den mest uppenbara orsaken till misslyckade blockchain-projekt är hur projektet hanteras från början. Startups misslyckades med att ha en tydlig vision av tekniska luckor, begränsningar och hinder. De förstår inte heller dynamiken i efterfrågan på marknaden, vilket skapar blockchain-produkter som inte är synkroniserade från marknadens efterfrågan. I det här fallet ger användningen av blockchain inga fördelar och kan leda till bortkastad tid och ansträngning från utvecklarens sida.

I det här avsnittet kommer högtalarna att dela med sig av sina erfarenheter med hjälp av verkligt lärande och experiment. De kommer att visa dig hur du planerar och genomför projektet med blockchain-teknik på rätt sätt.

Session 2 – Bygga affärsfallet

Blockchain är en ganska ny teknik och kräver fortfarande tid för att etablera sig. Det betyder att du har svårare att övertyga ledningen och chefen för budgethantering och genomförande.

Utöver det måste du också hantera de interna konkurrenterna som har det ganska enkelt när det gäller budgetbidrag. Till exempel kan säljteamet visa hur budgetallokering kan leda till ökade intäkter. Marknadsföringsteamet är också lugnt när det gäller implementering eftersom de kan dela hur förbättring eller fördelning av budget kan innebära en bättre marknadsandel. Men hur är blockchain? Hur förändrar det verksamheten och ger fördelar för den?

Som någon som arbetar med ett blockchain-projekt behöver du inte bara förstå viktiga utvärderingsdrivrutiner utan du måste också få bättre kunskap om de konkreta och immateriella fördelarna med att använda blockcahin-teknik i affärsprocessen. Du måste också visa hur det kommer att påverka de långvariga handelsförhållandena. Att visa alla dessa är en stor utmaning, som är mycket mer komplex än att visa fördelar med siffror.

För att hjälpa dig att bättre hantera affärsfall med blockchain-teknik kommer högtalarna att visa hur de olika företagen världen över visar och mäter blockchain-inverkan på deras verksamhet. De kommer också att täcka immateriella fördelar, inklusive samarbete, ansvar, tillförlitlighet och förtroende. Dessa fyra drivrutiner kan ge konkreta fördelar för verksamheten.

Session 3 – Kommunikation och marknadsföring

Det sista steget är att kommunicera fördelarna till dina affärspartners, inklusive försörjningskedjan. Utmaningen är att effektivt kommunicera och marknadsföra ditt blockchain-projekt medan du arbetar bakom dörren under en lång period. Dessa meddelanden måste vara snabba och effektiva; annars skulle det bli svårt att övertyga intressenterna.

Kommunikationsaspekten måste hanteras, både internt och externt. Den externa hanteringen säkerställer enkel kommunikation mellan spelare som går ombord.

I denna session kommer branschexperterna att dela med sig av sina erfarenheter när det gäller hantering av kommunikation mellan företagets olika intressenter.

Gå med nu!

Så vad väntar du på? Kom med på den virtuella konferensen om blockchain-strategi och företagsledning genom ditt rum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map